Biri ile tanıştım yurt dışından. Konuşalı çok olmadı 2 ay olmuştur belkide neyse bana mesaj gönderdi bugün ve dediklerini buraya kopyalayacağım
Sen çok iyi birisin seni çok sevdim ama ben seninle sevgili olamam üzerim seni gerçekten üzülmeni istemiyorum arkadaş kalalım ama sadece arkadaş. Benim bu uzun ilişkim sonrası ilişkim olmadı yapmadım ve yapmakta istemiyorum. Önüme gelenle eğlendim. Sende eglenilcek biri değilsin duyguların ile oynamak istemiyorum. Ama yer içer gezeriz ama arkadaş olarak. Her konuda destekçin olurum. Böyle olursak daha çok ararım yazarım. Evet çok düşündüm. Seni ölçtüm tarttım. İyi birisin üzülmeyi haketmiyorsun. Duyguların ile oynayamam yani. Seninle bir alakası yok bu arada bu benim kendime verdiğim sözle alakalı ve yaşadığım kötü günlerdeki kendime verdiğim söz. Gönül işlerini bitirdim. Sen eğlenilecek bir kız olsan çoktan sevgili olmuştuk. Ama seni üzmeye cesaret edemem çünkü seni sevdim. Yani evliliğe kadar gidecek bir ilişkimiz olur seninle. Başka bişey olmaz. Evlilikte bende yok uzun bir süre hayatımda olmayacak bunu biliyorum
Ve arkadaş kaldık zaten hiç sevgili veya flört olmamıştık şimdi bu durum cepte dursun anlamında mı oluyor kafam karıştı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer