Aşk İlişkileri Sevgilimin babaannesi bana ne almııışş😍? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Eridim resmeenn😍😍Şu yemeninin şirinliğine baakk🥰 E bu şalvar bana büyük oluurr😂🙈 Sevgilimin babaannesi bana ne almııışş😍? Cevapla Babalık Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Bence güzel bir hediye güle güle kullanın. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️🌸 u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederm :)
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şalvarın büyüğü yoktur bel lastiğini sık tamamdır 😂 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mii😊 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Tabisi Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadın belki biraz kapatırım demiş galiba 😂😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Laflara baak🙃 Yorumla Papagandukkani +1 yıl Ben başka yorum getiremedim 😂 tabi torunum bunlarla fantezi yapsın demediyse 🙈🌚 Yorumla Soran +1 yıl Tüü, hediye beaa bu kadar basit🙈 Yorumla Papagandukkani +1 yıl Bilemicem😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Çok şirin gerçekten :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimii☺️ Yorumla
ElzemEzell Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yiaa yerim, çok tatlı. Güle güle kullan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa çok teşekkür ederim ☺️ Yorumla ElzemEzell +1 yıl Rica ederim 💙 Yorumla
Paten34 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Pek bunları giyecek bir tipe benzemiyon ama xd 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Giyerim ya niye giymeyim🙈 Yorumla Paten34 +1 yıl Bilmemki pp gerçek ise ne bilim bunları giyip dışarı çıkarmısın 😁 Yorumla Soran +1 yıl Bunlarla dışarı çıkarmazlar ki, babaannesi hediye anlamında göndermiş 😊 Yorumla Paten34 +1 yıl Evin içinde giyersin o zaman artık bu arada köyde çıkıyorlar 😁 Yorumla Soran +1 yıl Köye gidince giyerim canıım cropla gezecek halim yok ya 😂 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Oy çok tatlı 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Demiii🙈 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Subliminal mesaj var anlayana 😂😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaniii Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Gelin hanım kapan kızım böyle açık olmaz🤭🤭 Yorumla Soran +1 yıl Hıı o anlamda mıı Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Aynen hayırlı olsun😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel fantezi olur bunlardan djjsjdj 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Tüü anadolumuzu nelere alet ettin😂 Cevap sahibi +1 yıl Öyle ama arada deneriz benim de kayınvalidem alıyor bana kdjdjd eşim seviyor köylü kızı gibi hoşuna gider jdjdjjd Soran +1 yıl Aman Allah'ım neler duyuyoruum been 🙈😂 Cevap sahibi +1 yıl Üstten dize kadar sıyırınca seksi oluyormuş hdhdhdh yemeni kalacak ama 🤭😂 Soran +1 yıl Ahahahah😂😂 Cevap sahibi +1 yıl Öğren bunları 😅
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Totonu daha büyük hayal etmişş 😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum artıkk🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse bi kere tayt giyip gidersin çözer 😂 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Üstünde görmek vardı 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Şalvara bayıldım 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen bide bana soorr😍 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Sorayım sen de beğendin mi 😃 Yorumla Soran +1 yıl Çook beğendim ayrıca sevindim😍 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Aşırı rahat bişey Yorumla Soran +1 yıl Giycem giycem😁 Yorumla
Bay_Roketci Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Abovvv giydin mi kız bunuu 1 1 Yorumla Bay_Roketci +1 yıl @qwerty13579 giyersen resim attt Yorumla
Tesettürlübirkız Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok tatlı😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence güzel bir hediye güle güle kullanın.
Teşekkür ederim ☺️🌸
Rica ederm :)
Şalvarın büyüğü yoktur bel lastiğini sık tamamdır 😂
Öyle mii😊
Tabisi
Kadın belki biraz kapatırım demiş galiba 😂😂
Laflara baak🙃
Ben başka yorum getiremedim 😂 tabi torunum bunlarla fantezi yapsın demediyse 🙈🌚
Tüü, hediye beaa bu kadar basit🙈
Bilemicem😂
Çok şirin gerçekten :)
Dimii☺️
Yiaa yerim, çok tatlı. Güle güle kullan
Yaa çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 💙
Pek bunları giyecek bir tipe benzemiyon ama xd
Giyerim ya niye giymeyim🙈
Bilmemki pp gerçek ise ne bilim bunları giyip dışarı çıkarmısın 😁
Bunlarla dışarı çıkarmazlar ki, babaannesi hediye anlamında göndermiş 😊
Evin içinde giyersin o zaman artık bu arada köyde çıkıyorlar 😁
Köye gidince giyerim canıım cropla gezecek halim yok ya 😂
Oy çok tatlı 😂
Demiii🙈
Subliminal mesaj var anlayana 😂😂
Yaniii
Gelin hanım kapan kızım böyle açık olmaz🤭🤭
Hıı o anlamda mıı
Aynen hayırlı olsun😂😂
Güzel fantezi olur bunlardan djjsjdj
Tüü anadolumuzu nelere alet ettin😂
Öyle ama arada deneriz benim de kayınvalidem alıyor bana kdjdjd eşim seviyor köylü kızı gibi hoşuna gider jdjdjjd
Aman Allah'ım neler duyuyoruum been 🙈😂
Üstten dize kadar sıyırınca seksi oluyormuş hdhdhdh yemeni kalacak ama 🤭😂
Ahahahah😂😂
Öğren bunları 😅
Totonu daha büyük hayal etmişş 😂😂
Bilemiyorum artıkk🤷♀️
Neyse bi kere tayt giyip gidersin çözer 😂
Üstünde görmek vardı
Şalvara bayıldım
Sen bide bana soorr😍
Sorayım sen de beğendin mi 😃
Çook beğendim ayrıca sevindim😍