Konuşurum konuşmasına ama duyacaklarıma hazır mıyım onu bilmiyorum ki! Hem ne bileyim ya bir şey yoksa! Ya yalan söylerse? Ya aldattım derse?
Siz akıl verin, kafam durdu?
Öncelikle bir çoğunuzun tavsiyesiye uyup bugün işe gitmeyip onu takibe karar verdim. Öğleye doğru markete gitti, yemeklik alıp eve döndü, yolda sürekli telefonla konuşuyor ve gülüyordu. Saat 2 gibi eden çıkıp evimize yakın bir avmye gitt
Aman Allahım yaa! En yakın arkadaşım ve o
Öncelikle herbirinize teşekkür ederim, dün yazamadığım için kusura bakmayın. Tahmin edersiniz ki hayatımın kabusunu yaşadım bu 2-3 günde.
Sayenizde uzun uzun düşündükten sonra ikisiyle sakince yüzleşmeye karar verdim ve ikisini de...
Sizce?
Sonunda dananın kuyruğu koptu. Ben günlerdir eşimi izliyordum, biliyorsunuz. Sonunda bir açığını yakaladım. Olay malesef kötü sonuçlandı. Evet biriyle görüşüyormuş, hayır en yakın arkadaşımla değil. O hikaye gerçekten dedikleri gibi, arkdaşıma kız arkadaşını ayarlamaya çalışıyormuş yani, o olay doğru çıktı.
Ama malesef ben şüphelerimde haklı çıktım. Emaillerine girdim dün gece. Aklıma gelen tüm ihtimalleri tek tek sabırla deneyerek şifresini buldum. Meğer eski ...
Dün geceden beri kafayı yiyorum.
Şimdi ben bu adamı savcılığa versem, eşime ne diyeceğim? Yani nasıl bir yol izlemem lazım, yine tıkandım. Tekrar yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar. Şimdi ne yapmalıyım peki?
Eşimi arada sıkıştırıyorum ama şüphelenecek bir durum yok gibi ama bekliyorum. Adamdan bir mail yok henüz.
Böyle işte, haber vereyim istedim. Tekrar teşekkürler...
Bu ne demek şimdi ya?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer