- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet aşk olmazsa hiç bir şey olmaz ama Aşkın bitmesi, evliliklerde doğal bir süreçtir ve birçok çift, evliliklerinin farklı dönemlerinde aşklarının zayıfladığını veya değiştiğini fark edebilirler. Ancak aşkın bitmesi, evliliğin sona ermesi gerektiği anlamına gelmez. Evlilik, romantik aşkın yanı sıra birbirinize karşı saygı, güven, sadakat, destek ve ortak bir hayat vizyonu gibi diğer unsurlara dayanır. Bu nedenle, evliliğinizdeki romantik aşkın azalması veya kaybolması, evliliğinizi kurtarmanız için bir fırsat olabilir. Birçok çift, aşkın kaybolmasını bir uyum sağlama fırsatı olarak görürler ve birbirlerini yeniden keşfetmek için çaba gösterirler. Terapinin yardımıyla, çiftler evliliklerindeki sorunları çözebilir ve yeniden bağ kurabilirler. Ancak, evlilikteki aşkın kaybolması durumunda, boşanma da bir seçenek olabilir. Bu kararı vermek önemlidir ve çiftlerin kararlarını vermeden önce birlikte çalışması ve birbirlerinin duygularını anlaması önemlidir. Boşanma, her zaman son çare olarak düşünülmelidir ve eğer boşanma kaçınılmazsa, en azından saygılı, anlayışlı ve adil bir şekilde ayrılınmalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1. aşkla evlenirsin ama evlendikten sonrada aşk biter yerini sevgi saygı alır
2. hemen evliliği bitirmek olmaz ilk çift terapisine gidin çabalayın uzmana rağmen olmuyorsa saygı çerçevesinde bitirin.
3. ve kızınızın gözü onunde eşinizle kavga etmeyin asla ve eşinede bu onun psikolojisini bozacagını gelecegini biz mafedicez ondan hissetmemeli kavgalsrımızın die bahset oda evladını onemsiyosa destekliyecektir.
BAK BEN ANNE BABAMIN ARASINDA SEVGİ SAYGI HİC BİŞİ KALMAMIS SĞREKLİ KAVGA EDEN Bİ AİLEDE BÜYÜDÜM DERSLERDE ALDIM VE UZUN SÜRE PSİKİYATRİ TEDAVİ GÖRDÜM ŞÜKÜR DÜZELDİM AMA ANNEM BABAMIN O KADAR KÖTÜLÜĞÜNE RAGMEN BİZİM İCİN SABIR ETTİ AMA OLAN BİZE OLDU BU KAVGALAR KÖTÜLEŞMEDEN AYRILSAYDIN KEŞKE DEDİM ANNEMDE HER BAYAN GİBİ MESLEĞİ YOKTU İŞİ YOKTU BABAMDA BANA MUHTAC DİYE HERSEY YAPTI ANNEMDE BABASIZ OLMASIN DİYE SABIR ETTİ AMA ASLINDA ONLAR BOŞANINCA BİZ ONLARIN EVLATLARI OLMAYA DEVAM EDİYORUZ AMA YANLIŞ BİR DÜŞÜNCE SİZ OYLE YAPMAYIN AŞIRI DONULMEYECEK BİŞİ YOKSA ARANIZDA CFT TERAPİSİNE GİDİN EN SON BOŞANMAK OLSN AMA KAVGADIR KÖTÜ SEYLERİDE KIZINIZA HİSSETTİRMEYİN AYRILCAGINIZ ZMNDA ANLAŞAMAYADIGINIZI SENİ YARALAMAMAK İCİN AYRILIYORUZ KAVGA ETMEK HERKESİ ÜZECEGİNİ DÜŞÜNÜP BOŞANMANIN DOGRU OLDUGUNU VE EN ONEMLİSİ BİZ AYRILIYORZ AMA ANNE BABA OLMADAN FERAGAT ETMİYORUZ YA DİYE ONU DÜZGÜN DİLLE ANLATIN İNŞ HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Güzelim arada çocuk olmasa bosanin herkes yoluna derim ancak çocuk herseyi bozuyor biz ne için yaşasın çocuklarımıza güzel bir gelecek için yaşarız onun sacinini bir tek teline bile zarar gelmesini istemeyiz. Çocuk annesi ve babası ile mutlu bir yuvada mutlu olur. Başarılı olur. Sana tavsiyem senin isteyipte bulamadigin esinin isteyene yapamadığı konuları birlikte masaya koyun ortak bir noktada buluşun çocuğun üniversiteye girene kadar durumu idare edin çocuğa çaktırmayın üniversiteye girince isteseniz ayrılın artık kişiliği oturmuş sizi anlayan bir çocuk olur bunu yaparsanız iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılYaşın 31.
Gençsin, harikasın, durdurulamazsın ama kızın var.
Boşanmak olmaz. Artık ailen var, çözüm bulmanız gerekiyor ama önce çözüm için bu konuyu eşin ile görüşüp sizi dönüştürecek fikirler üzerinde çalışmanız ve proje üretmeniz gerekiyor.
