Erkek arkadaşımla 2 senedir sevgiliyiz bana hiçbir şey almıyor?

2 senedir sevgiliyiz ilk zamanlarda aldığımız şeyleri ödemeye çalışırdı ama ben ortak ödemeyi teklif ettim sürekli. Mesela dışarı çıkıyoruz sıradan bir pasta 30 TL onu bile alman usulü ödettiriyor tamam kız tarafı diye o alacak diye bir şey yok fakat hiç atlamıyor bile su alırken bile parasını veriyorum. Bazen o alır bazen ben alırım diye bir şey yok aramızda sürekli alman usulü. Geçenlerde dudak kalemi alacaktı Gratise girdik dudak kalemi alacağımı söyledim unutmuş gibi yaptı ertesi gün “hani bana terlik alacaktın” o dedi ben de o sıra şakayla karışık “ sen de bana söz de dudak kalemi alacaktın” dedim mesela karnım ağrıdığında senden çikolata bekliyorum dedim belki aklına gelmiyordur diye alırsan sevinirim dedim öyle ısrar etmedim ama üstünden kaç ay geçmesine rağmen yedi ayda bir kere aldı. iki senedir üç defa gül aldı ve ben papatya gelincik seviyorum yoldan koparsan da olur dememe rağmen hiç düşünmüyor. Parası yok da değil kedi aldılar kedinin parası, aşı parası, falan filan masraf etti. Geçen gün de hocamın düğünü var diyerek 800 TL harcadım dedi veya arkadaşlarıyla çıktığında içkiye biraya minimum 200 harcadı. Ben de bu son içki harcamasına söylendim bana niye bir şey almıyorsun param yok diyorsun dedim artık yanlış anlarsa anlasın herkese parası var bana yok tamam öğrenciyiz ama bana çikolata al dediğimde Allahın 5 TL’ye çikolatasını nasıl alamıyor. Sizce yaptığı ayıp değil mi bu davranışlarını nasıl düzeltirim yoksa beni sevmiyor mu siz ne düşünüyorsunuz gerçekten artık çok sıkıldım karnım acıktı diyorum açım diyorum bir simit bile almıyor gerekirse ben de alırım hatta sürekli her çarşıya çıktığımda ona bir şey almadan eve dönmüyorum beni hatırlasın diye evinde bilmem kaç tane parfüm kaç tane bileklik olmuştur ayağına giydiği çorabı bile ben aldım ama onun aklına gelmiyorum ama sevdiğinden de emin gibiyim çok sinirlerim bozuk ne yapmam gerek?

Erkek arkadaşımla 2 senedir sevgiliyiz bana hiçbir şey almıyor?