Selam. Ben de bu durumdan rahatsizdim en son konuştuklarımızda sen de aynı şekilde geç cevap verdiğin icin ki aktiftin ben de kırıldım ve de üzüldüm ondan böyle davrandım. İletişim kuramıyoruz. 🤷🏻♀️ Ben seninle konuşmak istiyordum ama yani iletisimde kopukluk oluyor. Açık konuşmak gerekirse ben seni ilk tanıdığım zaman senden hoşlanıyordum dolayısıyla seninle konuşmak, tanımak istiyordum ama karşılıklı olarak bir iletişim kopukluğu oluyor. Ve bu durum cok yorucu. Kendine iyi bak, insallah hayatinda her sey istedigin gibi olur🙏🏻🙏🏻☺️
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Süper cevap olmuş pişman olur çocuk haa😅
Benle konuştuğuna mı
Tamamen ilişkinin bittiğine üzülebilir sonradan vicdan yapabilir. Ne yazdı peki sana?
İşte on gün önce ayak bileğini çatlatmış ondan psikolojisi bozulmuş genel olarak kimseyle iletişim kurmak istememiş o kadar şey yazdım kendimi açtım aldığım tek cevap bu
Ayağını catlattigini sana niye dememis
Çünkü mesajda buluşalım dışında başka bir içerik yoktu
Şimdi de nasılsın neler yapıyorsun diyor yani baya veda mesajı yazdım şimdi geri mi devam edicez inan kafam allak bullak oldu
Yaaa bu benim konuştuğum kişiye benziyor. Ben de sürekli veda mesajı falan atarım bu bana nasıl yapıyorsun der😅 hiçbir şey demeden mi nasilson demis
İşte ayağını çatlatmış psikolojisi bozulmuş yazamamış ben de geçmiş olsun dedim sonra da nasılsın ne yapıyorsun diyor
Tamam işte aynisi bu. Böyle biraz vurdumduymazlik oluyor gibi.. eğer sabredebilirsen yazma verme cevap. Baktın gene bu yazmadı uzun süre yine son mesajlarını at bakam ne diyecek
Sorusuna cevap vermeyeyim mi
Bence verme. Eğer muhabbet dönmüyorsa bir anlamı yok. Zorla konuşma olur. Senle zaten konuşmak istiyorsa görüldü yaptıktan sonra sana tekrar yazar.
Neler yapıyorsuna ne denir ya şu an sadece çalışıyorum çünkü 😂
Gün boyunca ne yaptığını anlat. Ama dediğim gibi muhabbet dönmüyorsa sen de sıkılırsın bir süre sonra
Yüzeysel biri gibi yani dediğim gibi meşgul olduğu zamanlarda instagramda kız kovalama peşinde
O zaman niye konuşmak için çabalıyorsun ki engelle gitsin. m
Seviyordum ünideyken çok o yüzden yoksa yeni tanıştığım biri olsa umrumda olmaz
Heee anladım ama seni bildiğin aldatıyor 🤷♀️
İlişkimiz olmadı ki yani sevgili değiliz sonuçta ondan ne biliyim bir şey diyemem ki
Çok üzülüyorum inan ki ağlayacağım nerdeyse
Sildim her yerden ama gene de görmek istiyorum görürsem ya beni beğenmezse diye korkuyorum
Nasıl beğenmezse? Üniversitede aynı ortamda seni görmedi mi?
Gördü ama oldu biraz ya ne biliyim kendi kendime böyle takılıyorum. Böyle uzun boylu vücut yapmış bir çocuk. Bir de ilk o benim hikayeme cevap verdi ve de konuştuk sonra konuşurken bana yüz yüze buluşma teklif etti. Ama böyle arkadaşça konuştuk hep. Beni yakın arkadaşlara falan da aldı sonra. Neyse böyle görüşmek çok istedi ama ben biraz erteledim işte ilk hafta cidden işim vardi sonraki hafta biraz kendime güvenemedim ve de grip olmuştum. Sonra bir kere mesaj attim kaç gün dönmedi sonra neden cevap vermiyorsun dedim çünkü gördüm instada aktifti. Bana demiş ki selam akşam buluşalım mı? Açıkçası alakasız geldi sonra cevap vermedim. İnstadan bir sürü koz takip etmeye devam etti. Bir şey demedim elbette hakkım yok. Ama çiğ bir hareket. Sonra bana ismimi yazarak soru işareti koymuştu. Ben de bana geç cevap verdiği için ona üç gün sonra efendim dedim. O da tabii sinir oldu yazmadı sonra fotolarını beğendim. Yazdı ve dedi ki selam nasılsın sen geç cevap verince sohbet ölüyor farkında mısın diye? Sonra ben de ona bu yazıyı gönderdim.