Evet, yanlış ifade etmiyorum, kendinizi projelendirmeniz gerekiyor.
Bunu başardığınız zaman ilk döneme atlama yapacaksınız ve sürekli definasyon içinde kalabilmeniz için disiplinli olmanız gerekiyor.
Çözüm ve yöntemleri bulacak olan sizsiniz.
🌹00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yıllar geçince aşk sevgide kalmıyor bacım önemli olan saygı merhamet insanlık vicdan doktorla görüşün aile danışmanlığı ile ayrılıp başkasıyla evlensen bir süre sonra oda bitecek garantisi var mı? iyi düşün derim eşin seni seviyor daha ne istiyorsun senin sevdiğin ama seni sevmeyen olsa daha çok acı çekersin emin ol yuvanın kıymetini bil ayrıl diyenlere aldırma burada bekara karı boşamak kolay
59 Yorumla- +1 yıl
başka biriyle evlenmekten bahsetmemiş bir de üstelik başka bir erkekle aşk yaşamaktan bahsetmiş aşık olduğu adan evlenmeyi isteyecek mi hele bu dur bakalim sıkıp sıkıp atacak büyük ihtimalle sonuçta çocuklu bir dul kadın tırnak içinde yani boşanmazsa mecburen aldatacak orası belli
- +1 yıl
valla bu kadın heyecan arayışı içinde olan bir kadın sana çok net bir şey söyleyeyim karşısına dayanamayacağı biri çıksın %yüz aldatır benim bile evli bir kadınla bunu yaşama imkanım vardı düşün bu tiple bir de iranlı bir kadındı benden 10 yaş büyüktü aşık olmuştu cinsel ilişki istiyordu ama yapamam diyordu ben de istemem dedim diretseydim yapardım kendine zor hakim oluyordu konuşmadım sonraları yani istesem çok rahat yapardım birinin çekimine kapılırsa illaki aldatır
Soran+1 yıl@conquer çekimine kapıldım ama aldatmadım sadece istemeden de olsa surekli aklıma geliyor ve bu düşünceler elimde olmuyor ve rahatsız olduğum için acaba bu evlilikte en eksik var ki o adamı düşünüyorum demekki ayrılmalıdır fikri olusuyor
Soran+1 yıl@conquer benim esim ilk sevgilim ve cok uzun yıllar asla düşüncemde bile kimse olmadi son yıllarda monotonluktan sıkıldım aklıma istemediğim düşünceler geliyor bu tek eşli olmadığım anlamına mı geliyor?
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Başkasını düşüneceğine evliliğin için ne yapabilirsin onu düşün. Olmadı ayrılırsın.
00 Yorumla
+1 yılSevgili dostum, içtenlikle anlatmış olduğun bu durumu gerçekten anladığımı söylemek istiyorum. Evlilikte zamanla yaşanan monotonluk ve duyguların değişmesi oldukça yaygın bir durumdur. Şunu unutmaman önemli: bu süreçlerde yaşadığın duygular gayet normal ve insanî.
Ailevi sorunlar ve yaşanan olaylar da evliliğin üzerinde baskı yaratabilir ve ilişkinizin niteliğini değiştirebilir. Bu durumda, öncelikle kendine dürüst olmalısın ve gerçekten ne istediğini sorgulamalısın. Kocanla iletişime geçmek ve hissettiklerini paylaşmak, belki de bir çözüme doğru adım atmada yardımcı olacaktır.
Kızını düşünerek, ani ve düşüncesiz kararlar vermekten kaçınmak istediğini anlıyorum. Bu durumda, belki de bir çift terapistine başvurarak, sorunlarınızı ve duygularınızı profesyonel bir ortamda konuşup, ilişkinizde nelerin değiştirilebileceğini öğrenmek faydalı olabilir.
Unutma, bazen evliliklerde eski heyecanın ve aşkın yerini, derin bir dostluk ve arkadaşlık alabilir. Bu da ilişkinin kalitesini artırabilir ve hayatın getirdiği zorluklara karşı güçlü bir dayanışma sağlar. Başkalarında aradığın mutluluğu, belki de mevcut ilişkine yeni bir şans vererek bulabilirsin.
