'Aşık olduğunu sanmak' veya 'sahte aşk' aslında romantik bir bağ kurulduğunu düşünmekle birlikte gerçekte bu bağın olmaması durumudur. Bu durum, genellikle geçmişteki travmalar, sağlıksız ebeveyn ilişkileri ve bağlanma sorunları ile ilişkilidir.

'Aşık olduğunu sanmak' veya 'sahte aşk' aslında romantik bir bağ kurulduğunu düşünmekle birlikte gerçekte bu bağın olmaması durumudur. Bu durum, genellikle geçmişteki travmalar, sağlıksız ebeveyn ilişkileri ve bağlanma sorunları ile ilişkilidir.
Sahte aşk ta varmış demek ki. Ben 2022den önce hep sahte aşk sendromu deneyimlemişim, bu da ilginç. Hani zaten az ve zor sev, o sevdiklerin de sahte çıksın, süper ne diyeyim..
Göstermelilk sevgi gibi düşünülebilir.
Tecrübe oluyor sonuçta. O frekans uyumsuzlukları falan.
Umarım kimse sahte aşkla sınanmaz😊
Öyle bir durum yaşamadım hayatımda yalnızca birine aşık oldum onunda sahte olduğunu anladım yani sonuç itibariyle bence bütün aşklar sahte geliyor bana
Oda senin için bir sınav olmuş
Evet iyi bir sınav olmuştu
Hayır ben zaten aşka inanmıyorum çünkü aşk dediğimiz şey aslında karşımızda ki kişiden etkilenmek bu günlerde zaten her şey çıkara dayalı maalesef
Evet oldu
Cevap
8Cevap
Çok şükür bu hataya düşmedim. Aşka değil, sevgiye inanıyorum. Aşka dair tek bildiğim ve inandığım da ilahi aşk
Amenna maneviyat ne güzel şey 😊🌹
Kesinlikle
Hayır. Genel olarak aşk kavramını sacma buluyorum hele bir de mış gibi yapmak hiç benlik değil
Sevgi varken değil mi arkadaşım 😊
Kesinlikle öyle hocam. Saf , cıkar gözetmeksizin tertemiz sevmek.
Örnek verecek olursam 🤔 bir bebeğin gülümseyerek annesine bakması 🖤
Ya da görme kapasitesi az olan bir teyzenin kalp gözüyle bakması 😊🤗
İşte bunlar hep sevgi. Aşk gibi karmaşık duygular barındırmıyor , hevesten ibaret değil.
En önemlisi aşk gibi mantık dışı bir şey değil.
Bazılarının kalplerinde gerçek sevgi olması dileğiyle. Teşekkür ederim arkadaşım 😊
Umarım 🙏
Rica ederim hocam ☺️
Hayır, hiç yakalanmadım.
Hiç başıma gelmedi. Netim her konuda.
Sana da bu yakışır 💙❤️
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
Şüpheye düştüm şu an okuyunca
Kimsenin ilişkisini zedelenmesini istemem. Bilgi amaçlı olunca.
Yok ilişkim yok zaten de ne bileyim ahah
Yakalanmayan var mı ki? Ben sanmıyorum olduğunu.
Hayır
Şükür 😊
aşkı anlat
Bana göre aşk;Klasik sevgi, sadakat ve güveni temsil ediyor.
Yok hiç yaşamadım
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?