20 ve üstü
18 ve üstü
30 ve üstü
Evlenmenin yaşı yoktur :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
20 üstü ama 30 lara yakın olabilir. Çok gecikmemek lazım. Geciktikçe zor oluyor böyle işler. Şekil 1A ben. 39 a geldim ve artık zor olduğu için kendi halimde yaşayıp gidiyorum. Kimseye de bulaşık olmuyorum. Nasip değilse olmuyor bu işler.
29 yaşım dolacak yakında yeni yeni farkındalığım artıyor gözüm açılıyor kendime zulüm istiyormuşum ben meğer..
iyi ki evlenmedim iyi ki bi şekilde olmadı 🤩 hayat benim şimdi tek beni zorlayan şahıs annem o da beni bir serbest bıraksa çok iyi olcak, istediğimi yapma özgürlüğüm var ya bu paha biçilemez 😍
Daha ruh eşinle tanışmadım belki o yüzden beoyle düşünüyorsun. Tanıdığın herkes heralde seni değiştirmeye ve ya kısıtlamaya çalışmış. Olduğun gibi kabul etmemiş. O yüzden böyle düşünüyorsun. Ama herkes hayatında 1 defa da olsa aynı frekansta olduğu biri ile tanışır. Sadece farketmeye bilir.
Cevap
31Cevap
Kişi ne zaman hazır olursa
Kişi 20-30 yaşlarında evlendi evlendi, bir daha kolay kolay evlenmez.
Çünkü yaşantısı bir düzene girer. Sorun ise cinsellik yaşamaktır. Türkiye'de kadınların cinsellik sorunu da yok, çoğunluk cinsellik konusunda bastırılmış duygulara sahip olduğu yaşamak istemez veya ailem, çevrem, arkadaşlarım ne der diye uzak durur.
Aynı kadın 40 yaşını geçtikten sonra da artık bu yaşa geldim, cinsellik yaşama isteğim yok der.
Kadınlar için yalnızlık günümüzde daha kolay bir yaşam tarzı görünüyor ama ne zaman güçten düşüp hastane postane işleri çıkıyor, bu seferde deli danalar gibi koca arayışına giriyor.
Erkekler ise evlilik konusunda daha istekliler ve 25 yaşında evleneni de gördüm 70 yaşında evleneni de... Kadınlar gibi kaçtığı yaşam gerçekleri ve tembellikleri yok.
25 yaş üstü kadınlar da, erkeklerde ise 30 üstü.. Çünkü erkekler biraz şey.. aghdjkkfkfkfk Geç olgunlaşıyorlar 🤓
Buna bir yaş belirlemek doğru değildir. İnsan hazırsa 18 de evlenir, insan hazır değilse 38 de hala gezer tozar.
Hiç farketmez. Evlenmek isteyince evlenilir. 18 ya da 35 farketmez
Aday var mı?
Hadi inşallah bakalım. Maddi durumlar iyiyse hiç korkma. Allah mesut etsin.
Beni de davet et ama... İstanbul da mı Sakarya da mı düğün?
Olsun. Davet edersen katılmaya çalışırım.
Ben 45 yaşındayım 25 yaşlarında biriyle evlenmeyi düşünüyorum.
Kişi kendini o sorumluluğa ne zaman hazır hissederse
Erkekte 28 ve üstü kadında da 25 ve üstü ideal bence
Bence kesinlikle 30 yaş ve üstü insanın olgunlaştığı dönem
bence 25 ve üstü iyidir 25 yaşın altında evlenmek biraz sakıncalı
30 + uygundur, ama bu soruyu ben zaten sormuştum ki :D
bana kalırsa hiçbiri uygun değil ama şimdiki aklım olsaydı 20 yaşımdayken çocuk yapar en az 35 de evlenirdim oda evlenirsem
25 yaşından sonra evlenmek daha doğru çünkü beynin mantık muhakemeden sorumlu frontal lobi bile o yaşlarda gelişiyor
@S4udade tamam hesabın ismini söyle
18 i geçtinmi neyin nezaman olacağı belli olmaz
Evlenmenin yaşı yok diyorum 😎
Evlenmenin yaşı yoktur ama ben 30+ dedim.
Yaşı yaşına uygun olan her zaman
#Mirliva
27 bence ideal erkekler için.
Kadınlarda 25 erkeklerde 30-35 arası
Seçeneklerde yok ama 40 üstü bence
Evlenmenin yaşı yoktur
Evet kesinlikle evlenmenin yaşı Yoktur
Yaşı olmaz bu işin
Param varsa yaşa bakmak vurur geçerim
Evlenmenin yaşı yoktur
30 + iyidir
25+.