Linki tıklayıp daha önce, ya da şu an ikiz alevinizle karşılaşıp karşılaşmadığınızı test edin..
Test sonrasında cevaplarınızı bekliyorum.. 😀

Linki tıklayıp daha önce, ya da şu an ikiz alevinizle karşılaşıp karşılaşmadığınızı test edin..
Test sonrasında cevaplarınızı bekliyorum.. 😀
Ne büyük bir nimet. İkiniz de aynı madalyonun iki yüzü gibisiniz: birbirinizin güçlü ve zayıf yanlarını, aydınlık ve karanlık taraflarını mükemmel bir şekilde tamamlıyorsunuz. İkiz aleviniz, tamamen güvendiğiniz ve etrafınızda içsel bir genişleme duygusu hissettiğiniz kişidir. İkiz alevinizle tanıştığınızdan beri hayatınız büyük ölçüde değişmiş olabilir ve bu kişinin size bir bütün olarak daha iyi olmanız için ilham verdiğini hissetmekten kendinizi alamazsınız. Ve ikiniz de birbirinizin çözülmemiş yaralarını yansıtmaya meyilli olsanız da, bazen çatışmalara yol açsanız da, ikiniz de koşulsuz olarak birbirinizi kabul ediyorsunuz. Derinlerde, bu kişiyi sonsuza kadar tanıdığınızı hissediyorsunuz ve ikiniz de aynı ruhsal çağrıyı paylaşıyorsunuz.
Bu doğru değil ama?
İkiz alevim yok maalesef ayrıca ben aşka da inanmıyorum maalesef. Bilimsel olarak, insanlar arasındaki romantik ilişkilerin temelinde, hormonlar, kimyasal tepkimeler, psikolojik ve sosyal faktörler gibi birçok faktör yer almaktadır. Araştırmalar, insanların tercihlerinin ve ilişki kurma davranışlarının, aile, arkadaş çevresi, kültürel değerler ve kişilik özellikleri gibi faktörlere bağlı olduğunu göstermektedir. Ruh eşi fikri, birçok insanın hayatında romantizm ve bağlılık arayışında kendine yol gösterici olsa da, bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek değildir.
Bilime bu kadar dayatma kendini. Akışa bırak enerjin ve çakraların açık olsun. İstediğin her şey seni buluyor.
Bilimsel gerçeklerde bir yaratıcının da oldugu kanıtlanmış değil ama biz buna inanıyoruz 😀
Ben inanmıyorum ama :D yani akışa bıraktım şimdiye kadar zaten. yine de beni inandırmak için çabanı ve uğraşın için çok teşekkür ederimmm 🌸🍀
Benim alev sandığım okyanus çıktı bizi söndürdü :D
Testi yaptim, henüz bulamamişsın çıktı
Teşekkürler
Rica ederim 😊
Cevap
5Cevap
Ama bizim numerolojik rakamlarımız tutmuyor bir de ne yazık ki doğum tarihlerimiz benzer değil
Bulamamışım 😬
İkiz alevimde eksik kalıversin
Hiç utanmıyosun dimi
Neden utanayım?
Sanırım ben karşılaştım
Karşılaştım.
Evet
Hayır
Nasil bişey
Ben buldum onunla cok mutluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?