Kocam küsüp annesinin evine gidiyor 2 aylık hamileyim 6 aydır evliyiz? Ben 37 o 30 yaşında
2 oldu bu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocam küsüp annesinin evine gidiyor 2 aylık hamileyim 6 aydır evliyiz? Ben 37 o 30 yaşında
2 oldu bu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sanırım senden yaşça biraz küçük olmasından kaynaklanıyor. Bence o tür durumlarda ona karşı biraz nazik davranmyaya, alttan almaya çalış.
Alttan aldıkça daha kötü oldu sürekli küsuyor?
O zaman alttan alıp ona karşı biraz daha yuşak davranmaya çalış.
Çocukla evlenmişsin bu ne ya 6 ay olmuş kaldı ki erkek bunu yapar mı, oturup sorunları çözmek için konuşman gerek
Ay canım kusura bakma da o nasıl bir rezillik ya? Karı gibi anasının evine mi gidiyor?
Evet :(
Allah bağışlasın 2 tane çocuğun olacak. Allah sana sabır versin bunun çaresi yok
Hemen skor yapmışsınız siz.
Hemen skor?
6 aydır evlisiniz ve 2 aydır hamilesiniz ya onu diyorum. Kocanız evliliğin farkında değil evcilik oynadığınızı sanıyor bence.
Evet öyle olmasa kızınca annesine gitmez anneside gel al kocanı diyor ilkinde gittim şimdide gitmek istemiyorum alışkanlık olacak diye evde tek korkuyorum bunu bildiği halde beni evde tek bıraktı
Eşiniz olan çocuk ile konuşun (çocuk diyorum çünkü öyle görünüyor).
İkinizin de birer ebeveyn olacağını anlatın. Erkek olmak ile adam olmak arasındaki ince çizgiyi anlatın kendisine. Baktınız tripli nazlı hala yol yakınken ayrılın bitsin gitsin.
Bir sene bekleyeceğim düzelmezse mecburen öyle yapacağım
1 sene daha kaybetmeye tahammül etmek yerine dediğim şekilde karşınıza alıp konuşun. 1 dakika bile kaybetmeyin hayat sizin hayatınız , zamanımız kısıtlı dünyada. Hayat üzülmek için çok kısa yaşamak için çok uzun ona göre hareket edin :)
O ne oyle kadın gibi. Garipsiyorum bazi erkekleri
Alıştım resmen :(
Hamile kadına yapılacak en büyük kötülük. Bebek etkileniyo.
Aynen öyle sanki ben erkeğim o kadın gibi nazlı
Zor işin
Hamile oldugunu bilmiyor uda bu kadar küstü
Ayrıl, harbiden bak, ayrıl.
Olgunlaşamamış demek ki
Annesi gel kocanı al diyor bir kez gittim sürekli gidersem alışkanlık haline gelecek ayrıca evde tek kalınca korktuğumu biliyo ve evde beni tek başıma bıraktı umursamadan
Oha artık nasıl böyle bir şey yapabilir. Nasıl bu kadar düşüncesizce davranabilir
Eskiden hiç böyle değildi
Eskiden nasıldı ki
Bu ne ya karı gibi
Aynen çok tuhaf geliyor
Git evlerinin önüne döverek getir ewe
Annesi gel kocanı al diyor bir kez gittim sürekli gidersem alışkanlık haline gelecek ayrıca evde tek kalınca korktuğumu biliyo ve evde beni tek başıma bıraktı umursamadan
Sende arkadasını filan çagır
Milletin işi gücü var benimle uğraşacak 😥