lezbiyn ve ukeyim bunu fiziksel olarak nasıl belli ederim çevremdekiler heteroseksüel oldugumu düsünüyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
fiziksel olaraktan daha çok kadınlara yakın olmaya çalışmalısın mesela ufak ufak dokunmalar vs. bende lezbiyenim
ya öyleyim ama sadece fiziksel olarak da belli etmek istiyorum
fiziksel olarak belli olmaz cinsel tercih
askim öyle degil ya hani nasıl desem lezbiyen kisilerin hep belirli bi tarzı var Şu an tarz aksesuar olarak diyorum
Yakın arkadaşına ilgin varsa ona belli etsen yeter diğerlerinin bilmesine gerek yok
sevgilim var zaten sadece tarz aksesuar olarak diyorum
Gerek yok bence aşko ya takıl sevgilinle herkesin bilmesine gerek olduğunu sanmıyorum yine de sen bilirsin
geriteper bilen olursa cok zeki olursan kendini sevdirebilirsin
konu bumu sence ben bundan bahsetmiyorum
dışa vurmak istıyorsan önce knakna söle sonra arkadaslarına dışa vurmus olursun sonrad akimse kalmaz etrafında
ya a*k popon mi anlıyorsun cevremdekiler zaten biliyor fiziksel olarak belli etmek diyorum ben
tmda güzelsen zaten fızıgın güzelse sana kızlar düser ama cekicid egilsen hic bir kız sana bakmaz buda sana baglı belırtsen de güzelmisin baklaım yüzün nasıl bebek gibi olman gerek genc olman gerek yani şarstları var bunun cok temız bakımlı olman gerek sarkık olmıyacksın ten uyumu gerek
öyleyim zaten giyinisten bahsediyorum. Anla artık sunu
anladım da cok öfkelısın ya bu sekilde senden kacan olur birazdaha relaks olamzmısın ya kardes cok lezbıyen arkdsım var hiç biri senın gıbı degil
sana ne? uke seme diye bir sey var senin cevrendiler lion ukeyse ben napiyim
sende onlar gıbı olsan kıbar nazık güzel bakımlı cıtır beyaz tenli dik gögüslü herkes san akosar sende eksik varsa söledıkelrımın tersi cok beklersin kardes
ya a*k ben semeyim oraya uke yazdım yanlıslıkla seme uke fiziksel olarak ayrılmaz karakterle alakalıdır daha önce bir sürü kadın sevgilim oldu uke dedigin pasif olur senin cevrendekiler ukeyse ben ne yapabilirim ayrıca lezbiyen olmakla beyaz tenli dik gögüslü olmanın ne alakası var güldürme beni OYFAOYGAPUGGOUSGOY
daha seme uke bunu bilmiyorsun semenin ne oldugunu ögren önce. Seme dedigin kibar falan olmaz.
lesbıyenler ereklerden daha iyi sevişıyor cok fark edıyor senın sarkıkık vucdun varsa olgunkadınların işine yarsın genc lesbıyen bakmaz sana ukeysen de zor bulursun yanı
biliyorum merak etme ama sende cok güzel erkek gibi olman gerek kardes erkekelıgını iyi yapman gerek
tm
yazdım sana
vücudunda görülen bir yerine kadın parmaklarının dövmesini yaptır, ama düz kadın eli değil böyle tenine tırnaklarını batırır gibi olandan
hoşlandığı kıza dokun tması artır zor değil
sevgilim var zaten konu o degil
el ele dolaşın
ya a*k sen yorum yapma artık bana hic bi bk anlamıyorsun sevgiliyiz zaten dogal olarak el ele dolasıyoruz sarılıp öpüyoruz sorun o degil
seni sevgili kim yaptı ya bi noktan anlamıyon
9 yıldır sevgiliyiz her zaman da gayet iyi anlasıyoruz sadece sen konuyu alakasız yerlere cekiyosun
anlamya çalışıyorım sorma dersen sormam banae akk
Bellı etmen gerekmiyor
Uke ne ya
altta olanım yani
ben de yeni duydum, pasif tarafa deniyormuş.