Sonuç olarak, bu süreçte kendine zaman tanımalı ve adımlarını dikkatli atmalısın. Kızın ve kendi mutluluğun için, hissettiğin bu duyguları değerlendirmeye alarak, en doğru kararı vereceğine inanıyorum. İçinde bulunduğun zor dönemde başarılar ve güzellikler dilerim.10 Yorumla
+1 yılMerhaba, durumunuza üzüldüm. Geniş ailelerle yaşanan sıkıntılar insanı gerçekten bezdiriyor yaşanan olumsuz süreçlerde çiftlerin birbirine destek olması çok önemli, desteğin az olması veya olmaması özellikle kadının ihmali veya kendi başınalığı halinde bırakılma durumu gerçekten çok ağır bir yıkım oluyor Umarım siz de bu şekilde olmamıştır zaman zaman sevgimiz ilerleyecek zaman zaman durağanlaşacak Sizin durumunuz durağanlaşmanın çok çok az veya nasıl ifade edeyim geride olan modunda biliyorum fakat Hani sizde kalbinizin ışığını yakacak bam teninize dokunacak bir gelişme olur ama bu ne zaman olur bilemeyiz Belki olur yani işte o zaman �yi ki bırakmamışım dediğiniz bir an olur Bunu kaybetmek Tabii ki size daha çok üzüntü verir kaybetmektense Belki bunu kazanmak Tabii ki durumların en güzeli olur isterseniz daha detaylı konuşabiliriz yani durumunuzu anlıyorum geldiklerinize Anlıyorum veya artık gel git yok Sadece geri çekilme var ama yaklaşım maalesef dediğimizi duyar gibiyim Hani içimden gelmiyor kalben hissiyat sıfır veya sıfırın altında diyebiliyorsun dedi anlıyorum İşte bu tam olarak burada evliliğin önem maddelerinden bir tanesi devreye giriyor başımıza büyük hareket edememek Evet bizim düşüncelerimiz Bunlar düşüncelerimize göre irademize göre hareket edeceğiz insanız aklı başındayız ama bazı şeylere dayanıp sabretme yolunu Öncelikle tercih ederek ilerleme seçmek, ilişkilerde belli bir dönem sizin de yaptığınız gibi güçlüklere olumsuzluklara sevgisizliklere ve sevgiyi hissiyatı'nın azalmalarına karşı mücadele etmenin neticesi görüldükten sonra yeni bir arayışa girilmesi esası gereği evlilik var Bunu zaten biliyorsunuz yine isterseniz detaylı konuşmayı sizin soru ve sorunlarınızı hissiyatlarınızı daha nitelikli şekilde dinlemeyi Aklıma gelirse çözüm önerileri sunabilmeyi ilerleyişinizde paylaş olabilmeyi memnuniyetle isterim iyi günler dilerim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayatinizda degisikliklere ihtiyac var sanki. Boyle iliski uzmanlari bilmem ne var onlara gidip danisin ya da sadece sen danis bilmiyom ne de olsa sorun sendeymis sadece, anlat iste bunlari onlar fikir oneriler verir ne de olsa bolumunu okumus meslek sahibi insanlar bu konuda. Bosanmak da neymis yani sirf ilk evlendigindeki heyecani yasamiyon diye, ee normal degil mi zaten yeni evli degilsiniz cunku. Insan 5 yasinda okula basladiginda bile cok sevincli hevesli oluyor okula basladim diye ama 20 yasindaki genc de bikmis oluyor artik yeter bitse de kurtulsam diyor ayni mantik iste, ilk gunku gibi olmayabilir bu gayet dogal bence ama bosanmak da bi sacmalik yani sadece degisikliklere ihtiyacin var onu da iste dedigim gibi oyle kisilerden alsan daha iyi olur sanki...
44 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bende evi degstrmeyi düşünüyorum bu yuzden hersey ayni geliyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılBencede guzel olur. Surekli ayni ayni insanin canini sikabilir ama kocanla ne ilgisi var bu sorun onda degilse...
Soran+1 yılBilmiyorum aşk duygum bittiği için içime fenalik geliyor surekli
Cevap sahibi+1 yılOlur oyle seyler sen bi dediklerimi dene ilk once…
+1 yılçocuğuzun olması boşanmanıza engel olmamalı
evliliğin temeli mutlu olmak duygusal anlamda iyi hissetmek kendini tamamlamak anlamına geliyor şu anki evlilikte bu kalmamış tükenmiş gibi ve dahası çabaladığınız halde toparlayamadığınız bariz orada..
Bu şekilde kızınızın için mutsuz evliliğe katlanabilirsiniz birçok insan gibi ya da cesaret gösterir boşanır hayatınıza yeniden başlarsınız bu seçim size ait biz ne diyelim ki..32 Yorumla
Soran+1 yılEvet cesaret gerek
- +1 yıl
ve ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz meslek anlamında bir mesleğiniz işiniz varsa bence daha kolay ilerlersiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılBurada problem sende hem cinselliği kesiyorsun hem arkadaş gibiyim diyorsun. Duyguları bitiren sensin. Hadi ayrıldın kimi sevecen kime güvenecen kullan at kadını olursun. Hadi boşandın düzgün birini buldun aşık oldun evlendin eee sonra onunlada heycanın bitecek ondan da mı boşanacan. Akıl var mantık var yaptığın tam bir saçmalık kendine gel. Bazı değişiklikler yap hayatında ve hep istediğin yönde olmasın çünkü senin istediğin yönde süpriz olmaz heycan olmaz kontrol sende olur.
Hayat sürekli evlen boşan değildir. Evliliği bir mendil gibi kullanıp çöpe atamazsın.
