Merhaba, sevgilim ve ben uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Yaklaşık 1.5 yıldır beraberiz ve yazları görüşürüz. Ben Avrupa’da yaşıyorum, sevgilim ise Türkiyede yaşıyor. Yazları ben Türkiye’ye giderim ve orada görüşürüz, yakında yine gideceğim Türkiye’ye ve onu en son göreli 1 sene oldu.
ilişkimiz ilerledikçe sanki beni umursamıyor, daha çok arkadaşlarıyla beraber. Evet anlıyorum arkadaşları orada ve görüşüyor ve bu sorun değil, sorun olan şey bana zaman ayırmaması. Yani ne biliyim günün birini ayırıp benle konuşabilir ilgilenebilir ama sanki zorluyorum onu. Söyledim bunu ona kaç defa, dedim ki böyle böyle hissediyorum çünkü önceden daha sık konuşuyorduk. Onunda cevabı “sen geldiğinde de hep beraber olcaz”
Ama ben çok yalnız hissediyorum, evet uzak mesafe zor ama girdik bir kere bu işin içine ve yakında onu göreceğim.
Benim için çok sorun olan bir şey mesela, sevgilim şu an çalışıyor ve çalıştığında tabiki konuşamıyoruz. Ama arkadaşlarına gelince işe gitmiyor ve onlarla takılıyor. Peki neden bir gün çalışmayıp bana ayıramiyor zamanını?
benim ondan başka konuştuğum kimse de yok, en yakın arkadaşımı kaybedeli 2 sene olacak (kaybedeli derken o benim yerimi doldurdu terk etti) ve ben tek başıma kaldım. Bir zamanlar gün içersindeki tek beklentim akşam olması ve onun beni aramasıydı. Ama oda olmuyor artik, sık sık konuşmuyoruz eskisi gibi ve evet yazışıyoruz ama istediğim gibi konuşamiyorum.
Ben geçen sene depresyona girdim, en yakın arkadaşım artik başkasıyla yakın ve ben tek kaldım diye yüzümde çıkmayan yaralar kalmadı. Evet yüzümdeki yaralar gitti belki bir kaç izi kalmış olabilir, ama benim içimde öyle bir boşluk var ki kaç kez bu konuda sevgilime içimi döktüm ama bir kaç kez dinledikten sonra, artik konuyu açtığım zaman beni azarliyor “bu konuyu açma demedim mi? Benim elimden bir şey gelmiyor uzaktasin ağlamanı üzülmeni istemiyorum” diyor ama onun bir iki güzel kelimesi halbuki beni iyi eder, yanımda olmasını istiyorum ama yanımda olmuyor. Çok yalnız hissediyorum çok çaresiz hissediyorum. İnsan seviyorum dediği kiza, böyle yapar mi? Konuşmak sesini sürekli duymak istemez mi?
Yakında kavuşacağız ama şuanki bu durum beni çok üzüyor. Arkadaşları için zamanı var ama eskisi gibi bana zamanı yok, bu çok ağırıma ve zoruma gidiyor.
işten geç saatte çıkıyor ve ben saatlerce onu bekliyorum, ama ne için? İşten sonra arkadaşlarıyla yine gezıyor ve ertesi günü benim okulum var ve onu beklediğim için uykusuz şekilde gidiyorum üstelik o gece hiç konuşamıyoruz gezmesinden.
Seven bunu yapar miydi? Yanımda olmaz mıydı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çünkü sen onun Avrupa biletisin. Yani olursa harika olur olmazsa da sorun yok hayat devam eder modunda devam ediyor😉
ama ben onun yanındayken beni sevdiğini onun gözlerinde gordum, gideceğim diye ağladı yanımda. Sevmese benim icin göz yaşı döker miydi ki? Ve bir erkek öyle kolay kolay kimsenin önünde ağlamaz, zaten ben ilk defa orada anladım onun beni gercekten icten sevdiğini. Seviyor ama neden Boyle yapıyor anlamıyorum. ayrıca istese kendi zaten avrupaya gidebilir, bana ihtiyacı yok.
