Size de tavsiyem birini kaybetmeden önce değerini bilin.
Konuştuğum kişi benden mesleğimi kanıtlamamı istedi. İletişimi kestim. Çok incitici bir hareket değil mi?
Size de tavsiyem birini kaybetmeden önce değerini bilin.
O avukattı. Ben onun mesleğini sorgulamadım güvenmeyi tercih ettim. O durduk yere bugün bana “dersten fotoğraf atsana kanıt için” dedi. Atacaktım ama sonra bu hareketin beni değersizleştirdiğini düşündüm. Bana kanıtla ispatla inanacaksa inanmasın daha iyi.
Ee atacak mısın bekliyorum atmıyorsan bir daha yazma diyor bir de. Engelledim. Daha dün bana aşk satırları yazan kişi bugün beni sorguluyor. Ne hali varsa görsün. Bunu bu şekilde istemesi kaba bir hareket değil mi ya?
Güven ilişkisi yoksa, fotoğraf istemesi çok normal. Onur, Gurur, namus gibi sözler ancak zamanla oluşur. Belki adam zaman kazanmak için fotoğraf istiyor. Kanıtlaman gereken bir ilişkide güçlü olan taraf ile zayıf olan taraf olur diye düşünüyorum. Belkide cümlelerinizden zayıf olduğunuzu gördü. Güven duymak için istiyorsa normal ama güçlü taraf görünmek istiyorsa çok ayrı bir şey. İçimden geçen şey, adamın çok güvensiz olduğu. İlişkiyi bitirmek size faydalı olması dileğiyle.
Merhaba görüşlerinize saygı duyuyorum ama ben kendisine taa en başta öğretmenlik okuduğumu söyledim o da tamam dedi. Daha sonraki süreçte benden etkilendiğini hayatında olmamdan çok mutlu olduğunu bana alıştığını vs söyleyip durdu her gün. Dün söylediği cümle tam olarak şu “ben senden razıyım öğretmen hanım yeter ki hayatımdan gitme olur mu?”
Nitekim bu sabah konuştuk ve gayet tatlı bir konuşmaydı. Sonra dedi ki bir müvekkil gelecek görüşmeye. Sanırım nişanlısı adamı kandırmış mı ne bayağı uzun bir olay.
O müvekkil gittikten sonra bana karşı tavırları değişti. Durduk yere mesaj attı “ben huylanıyorum bana dersten kanıt foto at atmazsan da yazma” diye. Ben de kimseye bir şey ispatlamak zorunda olmadığımı güvensiz bir ilişkide boşa çabalamanın da anlamsız olduğunu söyleyip ona hayatta başarılar diledim ve engel attım. Olay bu
Kendisi mesleki deformasyonu korkunç şekilde yaşıyor bu zamana kadar bekar kalmasındaki sebep de bu aslında. Ayrıca ben 22 yaşındayım o 32 ve tartışmalarda bana istediğini yaptırmaya çalışıp sert bir duruş sergileyerek üzerimde baskı kurmaya beni yönetmeye çalışıyor
Bir kadin olarak haliyle kadin avukatlari bilmem ama gordugum kadariyla meslegi avukat olup sıkıntılı olmayan erkek yok gibi. Bende 2-3 yazismadan sonra bir avukata yol vermistim. Yakin kiz arkadaslarimdan da sıkıntılı durumlar duydum. Bu meslek grubu kendi meslektasiyla evlenmeli ve iliski kurmali bence. Diger turlu sıkıntı. Bir de bunlar haksiz insani dahi savunan, agzi iyi laf yapan meslek grubu. Bunlar davalardan etkilenip cok supheci oluyorlar haliyle. Manipulasyon bunlarda bayagi fazla oluyor. Haksizsa bile kendini hakli çıkarırlar. Kanunlari da bildigi icin ezer geçer yani. Bunlara en iyi partner kendi mesleklerinden olur dişe diş, esit olur en azindan. Uzak durdugum bir meslek dalı diyebilirim.