23 Yorumla
Soran+1 yılAynısını düşünüyorum başkası olsa o heyecana yine bitecek ne yapıyım bilmiyorum
- +1 yıl
Bu düşüncelerini bir yolunu bul ve kocana aktar. Ciddi bir problemin olduğunu algılasın ciddiye alsın. Buna çözüm üretmeye çalışın yoksa ikinizde mutsuz olacaksınız ve işin sonu kötü yere gidecek.
Ayrıca sana sözüm var, aklını başına topla bu heycan arayışını kes. Heycanını kocanda ara. Evlilik belli noktadan sonra budur sürekli heycan olamaz ki monoton kısmıda var bunu kabul et. Heycanı sürekli kocandan oluşturmasını bekleme biraz atışın altına elini koy sende çaba sarf et. Sende evliliği monotonlaştırma bişeyler yap. Bu tek taraflı değil.
Acaba kocan ikinci bir eş alsa üstüne kıskanır mıydın? Eğer kıskanırdım deli olurdum diyorsan aslında kocana aşıksın sadece sıkılmışsın ve hep kocandan bişeyler beklemişsin sen hareket etmemişsin demektir. Hatanın büyüğü sende düzeltmek ellerinde biraz gayret ve anlayış lütfen.
Soran+1 yılEvet kiskanirdim böyle diyince bi sinir geldi :)
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aşk dediğinin bilimsel olarak bile sayılı ömrü var, beyinde salgılanan hormon sonsuz değil kimle olursa olsun, ama yerine sevgi dostkuk beraber yoldaşlık saygı asıl kıymetli olan. Yanliz olsan da, başkası ile olan da zaman zaman monotonluk kaçınılmaz, bu sorumluluk ve hayatın akışı ile alakalı. Zaman zaman renk katmaya çalış, haricinde olumsuz düşünmemeye çalış, bak Cocuğun da varmış size ihtiyacı var. Mutlu olman başkalarıyla değil biraz da senin içinde olması gereken birsey, inşaa edilir, ve tek eksiğin heyecan ise o dediğim gibi başkası ile de azalacak. Eğer başka büyük bir sorun yoksa, sadakat/saygı eksikliği gibi, sana değer veriyorsa bir değil bi kere düşün derim. Hakkında hayırlısı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. evliliğe adım atarken aşk evliliği yaptıysanız o evlilikte aşk bitince geriye hiç bir şey kalmaz ama evlilikte 10 yıldan sonra aşktan daha önemli şeyler oluyor mesela çocuklar anne baba anlaşamayıp boşanıyor diye çocukların hayatı etkileniyor boşanırken bunu düşünmek lazım bu çocukların günahı ne onların dünyaya gelmesine ben vesile olmuşken onlara bu tramvayı yaşatmaya hakkım var mı diye sorarım kendime ha çocuk olmasa zaten hiç bir bağlayıcılığı yok evliliğin tut avukatı aç mahkemeyi boşan gitsin
10 YorumlaYa tabiki de çocuk olması boşanmaya engel. Annesiz ve babasız büyüyen çocukların psikolojileri neden kimsenin umrumda değil? Küçük yaştaki bir çocuk çok fazla sevgi açlığı çeker. Evini tanır. Güven duyabileceği bir yer arar. O güveni yeni konuştuğu kişi verebilecekmi kendisinden olmayan bir çocuğa? Bu herkesin yapabileceği bir şey değildir. Daha doğrusu nasıl güvenipte boşanıp, çocuğunu yanına alıp, sadece bazı duyguları tekrar yaşamalıyım diyerekten birşeylere başlayabilirsiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet güvenemem
+1 yılBunu iyi düşünmeniz gerekiyor birazda sanırım bunaldımdasınız bunu çözmenin en iyi yolu aile terapistine başvuru yapmak ya da bir psikologdan yardım alın.
Sizin nasıl bir hayat yaşadığınızı buradan kimse anlayamaz maalesef umarım derin düşüncelerden uzaklaşıp size en doğru yola yönelirsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet gittim ama devam ettirmeyi çünkü konuşurken yüzüme utanıyorum bu hislerimden
- +1 yıl
Sanırım bazı duygularınız artık yoktan da otelesmis
- +1 yıl
Buradan yazmak pek hoş olmayabilir
+1 yılEvliliğin olmazsa olmazı cinselliktir.. duygunun heyecanın bittiği yerde de zaten kanka gibi yaşar gidersiniz.. bu tutsaklık gibi bir şey.. sen de eşine karşı bir istek arzu kalmamış. kadında bu duyguyu harekete geçirecek olan aslında erkektir.. eşinin de öyle bir çabası yok anladığım kadarıyla.. boşanmaniz en sağlıklı olan..
