şu an biriyle konuşuyorum. Biraz gecmisini sordum 3 kız arkadasi olmus. En kısası 1 yıl sürmüş. Biri 2.5 yil. Digeri 3.5 hatta 4 yıla yakın. Uzun iliski adami olmasini sevdim aslinda, daldan dala konan bir tip degil gibi ama bu kadar uzun iliskileri evlilik gibi ciddi bir noktaya getirmemesi de ayri kafami kurcaladi. Bu kadar uzun iliskilerde bir seyler yasanma olasiligi fazla gibi geliyor bana.
Ben biriyle beraberlik yaşamadım. Sevgilimde olmadı. Hem istemedim, hemde uygun bulmadim. Ben bir seyler yasamamisken karsimdakinin bir seyler yaşamasi kafami kurcaliyor.
Bu devirde bir seyler yasamamis erkegi bulmakta belki zor ama midem almiyor. Baska kıza dokunmus olması, ondan zevk almis olmasi beni cildirtiyor. Iliski icerisinde de bu düşüncelerde olacagimi bildigim icin bugune kadar ne karsi tarafi yormayi tercih ettim, ne de kendi canımı sıkmayı.
Isterseniz geri kafali deyin bana ama bu durum benim sineye cekebilecegim bir durum degil. Herkesin kriteri ve bazi hassas noktalari var. Benim de hassas noktam bu.
Görüştüğüm erkeklere genelde bir sekilde konuyu açıp bu noktaya getiriyorum. Bazılarının davranislarindan , gereksiz egosundan kizlarla iliski yasamis olmayi gururla, koltuklari kabartmasindan bir haltlar yaptigini anliyorum.
Ama bu kiside anlayamadim. Belki ilerleyen sohbetlerde sorarim ama anlasam iyiydi. Iliskisi olan erkekler o kizlarla illaki bir seyler yaşamıştir diyebilir miyiz? Ozellikle uzun iliskide.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer