İstemediğiniz bi insandan gelen hediyeyi kargoyu gerimi cevrirsiniz yoksa o kargoyu kabulmu edersiniz? Fikirlerinz nedir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Direkt aklıma bu geldi bunu göndermeseydim içim rahat etmezdi😂😂😂
😅😅😅😅
İstemediğim biriyse niye kabul edeyim. Geri yollarım.
Dimi istese iade edilebiliyor
Kargoyu kabul etmezsın en net cevap olur
Ben gönderdim de kabul etmiş yani
Ozaman bu durumda istenmeyen sensın neden ısrar pekı
tamam istenmeyen benimsen kargomuda gönderebilir diye düşündüm dimi
Yani belki istenıyosun istenmesen kabul etmezdı heralde hediyeye çok düşkün birisi değilse
Degil öyle biri çözemedim siz kabul edermiydiniz
Yani değer verirsem alırdım ve geregınıde yapardım ama degersız bırınden gelse neden alayımki
Tam olarak olayınız nedir yani neden istemedgıne inanıyorsun
Tartistik bu kişi eski sevgilim benim
Konuşuyorduk ben ingstramda profil resmini gördüm yazdım çok kıskandım diye oda neden demiş vs sonradan kim çekti dedim sanane dedi seni ilgilendirmez dedi yazma bana dedi cozemedim
Ozaman hala sevıyodur bence almış kargonuda kırgın olabılır ama seviyodur bence
Kıskandırmak istemış seni işte başarmısta
Sizce oylemi
Ben biraz durumda laf sokucu söz paylastim
Yanı bence öyle diye düşünüyorum neden laf soktunkı
Kıskandım. Çok resmini ondan bide mesajlara görüldü yapıyordu
Ama bunu abartırsan ters teper bılıyosun demi yaşlarınız kaç
Benim 35 onun 38
Pardon 28
O 28 ben 35
Hmm sen büyüksün anladım sen daha olgunsun ama ona göre bu anlayış konusunda falan problem yaratmıyormu
Biz zaten ayrildin ailesi istemedi
Bana öyle davrandığı gün hemen ingstramdan başka profil yapmış sizce neden oda güzel resimdi
Yanı en büyük sorun o zaten erkek büyük olunca sorun değil ama kız büyük olunca sorun herzman
Evet ama 2 senedir böyle gel gitli oda silmedi numarami bende
Aslında senı ıstıyodur ama işte aıle vs araya gırınce büyük ıhtımalle ama sana öyle yapması saçma vazgeçmen ıcın olabılırmı ya da kıskandırmak ıcın
Bi kere daha böyle oldu sonra yazdı brm İstanbul a geleceğim diye aynı yapti
Çıkarı falan oldumu senden menfaatı vs gıbı
Ne gibi
Yok ilişki olmadı hic
En azından üzülücegın bısey yok bu konuda maddi olarakta olmadıysa boş ver sana daha çok değer veren bırı Illakı çıkar karşına
Ama sanal oldu bide bu ilk kez İstanbula geldiğinde ilk kez öpme oldu sarilma
Öpmek sarılmak abartıya geçmedıkce zaten ılıskılerde oluyor yanı okadarlık oluyor yanı normal
Yok cinsellik sadece sanalda oldu
Sanalda normal geliyor artık herkese zaten büyük hata yapmamışsın onemlı olan bu sen kaybetmezsın kazanan olursun merak etme
Ciddenmi ama çok zoruma gitti sanane dedi sevgilim değil çeken seni ilgilendirmez dedi yazma bana dedi bende görüldü yaptım sadece
boş ver sabırlı ol biraz önemseme bakalım nolucak nasıl olucak üzerıne gıdersen daha da kaçar kafanı başka şeylere ver biraz dağıt hep düşünme fazla üzerine düşmüşsün sanki biraz sen
Evet çok düştüm anında cevap verirdim neden sizce bana öyle dediği zaman resi. Değiştirmiş olabilir yine bakıp kıskanayım diyemi
Kıskanıcagını ve bırakmayanını bılıyor bundan cesaret alıp seni tersleyebılıyor bence sende dayanabılırım fotodan sende terslemyı onemsemeyı denemeni tavsiye ederim
Nasil yani kıskanmayayimi dayanayim diyorsunuz sanırım dimi
Aynen kıskanma sende kıskanıcagı şeyler yap mesela önemseme boş ver görmezden gel bir süre zaten üstüne düştükçe dahada kaybedersin bu bır gerçek
Yok bende hiç durum paylasmiyorum bende sadece ingstramda profil yaptım hepsi bu önceden çok durum paylasirdim
Bence yap dene kıskandıracak seyler
Hic icimden gelmiyor artık sessiz kalmak istiyorum son yaptığı beni üzdü bide kargom gitti teşekkür bile yok
İşte içinden gelecek enerjını bir kısye bağlarsan hayattan tad alamazsın çok üstüne düştüğün için maalesef kaybetme yokunda ilerlıyosun
Yok dusmem artik bitti hep korkardım durum paylssirdim yazssin diye bana şimdi içimde yok
Ozaman tamamen vazgecıceksın eğer gerı gelırsede sen onemsemıceksın dayanabılırmısın
Geçtim bende aynı yapicam çünkü kirildim geceden beri yazdım bi insan demezmi iyiyim diye
Demez çünkü ne yaparsa yapsın vazgecmedgını görüyor oda bunu koz olarak kullanıyor
Ondanmi sizce ama insan kırılınca heves kalmıyor ama kargoyu kabul etmiş nedense
Bence ondan kı zaten sızın sonunuz yok anlaşılan doğrumu aıleden dolayı falan
Evet yok ama neden numaramı silmez ki
Senı cepte bılıyor çünkü hatta sanalda olsa bıseyler yspmak hoşuna gıdıyor olabılır sen yapmazmısın cesaret edip sılmeyı yenıden başlamayı
Evet gidiyor hic ilişki yaşamamış biri bide
İlk kez beni öpmüş
İşte Buda onda heyecan olarak aklındadır ve ve ıstedgınde sanalda olsa hayır diyemeyecegını bılıyor bence
Sanırım haklisiniz ben sessiz kalayım. dimi en iyisi
Emın ol en doğrusu boş ver onu düşünme kafanı başka şeylere ver bak çıkar zamanla kafandan
Kesinlikle çok teşekkür ederim beni dinlediniz başınızı agrittjj
Yok be estagfırullah ne demek faydamız olduysa ama kesınlıkle önemseme kazanan sen olursun
En iyisi onemsememk bide görüldü yaptım yazdığına tepki vermedim asla
Verme hatta sıl numarasını bak kendi arıcaktor eğer onemsıyorsa
Evet iyi fikir gerçekten
Sevıyosa senı her türlü bulur sevmıyosa zaten sana geregı yoktur
Kesinlikle çok teşekkür ederim size yarin yazsam olur mu şimdi yaticsm iyi geceler
Sorun yok nezman istersenız burada olursam cevaplarım