Flörtüm ilk buluşma için dışarda yemek yemeyelim, herkes kendi yemeğini kendi getirsin dedi sizce bu adamdan olur mu?

Flörtüm ilk buluşma için dışarda yemek yemeyelim, herkes kendi yemeğini kendi getirsin dedi sizce bu adamdan olur mu?

İlk buluşmada yemeği kendinizin getirerek bir piknik tarzı bir ortam yaratmak oldukça romantik bir fikir olabilir. Ancak, bu teklifin kabul edilip edilmeyeceği, kişisel tercihlere ve duruma göre değişebilir. Eğer karşı taraf bu fikre sıcak bakıyorsa, harika bir buluşma deneyimi olabilir. Ancak, bazı kişiler yemeklerini kendilerinin hazırlaması veya yemeğe dışarıda gitmeyi tercih edebilirler. Bu nedenle, bu teklifi yaparken, karşı tarafın düşüncelerini ve tercihlerini de dikkate almak önemlidir. Sonuçta, önemli olan, birbirinizi tanıyabileceğiniz, keyifli bir buluşma deneyimi yaşamak ve birbirinizi daha iyi anlamaktır.
Piknik yapalım falan diyorsa yani abes kaçar mı bu durum bence hayır ama garip genede ilk buluşma için, olur mu sorusuna gelirsek olur mu olur :D
Belki gastronomi okuyordur ve sana en güzel yaptığı yemeği tattırmak istiyordur hemen kötü düşünmemek lazım djdjd
Hiç bu açıdan düşünmemiştim birdahaki sefere düşünmem lazım ajdjsks
Ay ya 🤣 annesinin gün günlerinden çok etkilenmiş belliki
😂🥸
🤣.
Bi bot benim ince ruhlu robotum ❤️.. sağol..
Cevap
63Cevap
Yok artık bu kadarını da duymamıştım...😄😄
Düşünceli adamın hali başka gadası 🙃
Genel olarak televizyon, internet ve diğer medya araçlarına baktığımız zaman genellikle pahalı restorantlar ve kahve dükkanları buluşma için en öne çıkan seçenekler gibi duruyor. Ve o da muhtemelen bunun farkındadır. Ancak eğer ki altında yatan (cimrilik, kekoluk vs) gibi bir sebep yoksa oldukça yaratıcı bir fikir olduğunu söyleyebilirim. Ayrıten hazır alınan bir şeye kıyasla emek vererek gerçekleştirdiğimiz bir eylem duygusal dünyamızda daha kalıcı ayak izlerine sahip olabilir.
Bu sefer olmaz kesinlikile. İlk buluşmada paran bile olmasa ne bilim beklentiyi yükseltmesen de 100lirayı gözden cıkarıp bir lahmacuncuya gidersin en kötü ya. 2. buluşma piknik tarzı olabilir kek fastfood falan yaparsın evde olur ama ilk bulusma ilk tanıma aşaması
Böyle bir şey canlandı kafamda 😃
Muhtemelen maddi açıdan sıkışıktır, olup olmayacağını zaman gösterir ama sen bu durumdan rahatsızsan sadece bir kahve falan için, yemek işini sonraki buluşmalara bırakın hatta piknik yapmak daha zevkli olabilir.
Kahkaha attım biz bunu çocukken yapıyorduk ya sjdjdhdgd
Devir değişti 😂
Ohaa yani bu kadarda cimrilik olmaz. Hiç buluşmayalim telefonda görüntülü konuşuruz o şekilde karşılıklı yeriz falan deseydin. Maazallah geleceği yere kadar , taksi, otobüs araba parası verir bunlar hep masraf.
sesli güldüm hatta haykırdım, en mantıklısı bu görüntülü konuşup evde yemek :)
bu kadarda olmaz dediğim ne varsa bir gün karşıma çıktı, bunda olmaz desem mutlaka başıma gelir o yğzden demeyecem bişey
Olmaz bence 😃
Yemekleri içine koymak için yanlarında
Sefer tası ile mi gezecekler.
Yok daha neler
Bir de beslenme örtüsü koysunlar tam olsun bari
Aslında cümleyi nasıl söylediği de önemli. Sana kurabiye yaptım sen de evden getirirsin piknik tarzı hem senin elinden de yemiş olurum💗💗💗 gibi söylemişse çok şeker ama diğer türlü cimri kaç uzaklaş
Bi parası yoktur ya da cahil birisidir köfte ekmek ya da sandviç getirir olmaz yani en azından ilk buluşmada olmaz ama bide annesine akşamdan sarma sardırır ya da özellikle şeninde yemen için börek kek felan yaptırır o olur çünkü düşünce var ortada
İlk buluşmada böyle söylemek olmaz
Pinti midir nedir
Yani mekan seçiminde uygun bi yere gitmeyi önerse tamam da evden getirelim denmez
Eğer öyle bir şansım olursa yemeği ben yaparım.