Görüşme için ısrar eden o ama gene de sence konuşurken arada hoşlanmamı belli etmem küçük düşürücü bir hareket mi
Şöyle diyim ben sana bence onun birçok konuştuğu kişi olabilir. İşte aklına geldikçe de sana yazıyor. Başka açıklaması yok. Bence o kişiden umudunu bir şekilde kes. Hani umrunda olsa muhakkak gün içinde seninle sık sık konuşur. Böyle yapması boşluğa düşüyor ve sana yazıyor gibi bir izlenim bırakıyor
Ben de senin gibi düşündüm. Hani sevgilim değil tamam sık sık yazmasın ama insan en azindan gün içinde nasılsın napiyorsun? Der bir kere dahi olsa. Tamam ilgili davrandı ama dengesiz tavırlarla. Kendi adıma konuşursam ben de biraz geç cevap verdim veya bazı hareketlerinden soğudum bu sebepten bir türlü görüşmeyi ayarlayamadık. Çocuk sürekli vücudunu paylaşan ve de kız ekleyen birisi tamam elbette başkalarıyla da konuşabilir sevgili değiliz ama sana çok net söylicem 20 tane kız ekledi bir gün abartmıyorum. Ve de dönenler kaldı dönmeyenleri sonra çıkarttı. Bildiğin tanımadıklarını ekliyor. Ben bu çocukla görüşmek onu görmek çok istiyorum. Benim daha önce öyle bir flört deneyimim olmadı hiç bir şey olmasa bile deneyim olur benim için. Ama sence hoşlandığımı yazının arasında belirtmem küçük düşürücü mü
Bence sana değer vermeyen bir insana bırak hoşlandığını söylemen konuşman bile hata. Bir de gözü dışarıda gibi sürekli kız ekleme çıkarma falan.. ileriye dönük düşünemeyeceğin bir insanla bence hiç buluşma. Sen kafaya takiyorsun ama o takıyor mu sen kadar? Kaç yaşlarındasınız? Eğer kendini onun yanına yakıştıramıyorsan eziyet etme kendine ben diyim 😬
30 yaşında ünideyken 25 yaşındaydı ve üniyi bitiremedi yani devam etmedi derslere de düzgün gelmiyordu hep okul kulüplerinde takılıyordu. O zaman da onu severken hep görürdüm okuldan Kızlar eklerdi. Ama hani tanışıp ekleme gibi değil itiraf sayfalarından bulup ekliyordu. Aradan zaman geçti bir ar as sevgilisi oldu gördüm hani kız Instagram profil resmine bunu koymuş. Üzülüp silmiştim. Sonra o beni ekledi. İnan halen durum bu. Ben de 27 yaşındayım.
Ya yaşınız da varmış ikinizin de adamin gözü dışarıda ise ileride çok üzülürsünüz. İşi gücü yok mu bu adamın sürekli karı kız peşinde gibi bir izlenim oldu bende😅
Yok babasının bir şirketi var onun yanına gidiyormuş saat ikide işten çıkıyorum dedi. Sürekli sporda ya inanır mısın. Tamam iyi bir şey de insan bu kadar egoist olur mu kendini soyup soyup foto atıyor. Kız ekliyor. Hani ünite yeni başlamış ergen desen o da değil. Senelerdir bunun peşinde adam. İnan anlam veremiyorum. Tamam insan flört eder takılır sevgilisi olur da bu hep böyle. Hani ara sıra değil hayat felsefesi gibi.
Uniye*
Yanlış anlamayın beni ama bana bunun Instagram hesabını versen ben istek atsam bir Instagram hesabımdan olur mu?
