AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Bitsin bi zahmet. Olur boyu ergen gibi aşk mi yasayacaksin
😂
Aşk bitti diye hemen boşanmak saçma olur, evli kalın ama normal arkadaş gibi takılın cinsellik de olsun en iyisi
Belki inanmicaksiniz ama buna benzer bir durum da benim başımda var hatta bir tık ilerisi sevdiğim bir kadın var evli 6 yaşında çocuğu var oda beni seviyor ama boşanma işine gelince orada takaniyoruz cesaret edemiyor kurulu düzen alismisliklar vs
Kocana yazık boşan gitsin. Aklında başları var tabiki aşk biter.
Neden böyle oldu bu istemeden oluyor yani bu düşünceler
Bence maddi olarak iyiyseniz ve şiddetli bir geçimsizlik yoksa boşanmayın.
Haklisiniz
Aşk her zaman geçer önemli olan Sevgi ilgi bitmesin..
Bence ilişkinizde heyecan eksik her şey monotonlaştığı için böyle düşünüyor olabilirsiniz. Bence ilişkinize heyecan katmak için farklı şeyler denemelisiniz. Daha önce kocanıza hiç yapmadığınız ya da sizi mutlu hissettiren şeyleri tekrar gündeme getirebilirsiniz.
Püü gençlik bitmiş...
Allah böyle hiss etmekden böyle hiss edenlerden korsun
Ya sonrakine de aşk biterse yine mi boşancaksınız bu da aşk bitti peki sadece monotonluk mu değiştirin o monoton yaşantıyı kocayı değiştirmektense hayatınızı değiştirin bence
Çünkü mutsuzsun kafan karışık ondan böyle şeyler düşünüyorsun. Eşinizle birlikte tatile çıkın derim ya da ne bileyim yeni şeyler deneyin hobi heyecan falan şeyler
Bazen aşk biter saygı kalır, eğer oda yoksa en iyisi herkes kendi yoluna..
mutsuz ınsan mutsuz cocuk yetıstırır... mutsuzsanız ayrılın
Peki eşinize hiç bu durumdan hislerinizden bahsettiniz mi
Aynı benim gibisin. Bende fiziğini beğenmiyorum aşık oldum hiç istemediğim bir tipteki kadina
Evliyim onun ile
Kadının aile olmaktan haberi yoksa ve o zamana kadarda anlaşılamamışsa tabiki
Herkes aşık doğup aşık ölmüyor aşk biterse sevgi saygı var aşk zaten gelip geçici bir şey
Aşk belli bir süre sonra saygıya dönüşüyor saygınızı da kaybetmeden bu durumu eşinizle konuşun...
Aşkın yerini daha kalıcı olan sevgi ve alışkanlık alır
Düzgün konuşla mal bende evliyim arkdaşız sizin gibi mal düşünceler içerinde burada kimse ile arkdaşlık yapmıyorum akıl şeyinin başında gezmiyorum bursa yuvarlağı
Israrcı olmak lazım özellikle evlilikte. Aşk karın doyurmaz
Kızın var nereye boşanıyorsun. Her evlilik bu süreci yaşıyor. Şiddet yok maddi bir sıkıntı yoksa kocan genel anlamda kocalık babalık yapmıyorsa boşan. Ama böyle bir durumda yok anladığım kadarıyla.
Yani kısmen ama nasıl olacak yaşanmışlıklar var insan alıştığı bir kuşunu bile birakamazken...
Yeniden öyle bir ilişki bulamazsın mevcut ilişkini kurtarmaya çalış
ask ilelebet sürmez zaten ask bittiginde sevgi saygı devam eder ask hic bi zaman kalıcı degildir
Cinsel hayatınız nasıl peki kaç günde yapıyorsunuz ve kaç posta oluyor?
10 yıl iyi sürmüş bence, azıcık hareketlendirmek için bazı yapmam dediğin fantezileri yapma zamanı gelmiş..
