Konuştuğum kişi benden mesleğimi kanıtlamamı istedi. İletişimi kestim. Çok incitici bir hareket değil mi?

O avukattı. Ben onun mesleğini sorgulamadım güvenmeyi tercih ettim. O durduk yere bugün bana “dersten fotoğraf atsana kanıt için” dedi. Atacaktım ama sonra bu hareketin beni değersizleştirdiğini düşündüm. Bana kanıtla ispatla inanacaksa inanmasın daha iyi.
Ee atacak mısın bekliyorum atmıyorsan bir daha yazma diyor bir de. Engelledim. Daha dün bana aşk satırları yazan kişi bugün beni sorguluyor. Ne hali varsa görsün. Bunu bu şekilde istemesi kaba bir hareket değil mi ya?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu arada öğretmenlik okuyorum. Dersten foto atmamı istedi. Yani bir insan öğretmenliğin neyiyle hava atacak
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar selam. Öncelikle “kararlarının arkasında duran (!)” avukatımız bugün başka numaradan ulaşıp saatlerce yalvardı. Seni seviyorum, özür dilerim seni kaybetmek istemiyorum bu dünyada senden bir tane daha yok. Ben aptallık ettim vs vs. Kendine bir ton sövdü. Sonra da evlenme teklif etti yarın nikah kıyalım falan diye saçmaladı. Tabii ki hayır dedim ve yine engelledim.

Size de tavsiyem birini kaybetmeden önce değerini bilin.
Konuştuğum kişi benden mesleğimi kanıtlamamı istedi. İletişimi kestim. Çok incitici bir hareket değil mi?