Sözlere değil icraate bakmayi öğrendiğiniz zaman doğru kişiyi bulacaksınız
bir belirsizlikteyim ve bu beni çok yoruyor
Aslında her şey net ama siz sözlere bakıp sorunları görmemeyi tercih ediyorsunuz
Görüyorum ve kaç kez konusunu açtım söyledim boyle boyle diye. Ayrilmisligim bile oldu ama geldi ve benim icin çok çabaladı, neyse geri barisinca bir sure aradı felan sonra yine boyle bir hal almaya başladı ve gercekten çok yoruldum. tek beklediğim şey onunla yuz yüze gelmek.
Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır derim ve giderim
offfff gerçekten iğrenç bir arada kaldım
Sana şöyle ifade edeyim
Seven birisi uzakta olsanda ilgisini belli eder. Böyle ayrılma konusunda elinde tutmak için ara sıra ilgi göstermez.
sevmiyor sonucuna vardım, ve tek yapacağım şey artık onu karşıma alip düzgünce konuşmak.
Yanına gidince yine ilgili olacak. Birlikte olmayı red et o zaman gerçek yüzünü görebilirsin
evet daha ilgili olacak belki, ama eger ben onunla yuz yüze bu konu hakkında konuştuktan sonra bana tekrar umursamaz tavırlarla gelirse biter.
Sen bilirsin hakkınızda hayırlısı olsun
Uzak mesafede olduğun için seni daha öncelikli hale getirmesi lazım çünkü her zaman görme şansı yok
Aynisini söyledim, o her zaman benim önceliğim. Ama ne zaman ona söylesem, "sen geldiginde seninle de boyle olcaz" diyor. Artik 2 ay felan kaldı gitmeme ama Şu an cidden çok üzuluyorum
Gelince diye bir şey yok. Senin yerini öne almalı. Seviyorsa sana her yerde sahip cıkmalı
Baska ilişikilere bakıyorum ve gercekten çok özeniyorum.
Herkes sevgilisi hakkında "en yakin arkadaşım" "dag gibi yaşlanabileceğim bir manitam var" diyorlar ve ben bunları gördükçe üzülüyorum. tamam uzak mesafe, ama enazindan yanımda olabilir, ben mi yanlisim yoksa?
"Ben burdan ne yapabilirim elimden bir şey gelmiyor" diyerek geçiştiriyor ama onun konuşması sesi bile benim yanımda olması gibi bir şey, söyledim ama anlamıyor. Turkiyeye geldigimde bunları yuz yüze konuşmayı düşünüyorum çünkü ne zaman konusunu acsam kavga ediyoruz.
Milleti boş ver, kendi ilişkine odaklan sen. Elaleme özenmen ilişkine fayda sağlamaz. Yani çocuğun yaptığı bana göre yanlış. Sen yanına gelince senle yakın olacak sen uzaktayken uzak olacak. Bu sevgiden çok çıkar ilişkisi gibi bir şey olur. Dediğim gibi seviyorsa her alan da sahip cıkmalı
Evet çok haklisin zaten bu yüzden kafam çok karışık, sabretmeye çalışıyorum. yuz yüze konuşmadan hic bir şey değişmeyecek gibi.
Bazı şeyler yüz yüze çözülür. Baktın yine aynı bitirirsin
evet zaten yuz yüze konusacagim, beni mahveden şey benim belirsizlikte olmam. Ama eger bittiginde dair kafama koyarsam hic takmam bile atlatırım bir sekilde. Ama beni böyle bir yerde koymasi çok koydu bana. eger faydası olmazsa ve ayni devam ederse, yollarımızin ayrılma zamanı gelmiştir diye düşünüyorum.
Hayatınızın merkezini beraber paylaşırsanız gerçek sevgiyi yakalarsınız. uzak durdukça araya soru işaretleri girer ve sevgi tükenir.
ben paylaşmaya hazırım ama oda hazır mi yakında öğreneceğim. sadece dayanmak çok zor.
Anladım dostum. umarım düzelir
umarim
Hangi ülkede yaşıyorsun sen böyle... merak ettim seni
Çok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi
ne kadar uzak o kadar hasretlik
1 sene oldu en son goreli ve çok özledim, sadece Şu an bu durum beni icten ice bitiriyor.
evlen neyi bekliyon
Oyle kolay degil iste daha lisedeyim
nişanlann
ikimizde daha 18-19 yaslarindayiz üstelik ikimizinde öyle bir işi yok henüz, evlenmemiz en az 4 seneyi bulur
o zamn zorr