Sorumu geçiştirme ;) Sana etki eden ne? Özgüvensizliğinle, yazamadıklarını bana mesajla sıralaman dışında sana ne gibi bir etkisi var açık olup olmamasının profilimin? :))
Mesajda potansiyel diyeceklerim ile burada yazdıklarım arasında bir fark olduğunu nerden çıkarıyorsun?
Hayır gelmişsin burada ahkam kesiyorsun ergen çocuklar üzerinden, sanki zamanında sümüğün burnunda balon olmamış gibi en kaşmer ben naraları atıyorsun. Tepkim buna. Diyemeidğini diyeyim, bana giren çıkan yok.
@Irresistibleart tarzı geçelim. Aldatma işine gelince herkes herşeyin farkında. Özellikle bazı kadınlar kendisi vasıtası ile bir erkeğin aldatmasından inanılmaz haz duyuyorlar. Her durumda üstte kalan erkek oluyor yavru ceylan
Eril egemenligini dişil eksende eşit midir sorgusu çıkıyo ortaya bencede eşit değil bu farkli konu ama bazi kadinlar haz alirken kimi kadin irite duyacak eylemleri kendisi üzerinde denenmesini dogal olarak kabul etmez ama ana tema aldatma derin acilimi kandirilma
@Irresistibleart şu altın kelebek ödül töreninde birinin çıkıp haklı isyanı olmasaydı, eril kelimesi bu kadar sükse yapmayacaktı, neyse.
Pek çok erkek sırf aldatma, kandırma zevki için bu eyleme kalkışmaz. Gelişigüzel hareket eder. Dur ben sevgilimi kandırayım demez kimse yahu. Kız kafası ile erkek beyni muazzam farklı çalışıyor bilirsin
Aynen derviş seyyah biz hep avam güruhun cinasli sükseleriyle eril politikasini konuşur konuşacak sözümüz olmayinca tepeden aşağıya bakar ezmeye calisiriz hatta bilir misin etik sayilmayan olgulari bile hakli gözü ile beyan ederiz nasil ama?
@Irresistibleart etik olmadığının farkındayım, hangi kılıf ve kalıpta sunulursa sunulsun aldatma aldatmadır. Binaenaleyh bu derin meseleyi izah etmeye çalışmak herkesin hakkı. Durum tespitinde aklanma gayreti olması saçmalık olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yavrum madem 190lık laf edeceksin, niye gizliden yazıyorsun? Maçan yemedi mi açıktan soru sormaya.
ya şurdan profilimi açsam ne olacak?
tüm erkeklerin 20 cm , 2 metre mecra; neyin tribi mahalle abisi?
hayırdır sen niye bu kadar yükseldin birden?
burada yazmanın yemediği şeylere bana dm atasın diye mi?
Neyin özgüvensizliği bu :)
E ne olacaksa niye gizlisin? Etrafa bak herkes kafasına donunu geçirmiş takılıyor. Senin özelliğin ne.
Sorumu geçiştirme ;)
Sana etki eden ne?
Özgüvensizliğinle, yazamadıklarını bana mesajla sıralaman dışında sana ne gibi bir etkisi var açık olup olmamasının profilimin? :))
Özgüvensiz olan kim bak bakalım? Hahha, gizliden soran sen, metroda bacağına kramp girmiş gibi ayıra ayıra oturan ben. Yesinler
Mesajda potansiyel diyeceklerim ile burada yazdıklarım arasında bir fark olduğunu nerden çıkarıyorsun?
Hayır gelmişsin burada ahkam kesiyorsun ergen çocuklar üzerinden, sanki zamanında sümüğün burnunda balon olmamış gibi en kaşmer ben naraları atıyorsun. Tepkim buna.
Diyemeidğini diyeyim, bana giren çıkan yok.
Kudur kudur ;)
😂😂😂
Tamam bu kadar yeter, tatmin oldum
Farzetki anonim hesap ne farki var açıkta olsa konunun zemini aldatmaya dayali degil mi soranin gizliligi konusulmuyoki
@Irresistibleart yan hesaptan ben sordum desene. Zaten yukarıdaki tarzda yazacak bir sen varsın.
Ekrana fındık fistik atıp güldüm lan ne alaka tarzimi nerden biliyosun bebeim
@Irresistibleart tarzı geçelim.
