Size eşim beni aldatıyor mu?

Benim çok yakın komşum var hatta eşimle de gidip geliyoruz şimdi size olayları anlatıcam ben kafam da kuruyorum yoksa gerçek mi siz karar verin akşam eşimle oturmaya gittik onlara ertesi günü eşim işe gitti komşum beni evine davet etti sonra sohbet arasında şey dedi kocan da ne kadar kıllı kolları döşü felan bende sinirlenip sanane ki benim kocam ben seviyorum dedim eve geldiğim akşamda eşim banyoya girecekti bana dönüp dediki sence ben çok mu kıllıyım orada bi şok oldum tesadüf neyse dedim aradan bir hafta geçti eşimin kullanmadığı parfüm vardı komşum benden çorap istedi kendine onu almak için yatak odama gittim peşime geldi hemen çorabı verdim telefonum çaldı benim onu almak için gittim geldim hemen bi baktım eşimin parfümlerini kokluyor kullanmadığı parfümü de kokladı güzelmiş dedi bende ben onu sevmiyorum çok ağır ben sıkmasını istemiyorum dedim eşim işten geldi üzerine direk o kullanmadığı parfümü sıktı neden sıktın onu dedim kokusunu unuttum denemek için dedi yine tesadüf dedim bişi demedim sonra biz komşumla kavga ettik bana onu savundu onu savununca deli oldum çünkü haklı bendim bende açtım ağzımı söyledim hepsini ona bunları anlatınca çok sakin ve çok uysal şekilde bana açıklama yaptı normalde eşim yapmadığı bişey olduğu zaman bağırır çağırır deli olur kayın validem bana kalmaya geldi komşum çağırdı ona gittik kayın valideme hatun anne hoş geldin dedi bende n’oluyo ya ne annesi dedim ay sen hep hatun anne diyosun ya ağız akışkanlığı olmuş dedi kayın validem gidince varya Okadar doldum ki açtım komşuma da ağzımı ne karaktersizliği kaldı ortada ne şerefsizliği dünyanın lafını saydım bana daha diyoki biz kardeş gibiyiz ben sana alınmam yani belli benimle yakın kalmak istiyor bilmiyorum sizce ben mi kuruyorum kafam da yoksa gerçek mi
Size eşim beni aldatıyor mu?