Yaşınız benden büyük 22 ben
Bakalım kabuk etcek mi? Sonra merhaba falan yazayım hani cevap veriyor mu herkese
Neden peki? Yani vermeye veririm ama şimdi ismini açık etmek istemiyorum. Hani ne biliyim onun haberi olmadan ifşa etmek istemem
Hıı tamam siz bilirsiniz. Ben sadece bir deneyelim diye dedim.
Kesin yazar çocuğun Instagram profil fotosu elleriyle sixpacklerini açmış hayır yani böyle kız görmemiş görüşmemiş bir tipte değil azıttı desem inan ki alışmış kudurmuştan beterdir diyorlar ya doğru
Ama niye bu kadar ısrar ediyorsunuz ki düzgün adam bulun. Bu tip insanlarla evlenseniz inanın aklınızda hep şüphe olur
Ama hiç görüşmedim ya görüşsem sence daha mı farklı olur düzeltir mi kendini sevse bilmiyorum 🤷♂️
Öyle kendini düzelten insanlar bir elin parmağını geçmiyor bence. O yüzden anca kendinizi üzmekle kalırsınız 🤷♀️ ne işle meşgulsünüz?
İngilizce öğretmeniyim
Yaa ben de öğretmen olarak atancam tercih yapıyorum. Ne güzel meslektaşız. Bence akıllı başlı insanlarız şu şekil insanlar için uzulmenize değmez.
Sence ben mi suçluyum görüşmeyi bir türlü ayarlayamadık ya ondan hak ediyor muyum bunu kendimi de çok sorguladım
Hangi illerdesiniz?
Suçlu demeyelim de aşırı gereksiz israriniz var
Hiç ısrar etmedim ki ona yani üstüne düşmedim ben onun
Bu aklımda istiyorum onu
Takıntı oluşmuş sizde.
Sence bir kerede olsa görüşmek daha mı iyi?
İlleriniz yakınsa buluşun. Çünkü sizde artık takıntı oluşmuş
Bu yazima verilen Cevaptan sonra bulusma teklifi yapmaya utaniyorum
Bir sey dicem hani genelde erkekler avcidir hislerinizi soylemeyin derler ya ben simdi bunu yaparak iliski ihtimalini yok mu ettim yolladim o an bir hirsla ama su an cok pismanim
Yani biraz öyle gibi geldi. Çünkü genelde erkekler kaçan kızları ulaşılmaz kızları daha çok severler. Sen bildiğin erkeği kovalamişsin 😐
Aslinda ben de hep gec Cevap verdim ilgilenmedim oyle cok ama istedim ki daha cok mesaj atsin ne biliyim bana gore normali budur istedigim gibi olmayinca da acildim gitti yani bisey ya vardir ya da yoktur arasini sevmiyorum
Ya açılmak da haklısınız ama eğer sevmiyorsa karşı taraf bir kızın erkek için cabalamasi erkek için daha da saçma gelir ve daha da uzaklaşabilir. Ama tam tersi olsa kızın hoşuna gider bir erkeğin peşinden gelmesi...
Yani sevmiyorsa zaten cabalamam ki daha fazla Ben soyledim gectim daha bi cabam
Olmaz yani yazmiyorum da zaten
O zaman iyi. Böyle devam edin yapacak bir şey yok zorla güzellik olmaz
Yani adam da bulusma icin cok ugrasti ama bir turlu bulusamadik bende de hata var ve de acikcasi pesinden kosan taraf olsam en sonunda kendine iyi bak hoscakal tarzi devam etmezdim yani hoslandim ama vazgecilmez de degilsin havasi verdim su an yazmak istese yazar
Onun mesleği ne peki? Sürekli sporcu özelliklerinden bahsettiniz
Babasinin yaninda calisiyormus oglen cikiyor isten
Tamamen o defteri kapatıp önünüze bakın derim
O kadar bulusalim dedi bulusamadim o zaman bulussaydim daha mi farkli olurdu
Niye sürekli bunu düşünüp duruyorsunjz. Bence arayın kafanizdaki tüm soru işaretlerini giderin. Arasanız açmaz mi?
Acar ama rezil mi oldum diye bir kac gecedir zor uyuyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!