Arkadaşlar nişanlımdan cok bunaldım sürekli tartışıyoruz mobilya alımı için sabah 5 te yola cıkalım dedi babam da gelicek dedim ki babam calışıyor bende çalışıyorum biliyorsun cok erkendir 5 8 de cıkalım dedim babası olmaz gezicez orada demiş bizim sözümüz geçmiyor altın alırkende eksik bilezik yaptılar annem biraz söyledi kibar dille anneme sen karısma parayı biz vercez dediler beyaz eşyaları biz aldık mobilya kısmı onlarda geçen akşamda nişanlım mobilya parasını biz vercez gidiceğimiz saate karışmayın gibi dedi bizde beyaz eşya yı komole aldık ses etmedik halıları biz aldık ses etmedik babamda tansyon var bak erken gitmeyelim çalışan adam kaç yaşında zaten dinlensin dedim tartışma oldu hep sizin deidğiniz geçiyoe sizi birgün yerin dibine sokucam dedim haddini aşma ben yerin dibine mi soktum sizi dedi bu hareketlerin karşı tarafı düşünmemen saygı duymaman had aşma dedim artı bizim aileden birini görünce yüzüne bakıp çeviriyormus kaç oldu şikayet leri geliyor bugün de babama yapmıs bugün böyle yüzüne bakıp insanları görmemezlikten geliyormus sun sen böyle mi saygı duycaksın aileme dedim görmedim diyor bir değil iki değil bu şikayetler ve wpi ucak moduna aldım arayı yazmadı oda umutsamıyor cok yoruldum uğraşmaktan yine onların dediği gibi 5 te cıkcıaz yola kafam o kadar duruk ki bıktım gercekten ben napmam gerekiyor sizce?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hepsini okumadım ama bana aşırı derecede saçma abartılı ve mantıksız geliyor bu tip şeyler
Benim İtalya’daki arkadaşım evlendi ne çeyiz yaptılar ne nişan yaptılar kına düğün vs hiç bir şey olmadı ve sadece nikah yaptılar kendi aralarında kız çeyrek altın bile istememiş. Şu anda benim için en iyi çift onlar çok mutlular ve ayrıca bu masraflardan kaçındıkları için o parayı doğacak çocuklarının geleceği için harcayacaklar. Benim içinde aynısı geçerli bunlar bana çok saçma geliyor
Bende düğün vs istemedim bey efendi hava atıcakmış sağa sola
Banada masraftan kaçıyor sunuz dedi böyle birşeyi teklif edince herkes görsün şanı varmıs bilmemne
Ben kendi adıma konuşmam gerekirse ilerde evlendiğim zaman bu saçma masrafları evladımın geleceğine yatırım yaparım. çünkü altın çeyiz şu bu 1 günlük gelip geçici mutluluk, ama bir evlat ömür boyu mutluluk demektir.
Tabi bu benim kendi düşüncem herkesin düşüncesi farklı olabilir
Hayatım sana tavsiyem derhal ayrıl ben 2 yıl nişanlı kaldım nişanlımın aileside öyleydi hemen hemen her şey onların istediği gibi oluyordu ben ya da ailem fikrini belirtince her şey sizin istediğiniz gibi oluyor birazda bizim istediğimiz olacak gibi cümleler duyuyordum ailesi doldurdu hep bana karşı her konuda üstüme geliyordu tartışma yaratıyordu çok sabrettim geçer sandım hep olmadı düğünüme 1 hafta kala ayrıldım inan olmuyor sen geç kalma
İşte bu tartışmalar da insanı nişanlısından da soğutuyor özellikle ailesini savunuyorsa ki benim nişanlım öyle ailesini savunuyor ikimizde birbrimize giriyoruz sonea bir şey yık gibi davranıyor fakat ben onun gibi davranamıyorum her şey ne derseler öyle bize uygunmu diyen yok bu iyi bu tm dır yani biz söylesek siz karışmayın gibi cümleler cok yorucu ruhen cok yoruldum en azından insanın yanındaki anlamalı ama bu ankamak yerine siz haksızsınız diyor herşeye ha bozulma sın diye sabrediyoruz ailecek ama cok yoruldum bu arada gecmis olsun umarım daha iyisini bulmuşsundur
Hikayen bana çok benziyor garip bi ailesi vardı aynen herşeyin en iyisini onlar biliyo gibi davranıyorlardı hatta kayınbabam bi çok ev eşyasını kafasına göre almış bana hiç sormadan benim oturacağım evin eşyalarını bile kendi kafasına göre almış bişey alınacağı zaman onlar nerden alınacağını belirler oraya gidilir ordan alınırdı başka mağazaya bakalım edelim yoktu nişanlımda ailesinin lafından çıkmazdı hep sustum seviyorum diye aileme karşıda çok haksızlıkları oldu onlarda ben seviyorum diye ses etmedi yapıcı olmaya çalıştık hep neyse dedik bunlarda böyle insan idare ettik nişanlımıda bana karşı çok doldurdular ben yine ailesine karşı hiç saygımı bozmadım ama nişanlım durduk yere kavgalar çıkarmaya başladı sen benim ailemi sevmiyosun etmiyosun hiç bişey yapmadığım halde bu şekilde bi çok kavga çıkardı en son düğüne 1 hafta vardı yine ailesi tarafından doldurulmuş bi şekilde beni arayıp kavga çıkardı yapma etme dedim düğüne 1 hafta kaldı kırmayalım üzmeyelim birbirimizi hakaretler etti bağırdı çağırdı bende bu yüzden telefonu yüzüne kapattım 1 saat sonra ailesinide alıp bize kavgaya geldiler yok telefonu nasıl kaptırmışım bende ailemde alttan aldık hâlâ aptallığa bakar mısın babam dedi ki kızım sen bu adamla yapabilir misin hayır dedim ne bizim aileye damat olur bu adamdan nede ailesinden dünür attım nişanı düğüne 1 hafta kala herkese rezil oldular herkesi tek tek arayıp düğün iptal oldu demek zorunda kaldılar hiç pişman olmadım çünkü bende ailemde hep sabrettik şu an gerçekten iyi ki ayrılmışım diyorum çünkü hayatıma çok güzel bir insan girdi inceldiği yerden kopsun bırak kavga çıkacaksa çıksın bitecekse bitsin bu kadar sorunlu bi ilişki ileride daha fazla sorun çıkarır emin ol sakın korkma ayrıl insan geçer sanıyor bir gün kavga gürültü biter sanıyor ama hep daha fazlasını yaşıyorsun bunları göz ardı edersen çok sorunlu bir evliliğin olur
Kesin tavır şart bırak gitsin çünkü evlenince daha fazlası yaşanacak düşünsene aynı çatı altında böyle bir adamla nasıl geçer ömür
Bende öyle düşünüyorum ailemi sülalemi görmezden gelip kafa çevirip kaç oldu görmüyorum oluyor ve hep herşeyi kendi keyiflerine göre babam çalışıyor bende aynı şekilde çalışıyorum hafta sonu 2 saat gec gitsek dünya batıcak ama gezemiceklermiş gezmeyi düşünüyorlar herkes kendi havasında ve şuanda wpi tartısmadan sonra ucak moduna aldım umursamadı bile arayıp sormaya tennezülü dahi yok kafam cok yoruldu böyle şeyler den bizim düşünceleri hiçe saymasından