Eşinden biraz uzaklaş o zaman anlarsın kıymetini yeni bir aşk'ı da düşüneyim deme onda da yanılırsın heves senin yaptığın şu an hayattan sıkılmışsin
Zaman cok kiymetli mutlu olmadiginiz her dakika sizin aleyhinize
Hayalindeki kişiyi kafanda çıkar ilk önce o senin aklını karışıtırıyor onun yerine eşini düşün eminim boşansan pişman olacaksın Birde ne kadar süre eşinle sevgili kaldın ne zamandır tanışıyorsunuz
16 yaşından beri tanışıyoruz 4 5 sene sevgili kaldık sonra evlendik
Bide aklımdan çıkarma olayını nasıl yapabilirim beni çok rahatsız ediyor bu düşünceler ama hep aklima geliyor
İnsan evde boş boş durunca veya iş güçle uğraşsan bile düşüncelere kapanıyo kafanı dağıt eşinle mutlu zaman geçir tatile felan gidin eğlenceli aktiviteler geçirin sen şu an bunalıma girmişin evlilik oyuncak değil üstelik kızın var bunun için boşanma zaman geçtikçe unutursun umarım
Başka biriyle olsanız bile böyle bir durumun tekrar olmayacağının bir garantisi yok. Pişman olup geri dönmek isteyebilirsiniz. Aşk bir süre sonra sevgi ve saygıya dönüşür. İlk günkü heyecan ve adrenalini beklememek gerekir.
Bu gayet normal insanın yapısı böyle. Çok ister sahip olunca bir süre sonra normale sonra rutin bir hale en sonunda sıkıcı gelmeye başlar. Bence şiddet yoksa, geçim sıkıntısı yoksa devam etmelisin...
Dogru
Çocuk varsa biraz düşünmek gerekiyor. Evet aşk bittiyse maalesef hayattan zevk alamazsınız sıkıcı gelir her şey.
farklı hayatlar farklı duygular farklı zevkler yaşamak her zaman insanlara caizip gelmiştir. Çünkü insan her zaman bir heyecan adrenalin ister.
Kocana söyle gerçekten seviyorsan belli et bunu, değiştir kendini beni de :) yoksa boşanmak istiyorum de mutlu değilim de kendini değiştir kocana karşı belki bir kıvılcım olur
Aşk dediğin harbiden birinin s**ini birinin a**na sokmasından ibaret aşk ve sevgi geçicidir ama saygı kalıcıdır çocuğunuzda varsa boşanmamalısınız birbirinize saygılı olun yeter
Bu hislerin sana yalan söylüyor bence yuvani yilma yazik olur
Evet iç sesimden biri böyle diğeri baska diyor 😔
Allah ne der diye dusun boş ver sen digerini sabredersen mukafatini alacaksin
heyecan eksikliği herşeyin rutine dönmesi alışkanlık herşeyini biliyor olmak tahmin ediyor olmak
Aşık olmak için yeni sebepler ara o zaman. Ne yani 10 yılı bir adamla geçirdin şimdi de düşündün şey için doğru ve ya yanlış olduğunu bilmeden ön yargı ile karşılama :))
sen nasl istyosan onu yap boyle sevicek erkek bidaha bulabilir misin oda var
Ask ne ya onemli olan saygi karsilikli uyum ve paylasim bunlar varsa tamam dir sanki ergenmisin dizilerdeki aşkları arıyorsan yok oyle bir dunya biraz aklini basina topla yikmak kolay yapmak zor
Birde burada ayril diyenlere sanki seni kendileri yataga atacak gibi dusunen tiplerdir emin ol evliliğini yikarsan hic birseyde mutlu olamassin gider bir cakalin elinde oyuncak olursun
Aşk bitebilir ama saygı sevgi varsa devam etmek için yeterde artar
10 senelik evli olduğuna göre yaşın ve yaşanmışlığın epey vardır ee önemli olanın aşk değil sevilmek olduğunu bilmen gerekir...