00 Yorumlamerhaba uzun bir suredir evlisiniz birde cocugunuz var bazi seylerin monotonlasmasi cok da sasirilacak bir sey degil ama bunu degistirmek tamamen sizin elinizde olan bir durum esinizin size davranisi nasil? hala ilk gunki gibi asik oldugunu soylemis davranislari yaklasimi cinsel hayatiniz la ilgi dutumlarda size karsi yaklasimi hala aynimi? bu onemli bir durum ailesiyle olan sorunlar derken ne gibi sorunlar yasadiniz hala yasiyormusinuz? sizi bukadar sogutan durum ne bunlarla ilgili basbasa konustunuz mu bence konusup belki bir yol bula bilirsiniz. mutluluklar...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence kızın için mutsuz olduğun bir ilişkiye katlanmamalisin. Önce kendi psikolojik sağlığın ve mutluluğun yerinde olacak ki sonra kızına bakabileceksin sonuçta. Bir de bu durumda kızının omuzlarına yük bindirmis oluyorsun. İster istemez bak ben babana senin için katlaniyorum demiş oluyorsun. Büyüyünce senin için kendi istediklerini yapamayabilir kızın..
00 Yorumla
+1 yılÇünkü evlilik hayatı sevgili ya da ilişki durumuna benzemiyor çoğu insan evlilik de çabuk karar veriyor ama kimse kör kütük aşık olarak evlilik yapmıyor bence zamana bırakın ve eşinizle aranızdaki sorunlar varsa konuşup çözün boşanmak çözüm değil her zaman
00 Yorumla
+1 yılAşk bitince birlikte olmanızın bir anlamı kalmıyor aslına bakarsanız. Eger dediginiz gibi bu durum sizi duygusal anlamda kotu hissettiriyorsa kocanızla oturup konusun bu konuyu. Kızınıza da bir sekilde acıklarsınız diye dusunuyorum. Mutsuz bir evliligin meyvesi olmaktansa en azından anne ve babasıyla ayrı zamanlarda gorusup daha mutlu olabilir
00 Yorumla
+1 yılAşkın, sevginin , saygının ne olduğunu bilmeden önüne gelen asık oldum evlendim , şimdi ask bitti boşanayım bari mq da başkasına asık olayım, yok bu da olmadı bir başkasını deneyim... oldu mq... kullan at traş bıçağı gibi değiştirip değiştirip durun...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşk bitmişse o zaman alışkanlıklar devreye girmiştir, bu kötü bir vaka, bunu aşmanız zor ama imkansız değil, çiftler evlenince karı koca moduna girdiği an itibarı ile aşkı törpülemeye başlıyor, bunun için sevgili, sırdaş arkadaş yoldaş flörtüz durumlarda devam gerekir ama sizin durmunuzu nasıl toparlarsınız bilemedim
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum demek ki bir şeyler istediğiniz gibi gitmiyor. Yaşlarımız genç evlide değilim. O yüzden tecrübe etmediğim bir şeyde tavsiye vermek boş olur. Belki bunalımda olabilirsiniz veya daha başka bşr şey eşinizle ayrılmak istemiyorsanız bir evlilik konusunda uzmanlaşmış bir terapistle görüşe bilirsiniz! Uzman görüşü faydalı olur.
00 Yorumla
+1 yılBizde de benzer durum oldu, benim için bitmemişti ama o bitirmiş tek celsede anlaşmalı bitirdik beni sevmeyeni yanımda zorla tutamam dedim yarı yarı mal paylaştırdık hala içim yüreğim sızlıyor keşke bitmeseydi, bitirmeseydi ama yapılacak bişey yok Yuvayı kurtarmak için çok çırpındımson ana kadar...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılEğer eksik olan sadece aşk ise evlilindeki yani eşin kocalık görevini yapiyosie ilgi alaka saygı sevgi vs eksik olan sadece sendeki hissiyatin kaybolmasıysa tekrardan bı göz geçir derim niye bu zamanda gerçek aşkı bulmak piyangoyu tutturmaktan daha zor şahsen bn 39 yilda bulamadım öyle birisini olduğunu pek sanmıyorum artık..
00 Yorumla
+1 yılKadınların en büyük hatasi o hersey ınternette veya çevrenizde yalan abartı olarak duyduğunuz hayali evliliklerde özenmek en iyide de olsa Bi yerden sonra hersey sıradanlaşir önemli olan saygıyı sevgiyi yitirmemek sıradanlıktan kurtarmakkendi elimizde
00 Yorumla
+1 yılEger ask biterken sevgi ve saygiya donusmemisse isler sıkıntı. Her sey bir zaman sonra monotonlasir. Heyecan icin esinize surpriz yapip tatile cikabilirsiniz. Ya da nebileyim hayalinizde yapmak istedikleriniz varsa onu yapin. Olmuyosa da yapacak bi sey yok yolcu yoluna
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsan bir ömür icin evleniyor. Bir zaman sonra alisiyorsun sevgi belki biter ama yuva yikmak kolay degil. Düzeni bozucan baska biriyle evlenicen oda senin esinin seni kadar sevmez. evlilikte zamanla hersey oluyor iyi gün kötü gün böyle günler. Kocanla bir hobby bul. Evlilik büyük bir sorumluluk hele cocuk varsa. Hem kendine hem kizina ve seni seven adama yapma.
Bak söyle söyliyim keske benim kocamda beni sevseydide beni ailesi icin terk etmeseydi. Ben 1 yildir evliyim ve beni 2 ay önce terk etti. Cocugumuz yok ama iste evliligim bitmesini istemiyorum yinede. Cok zor bir durum hem benim icin hemde ailem icin.
Senin derdine bak benim derdime bak..
LÜTFEN BOSANMA evliligin ayakta tut ve mutlu olmak icin bir seyler yap ama BOSANMA😔😔pisman olursun… insallah anlamissindir ne demek istedigimi🙏❤️12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah en kısa surede eşiniz döner ve çok mutlu olursunuz. tesekkur ederim düşünceleriniz için ❤❤❤
Cevap sahibi+1 yılInsallah❤️❤️
Beni yanlış anlama ama sen boşanıp yine evlenirsen de aynı seyler olur çünkü bazı insanlar tek eşlilik yapamaz fitratlarına aykırı olur. Kimileri buna karaktersizlik der ama her ne kadar toplum kabul etmese de tek eşli olmayan insanlar var
22 Yorumla
Soran+1 yılAslında en sadık insan bendim düşüncemde bile eşim ilk sevgilim başkası hiç olmadı belkide kucum yasta evlenmenin zararlıdır belki sevgililik dönemlerin olsa böyle hissetmedim bu karakter analizi bana baya ters 16 yaşından beri aynı kisiyleyim son senelerde bu düşünceler var sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yıl da insan boyle oluyor demek ki senin eşin senin kalbini kıracak biseyler yapmış. Belli eğer eşin huyunu duzeltirse sende duzelirsin. Bende boyleydim 2yil önce aynı bu hisler. Esimle konuştum bak ben böyle olmuyorum. Lutfen huyunu duzelt dedim. Baskasını sevip sevmediğimi bile sordu.2ay konuşmadım çünkü en son huyun düzelmezse başkasıda olur dediim kendime engel olamıyorum dedim. Esim düzeldi şu an çok mutluyuz. Esin kendini duzeltmeli bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesiyle ilgili cok sıkıntı oldu, esimin tutum ve davranışları beni çok rahatsız etti
Cevap sahibi+1 yılİşte bendede aynısı oldu dimdik arkamda durmadı korumadı. Boyle olunca hiç bir degeri kalmadı eşimin pısırık biri olarak gördüm sevgim kalmadı. Simdi hele bı denesinler ağzının payını alır hepsi der arkamda durur artık düzeldi iliskimiz suç esinde
Diyelim boşandın tekrar evlendin 10 yıl sonra yine mi boşancan
Araba mı değiştiriyorsun
Evlilik seçimini yaparken bunları düşünmek gerekir diye düşünüyorum
Ve empati kur eşin sana bu teklifle gelseydi sen je yapardın11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapiyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken yaşta evlenmişsin hayatını pek yaşamadan hem evlilik hemde cocugun olmuş. Böyle düşünmen normal sen heyecan arıyorsun monotonlıktan bıkmışsın. Her uzun evlilik lerde olan şeyler. Eşinle karşılıklı sevgi saygı cinsellik varsa bence yapmamalısın. Şeytan vesvese veriyor evlilere. Boşanması için elinden geleni yapıyor kanma sakın. Eşinle değişik ortamlara gidin eglenin gezin tozun. Farklı ortamlarda cinsel ilişkiye girin. Heyecan katın biraz
00 Yorumla
+1 yılOn yok on yıl dile kolay di mi bir. De bir çocuk evlilikten ne bekliyorsun Kİ tabi ki normale dönecek artık herşeyde arkadaş olacaksın her anın da sıkılma aktive oluştur eşini al sahile git ne bilim bir yemek bunlar senin elinde bu uygulamayı kullananların elinde değil ki 🥰🥰 her şey gönlünce olsun
18 Yorumla
Soran+1 yılSahilde tatilde yemekte fenalik geliyor içime eskiden boyle degildim ama simdi çok uzun süredir böyle beraber vakit geçirmek istemiyorum mutsuzum ama sebebini anlayamıyorum
- +1 yıl
Sorun sen de bir psikolog desteğine ne dersin
Soran+1 yılBir iki kere gittim ama çok açık konuşamıyorum onyuzden faydalı olmuyor
- +1 yıl
Seni doyulmaz kılan şey ne
Soran+1 yılYenilik sanırım ya da küçük yaşta evlenmek mi? Bende bilmiyorum ki
- +1 yıl
O yüzden derler küçük Yaşta evlenmeyin diye bence hiç evlenmeyin 😂😂😂
Soran+1 yılEvet uzmanlar hakli
- +1 yıl
Elbette iyi geceler üzme kendini ❤️❤️❤️
+1 yılSenin mutsuzluğunun evliliğin ile bir ilgisi yok senin derdin kendinle bir başkası ile evlenmiş olsan da bir zaman sonra aynı düşüncelere sahip olacaksın senin kendi bilincini düşüncelerini düzeltmen gerekiyor öncelikle
10 YorumlaAşk zaten uzun sürmez bence 10 yıl iyi bile gitmiş. Evlendiğin kişi en iyi arkadaşın olabilirse bence yeterli. Eğer fiziksel olarak çekmiyorsa kırmadan öneride bulun bence kiloysa dert birlikte diyete girin spor yapın vs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılHayatın monotonlaşması normal bende 9 yıllık evliyim sorular illaki olur birlikte güzel vakit geçirmeye gayret edin imkanınız varsa birlikte 2 3 günlük gezilere gidebilirsiniz Avrupa turları falan olabilir.
