Aşk İlişkileri Aldatıldım. Boşanma sürecim nasıl olacak? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 1 bucuk senelik evliyim aldattı beni kanıtları var hakim boşar dimi bizi Aldatıldım. Boşanma sürecim nasıl olacak? Cevapla Aldatma Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Umarım boşanırsınız sabredin ve kendinizi üzmeyin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kanıt varsa ilk celsede boşar sizi. nafaka alırsın rahat rahat 0 0 Yorumla
psklgbyk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bosar evet merakin sadece bumu niye neden vs merak etmionmu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden mi çünkü karaktersiz. Yorumla psklgbyk +1 yıl Ne gibi seylerden dolayi soluon bunu Yorumla Soran +1 yıl Eşime çok baglıydım hiç bişeyini eksik etmiyordum sözünden çıkmıyodum Yorumla psklgbyk +1 yıl Peki ne oldu ozelden yaz bana merak ettim Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. boş ver düşünme bosanacaksan 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Boşanıcam ama düşünmemek elde diğil Yorumla GaraGuru +1 yıl Atlatiyorsun inan her şey bitiyor içindeki sevgi de saygı da Yorumla Soran +1 yıl şu an umrunda bile diğilim benden nefret ediyor ben ona bişey yapmadım Yorumla GaraGuru +1 yıl Seni gözden çıkarmış ama oda anlayacak sen gittikten sonda şu an aynı evde kalmanız mantıklı dgil Yorumla Soran +1 yıl Ayrı yaşıyoruz bi aydır mahkeme açıldı Yorumla GaraGuru +1 yıl Anlaşmalı mi cekismeli mi? Yorumla Soran +1 yıl Çekişmeli Yorumla GaraGuru +1 yıl O zaman geçmiş olsun neden çekişmeli oldu ki? Yorumla Soran +1 yıl Beni aldattı ben onu aldatmışım gibi davranıyor Yorumla GaraGuru +1 yıl Normaldir erkeğin üstte çıkma çabası mesajlar felan mi yakaladın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl zor bir durum evet geçtim ben hayırlısı olsun 0 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bosar sağlam avukat ve kanıtları iyi kullanacak adam lazım Yorumla Soran +1 yıl şu an umrunda bile diğil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herşeyin hayırlısı sana bişey sormak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Tabiki Buyrun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozl sorsam lütfen geri engelle bir evlilik söz konusu lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen rica ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Burdan yazın bekliyorum ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizlisin nasıl yazayım sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ıstek atsana bana Yorumla Soran +1 yıl Attım 🙏 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Kanıt varsa boşar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bu süreci çok zor geçiyorum Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Yardımcı olabileceğim bir şey varsa olabilirim Yorumla Soran +1 yıl Ben eşimi çok sevdim Yorumla Soran +1 yıl şu an düşmanı olarak görüyor beni Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Yaza bilirsin bana Yorumla Soran +1 yıl Ben istek attım mesaj atamıyorum siz yazarmısınız Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl boşan gitsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boşanıcam ama 1 bucuk yılık evliyim 20 yaşındayım eşimede çok baglı bi insandım birde ben onu aldatmışım Yorumla DavidLuizx +1 yıl aman boş ver yaşın genç daha ileride tekrar evlenirsin Yorumla
P3NTA Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl hukuki olarak sormak istediklerin varsa yaz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 1 bucuk senelik evliyim aldatıgına dahir kanıtlarım var hakim boşar dimi Yorumla P3NTA +1 yıl kanıttan kastın kadın kim ve olay yeni mi detay versen hocam Yorumla Soran +1 yıl Bitane kadın yok bi kaçtane var konuşmalar var elimde olay 31 martda oldu mahkeme açıldı kagıtları ona gitti çekişmeli olucak ne zaman boşanırım tek casede olur mu Yorumla P3NTA +1 yıl imkansız çekişmeli uzar. Instagram da yazmak istersen adresim lobosby Yorumla Soran +1 yıl Ben eşimi çok sevdim çok kıymet verdim Yorumla P3NTA +1 yıl konuşalm işte yazarsan Yorumla P3NTA +1 yıl adresm gördn Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. nasıl kanıtlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Umarım boşanırsınız sabredin ve kendinizi üzmeyin
kanıt varsa ilk celsede boşar sizi. nafaka alırsın rahat rahat
Bosar evet merakin sadece bumu niye neden vs merak etmionmu
Neden mi çünkü karaktersiz.
Ne gibi seylerden dolayi soluon bunu
Eşime çok baglıydım hiç bişeyini eksik etmiyordum sözünden çıkmıyodum
Peki ne oldu ozelden yaz bana merak ettim
boş ver düşünme bosanacaksan
Boşanıcam ama düşünmemek elde diğil
Atlatiyorsun inan her şey bitiyor içindeki sevgi de saygı da
şu an umrunda bile diğilim benden nefret ediyor ben ona bişey yapmadım
Seni gözden çıkarmış ama oda anlayacak sen gittikten sonda şu an aynı evde kalmanız mantıklı dgil
Ayrı yaşıyoruz bi aydır mahkeme açıldı
Anlaşmalı mi cekismeli mi?
Çekişmeli
O zaman geçmiş olsun neden çekişmeli oldu ki?
Beni aldattı ben onu aldatmışım gibi davranıyor
Normaldir erkeğin üstte çıkma çabası mesajlar felan mi yakaladın
Bosar sağlam avukat ve kanıtları iyi kullanacak adam lazım
şu an umrunda bile diğil
Herşeyin hayırlısı sana bişey sormak istiyorum
Tabiki Buyrun
burada sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli
Ozl sorsam lütfen geri engelle bir evlilik söz konusu lütfen
Lütfen rica ediyorum
Burdan yazın bekliyorum ben
Gizlisin nasıl yazayım sana
Sen ıstek atsana bana
Attım 🙏
Kanıt varsa boşar
Bu süreci çok zor geçiyorum
Yardımcı olabileceğim bir şey varsa olabilirim
Ben eşimi çok sevdim
şu an düşmanı olarak görüyor beni
Yaza bilirsin bana
Ben istek attım mesaj atamıyorum siz yazarmısınız
boşan gitsin
Boşanıcam ama 1 bucuk yılık evliyim 20 yaşındayım eşimede çok baglı bi insandım birde ben onu aldatmışım
aman boş ver yaşın genç daha ileride tekrar evlenirsin
hukuki olarak sormak istediklerin varsa yaz
1 bucuk senelik evliyim aldatıgına dahir kanıtlarım var hakim boşar dimi
kanıttan kastın kadın kim ve olay yeni mi detay versen hocam
Bitane kadın yok bi kaçtane var konuşmalar var elimde olay 31 martda oldu mahkeme açıldı kagıtları ona gitti çekişmeli olucak ne zaman boşanırım tek casede olur mu
imkansız çekişmeli uzar. Instagram da yazmak istersen adresim lobosby
Ben eşimi çok sevdim çok kıymet verdim
konuşalm işte yazarsan
adresm gördn
nasıl kanıtlar
Mahkme ile
Uzun.
Çok zor geçiyorum ben