Aşk İlişkileri İlk buluşma heyecanında ne giyicem diye kafanız karışır mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor ilk buluşma heyecanında ne giyicem diye kafanız karışır mı?İlk buluşmada ne giymeyi tercih edersin mesela? İlk buluşma heyecanında ne giyicem diye kafanız karışır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. hayır benim karışmam çünkü ilk buluşma gibi dertlerim olmuyor 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Şık giyinirim herhalde yakalı bir T-shirt var 2 tane bir de altıma pantolon gibi gözüken eşortmanı giysem saçımı yapsam yeterli 😄 kafam karışmaz yani 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Dış görüntüye giyinmeye her halukarda onem verdigim icin arti bir çaba harcamam cok asiri bir heyecan olusmaz 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yarın bi buluşman var ne giyersin Yorumla Gzz00 +1 yıl Beyaz ispanyol paça jean açık mavi kot gömlek olabilir Yorumla Soran +1 yıl Begenmedim 😂 Yorumla Gzz00 +1 yıl Zevkler degisir Yorumla Soran +1 yıl Renklerde değişir Yorumla Gzz00 +1 yıl Koyu renkleri sevmem ben Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ogünkü ruh halime göre giyinirim ilk buluşmaymış son buluşmaymış beni bağlamaz 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kafam karışmaz ama ilk izlenim ilk intiba önemlidir dikkat eder ve beklerim 1 0 Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yaz günüyse günlük bir elbise giyerim 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Karışmaz. Bir pantolon gömlek tamamdır. 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kopya çekilmiş😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimden 😳 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Şaka şaka😂kafam karışmaz hergün nasıl giyiniyosam öyle giyinirim. Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet karışır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayır benim karışmam çünkü ilk buluşma gibi dertlerim olmuyor
Şık giyinirim herhalde yakalı bir T-shirt var 2 tane bir de altıma pantolon gibi gözüken eşortmanı giysem saçımı yapsam yeterli 😄 kafam karışmaz yani
Dış görüntüye giyinmeye her halukarda onem verdigim icin arti bir çaba harcamam cok asiri bir heyecan olusmaz
Yarın bi buluşman var ne giyersin
Beyaz ispanyol paça jean açık mavi kot gömlek olabilir
Begenmedim 😂
Zevkler degisir
Renklerde değişir
Koyu renkleri sevmem ben
Ogünkü ruh halime göre giyinirim ilk buluşmaymış son buluşmaymış beni bağlamaz
Kafam karışmaz ama ilk izlenim ilk intiba önemlidir dikkat eder ve beklerim
Yaz günüyse günlük bir elbise giyerim
Nasilsam öyle olurum itina etmem
Karışmaz. Bir pantolon gömlek tamamdır.
Kopya çekilmiş😅
Kimden 😳
Şaka şaka😂kafam karışmaz hergün nasıl giyiniyosam öyle giyinirim.
Evet karışır
Hayır
Çok kasmam