Eski sevgilim fake hesapla her gun hikayelerime bakıyor.
Kendi instagram hesabinin profil fotografini da her hafta degistiriyor.
Eskiden uzun süre değistirmezdi.
Neden degistiriyor her hafta?
Neden bakiyor hikayelerime? Amacı ne ki sizceee?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim fake hesapla her gun hikayelerime bakıyor.
Kendi instagram hesabinin profil fotografini da her hafta degistiriyor.
Eskiden uzun süre değistirmezdi.
Neden degistiriyor her hafta?
Neden bakiyor hikayelerime? Amacı ne ki sizceee?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hikayelerine baktığına göre demek ki seni merak ediyor. Ne yapıyorsun , kimlerle takılıyorsun , mutlu musun , gönderme yapıyor musun vs. Profil resmini değiştirerek de kısacası ;bak ben burdayım demeye çalışıyor. Dikkatini çekmeler falan filan
Ama neden sadece günde 1 kere bakıyor?
Ve sence dönme işareti mi bu
Kim bıraktı. Sen mi , o mu? Ne zaman hikaye paylaşıyorsan o zaman bakıyordur. Bir de bazı site ve uygulamalar var. Onlardan bakınca kimin baktığı gözükmüyor. Öyle bir şey de olabilir. Yani dönme işareti olabilir de olmayabilir de. Senin ona yazman için böyle davranabilir. Veya seni yoklamak smacıyla da bu davranışları sergiliyor olabilir.
o bıraktı aylar geçti çok tutlkulu bir aşkımız vardı fakat arkadaşları aklına girdi. 30 gün önce falan önce buluşmak istedi ben bi anda ilgilenip üzerine çok düşünce istemiyorum dedi İstemiyorum dedikten 1 hafta sonra fake hesapla hikayelerime bakmaya başladı. 3 haftadır falan hikayelerime bakıyor. Ve günde 1 kere bakıyor gündüz hikaye atıyorum her gece gece 2 gibi bakıyor hep.
Senden emin olduysa ve ne yaparsa yapsın senin ona döneceğinden eminse bu yüzden de keyfi hareketler sergiliyor olabilir. Kendi bırakır ama senin başkasıyla olmanı da istemez bu gibi insanlar. Kendi dönmek isteyince hazır olda birine alışmışlar. Bana kalırsa profilini gizli yap. Bırak merak etsin seni , o yine sana zaten yazar. Bir de yazdığında da cevap verme. Onun yazmasını bekliyormuş gibi. Son olarak da bunun gibi insanlardan da fayda gelmez. Kendi haline bırak bence
Yok öyle değil eğer onun bir zamanlar sevdiğine aşık olduğunu deli gibi sevdiğini görmesem bu kadar bağlanmazdım. Sadece arkadaşları biraz uzaklaştırdı onu benden. Geçen 2 gün merak etsin diye story atmadım. sonraki 2 gün storylerime bakmadı. 3. gün bakmaya başladı sence neden
Allah aşkına mantıklı düşün. Seven insan bir defa gün içinde merak eder , sesini duymak ister , arkadaşlarının ne dediği onun için önemli olmaz. Hal böyleyken bu hem kendi bırakıyor hem seni takip ediyor. Bu tam bir dengesizlik. Seni arkadaşların uzaklaştırabilir mi? Veya kendin bıraktıysan demek ki istemiyorsundur, biri bogazına zorla yapışıp bırak demedi dimi? Seven insan hareketleri değil. Bunu bil yeter.
peki bundan sonra ne yapar nasıl storyler atmalıyım
Kusura bakma ama seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayan bi insan için hala hikaye atma derdindesin. Yapacağı şey belli. Canı isteyince sana yazacak , istemeyince gidecek. Böyle devam edersiniz. Ve sen bu kişi yazsın diye bekliyorsun
teşekkürler