Eşimin yiğenleri ile okey oynadık. Oyun sırasında eşimin karşısındaki yeğeni oyunda hatalar yaptı. Bu başladı çocuğa bağırmaya dayısı olduğu için çocuk ses etmedi. herkesin keyfini kaçırdı. oyundan soğudum sizin yüzünüzden demeye başladı. Oyunu bozmaya başladı uyardım Bi kere sanane dedi. Bi daha uyardım ben böyle oynuyorum sanane dedi. ben oynamıyorum dedim bıraktım oyunu. Biraz kibar ol kırıcı olma dedim başladı bana hakaretler etmeye küfürler etmeye mal mal konuşuyorsun dedi. Zaten herkes benden bıkmış dedi. Böyle Bi tahammülsüzlük nefret dolu hareketler. Çocuklar olmasa üstüme yürüyecek.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes senden bıkmış derken benden bahsediyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aranızdaki saygıyı yitirmişsiniz. Her ne yaparsa yapsın seni kaybetmeyeceğinin de farkında olduğu için bu kadar rahat konuşabiliyor.
Ben ona saygısızlık yapmadım. Oyun oynuyoruz ya gerginliğe kavgaya ne gerek var. Bir daha bizle oynamayacakmış. Sen git kahvedeki asalak arkadaşlarına zeka seviyen ancak onlara yeter dedim bende. Sinirlendim çok o an
Sana saygısızlık yaptın demedim. Onun yaptığı saygısızlık. Onun saygısızlık yapabiliyor olması da aranızdaki saygıyı yitirdiğinizi göstermez mi? Benim anlamadığım şey böyle insanları nereden nasıl buluyorsunuz da evlenebiliyorsunuz?
Maalesef 2. Evliliğim ve kötü bir tecrübem
Belli ki mutsuzsun. Peki neden devam ettiriyorsun? Hata olduğunu bile bile zamanını öyle birisiyle geçirmek, kendine haksızlık değil mi?
Ergenlikten cikamamis adam evlenmis ustune cok ilginc
Bana khpe demişti diyorlar her şeyi saygısızlık işte ayrılmak en dogrusu
saygılı efendi birini bul
Der niye demesin hoş olmagabilir ama der yani
yanlış bir yorum yapmıyım
Bekarken farketmedinmi bunu.
Bir zamanlar sevdiği imiş..
Kendi adına konuşup çevresindekileri de ortak etmeye çalışmış.
demez. İnsan sevdiği kadını hep el üstünde tutar
Milletin içinde neden laf diyormuşum. Kaç kere uyarmış beni milletin içinde laf etmeyecekmişim
yani milletin içi olsun dışı olsun senin suçun yok karşı tarafın tek olduğunuzda söylemesi gerekiyor
Ya ben ona bişey demedim ki. Bütün gün çok yoruluyorum azcık kafam dağılsın istedim. Dahada sinir harbi yaşamaya gerek yok ki. Ona defalarca dedim azcık hoşgörülü ol diye. Karşındaki yeğenin de olsa saygısızlık yapamazsın. Ben çok üzüldüm yaptığı hareketlere oyun oynayıp rahatlamak yerine dahada gerildim. 13 lü atıyor bilerek döndü Bi daha attı. Ne yapıyorsun dedim. Sanane devam et dedi. Bi daha attı. Ya neden gerginlik yaratıyorsun dedim. orada koptu olay
bence bu durumu oturun konuşun yoksa daha kötü şeyler olabilir
Defalarca konuştum. Yoruldum artık. Bizim kendi şirketimiz var. Beraber çalışıyoruz. Onu eve bıraktım. Ben oğlumun yanına geldim. 2. Evliliğim ve kötü bir tecrübe oldu bana
Geçmiş olsun tekrardan. hayat böyle ne yazık ki 2. Seferde de yüze gülmeyebiliyor:(
A aaa deli mi ne
der der
evet der
g0tune sok teklifi
Yaşlar kaç?
43
38
Yani artık arada pek saygı kalmamış ve rolantilo bir evlilik olunca muhtemelen sana dair heyecan duymuyor sadece alışkanlık ve düzen bozulmasın diye yanında. Kopmuş bağ var gibi.
Bana göre yaptığı boş erkeklik hani milletin yanında reis benim bakın nasıl da yönetiyorum kafasıyla güçlü olduğunu hissetme olayı
Ben derim