Karım sizce aldatıyor mu?

Geçen gün başladı ilk şüphelerim. Normalde hiç ilgilenmem, o da önemsemez ama bir arkadaşın numarası lazım oldu. Cep telefonu ortadaydı, uzandım numaraya bakmak için, alakasızca kaptı telefonunu aniden. Ben vereyim falan dedi, o an için önemsemedim.

O gün akşam banyodan sesini duydum. Fısıltıyla konuşuyordu, şakaya vurdum falan napıyosun diye, acayip bozuldu, kıpkırmızı çıktı banyodan ve abuk subuk birşeyler geveledi, noluyo oldum, kendi kendime!

Dün telefonunu aldım, şeytan dürttü ama hiçbirşey yok. Tüm aramalar, mesajlar silinmiş, şaşırdım iyice.

Sonra akşam bir yere gidecektik arkadaşlarla, normalde bakımlı kadındır eşim zaten ama bu sefer aşırı süslenmişti, bu da şaşırttı beni.

Ama en son bugün olay patladı benim zihnimde. Eve geldiğimde duş almak için banyoya girdim ve kirlilerimi sepete atarken onun iç çamaşırlarını gördüm. En pahalı, en dantelli, en havalı olanları. Üstelik benim için giymediği halde şimdi kirlide duruyordu. Ne zaman giymişti bunları?

Üstelik daha bir yıllık evliyiz. Şaşkınım, kafam allak bullak. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Sizce eşim beni aldatıyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Kirli değil ama giyilmişti, yani buruşuktu. Kullanıldığını oradan anladım.

Konuşurum konuşmasına ama duyacaklarıma hazır mıyım onu bilmiyorum ki! Hem ne bileyim ya bir şey yoksa! Ya yalan söylerse? Ya aldattım derse?

Siz akıl verin, kafam durdu?
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba dostlar,

Öncelikle bir çoğunuzun tavsiyesiye uyup bugün işe gitmeyip onu takibe karar verdim. Öğleye doğru markete gitti, yemeklik alıp eve döndü, yolda sürekli telefonla konuşuyor ve gülüyordu. Saat 2 gibi eden çıkıp evimize yakın bir avmye gitt
Güncellemeler
+1 yıl
Orada en yakın arkadaşımla buluştu ve yaklaşık bir saat oldukça samimi ve mutlu sohbet ettiler, oradan bir iki vitrin bakıp hızla eve döndü. Ben onu aradığımda avm de olduğunu söyledi ama arkadaşımdan bahsetmedi.

Aman Allahım yaa! En yakın arkadaşım ve o
Güncellemeler
+1 yıl
hattı tcell değil, aldatıyorsa boşanırım, digital fot mak., flaşı kapat (ok sağol), telefonuna farkettirmeden ulaşmam mümkün değil, yanından ayırmıyor, şiddet uygulamam söz konusu değil, dizi deyip eğlenen arkadaşı kınıyorum, avukatla mal paylaşımı ok
Güncellemeler
+1 yıl
Son zamanlarda halinde tavrında bir değişiklik farketmedim, sadece bir kaç gündür esrarengiz hareketleri var, düşününce anlıyorum. ses cihazı nasıl takılır bilmiyorum. hala eve gitmedim, gitmek de istemiyorum. arabadan evi izliyorum sadece
Güncellemeler
+1 yıl
hepinize teşekkür ederim, başka neler yapabilirim fikir vermeye devam edin. destekleriniz moral oluyor, sağolun...
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle herbirinize teşekkür ederim, dün yazamadığım için kusura bakmayın. Tahmin edersiniz ki hayatımın kabusunu yaşadım bu 2-3 günde.