Evet 21 yaşında evlendim 31 oldum baya yasanmisliklar var
Tabiki mutlu olmadığın bir seyde devam etmek zorunda degilsin ama karşındaki insanı da düşünmek de zorundasın eşini sevmeye çalış çocuğun mutlu bi aileyle büyümeyi hak ediyor bence
Evet dogru
Aşk önemli değildir sevgi saygı sadakat kalıcı olandır aşkımla birlikte sevgim de yok diyorsan kalmanın anlamı yok haklısın
Hanımefendi acaba siz başka birine aşık olmuş olmayasınız?
Bencede öyle
Birine aşık olduğunu nasıl anlayabilirim düşünmek aşk mıdır? 😔
Düşünmek istemek arzulamak görmek konuşmak istemek aşktır ya da boşlukta onun hafif ilgisi hoşuna gitmiştir boşluk başkasıyla dolmaz
Dışarda aşk bulacağım diye sana hayatını adayan adamdan vazgeçme
benimle evlenir misin? 😍
Dogru
😃 evet yani
@conquer size yazmadim
Sana en güzel tavsiyeyi evlenip boşanmis bir bayan veriri en güzeli ona sor tecrübeli biri olarak
pardon 😃
Bence aşk bir süre sonra bitiyor seninle kalacak olan saygı, sevgi, merhamet. Monotonlastiginizi düşünüyorsanız farklı şeyler yapmayı deneyin.
Erken boşanma diye bir şey çıktı şimdi moda aşk Allah a giden yolun adıdır sen başka yollusundur o başka yoksa aşk bitmez
Yanlış anlamazsanız eşiniz artık çekici değil mi neden başka birini mi buldunuz çocuk yaptınız mı zevk yok mu artık aklımdaki sorular bunlar Neden
aşk kısa ömülüdür sevda sonsuza dek kadar aşkla evlendiysen meşkle vazgeçersin en iyisi boşanmak sevda değilse
Sen yine iyisin ben nişanlımdan 5. Ayda soğudum. Asıl ben napıcam
Evlenme bence şimdiden biyke hissediyorsan
Sizde çaresizlik görüyorum. Boşanırsam ne yapacağım düşüncesi var. Kafanızda zaten bitmiş ilişki devam ettirmek size sadece zarar verir.
Ne olursa olsun kalbinin sesini dinlemelisin hem sevgi duymuyorsan devam ediyorsan karşındakinede haksızlık bence eşinle konışmalısın
Seni sevdiğinden eminsen bırakma son pişmanlık fayda etmez
Başkalarını düşüneceğin ortamdan kendini soyutla önce sonra kocana dert yan
Eski heyecanı yaşamaya çalış bence bir heves uğruna bitirme herşeyi
Başka şeyler yapın aşkınızı yeniden toparlamak için yoksa cok üzülürsünüz
Eğer birşeyler bitmişse zorlamamak gerekiyor, çünkü karı Koca ilişkisi yok
Ask evlennce btyor zatn bosnmya sebeb aryon haahahah😅😅😅
Valla benim annem babam 40 sene evli kaldılar. Rahmetli annemi, annemde babama sırılsıklam aşıktı. ;) evliliktik aşkı öldürmez kişiler öldürür. Ne yazık ki erkekler evlenince kadının hiç bir yere gidemeyeceğini düşünüp salıyorlar. Bunu sizin için söylemiyorum toplumu gözlemleyince genelde olan bu şekilde diye görüyorum. Yanılıyorsa olabilirim tabi ki!
Ha deyince bosanamiyorsun. Çocuk varsa çok daha zor
Vay be 10 yil mi bence de ya ask olmayacak ya da seclvgi olup omrun olacak
Bence o kotu dusuncelerin ayirt koseye dene mutlu olamk icin falan