Kesinlikle katılıyorum sana o kadar haklısın ki💖
Mesleki deformasyon yaşadıkları için gördükleri her dolandırılma aldatılma olayı onları tetikliyor ve bir müddet sonra hayatlarındaki kişiye sevgili gözüyle değil şüpheli gözüyle bakıyor. Çoğunun psikolojisi bozuk
Kendinden taviz vermeyen kararlı kadınları seviyorum arkadaş ya sekmez. Doğru olanı yapmışsın kimsenin kimseye bir şey ispatlamaya ihtiyacı yok. Bir kaç gün sonra kıymete bineceksin umarım kabul edip asıl değersizleştirmeyi kendine ozaman yapmazsın !
Öncelikle çok teşekkür ederim. Benim için namusum gururum onurum her şeyden önce gelir. Aşkımdan gebersem bile saygısızlığı affetmem böyle bir yapım var.
Kıymete bineceğimi düşünmüyorum. Bana daha bir saat önce iyi ki varsın diyen dün akşam beni sevdiğini söyleyen aşk cümleleri sıralayan adam kalkıp bana “foto atmıyorsan bir daha yazma” yazdı ben de engel attım.
Seven adam bu kadar kolay renk değiştirmez zaten. Ona göre ben paylaşmadığım için yalancıyım o da haklı. Nasıl istiyorsa öyle düşünsün.
Umurumda değil açıkçası. Ben ondan daha iyisini bulurum ama o benim gibi karakterlisini bir daha bulamaz.
Her insan kendi gibi birini hayal eder ve yanında olsun ister bu onun hatası seni kendisi gibi olman için zorlamış sevgi kalıba sokmak demek değildir o kalıpta birlikte şekil alabilmektir. Aynı zamanda kendine saygısı olmayan bir adamla sana saygısı olmayan bir adamla evlenecektin belkide bir cocuğun olacaktı her şey senin için en önemli şey kendinsin başkalarının seni kısıtlayamayacağı belli gerçekten tebrik ediyorum bu duruşunu her kadın böyle değil doğru insanı bulman dileğiyle
Estağfurullah çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim.
Hayatta bazı değerler vardır bunlar aşktan meşkten kadın ya da erkekten daha değerlidir ben buna inanıyorum
Ya şöyle canım müstehcen şeyler isterse senden atmak zorunda değilsin asla. Ve bunun için trip atıyorsa ya da zorluyorsa engelle geç kendinden taviz verme.
Benim olayım başka. Bu adama ben en başından öğretmenlik okuyorum dedim o da tamam dedi. Konuştuk ettik ben sana bağlandım dedi seni seviyorum dedi bu olay yaşanmadan bir saat önce bile iyi ki hayatımdasın dedi. Sonra saçma sapan bir şekilde gördüğü bir davadan etkilenerek “ben huylandım dersten bana bir kanıt at” dedi. Ben de inanmıyorsan konuşmazsın olur biter sana kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Ben senden mesleğini kanıtlamanı istemedim dedim. O da “kararlarımın arkasındayım eğer atmıyorsan yazma bir daha” dedi ve bende engel attım.
Ona yaranıcam diye her emrini yapamam ben. Müvekkili değilim flörtüyüm ve bana inanmayan adamla işim olmaz
@yvz1903 sen gerçekten insan ilişkilerini çözmüşsün. Bugün sabahın köründe yabancı numara aradı. Seni çok özledim çok seviyorum affet ne olursun hata yaptım. Bak evet de yarın nikah kıyalım lütfen falan dedi.
Bu kadar hızlı pişman olacağını düşünmüyordum açıkçası. At gibi gitti itten beter döndü. Affetmedim tabii ki
dersten foto atıcagına adamı kafandan atmışsın , artık o düşünsün paronaya herif;)))
Cevap
48Cevap
Iyi yapmişsin. Bende benden fizigini gormek istiyorum foto atarmisin diyenleri itici buluyorum. Maalesef artik çogu insan guzellige meslege paraya bakiyor evlilik icin kalbine bakan yok. Bende dis gorunuse bukadar onem veren biriyle olmaz zaten diye engelledim. Fizigim kotu degil ama nedense onun bu tavri beni soguttu kendinden. Sende kendinden taviz verme ogretmen oldugun icin seven adam ileride biraz tatile ihtiyac duysan veya hamile kalip meslegine ara vermis olsan ne yapacak kim bilir. Ne tuhaf insanlar var ya ogretmenmisin diye foto istemek gercekten komik
Ya öğretmeni kanıtlasam eline ne geçecek işte kafasız. Bugün de yalvarıyor affet diye ama affetmedim tabii ki
Iyi yapmışsın kendini önceden belli etmiş kişiliksiz
Foto isteyen erkek iticiliği der susarım. Direkt bunu istemeleri o kadar rezilce ki
😅😂🤣🤣🤣🤣
Mesleki deformasyon yaşadığı belli, birde atmıyorsan bir daha yazma demesinden sıkıntılı bir tip olduğu ve engeli hakkettiği çok aşikar 👍nezaket konusunda hiç bir gıdım nasibi yokmuş 😊😊
O kadar güzel bir yorum ki çok teşekkür ederim. Hem emrediyor kanıt at diye hem de atmazsan yazma diye tehdit ediyor. Ne çeşit bir ruh hastası anlayamadım😅
Anlayamaman gayet normal 😅🤣😂😂 hemcinsim olduğu halde ben bile çözemedim. Belki yaşı ileri biriyse vaktimi çalma demek istemiş olabilir.