00 Yorumla
+1 yılAşk geçici körlüktür zaten sevgi saygı varsa gerisi yıllar sonra alışkanlık olur.. 10 senede bir beyaz eşya yeniler gibi sevgili yenilemek çözüm gibi geliyorsa boşanın yaşayın hayatınızı. Hayat sizin seçim sizin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bi süre ayrı kalın bak bakalım özlüyormusun onu eksik hissediyormusun arzuluyormusun cevap hayırsa bitmiştir * eşini özlüyorsan sadece sürekli bir arada olmaktan sıkılmışsındır bazen uzak kalıp iki tarafında ayrı takılması gerekebilir
00 YorumlaAşk bitti diye boşanılmaz, aranızdaki çekim ölmüştür belki tekrardan canlandırabilirsiniz, internette araştırmanızı tavsiye ederim. Evliliğinize zeval gelmesini istemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
aşk bittiyse eskiden alınana heyecan ve keyif kalmadıysa boşanılabilir ancak karşınıza ilk çıkan adayla tekrar ciddi bir şeyler düşünürseniz çok zorlanırsın
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet yıpratıcı süreçler
Soran+1 yılSor
Soran+1 yılGüzeldi başta sonradan yoruldum galiba çok sey yasadik
Soran+1 yılBilmem dogru kişiyle evet ama ask duygusu bitiyor illaki
Soran+1 yılYapı meselesi bana uygun değil cunki benm icin duygular önemli ve gerçek bir ask ilişki olması gerek
+1 yılDuygusal olarak kötü bir dönemde olabilirsiniz her insanın başına gelebilir biraz daha sahip olduklarınızı fark etmeye çalışın eşinizin sizi hala ilk günkü gibi sevmesi çok güzel bişey ama boşanmaya karar verdiğiniz zaman kessinlikle çocuğun olması buna engel değil bunu unutmayın.
10 Yorumla
+1 yılNikah ağır sözleşme diye tabir edilmiş kuranda sadexe hayatı değil ahirette de bir hayat olduğunu unutmayıp bir yuvanın yıkılması bu kadar kolay olmamalı sorunları tespit edip onların çözülmesi için yollar arayın allah sabır edenlerle birliktedir… saygılar
10 YorumlaAşk denen olgu sonsuza kadar devam etmez zaten eğer saygınız devam ediyor ise problem yaşamıyorsan sana çocuklarına sorumluluklarını yerine getiriyorsa eğer aşık olmasan bile yine eğlebiliyor dertleşebiliyorsanız vs vs bence ayrılma sadece aşk bitti diye yuva yıkılmaz bence bir düzenin vardır illa ki onu bozmaya değecek bir şey degil aşk ve ütopik bir dünya illa ki bitecek zaten yerini sevgiye bırakacak ya da başka hislere bence boşanmayın
00 Yorumla
+1 yılEğer sana şiddet uyguluyorsa ve baskı kuruyorsa ayrıl ama 10 yıldır evliysen biraz bekle belki canı bişeye sıkılmıştır ve sana söylemek istemiyordur. Sor ona biz neden böyleyiz gibi v. b. şeyler sor o sana cevap vericektir. Eğer öbürsü yıla kadar devam ederse başlayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılmerhaba, eşinizle bu durumu nazikçe konuşup çift terapisi almaya ikna etmelisiniz. en iyi yöntem terapidir. o zaman kararınız kendi içinizde netleşecektir
00 Yorumla
+1 yılAşkın yerini yıllar geçtikçe vefa ve sadakat alır işte gerçek sevgi odur... Yeniden aşık olup aynı heyecanı yaşamak için macera peşinde koşmak gerekir... bana görede o yol yol değildir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı. Başka birine aşık olsan evlensen ve 10 yılı geçse yine bıkarsın. Allah sizin gibilerle karşılaştırmasın inşallah ve seni de ıslah etsin kocana acıdım.