Bütün isteği yemek olsun.
Ama önceden uyarırım daha sonra bağımlılık yapmasın.
Bişiler getirip yiyelim dese hadi yine anlarım ama herkes kendi yemeğini getirsin demek nasıl bir öküzlüktür🤔
Hadi dışarıda para harcamak istemiyorsun bunun farklı söyleyiş tarzları da var. Mesela piknik yapabiliriz gibi. Niye bu kadar açık sözlü olmuş ki😂
Eğer aynı şeyi tekrarlarsa sıkıntı var demektir
hayır olmaz ilk buluşmada kahve içmek daha mantıklı olur
çabukça terket orayı. pinti ve cimri erkek hasta eder adami
Olmaz. İlk buluşma özel olmalı herşeyiyle güzel olmalı
😂😂😂 bu ne yemek parası vermeyen işe gidiyosunuz sanki
Evlenilecekse olur ama takılmalıksa olmaz pinti o cebinde akrep var :D
Neden ikisi getiriyor evinde yemek olan getirebilir
İlk buluşmada parkta çimlere yayılacaksanız olur, neden olmasın?
Evde yiyelim gelelim o zaman hacı abi 😂 buluşunca da yemeyiz yani problem nedir
Ekonomik kriz var abla, anlıyom ben enişteyi.
😅 komik olmuş biraz, insan bi tost da mı ısmarlayamaz🙈
Böylesine cimrilik bile denilmez, Kayserililer ayağa kalkar, şapka çıkarır, önünü ilikler. 😂😂
Olmaz. İnanamıyorum ya 100 liranın hesabı mı yapılıyor artık
O ne öyle ergen pikniği gibi yerli malı haftasını da kutlayın.
olmaz bu adamdan. yemek dışarıda yenir, o ısmarlar.. tatlı olarakta kuytu köşede vs. seni yer.. kural budur
Bu tarz şeylere takilmamak gerek daha geniş perspektiften düşünebiliriz..
cuma günü ilk buluşmam var ve dışardan masraf olmasın diye ben bir şeyler yapacağım yani sonuçta buralara kadar gelmiş benim için vicdan biraz :D
aslında birbirinize yemek yapsanız? ulan sevgilim olsa ilk bunu denerim. sana ne kadar değer veriyo acaba. hatta sen o teklifi buna çevir
Yuh gerçekten mi?
İlkokulda piknik mi yapıyoruz deseydin
Ne olur mu? Olmuş olacağı kadar. Daha noolsun? :P
O olur mu bu olur mu herseyin en iyisini kendine yakışanı sen daha iyi bilirsin
Gerçek olamaz. Şu ekonominin yaptığına bak. Resmen sevenleri ayırıyor yaa.
Olur olur tam tutumlu aile babası şimdiden moda girmiş.😄
Ilk bulusmada ne kadar cimri oldugunu kibar yolla belirtmis uzak dur
Piknik mi yapıyosunuz ne alaka illa bişey yemek zorunda da değilsiniz
Olmaz demeyelim ama, ilk buluşmada olmasa iyiymiş 😄
Öne öyle saçma sapan şey o zmn o kendi evinde yesin ben kendi evimde çok bencilce
Fotoda ki kız sende bunu söyle nasıl cesaret etti ne özeliği varda sana bu teklif etti bilmiyorum. Paran yoksa yola çıkma
Sorunun Cevabı soru resminde çıkmış
😂
Olur neden olmasın seks yapmak istediğinde de herkes kendini tatmin etsin dersin 😂
Sdlilgdsfjkl
Hiç sorun etmem
Beslenme cantasiyla gelirse olur
İlk buluşmada olmamalı bence ya
Gelinlikle gitmelisin o görüşmeye :D
Yok ya o kadar da değil bence
Doğal adam hem de ekonomik :D piknik misali fjjfj
Bu nasıl pintiliktir böyle 🤣
Bence o bile olur ama senin bunu sorman olmaz !!
yok daha neler
hiç olmasın daha iyi
Allah akıl fikir versin😂
Öyle saçmalık mı olur ya
Bu çok kanka olur sanki ya
Alman usulünün yerlimalı versiyonu
Sefer taşlarına koyun gidin 😂😂😂
Ay bune evcilik oynar gibi
sence olur mu o ne öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?