Evet ben 22 yaşındayım o 32
Belli oldu acelesi var 👍 boş ver avukatla evlilik büyük sıkıntı.
Kesinlikle katılıyorum.
Allah kurtarsın demek vardı 👍
Allah kurtarmış diyorum aradaki fark çok ama çok önemli 😅🤣🤣
Hem de nasıl😅😅
Sanalda tanıştığı birine hemen inanmaması normal ama atmazsan mesaj atma tarzı tehdit vari konuşması yanlış olmuş.
Ya günlerdir konuşuyoruz zaten ve samimiyetimiz vardı. Bana daha bir saat önce iyi ki varsın yazan kişi 10 dakika önce mesleğini kanıtla diyor. Ben kendimi kanıtladıktan sonra konuşsak neye yarayacak ki? Ben şüphe edilen taraf konumuna düşüyorum
Sanki o senin statü olarak üstün bu yüzden sana güvenmiyor gibi hava oluşturmuş.
O avukat ben öğretmenlik okuyorum. Ya bir de yalan söylesem doktor derim mühendis derim öğretmenin günümüzde ne gibi bir önemi kaldı ki sorguluyor. Kendini avukat beni de şüpheli pozisyonuna sokuyor
Narsist biri ozaman iyi ki kurtulmuşsun.
Haklısın
Merhaba,
Bu tarz erkekler genelde parası olmayan kadınların parasına güvenen erkeklerden çıkar. Muhtemelen hayali var senin parana da ortak olmak istiyor. Eğer istediği maaş segmenti değilsen seni eleyecektir arayışa devam edecektir.
Bu kişilerden beraber yürünecek partner olmaz. Ayrılırsan karda olursun. Paranı alıp gidecek zaten senden iyisini bulursa paranla bile uğurlar seni.
Kızım Allah kurtarmış seni.😅
Bu resmen mesleğiyle kendini bir zıkkım zanneden görgüsüzlerden. Çok iyi yapmışsın. Yerinde olsam saydırir öyle engellerdim.
Başta üzüldüm çünkü değer vermiştim ama sonra yorumları da okuyunca ne kadar doğru yaptığımı fark ettim ve evet Allah kurtarmış beni. Şöyle ki ben 22 yaşındayım o 32 ve benden büyük zaten. Kendi makamını rütbesini bir şey sanıyor gördüğü davalardan kafayı sıyırmış paranoyak.
Dün aşk lafları sıralayan adam bugün kanıt at diyorsa hastadır zaten.
Benden büyük olduğu için kontrolü altına almaya çalışıyor sonradan fark ettim. Ama yemezler engeli bastım kıçına tekmeyi yedi evde kalmış turşu bidonu
😄😄😄 evde kalmış turşu bidonu cuk oturdu.
Bu arada daha seni tanımadan etmeden büyük aşk sözleri sıralayanlara asla kanma. Samimi olmazlar. Zaten yaşı da büyükmüş. Muhtemelen senin gibi çıtır bir kız bulunca iltifat yağmuruna tutmuş kaçırmamak için ama işte bu seferde karakterde kendini ele vermiş.