04 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
Soran+1 yılBen böyle değildim sonradan oldu eşim ilk sevgilimdi ve çok sadiktim düşüncemde bile sonradan değişti her duygum
+1 yılEğer çocuk yoksa boşanmalısınız. Ayrıca evlilik aşkı bitirmez. Fakat sizde yeteri kadar aşk yok ya da soğumalar oluşmuş
08 Yorumla
Soran+1 yıl@DnydnUzk yoo ilk evliligim
- +1 yıl
Öncelikle bu benim yorumum. İstediğimi yazmakta özgürüm
- +1 yıl
Sen önce Türkçe yazmayı öğren. İki insan yapamıyorsa ayrılmak en doğrusudur. Ben yanlış bir şey demedim. Bendeki özgürlük hakkın ne pardon? Ayda bir koca değiştirmek ne çirkin bir ithamdır
- +1 yıl
Yani varya şu siteye gelio birisini engellemeyeyim diyorum illa kendinizi engelleyecek bir şey yazıyorsunuz. Hayırdır oğlum hükümse hüküm benim yorumum bu sana ne. Git kendi görüşünü fikrini beyan et Allah Allah ukalaya bak
- +1 yıl
Sen kimsin @mına koyduğum da bana ergen diyorsun? Ergen senin gibi kendi düşüncesini dayatmaya çalışanlara denilir. Ben burada istediğim şekilde fikrimi beyan ederim. Soruyu soran kişi bir şey demezken sana ne oluyor?
- +1 yıl
Evet alice harikalar diyarında yaşıyorum. Eminim ki hayatım seninkisine oranla mükemmeldir. Tüm gün sosyal medyada oturup bir taraflarını büyüten asosyalsin cünkü. En başında durduk yere sataşmanı ciddiye almadım ama durduk yere gelip kaşındın. Kaşınırsan kaşırım bu kadarda basit.
- +1 yıl
Açmış bir tane troll hesap millete sallıyor ergen bilmem ne diye. Korkak olmayın bu kadar
+1 yılYani bu kötü bişey ama bunu kocanla konuşman gerek açık açık yapicak birsey yok eğer kocan şiddete meyilli biriyse yanında birisiyle konuş uzatma degmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Eşinle bunu açık açık konuşmayı denesen belki heyecanlandıracak şeyler bulursunuz ortada kızın var bence hemen boşanmayı aklına getirme
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim sen git kendine bi ugras bul canın sıkılıyor diyo
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sakın yanlış bişey yapma kardeşim , çok pişman olursun. Evliliğini kurtaracak aktiviteler arayın birlikte eşine açıl bu konuyu bahset bir çare bulursunuz.
00 Yorumla
+1 yılAbla belki tekrar böyle birini bulamazsın bence sen evliliğini kurtarmaya çalış psikolojik olarak bence tekrar aşık olmak mümkün hem kocanın hayatı için hem kızın için.. Aynısı annemle babama oldu babam senin kafandaydı ve ben babamı hiç bir zaman affetmeyeceğim... Ölene kadar ona kinli olacağım.
00 Yorumla
+1 yılHer evliliğin sonunda sevgi illa ki bitiyor ghersey filmlerde olduğu gibi olmuyor hanım efendi kızınıza yazık etmeyin mutlu bir yuvanız varsa ve şiddet küfür görmüyorsanız bundan sonra ki adımlar sadakat ve saygı olarak ilerler canın çok sıkılıyorsa kocanla yeni şeyler deneyin deneyimlleyin bu evliliğinize pozitiflik verir ve daha iyi olabilirsiniz kızınıza da zaman ayırın ailenize onun dışında her şey boş
00 Yorumla
+1 yılAbla ask eninde sonunda bitiyor be , hangisine daha yakinsin sen devam ettirmeye calismaya mi yoksa bitirmeye mi
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisinide denedim ama en kötüsü kararsızlık:(
- +1 yıl
Abla bende bu tarz bi durumdayim yaxsana bana
+1 yılEvliliğini kurtarmanin yollarına bakınız, Eşinizi keşfetmeye çalışın yeniden. Her uzun ilişkilerde olur böyle şeyler.
10 Yorumla
+1 yılAşk zaten her ilişkide biter, sevgi saygı güven ve sadakat ile ilişki devam eder siz de sanırım bunlar bitmiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Üzücü bir durum, fakat bazı şeyler kafada başladığında önünü almak mümkün olamıyor. Çözümsüz değilsin, kendi doğrunu bulabileceğini düşünüyorum...
00 Yorumla
+1 yılAşk zaten;şekerli sakız gibi biten bir şey...
Önemli olan şekeri biten sakızı çignemeye devam etmektir...
00 YorumlaSonuçta bir yaşanmışlık var ve buna rağmen kararını vermiş gibi gözüküyorsun. İyice düşün və sonra adım at.
00 Yorumlasenin olayını çözdüm ben, ama bu durumdan çıkışın sana bağlı.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş bu olay
Sevgi ve saygı devam ediyorsa hala paylaşıcak şeyleriniz varsa aynı yatakta mutluysanız bence ayrılmak sacma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence bunu sık dokumak iyi elemek gerekir günün sonunda çok büyük bir pişmanlıkla da karşılaşabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılYani büyük bir karar bu bence biraz kafa dağıtın ve asla anı karar vermeyin. ne güzel eşiniz duyguları hala ilk gün ki gibi onun gibi olmaya çalışın
00 Yorumla
+1 yılBenim anam bacım gayet insan ama senin onun avukatı olmana gerek yok erkekse savunur kendinj ya da kumda oynar az ilerde
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat