Anneler Günü Ne almalıyım annesine bunlar nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar Bir Adım Öne Anneler günü olarak erkek arkadaşımın annesine bluz ve başortü almak istiyorum koyu renkleri seviyormuş kendisi siyah gri lacivert falan bunları bulabildim bitek sizce nasıl güzel mi degil mi acaba fikir verir misiniz bu arada nişan yakında olcak Ne almalıyım annesine bunlar nasıl sizce? Cevapla Fal Soruları Nişan Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HerGaytalog Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Kıyafet alacaksan al guzelmis begendim ama esarp duz olsa daha gibi duz siyah ya da baska bi renk. Cok hareketli geldi hepsi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bulamadım ki pazarda var sadece oda anlar mı ki Yorumla HerGaytalog +1 yıl Pazar olsa ne olacak ki onemli olan dusunup alman bence ama bu parlak esarplar kayiyor kullanimi cok zordur Yorumla HerGaytalog +1 yıl Kıyafeti al derim bence begenir Yorumla Soran +1 yıl Bende kayar diye düşündüm ama nasıl bir şey almalıyım bilemedim önerdiğin var mı başortü türü Yorumla HerGaytalog +1 yıl Kadin ne kullaniyor normalde acaba onu bilmek lazim mesela yazma var onu kullaniyor mu bilmiyorum, şal alabilirsin siyah güzel olur Yorumla Soran +1 yıl Şal hiç görmedim yazmaya benzer şey takıyor ama yazma degil başortü kayan cinsten degil ama koyu renkler seviyor Yorumla HerGaytalog +1 yıl O zaman bu parlak olanlardan degilde daha cok isine yarayan kullanabilir bi esarp al pamuklu vs varsa Yorumla Soran +1 yıl O da basit durur diye korkuyorum günlük takılan gibi olur ama yine de bakarım teşekkür ederim 😊 Yorumla HerGaytalog +1 yıl Ama bunu kullanmak da cok zor bilirim 😂 surekli kayar. Kullanilisli basit durmayan bi seyler daha iyi olur en azindan bi kosede durmaz Yorumla Soran +1 yıl Öyle tabi ama öbürleri daha gösterişli bakıcam artık Yorumla HerGaytalog +1 yıl Evet parlak 😅 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Zebra gibi gezer kadın ortalarda sade siyah olsa olmuyor mu? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi başortü mü siyah olsun digeri mi Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl İkiside tek renk olsun canım Yorumla Soran +1 yıl Zaten kolları sadece desenli o kadar Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Şu tesettür giyim sayfalarına baksana oralarda baya indirim vardi Yorumla Soran +1 yıl By hafta sonu anneler günü sipariş etsen de gelmez 😔 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl LC Waikiki de de anneler için bluzlar var Yorumla
1prensannesiii Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İkisinide aynı desen alma 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bluz nasıl sence Yorumla 1prensannesiii +1 yıl Yaşı 50ve ustuyse iyi Yorumla Soran +1 yıl 42 civarı falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kıyafet alacaksan al guzelmis begendim ama esarp duz olsa daha gibi duz siyah ya da baska bi renk. Cok hareketli geldi hepsi
Bulamadım ki pazarda var sadece oda anlar mı ki
Pazar olsa ne olacak ki onemli olan dusunup alman bence ama bu parlak esarplar kayiyor kullanimi cok zordur
Kıyafeti al derim bence begenir
Bende kayar diye düşündüm ama nasıl bir şey almalıyım bilemedim önerdiğin var mı başortü türü
Kadin ne kullaniyor normalde acaba onu bilmek lazim mesela yazma var onu kullaniyor mu bilmiyorum, şal alabilirsin siyah güzel olur
Şal hiç görmedim yazmaya benzer şey takıyor ama yazma degil başortü kayan cinsten degil ama koyu renkler seviyor
O zaman bu parlak olanlardan degilde daha cok isine yarayan kullanabilir bi esarp al pamuklu vs varsa
O da basit durur diye korkuyorum günlük takılan gibi olur ama yine de bakarım teşekkür ederim 😊
Ama bunu kullanmak da cok zor bilirim 😂 surekli kayar. Kullanilisli basit durmayan bi seyler daha iyi olur en azindan bi kosede durmaz
Öyle tabi ama öbürleri daha gösterişli bakıcam artık
Evet parlak 😅
Zebra gibi gezer kadın ortalarda sade siyah olsa olmuyor mu?
Hangisi başortü mü siyah olsun digeri mi
İkiside tek renk olsun canım
Zaten kolları sadece desenli o kadar
Şu tesettür giyim sayfalarına baksana oralarda baya indirim vardi
By hafta sonu anneler günü sipariş etsen de gelmez 😔
LC Waikiki de de anneler için bluzlar var
İkisinide aynı desen alma
Bluz nasıl sence
Yaşı 50ve ustuyse iyi
42 civarı falan
Üff tam kaynana itemleri
Zebraaa