Çok haklısın. Artık aklımı başıma aldım. Şükür ki Rabbimin sevgili kuluymuşum kurtardı beni
şimdi yere kıbleyi gören bi seccade ser, dizlerini bük otur yere ellerini aç ve dua et Allahım beni kurtardın şükürler olsun de
Ya yemin ederim o kadar haklısın ki
Avukat diye herkesi yargılayabileceğini zannediyor. O kadar kırıldım ki. Ağladım sinirden. Atmazsan yazma ne demek ya? Sen kimsin ben sana kendimi kanıtlıyorum
İyi ki varsın gerçekten çok teşekkür ederim sözlerin o kadar iyi geldi ki😔
burada 6 ay kendini bayanım diye tanıtan flört eden erkek var , avukat olduğunu nerden biliyorsun sen de hata yapmışsın
Görüntülü konuşurken ofisindeydi bir ara müvekkili geldi. zaten bir de davalarından hukuki terimlerden bahsederken haliyle çok net anlaşılıyordu. Ama ben bunları zamanla fark ettim gidip de ona kanıt at demedim bu çok çirkin bir şey. Kaldı ki ben öğrenciyim öğretmenlik okuyorum yalan söylüyor olsam elime ne geçecek ki? Komik olan ise bir saat önce seni seviyorum iyi ki varsın dediği kıza “kanıt atmıyorsan yazma” demesi. Hasta kesinlikle başka açıklaması yok.
Avukatlar halkın gözümde potansiyel yalancı olarak görünüyorlar. Üstüne bir de seni mi sorguluyor, çok enteresan.
Alnından öpücem kız yemin ederim helal sana👏👏👏
Teşekkür ederim 😊😊
O kimde sn ona bsi ispatlayacaksn ya. Bu erkekler ne sanio kendini acaba bulunmaz Hint kumaşı falan mı ya da vazgeçilmez mi
Hepsi böyle hepsi
Son derece itici. Kim o be hadsiz. Gider araştırırsın başka şekilde öğrenirsin bu kanıtla nedir ya iyi şımardı bunlar bak haa
Evet ya çok sinirlendim. Mesleki bir şey sorarsın mesela anlarım ama kanıt at huylandım ben demek ayılık yani
Muhatap olma tatlım bunun gotu de kalkar şimdi iki güne gerçi kalkmış da daha da kalkıp seni sinirlendirmesin
neymiş ki senin meslegin taa fotograf kanit istemis ve sanirim işini gercek hahata karıştirmaya başlamıs bu kişi sanmi müvekkikisin 🥰
Öğretmenlik okuyorum ve evet bana şüpheliyi sorguya çeker gibi yaklaşıyor
daha okuykrusn olmamışsin bile ögretmen kanitlamak ne ya 🥰 mersi etim ama snei glzlizin
Nasıl kanıtlayacan? Doktorum deseydin ameliyatta resim mi at diyecekti
Neymiş dersten fotoğraf atacakmışım. Sen kimsin ya? Kimsin de ben sana kendimi ispatlıyorum. Sen hangi yetkili merciisin ki ben seni ikna etmek için çaba harcayacağım?
İnanmazsan inanma böyle yol alırsın işte
Aynen öyle en doğrusunu yapmışsın! Bunlar hep ego ego! Avukat oldun da ne oldu. Onlarla bir ömür geçmez arkadaş
Bu o arkadaşın paronayası olsun arkadaşlar avukatları genellemeyelim. Sözüm meclisten dışarı bazıları çok tatlı 😁
😂😂😂😂
En iyisini yapmışsın yemin ederim okurken içimin yağları eridi fghhfgi
Canımsın🌸💜 Bütün kızların intikamı gibi bir şey oldu😅 Beter olsun engeli bastım kıçına tekmeyi yedi anca yol alır. Kimse için kendimden ve duruşumdan taviz veremem.
