Çok sevmiş gönül vermiş, fakat kadın/adam oralı değil.
Neden bu karmaşa?

Çok sevmiş gönül vermiş, fakat kadın/adam oralı değil.
Neden bu karmaşa?

Çünkü genel olarak seveni değil sevmeyeni kötü davrananı sevdikleri içindir. bu yüzden de seveni değil her zaman sevmeyeni severler. insan karaktere değil tipe göre bakıp seçtiği için ya da yanlış kişileri sevdiği için veya takıntı yaptığı için genel olarak bu tür sorunlar oluyor
Mademoiselle Noir.. Aklıma bu şarkı geldi resmi görünce
https://www.youtube.com/embed/JKrc6FcuXksBence bunun sebebi sevginin değersizleşmesi.. Artık en ufak bir hoşlanmaya, fiziki beğeniye bile aşk ya da sevgi adını koymalarından kaynaklanıyor. Oysa bu ne aşk, ne de sevgi.
Sevgi çok daha derin ve samimi bir duygu. Hatta çok benimsediğim bir söz var "Sevebileceğiniz birine öyle kolay rastlamazsınız" diye. Kimisi hiç sevilmemiş, kimisi hep sevilmiş asla sevmemiş.. Garip bir dünyada yaşıyoruz
Ben Mademoiselle Noir hikayesini okuduğumda çok etkilenmiştim. Bir zamanlar ki halime benzetmiştim. Bu yüzden siyah ve matmazel önemi çoktur bende. Kalpten çok Teşekkür ettim. 🖤
Dimi ya bende çok sevdim hikayesini. Hatta fransızcaya olan ilgim bu şarkı sayesinde yeniden yeşerdi ve çok etkileyici bir hikaye. Rica ederiim çok kalpten 💜
Teşekkür ettiiim 🍃
Öğrendiğim en önemli şey, çeşitli entrikalar para pul ev araba mücevher para, bu hayatta hepsi var. Ama hiç biri sevginin yerini tutamiyor, demem o ki, sevgiyi satın alamazsınız. Sadece kalplerin birbirini bulmasi ve birbirine akması demektir sevgi. Bu da bir rüyanın hayalin gerçek olması gibi zor olan birseydir
Hep öyle olur ya zaten biri çok sever diğeri o sevginin kıymetini bilmez. Bazı insanlara sevmeyi öğretemezsin.
Teşekkür ederim canoo ♥️
Cevap
7Cevap
bu elmayı seviyorsun diye elma da seni sevecek anlamına gelmiyor sözünün özeti
bazen seversin o seni sevmez
yapacak bir şeyin yok
Sanırım düzen böyle biz birini beğenip severiz başka biride bizim için belki hiç farkı da olmadan yanıp tutuşur
Aklında başka biri vardır. ya da sevgiden anlamıyordur.
Tercih meselesi Seni tercih etmemiş Sen de onu sil kafandan
bence kaderimiz olmadığı içindir
Çok derin yaraya temas ettin
öyleeeeeeeeeeeee
Bazen de olur öyle.
Kış güneşi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?