AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçiyor zamanla sadece kendini tanıman lazım. her şey geçiyor
Ben surekli stalkliyorum, esiyle mutlu mu diye bakioyrum
Onu herkes yapıyor normal bunlar çünkü halen seviyorsun daha doğrusu sevdiğini sanıyorsun. Ama sevmiyorsun sadece başkasını bulamadın ona takılı kaldij. Bu hayat böyle geçmez
Sende nasil gecti
Ben önce umudu öldürdüm tam 2 sene sürdü. Ama bir kez başlarinca bir dahaki ne daha çabuk sürüyor
Bende umut zaten oldu cunku evlendi
Ee halen neden düşünüyorsun. Neden kendine eziyet ediyorsun
Mutlu mu diye bakiyorum
Bensiz mutlu olamayacagina cok inandirmisim kendimi bide cok mutlu gorunmuyo acikcasi buda benim hosuma gidio
Bu seni hergun öldürür. Yapma bunu kendine. Herşeydr bir hayır vardır. Ne yaşadınız bilemem ama bitti artık önüne bak içindeki o duyguyu öldür artık. Kendine birgün seç dilediğince ağla sizla onu unutmak için son kez özle. Ve sonra yoluna bak. Arkadaşlarınla gez dolaş, spora yazıl kıyafet al kendine baktır öz güven depola. Sonra dinlen biraz yüreğini dinle. Ve bir daha alsa bakma onun fotosuna sosyla mecrasında. Kimse kendinden değerli değil
Hepsini yapiyorum zaten ki ayriligin hemen sonrasindada yaptim o yaz tuttu ben gezdim tozdum halende oyle ama yinedd fotolarina bakiorum mutlu olup olmadigina
Bu kötülüğü yapma kendine ben ne kadar anlatsam da boş. Aşk iki kişiliktir, yüreği sende olmayani kalbinde taşımak çok zordur bilirim. Ama her şey geçiyor. Ben böyle sevipde üzülen gördüm mu kötü oluyorum
Onun mutlu olduğunu görünce mutlu olurum nasıl bir sözdür kalbimden yaralandım
Yokbe sen yanlis anlamissin fotolarda gulumsuyo ama icten degil yani cok mutlu degil yani zorla mutlu gorunmeye calisio gibi, mutlu olmamasi beni mutlu edioy
Hahaha bir kıskançlık seziyorum. Ama bence sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Sevmese neden evlensin
Kiskanclik degilde evlendigi icin mutsuz olunca oh canima degsin diyorum, evlendi chnku yasi geciodu hatta gecti
Seni anlıyorum ama sen, ben ne desem anlamak istemiyorsun. Kabullenmissin. Ama halen boşanir da döner mi diye kendine bile itiraf edemesende öyle bir duygun var içinde
Yok ya cocugu olmadan vardi acikcasi ama cocugu oldu artik tamamen bitti sadece canima degsin mutlu oluyorum onu mutsuz gordukce
Ama öyle de kendince hakli yanların vardır. Benimde bazen dilimde dolanıyor bedduam ama asla edemiyorum isyan. Hiç bir Duygu hissetmesen her şey daha kolay oluyor
Beddua etmiyorum cunku bekledi beni baya ama sonunda bana hic yazmayi denemedrn evlendi ondan dolayi icimde bi kizginlik var
Ee seni beklemiş sorun neydi ki adam ne yapsın ki daha
Banane
Zor bir insan olabilirmisin ya da çok nazlı
Oyleyim yanii cok tatli biriyimdir ama bazen ben beni cekemesdim diyorum 😃 niye oyle sordun
Bisiler yazdım banane dedin aslında tatlı bir kelimeydi ama yinede sormak istedim olayı anlamak için
Bu arada 24 mesaj olmuş ne ara yazmışim
Diyorumya hem tatli hem tuhaf biriyim, neyse sonuc olarak stalkliyorum bu sence bana zararli mi
Zararlı 24 mesajımin neredeyse hepsindr aynı cevabı verdim. Hayatından gidiyor daha hangi kelimeler ile ifade edeyim bilemedim kelimeler kifayetsiz kaldı sende
Bu arada ben yatıyorum artık ikimizde bu muhabbetten bir fayda göremedik ama güzel zaman geçti. Dertleşmek istersen yazabilirsin allaha emanet ol
Iyi geceler bende yatiyorum. Yazarim buyuk ihtimal 😃
Bugün stalkladin mi 😀 aklıma geldi sorayım dedim
Ahah yok firsatim olmadi, burada fotosuyla soru sorucam ilerleyen saatlerde 🤣soylerim sanada
Hahaha tamamdır. Bende merak ettim soruyu paylaş görmez isem
Bu arada akşam müsait olursan yaz, az sohbet edelim. Bende dertlerimi anlatayım sende az akıl ver😀
Ahaha tamam
Soruyu paylasicaktimda basaramadim nasil oluyo bilmiyorum
Fotoğraftaki erkek mutlu mu sizce? ↗
Tamamdir basardim😃
Bakayım bi
Kız güzel değil ama o kadar da. İnşallah sen ondan güzelsindir De aklı sendr kalır hep
Kendini kasmiş orada ama gülüyorda
Mutlu yazmissin uyuz 😃
Ama öyle gibi dost acı söyler 😀
Kendini kasmis yazmissin burada ama 😃
Kasmiş doğru ama yine de gülümse var maalesef
Gulumseme gercekci geldi mi bide mutlu izlenimi verdi mi
Aynen öyle geldi erkek gulmusemisinden anlarım ben. Ama kız güzel değil o kadar belki o seni mutlu eder
Kasiyor dedin ama
Allah aşkına özelden yazana burdan zor oluyor yaw😀
Geldim😃
Tamam takip attim
Tnmdir
Aliskanliklar kolay birakilmaz normal ama insan nelere alismiyor ki.
Nasil bir eksiklik cok mu seviyordun
Acıktım ya
kanka ben de acıktım ya
@CorkCorkCork ne yiycez
valla dürüm söylicem galiba
@CorkCorkCork banada söylesene
inanır mısın karı olsaydın net söylerdim
@CorkCorkCork ya ya s. et. karıyı. Açken o bile sıkntı
alismislik kotu
Gerçekten zor :(