Avukat olmadığına kalıbımı basarım 😂 O vatandaş bağcılar krosu değilse bir şey bilmiyorum
Valla bacım maalesef avukat ama aslında öz be öz bağcılar krosu. Ben engeli attıkta sonra nispet yapar gibi kendi hikayesinde cübbesiyle bayrakla falan poz vermiş. Yani sen yalancısın bak ben doğrucuyum açık açık paylaşıyorum demeye getiriyor. Bunun mezun olduğu fakültenin mermerini edeyim cibiliyetsiz
ahahahhahaha ucuz insan işte kalitesini belli etmiş boş ver. "ispat et" demek nasıl bir ruh hastalığıdır 😂 kro olmasını da geçtim hasta herif 😂 avukat olması bunları kapatmaya yetmiyor 😂
Yorumun alnı olsa da öpsem valla o kadar haklısın ki😅🙏🌼
Arkadaş biraz paronayak biriymiş anlaşılan. Takdir edilesi bir tepki vermişsin sen 😘
Çok teşekkür ederim canım🥰 bütün kızlar adına bir ders olsun hıyarlara😅
Guncellemen muhteşem 😄 hava atilacak bi meslek asla degil
Yani bence de öyle zaten atanamıyoruz çoğumuz ara eleman olarak çalışıyoruz mezun olunca. Bazen dershaneye bile giremiyoruz. Kandıracak olsam öğretmen mi derim kafasız. Doktor derim mühendis derim. Neyin kanıtını istiyorsa appptal
Biri bana bunu dese ünv. diplomamı özel bir yerine sokarım.
Düşünsene kız sana diyor ki iyi ki varsın sonra 1 saat geçiyor “ben huylandım diplomanı kanıt at” diyor. Ne kadar komik ve saçma
Çok iyi yapmışsın çok kaba bir hareketmiş gerçekten boş ver başka hesaplardan yazarsa da cevap verme
Yani şüphe duyuyorsan bu zamana kadar niye o kadar aşk lafları sayıyordun sabah iyi ki varsın diyordun. Tutarsız insan işte. Vaktimi de sevgimi de harcamaya değmez
Aynen ama cesaretine hayran kaldım ben olsam bu kadar kolay vazgeçemezdim çok güçlü bir karakterin var böyle devam et
Emin ol insan artık düşe düşe güçlü olmayı öğreniyor. Kendimizden taviz verdiğimiz sevgimiz hatırına hoş gördüğümüz hiç kimse kıymetimizi bilmiyor
Sanırım haklısın bence kimse için değmez
Kesinlikle öyle.
Senin yerinde olsam önce kanıtlar sonra onu iyice bir aşağılar sonra engellerdim :)
Ben de öyle düşündüm ama yine de onun dediğini pardon emrettiğini yapmış gibi görünmemek için ona atmadım. Storyme attım dersten foto. Tam o gördü sonra engeli bastım.
Ohh iyi yapmışsın kız içimin yağları eridi 😂
Beter olsun şerroya bak bana güvenmiyor sen kimsin ya😅
Oturmuş masasına arkasında cübbesi ve bayrak gözüküyor arka fona neşet ertaş’tan şarkı koymuş arkadaşım baktı hesabından. Beyinsiz aklınca o da hikayesine ofisini atıp avukatlığını ispatlıyor. Benim yöntemimle bana ima yapıyor harbi kafasız ya bana yazıklar olsun vaktimi harcamışım buna
Üslubu çok bozuk, böylelerinin kibri kustahligi çekilmez, biri yazmış şükret kurtulduğuna diye. Gerçekten öyle kurtulmuşsun :)
cok iyi yapmıssın s0alaga bak kendini 17 yaısnda falan sanıyor herhalde
Çok sağol canımsın sözleriniz güç verdi💖
Ne kadar adamsın fotoğraf atsana kanıt için deseydin
Helal be sana
Böylelerine haddini bildirmek lazım
Sosyal statüye takılmayın (avukattı) dediğin için..
Yapılan hareket resim at konum at vs güvensizlikle âlakalı zaman kaybetmediğin iyi olmuş.
Seni tebrik ediyorum bacım. Her zaman böyle prensiplerin olsun👏
Ya gerçekten iyi yaptım dimi? Ben şöyle düşündüm. Kendimi ispatlama çabasına girdikten sonra onurum gururum nerede kalıyor? Bana inanmıyorsa kanıt atacak başka birini bulsun dedim.
