Buna müsaade eder misiniz?

Olabilir elbette, buna karışamam
Ne münasebet, asla olamaz!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Buna müsaade eder misiniz?

Evet olabilir ama karşı cins ile çok samimi olmamalı lişkinizde güven ve şeffaflık önemlidir. Sevgilinizin karşı cins arkadaşı hakkında endişeleriniz varsa, bu konuda açık ve dürüst bir şekilde konuşmalısınız. Sevgilinizin bu arkadaşla olan etkileşimleri size rahatsızlık veriyorsa, bu durumu paylaşarak birlikte çözüm yolları aramalısınız. Ayrıca, her iki tarafın da ilişki sınırlarını belirlemesi önemlidir. Sevgilinizin karşı cins arkadaşıyla geçirdiği zaman ve yapılan aktiviteler, ilişkinizde neyin kabul edilebilir olduğu konusunda tartışılmalıdır. Sınırlarınızı belirledikten sonra, her iki tarafın da bu sınırlara uyması önemlidir.
Ben böyle bir şeyi kabul etmem açık ve net söylüyorum tamam okul döneminden iş ortamından tanıdığı arkadaşı olabilir ona zaten engel olamazsınız evlendiğiniz insan da aynı şekilde ama yok kanka arkadaş diye böyle rahat rahat ev bir gelip gitsin dışarıda görürsün bilmem ne yapsın Ben bunları yapamam O adamın da beynini kırarım arkadaş falan dinlemem ben
Olmamalı. Erkek ile kadın çok sıkı arkadaş olamıyor ve kanka olamıyor emin olun. Her zaman abi deme, amca deme, lazım olur kuralı geçerlidir. Evet iş arkadaşlarımız olabilir. Çok güvenebiliriz ki bende iş çevremde güvenilirim ve bir çok evli arkadaşım da var ama çok samimi değiliz. bekar olan kadınlarla dahi hep bir sınırım vardı ve olacak.
Eğer benden önce bir dostu varsa ama gerçekten samimi olduğu bir dostu olabilir arasına mesafe koyması şartı ile ama benden sonra hiç bir erkekle kanka olmayı bırak arkadaş dahi olamaz.
Cevap
27Cevap
Mesafesini korumak şartıyla olabilir. Ormanda yaşamıyoruz. Herkesin etrafında kadın ve erkek var. İnsan ister istemez muhatap oluyor. Muhatap oldukça sohbeti sarıyorsa arkadaş oluyor. Önemli olan mesafesini korumayı bilmek. Ben de tanıyorsam arkadaşının tavırlarında bir b. kluk sezmezsem olabilir.
Ya olamaz demek istiyorum ama konuştuğum çocuğun 2 tane kız kankası var asırı rahatsız oluyorum söyleyemiyorum da geçen sınavım vardı bana at dedi soruyu attım meğerse kızlara yaptırıyomus kızlar da sanki yanlış cevap verdiler gibi hissettim kendim yaptım nefret nefret
Benden önce arkadaşı varsa olabilir tabiki arkadaşlığı bitir diyecek halim yok.
Ama sevgili olduktan sonra kanka oluyorsa karşı cinsle rahatsız olurum ama söyleyemem o ayrı 😅
Olabilir ama rahatsız olduğum bir durum, hareket, bakış görür duyarsam ilişkisini kesmesini isterim ha kesmiyorsa o yoluna ben yoluma
Olur ama olmasa daha güzel olurdu jrkdbd. Ama var diye de kıskançlık krizleri falan geçirmem küserlerse barıştırmaya çalışmam jskeebr
Sevdiğim birini kimseyle paylaşamam ne konuda olursa olsun ama sevmiyosam gitsin kimin nesi oluyorsa olsun
olabilir ama sınırını yerini bilecek ikisi de
Kanka ayağı g.. t ayağı arkadaşlar
Öyle bir dünya yok
Olmasını istemem ben sevgilisi de kankası da olurum
Karışık bir konu. Tamamen kişilere duruma bağlı bir durum
Benden öncesinde bu dostluk varsa asla karışmam. Ama içten içe de eririm.
N'olamaz, N'ayır N'asla kabul etmem bunu N'aslaaa!!😂😂😊
Tavuğun ayağına bok bulaşır ya. Karşı cins kanka da aynısıdır.
Benden önceyse ve güveneceğim biriyse olabilir elbette.
Yok abi kalsin olmasin biz cok gordun avini bekliyen kartallari
Bence iki karşı cins arkadaş oluyorsa birinden biri bir şey hissediyordur denenmiş kanıtlanmasa %99oranla herkes öyle ne demişler kardeş ayağı g** ayağı yani sevgilim olsaydı asla bir kız knksı olamazdı
olabilir tabi kendime güvenirim kolay kolay başkasına aşık olmaz.
herkes yerini ve sınırını bilecekse neden olmasın? sevgililik bir sınır olduğu gibi sınırın olması da bunun bi parçası.
Asla kanka ayağı şey ayağı olabiliyor bazen karşıyım 🤚
Bu sorunun cevabı açık ve net olmalıydı bence olamaz tabii ki
Olmasa daha iyi olur taraftarıyım.
Benim olabilir onun mümkün değil
Sevgilime güveniyorum benim için yeterlidir!!
Olabilir mesela ben olabilirim hem sevgilisi olurum hem kankası hem anası babası vs
Kanka ayağı b. k ayağı bu zamanda
olmasa da olur
Ne münasebet, asla olamaz!
Hayir kankasida ben olurum
Karışmam da kankasinin kim olduğunu! bilmem lazım.
sevgilim yok ki ejklfjejklflkje ne bileyim
Olmaz taibiki erkek kakdan
Çok samimi olamaz tabii ki.
Ben de tanıştıysam sıkıntı olmaz
Olabilir tabi ki ne var bunda
Bence olmamalı
Kabullenemediğim bir konu bu..🤷♀️
Benim kız arkadaşlarımla arkadaş olabilir o kadar
Onun kankası benim, ben kafi
Arkadaş başka kanka başka, yok isyemem (
Seviyeli olduğu sürece evet.
Olamaz, ben onun arkadaşı da olurum