Akşamınız hayır olsun arkadaşlar?

Arkadaşlar nişanlımdan cok bunaldım sürekli tartışıyoruz mobilya alımı için sabah 5 te yola cıkalım dedi babam da gelicek dedim ki babam calışıyor bende çalışıyorum biliyorsun cok erkendir 5 8 de cıkalım dedim babası olmaz gezicez orada demiş bizim sözümüz geçmiyor altın alırkende eksik bilezik yaptılar annem biraz söyledi kibar dille anneme sen karısma parayı biz vercez dediler beyaz eşyaları biz aldık mobilya kısmı onlarda geçen akşamda nişanlım mobilya parasını biz vercez gidiceğimiz saate karışmayın gibi dedi bizde beyaz eşya yı komole aldık ses etmedik halıları biz aldık ses etmedik babamda tansyon var bak erken gitmeyelim çalışan adam kaç yaşında zaten dinlensin dedim tartışma oldu hep sizin deidğiniz geçiyoe sizi birgün yerin dibine sokucam dedim haddini aşma ben yerin dibine mi soktum sizi dedi bu hareketlerin karşı tarafı düşünmemen saygı duymaman had aşma dedim artı bizim aileden birini görünce yüzüne bakıp çeviriyormus kaç oldu şikayet leri geliyor bugün de babama yapmıs bugün böyle yüzüne bakıp insanları görmemezlikten geliyormus sun sen böyle mi saygı duycaksın aileme dedim görmedim diyor bir değil iki değil bu şikayetler ve wpi ucak moduna aldım arayı yazmadı oda umutsamıyor cok yoruldum uğraşmaktan yine onların dediği gibi 5 te cıkcıaz yola kafam o kadar duruk ki bıktım gercekten ben napmam gerekiyor sizce?
Akşamınız hayır olsun arkadaşlar?