O da içinden demek ki yalancıymış diyor muhtemelen. Halbuki değilim sırf şu hareketin çirkinliği yüzünden atmadım ama beni kafasında yanlış yere koymasına da sinirleniyorum
Hayır içine sinmeyen bir şeyler varsa her zaman her koşulda vazgecebilmelisin. Asla manipüle olmadan duruşunu bozma. Evet sana dün methiyeler dizen adam bugün sorguluyorsa samimi değildir ve senin ciddiye almana gerek yoktur. Yani anladığım kadarıyla sen biraz daha derin bakıyorsun olaya. Ve inan en sagliklisi bu. Kendine deger ver 💪
“ sana dün methiyeler dizen adam bugün sorguluyorsa samimi değildir ve senin ciddiye almana gerek yoktur”
Bu cümle kafamda ışık yaktı resmen. Çok teşekkür ederim iyi ki varsın💜
Gelişmeleri okudum:) böyle böyle yontucaz erkekleri💪😂
😅😅aynen öyle
Bazı insanlar yaşadıklarından dolayı kimseye güvenemiyor.
Dersten bir resim atsam benden gidecek birsey olmazdı inat etmezdim.
Haklısın evet ama üslubu çok kötü ve daha bir saat önce aşk lafları sıralarken gördüğü davanın etkisinde kalıp “ben huylandım kanıt at atmıyorsan yazma” diyen birine kendimi kanıtlama ihtiyacı hissetmedim açıkçası
Üslubu kotiu isenhaklsin derim
Bence bu kadar derin düşünmeden söylemiştir. Tabi söylenmemesi gereken bir cümle ama kusursuz insan hayaldir değil mi.
Öyle ama “atmıyorsan bir daha yazma ben kararlarımın arkasındayım” demesi bitirdi zaten her şeyi. Böyle diyen adama ne dönerim ne de tek kelime yazarım
Evet saçma bir hareket. İletişimi kesmekte doğru bir karar vermişsin
Sevgilinzle nerde tanıştınz neden böyle bir kanıt istedi şu an nerde avukatlık yapıyor avukat olduğuna emin misn?
Sosyal medyadan tanıştık ama ortak bir arkadaşımız var aslında o şekilde oldu yani. Avukat olduğuna keşke emin olmasaydım da avukatlık mesleği kendisi gibi bir odunla nitelenmeseydi. Fakat maalesef avukat ve mesleki deformasyonu korkunç derecede yaşıyor
İstanbul’da yapıyor ben ankara’da yaşıyorum. Bilmiyorum çok güvensiz. Senin de başına böyle bir şey geldi mi kanıt falan isteme gibi
Evet arkadaşlar kendisi bugün özledim seni sesini varlığını. özür dilerim seni çok seviyorum vs vs bir sürü şey sıraladı sabahın köründe başka numaradan arayıp.
Bu kadar hızlı pişman olmasını beklemiyordum açıkçası. At gibi giden it gibi döndü. Yetmedi evlilik teklif etti yarın direkt nikah kıyalım çok ciddiyim falan dedi.
Ve affetmedim tabii ki. Giden gider gittiği gün biter
Çok iyi yapmışsın yol vermekle. Güven olmayan yerde ilişkide yürümez.
Bence mantıklı olanı yapmışsın. Çok abartılı bir iş yapıyor olsan ve şaşılacak bir iş yapıyor olsan derim ki kişi şaşırmıştır ama değil.
Yani öğretmenin neyinin kanıtını istiyor çözemedim zaten çoğumuz mezun olunca işsiz kalıyoruz kandırsam doktor mühendis derim. Kafası yok işte
erkekler kendileri gibi mi sanıyor kadınları ya
iyi yapmışsın evet
Çok gurur kırıcı bir şey istemis, sanki seni küçümsercesine çok iyi yapmışsın
Konusmayı kesmekte haklısın.. Yaklaşım biçimi çirkin
Avukat falan ama kendini bir poh zannetmiş, zannettiği gibiymiş.
Demek ki işi gereği deformasyon oluşmuş arkadaşta. 😅
Bugün manyak avukatlar günü. Sana da geçmiş olsun.
Yani saçma olmuş snaki cevapsız sorular insanı kırar
boş ver knka doğru olanı yapmıssın bu şekilde bir soru sorma olamaz ztn
Sosyal medyada yalan dolan çok döndüğü için kanıt istemesi normal ya
Ama bu üslupla sanki şüpheliden ifade ister gibi istemesi çok kırıcı ve insanı küçük düşürüyor
Üslup yanlış olmuş haklısın ama muhtemelen başına böyle bi olay geldiği için biraz takıntı yapmış
Bu duruma kızamıyorum. Beni birisi burdan aylarca kandırdı. Herşeyi yalandı.