Sayenizde uzun uzun düşündükten sonra ikisiyle sakince yüzleşmeye karar verdim ve ikisini de...
Güncellemeler
+1 yıl
yemeğe çıkardım bu akşam. Herkes yanlız geldi, en son gelen eşimdi. İkisi de gayet rahat ve mutluydular. Herhangi bir gün gibi rahatça gülüp şakalaşıyorlardı. Benim hislerimden ya da bildiklerimden zerrece haberleri yoktu. İçim kaynıyordu oysa benim
Güncellemeler
+1 yıl
Uzatmıyım sabırla bekledim ve bomba sonunda patladı. Eşimin en iyi arkadaşını benimkine ayarlamaya çalışıyormuş benim hanım. Arkadaşım da aman biz anlaşmadan duyulmasın dışardan demiş. Tüm olay buymuş. Sonra kızcağızı da davet ettiler yemeğe.
Güncellemeler
+1 yıl
İyice bir kızdır ve umarım hayırlısı olur ama bu kadar gizliliğe gerçekten gerek var mıydı sizce? Buna inanmalı mıyım? Beni fark edip uydurdular mı bu hikayeyi? Yoksa gerçekten doğruyu mu söylüyorlar. Bu gece bunları düşünmeden uyumak istiyorum.

Sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
İç çamaşırı olayını soramadım, bunu anlarınca onlar yemekte ben şüphelerimden hiç bahsetmedim. Sizce sormalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben ikisine de herhangi bir şey sormadım ya da belli etmedim, etmedğimi sanıyorum en azından. Eşim kendisi açtı konuyu, ya böyle bir durum var ama seninki utanıyor, söylettirmiyor falan diye açtı. Ama ben arkadaşın dediği gibi biraz daha takip etsem ...
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba arkadaşlar,

Sonunda dananın kuyruğu koptu. Ben günlerdir eşimi izliyordum, biliyorsunuz. Sonunda bir açığını yakaladım. Olay malesef kötü sonuçlandı. Evet biriyle görüşüyormuş, hayır en yakın arkadaşımla değil. O hikaye gerçekten dedikleri gibi, arkdaşıma kız arkadaşını ayarlamaya çalışıyormuş yani, o olay doğru çıktı.

Ama malesef ben şüphelerimde haklı çıktım. Emaillerine girdim dün gece. Aklıma gelen tüm ihtimalleri tek tek sabırla deneyerek şifresini buldum. Meğer eski ...
Güncellemeler
+1 yıl
Meğer eski aşkı evlendiğimizden beri eşimi sürekli mesajlarla taciz ve tehdit ediyormuş. Benimki de yanlış anlarım diye benim korkumdan bununla buluşuyormuş. Neler yaşadıklarını bilemiyorum, mesajlarda bahsedilmiyor ama adamla bir kaç kez dışarıda buluşmuş.

Dün geceden beri kafayı yiyorum.

Şimdi ben bu adamı savcılığa versem, eşime ne diyeceğim? Yani nasıl bir yol izlemem lazım, yine tıkandım. Tekrar yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar. Şimdi ne yapmalıyım peki?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir dedektif tuttum ve tüm bilgileri ilettim. Hepberaber yaptığımız beyin fırtınasının sonucu oluşan soru ve şüphelerimizi de ilettim. Dün sabah itibarı ile çalışmaya başladı. Bir hafta süre istedi, bakalım neler olacak?

Eşimi arada sıkıştırıyorum ama şüphelenecek bir durum yok gibi ama bekliyorum. Adamdan bir mail yok henüz.

Böyle işte, haber vereyim istedim. Tekrar teşekkürler...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar durumumu anlamadığınızı, anlayamayacağınızı biliyorum. Fakat sizden rica ediyorum, burada söz konusu olan benim hayatım. Lütfen dizi gibi şeklinde yorumlar yapmayın, bunlar moralimi daha da fazla bozuyor. Sonuçta ben de bir insanım, rica ediyorum!
Güncellemeler
+1 yıl
Şu anda işyerimdeyim ve elime bazı kağıtlar verdiler. İnanamıyorum, eşim boşanma davası açmış!

Bu ne demek şimdi ya?
Karım sizce aldatıyor mu?