Aldatma işine gelince herkes herşeyin farkında. Özellikle bazı kadınlar kendisi vasıtası ile bir erkeğin aldatmasından inanılmaz haz duyuyorlar. Her durumda üstte kalan erkek oluyor yavru ceylan
Eril egemenligini dişil eksende eşit midir sorgusu çıkıyo ortaya bencede eşit değil bu farkli konu ama bazi kadinlar haz alirken kimi kadin irite duyacak eylemleri kendisi üzerinde denenmesini dogal olarak kabul etmez ama ana tema aldatma derin acilimi kandirilma
@Irresistibleart şu altın kelebek ödül töreninde birinin çıkıp haklı isyanı olmasaydı, eril kelimesi bu kadar sükse yapmayacaktı, neyse.
Pek çok erkek sırf aldatma, kandırma zevki için bu eyleme kalkışmaz. Gelişigüzel hareket eder. Dur ben sevgilimi kandırayım demez kimse yahu. Kız kafası ile erkek beyni muazzam farklı çalışıyor bilirsin
Aynen derviş seyyah biz hep avam güruhun cinasli sükseleriyle eril politikasini konuşur konuşacak sözümüz olmayinca tepeden aşağıya bakar ezmeye calisiriz hatta bilir misin etik sayilmayan olgulari bile hakli gözü ile beyan ederiz nasil ama?
@Irresistibleart etik olmadığının farkındayım, hangi kılıf ve kalıpta sunulursa sunulsun aldatma aldatmadır. Binaenaleyh bu derin meseleyi izah etmeye çalışmak herkesin hakkı. Durum tespitinde aklanma gayreti olması saçmalık olur.
Olay bu kadar işte
Umarım sanada yaşatırlar bunu. Kanişe dönersin.
Ne alaka? canım..
Ben yaptım mı demişim?
Canım değil s_lak
Millete ezik zavallı muamelesi yapıyorsun. Yaşanmadan bilmez bu işler
G. erizeka. lı
ya ahaha
bugün de sevgilisi olduğu halde ilgi. rospusu olmaya devam edenlere empati kuralım, peki abim..
Abime şurdan 250 gr empati verelim arkadaşlar elden ele, ama ilgi göstererek.
Ve erkek zikine bakarak sordu. "Ne diyor ablan"
Senin olmayan zikini yesinler.
Sana günahımı vermem yapraksız kal sen. Büzüşerek ölürsün inşallah.
evet, 45 yaşında andropoza 5 kalmış büzüşük yaprağın dehşet bir kayıp...
KS yasta...
Yaşın tutmuyor yaprağımı yemeye. Uza şimdi ergen.
Öyle haklı bir soru ki.
Yapma sen aklı başında insansın. Regl dönemi geçiren ergen bir tipi mi övüyorsun.
@TeslaDaVinci hadi işine ;)
ilgi köpekliğine devam
Yo çok doğru ve haklı bir tespit olduğunu düşünüyorum şahsen ne demek istediğini anladım çünkü
Ben anlamadığım tek şey, kıskançlıktan ne yaptığını bilmeyen regl ergen kadın.
Neden sinirli ya da gergin olduğunu düşündüğünüz her kadının regl olduğunu düşünüyorsunuz
@TeslaDaVinci andropozun zeka geriliği yaptığını ilk defa görüyorum.
Sanırım anlama kıtlığı var..
Sinirli ve gerginliğe en masum sebep. Böyle düşünüyoruz. Aksi takdşrde sabretmek zor oluyor.
Hoş bir düşünce değil bana kalırsa.
Tribal enfeksiyon mu geçirdiklerini düşünelim? Ne önerirsin?
Abarttığını düşündüğün oluyor mu arada? Ya da içsel bi geridönüş alıyor musun ya abartıyor musun bro temalı.
Ben olaya cinsel bakıyorum. Sexe hazır olacak psikolojide olmaları yeter.
Yeni sorun hayırlı olsun cevaplar ile ilgilen istersen, biz ilgi alanın dışındayız bana kalırsa.
Sorun bu sıkıntıyı çekmek zorunda olmadığımız. İlgi manyağı olan kadınlar ama ezik, şeklinde aşağılanmayı haketmiyorlar.
Subjektif yorumun için teşekkürler
Soruyu anlamamislar bence
ağzına sağlık 👏