Haklısın ama biz telefonda da konuştuk o kadar ve samimiyetimi biliyor bu insan artık. Buna rağmen beni incitmesi çok kaba
Piyasada o kadar fake sahtekar paragöz kadın varken bunu demesi gayet doğal
Çok haklısın ama ben kimseden bir şey isteyecek biri değilim istemedim istemem de.
Üstelik bir haftadır her gün telefonda konuşuyoruz. Samimiyetimi oradan anlaması gerekir zaten. Sohbet ediyoruz ve bana daha bir saat önce iyi ki varsın diyen adam incelediği davanın etkisinde kalıp kanıt at diyor. Ben onun müvekkili değilim ki özel hayatındaki kişiyim. Bu üslup çok kötü
İnsanlara ne denli güvenilebilir ki mahkemeler birbirine güvenenlerle dolu..
netten aşk satırlarıda ancak 1 günlük olur zaten
Sanal aşklarda bunlar olur.
Gülü seven dikenine katlanır.
Alakası yok bu çok kırıcı bir hareket ve üslubu çok kötü. Kaldı ki öğretmenlik okuyorum yalan atsam doktor mühendis derdim.
Birincisi öğretmenlik günümüzde zerre değer görmüyor okul öncesi öğretmenliği okuyorum bunun neresi havalı veya bununla insanları nasıl dolandırabilirim?
Ben de onun avukatlığından şüphe duyarım o zaman. Kaldı ki bunu istese bile söyleme şekli çok kötü
Guven acisindan ve malum cogu insanin yalanci olduğu bu donemde kanit istemek normal ama tehtit tarzinda veya zorlama tarzinda istemesi yalnis engelleyerek digru olani yapmissin
vay sığır var iyi yapmışsın
Ağlayacağım neredeyse ya diyorum ki ben seni sorgulamadım güvenmeyi seçtim ama sen bana güvenmiyorsan zaten fotoğraf falan bir şeyi değiştirmez. Bana diyor ki “kararlarımın arkasındayım”
Kendimi çok kötü hissettim. Ve ağladım yani. Bir insan niye böyle bir şey yapar ki
Senin onunla mesleği yüzünden ilgilendiğini sanmış
hayır değil, bence ince düşünmüş yalancılıktan bana da bıkkınlık geldi neden böyle düşündünüz anlamadım
Ya şöyle ben bu arkadaşa taa en başında ben öğretmenlik okuyorum dedim ve niye yalan söyleyeyim elime ne geçecek? Yalan atsam doktor derim yani.
Velhasıl bu kişi bana her gün aşk lafları sayıyordu iyi ki varsın seni seviyorum vs vs sonra bir anda baktığı davadan etkilenip “ben huylandım dersten foto kanıt at. Atmıyorsan da yazma bir daha” dedi. Ben de “sana bir şey ispatlamak zorunda değilim neye istiyorsan ona inan” deyip engel attım
Güvenmiyorsa ne diye sevgili oluyor
İşte benim de aklımdaki tek soru bu
Neler yaşadınız peki sevgili olduğunuz zamanlarda
Tamamen duygusal bir ilişkiydi. Fiziksel bir şey olmadı ben istemiyordum karşı taraf da benim kişiliğimi bildiğinden hiç o konulara girmiyordu zaten. Bana aşık gibiydi ve ben de onu seviyordum ama niye böyle olduk bilmiyorum
Demek ki sana görünmeye çalıştığı gibi bir karakterde değilmiş veya kendine başka birini buldu senden ayrılacak bahaneyi böyle bir şey söyleyerek buldu
Tam bir canım ya, sanki dava için kanıt istiyor.
Canım diye değiştirildi ben geriiiiizekalıı dedim..
En iyisini yapmıssın. En kral davranıs !
Çok teşekkür ederim. Bazı insanlar tarafından yanlış anlaşılırım ve haksız bulunurum diye düşünmüştüm ama yanımda olmanız güç verdi
boş ver geç onları. Senin ne düşündüğün için önemli ! Sen bide kadınsın. O erkek? Nasıl biriyse? :) Kafası güzelmiş.
