Online aldatma da diyebiliriz..
Fiziksel aldatma ile bir midir?
Yoksa aldatma aldatma mıdır?
Fiziksel aldatma ile bir midir?
Yoksa aldatma aldatma mıdır?
Sanal ya da değil aldatmak aldatmaktır ve hiç bir şekilde affedilmez. gerçekten aşık olan kişi de sevdiğini aldatmaz zaten. duygusal olanı daha ağırdır çünkü kişi başkasını sevdiği zaman zaten sevgisi bitmiş demektir bunun açıklaması olamaz. Sanal aldatma, partnerin diğer bir kişiyle duygusal veya cinsel içerikli mesajlaşmalar yapması, sanal seks yapması veya diğer benzeri aktiviteleri içerir. Bu tür davranışlar, partnerin güvenini zedeleyebilir ve çift arasında ciddi bir güven krizine neden olabilir.
yani aslında bakarsan aldatma aldatmadır fiziki veya sanal olrak ayırt edemem ama en ağırı bana göre duygusal aldama
Sağol
Aldatma aldatmadır
Aldatmanın sanalı veya reeli fark etmez, sonuçta her türlü ihanet söz konusu olan. Sanal olsun reel olsun ihanet asla affedilemez, affedilmemeli. En azından aklıselim biri affetmez. Bir kez aldatılanların o kişilere ikinci bir şansı vermesini asla anlayamacağım😬
Cevap
27Cevap
Aldatma aldatmadır hatta duygusal aldatma daha kötü ya. Fiziksel olanı geç, duyguları kaymış başkasına tövbe de
Güvenilir olmak gerçek hayatta da sanal alemde de geçerli ve vazgeçilmez, nett.
biraz daha masumu diyebiliriz ama, asla güvenemezsin artık. tetikde olman gerekir. ben ne aldatmam asla deyipde kaç erkeği idare eden kadınları gördüm,
Niyet önemli değil mi sonuçta? Aldatma demek illa temas etmek değil ki.
Aldatma aldatmadır, niyeti belli karakteri belli.
Bir insan reel hayatta karakterli ve kaliteliyse, sanal alemde de karakterli ve kalitelidir. Bu işin Reel'i ve Sanal'ı yoktur bu sebeple.
Aldatma aldatmadır..
Ama yakalanmadiktan sonra bisey olmaz. Genelde.
Aldatma aldatmadır, benim tek kırmızı çizgim, öleceğimi bilsem affetmem.
Aldatma aldatmadir duygusal aldatma kötü duygularla oynamak bir insanin
Affedilir sanırım. Fiziksel bir şey olmadığı için.
Kusura bakma ama?
Aldatma aldatmadır. Sanal real farketmez !
Hayır reel veya sanal olması bişey değiştirmez. Karakterinde var bu reel de aldatır
Hertürlü sü aldatma kendine yapılmak istemediğini başkasına yapma teori bu
Sanalın sonunu tahmin eder herkes sanalı reeli yok yani
Kardeşim aldatmanin öylesi böylesi yoktur dümdüz kısa net bir insan seni aldatiyorsa silersin gider
Affedilir. İnsan hata yapabilir
Aldatma aldatmadir affı olmaz
Sanal aldatma tabiki affedilebilir
Aldatmanın affı olmaz.
Burası herseyi kaldırır
Aldattıysa iş bitmiştir 🤷♂️
Düşüncesi bile affedilemez.
Aldatma aldatmadır. Sanalı reeli farketmez.
Belki pompa olacak sonunda sanal deyip geçme
affedilinebilinir
Aldatma, aldatmadır. Reeli sanalı fark etmiyor
Hayır affedilmez
Aldatmanin hic bir türü affedilmemeli
affedilmez
İmkanı olsa fizikselde aldatır
Aslaaa
asla
Aldatma aldatmadirhisler sorulur
Affedilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?