İyi ki varsınız gerçekten sağ olun😊
Rica ederim.
o nasıl bir kepazelik yaaa
Ya ben haklı değil miyim? Atsam o zaman onurum gururum hiç olacak. Bana inanmıyorsa ve atmayacaksan yazma diyen adama ben niye kendimi kanıtlıyorum ki zaten
O kadar haklısın ki
Doğru söylüyorsun valla daha bir hafta olmuştu tanışalı bir fakir sevindireyim allah kurtardı
Olur😅😅
Bu arada sağ ol ya valla yorumlarınız güç verdi
Ya canımsın teşekkür ederimm. Avukata sövme seansı yapalım beraber😅
hava atılacak durum yok, kolpa birçok kız olduğu için emin olmak istemiş
İyi de kaç zamandır konuşuyoruz bu adam bana aşk lafları sıralıyor daha bir saat önce iyi ki varsın diyor sonra bir anda kanıt at diyor.
Güvenmiyorsa bu zamana kadar aklı neredeymiş
şüpheli bir şey hissetmiştir, ne var kanıt olarak göndersen, pembe bir dünyada yaşamıyoruz, herkes bir birini dolandırma, aldatma derdinde
Ya iyi de onun güvensizliği benden çok meslek yüzünden. Bugün bu istediğini yapsam yarın başka bir şey isteyecek sürekli sorun çıkaracak. Ayrıca bana emrediyor ve bu da onu itici yapıyor
onun karakteri hakkında yorum yapamam küçük hanım
Troll soru! Beğenen ve ciddi ciddi cevaplayanların Allah cezasını versin
Rabbim yukarıda her şeyi biliyor. Absürt bir şey yazmadım ve olay zaten saçma ben de bu yüzden sordum.
Birincisi Rabbim yukarda değil her yerdedir. İkincisi troll değilse kusura bakmayın hemen hemen aynı soruyu az önce de gördüm o yüzden yüksek ihtimal troll diye düşündüm. Üçüncüsü eğer trollse ettiğim bedduaları tekrar ediyorum.
Tekrarlayın hanımefendi çok şükür benlik bir sıkıntı yok yazdığım her şey doğru. Zaten içerlemesem buraya da içimi dökmezdim. Selametle kalın
Siz de
Keşke ürolog olsaydın fotoyu bi atçan hayatı sorgulayacaktı🤣🤣🤣
Ya😅😅 güldürdün sağol valla canım sıkkındı
Rica ederim.
Var mı öyle kıymet bilen ben dahil😔
Bir gün kıymet bilenler kazanacak emin olun
O gün kıyamet kopacak😂
Bu soruda kendimi gördum ben mıym yoksa o avukat
Sanmıyorum ve sen bir kıza bunu yaptıysan bil ki çok kırıcı bir hareket.
Bir insana “sözünün kıymeti yok ispatladığın kadar varsın” demeye getiriyor. Tabii ki merak edebilir inanmak istemeyebilir ama bunu bu şekilde sorması “bekliyorum atmayacaksan yazma” falan demesi çok çirkin şeyler.
O kim ki ben ona kendimi ispatlayacağım? Hukukçular insanlara sürekli şüpheyle yaklaşıyor ve bu çok kırıcı farkında değiller
Senin okuduğun meslek ne olabilir ki bir güvensizlik söz konusu gelişti
Öğretmenlik okuyorum ve durduk yere dedi yani. Bir tane davayla ilgileniyordu artık ne kadar etkilendiyse kafayı bozmul
Dediği kelimelere bakarsak dava sancılı geçmış
Bence de yani. Sen bir avukat olarak söyle Allah aşkına yani bu üslup bu güvensizlik çok kırıcı değil mi? Madem güvenmiyorsun niye dün aşk satırları döküyordun niye her gün aramak konuşmak istiyorsun
Kendi kayıbı
Yuhhhhh ne yapacakmis hanzo seni sinava mi cekecek ahahahha :)
Prensip sahibi ol. Onun düsunmesi lazim boyle konusmadan once.
Haklısın. Çok boş ve kaba yapmış
Erkeklerden bazıları haksızsın falan dedi de. Ben kendimi ispatlama çabasına girdiğimde o zaman onurum gururum kalmaz.
İnanmıyorsa inanmasın. Kendine kanıt atacak birini bulsun o zaman
Bence iyi yapmişsın o ne öyle ergence davranmiş
Çok haklısın. En doğrusunu yapmışsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?