oda seviyor... ama esinden ayrilacak kadar degil.
çok aci çekiyorum 2 yil suruyor iliskimiz içim çok yaniyor hep kendimi kandiriyorum iste..
oda seviyor... ama esinden ayrilacak kadar degil.
çok aci çekiyorum 2 yil suruyor iliskimiz içim çok yaniyor hep kendimi kandiriyorum iste..
Lütfen bir kadın olarak böyle şeyler yapmayın yapıyorsanız da böyle sorular açıp başkalarına Bu saçmalığı göstermeyin Her neyse o seni sevmiyor öncelikle Bunu anla seni sevse bir kere karısından boşanır iki sene boyunca bir başkasıyla evli kalıp da seninle beraber olmaz ki karısından boşanması bile Bence yeterli değil seni sevdiğini göstermek için çünkü biriyle evliyken başkasının seven insan seninle beraberkende bir başkasını sever onun dışında 2 yıl boyunca başka bir kadınla cinsellik yaşayan başka bir kadına dokunan erkeği nasıl kabul edebiliyorsun nasıl bu kadar genişsin
"O da seviyor ama eşinden ayrılacak kadar değil " bu ne demek açıklar mısın? Sevginin bir seviyesi mi var? Şarj mi bu. Kendini ne kadar kolayda kandırıyorsun öyle
Durumun içler acısı, Sana bir şey soyliyeyim mi o adam seni sevmiyor sadece seninle eğleniyor heyecan arıyor hayatında. sende bu heyecanı veriyorsun anlaşılan.
Eğer o adam seni sevseydi karısını seninle aldatmazdi eğer o adam seni sevseydi karısından boşanır öyle sana gelirdi.
Peki senin yaptığına ne demeli evli bir adamla birliktesin kendine bunu nasıl yakıştirabiliyorsun inan anlamıyorum insan nasıl bu kadar düşer. Türkiye'de erkek kıtlığı da yok nedir bu kadınların evli erkek merakı.
Size yapılsa dünyanın en masum kadını olursunuz kesin. Sana tek bir şey söylüyorum kendini o kadının yerine koy. Ne hissederdin. Aşığım seviyorum diyorsun senin evli bir adamı sevmeye hakkın yok kendine hâkim olacaksin o adam evli bekar değil.
Kendinize gelin bu kadar basit olmayın. Sızın yerinize ben utanıyorum...
Ben de evli bir adamı seviyorum ilk başta nişanlyken demedi bana bekarım demişti. Öyle sevgili olduk ama uzak mesafe bizimkisi. Sonra anormal giden şeyler oldu. Neyse 1 sene civarı normal bekar sanyordum flört ediyorduk. Sevgili değildik uzakta olduğumuz için. Öğrendim ki evliymiş. Karısını hiç mi hiç sanmyorum boşayacagnı. Çünkü benimle konuşurken nisanlydi beni çok isteseydi gelirdi yanıma ve nişanini atardı. Olmadı. Hala onu seviyorum çok üzgünüm. O da beni çekici buluyor diye konuşuyor. Bu böyle işte. Yanlış kişiyi sevdik
Evet
Ben saat 1gibi açarım gizliden çıkarım
Bende konuşmak isterim benide alın
Pilis
Kadınlar aptaldır. Tüm kadınlar. Yanlış şeylere odaklanırlar. Tüm kadınlar aynı zamanda feministtirler ve tüm feministler de gizli feminazilerdir. Bunu yaparak kendilerini yok ediyorlar. Kadının doğası başka kadını düşürmek-ezmek-tutunduğu dalı kesmek üzerine yoğunlaşmıştır. Bunun yerine kadın hemcinslerinden uzaklaşıp erkeklerine odaklansalar aldatılmıyıcaklar ya da ihanete uğramıyıcaklar fakat ellerinde ki adamı ezip, kullanıp, hor görüp sonra da başka bir kadının elinden almasına fırsat tanıyor kadınlar. Daha sonra kaybedilen eş değere biniyor ama çok geç oluyor yapıcı ve olmlu olmak için.
O halde bütün erkekler de aynıdır. Erkeklerden hiç bir şekilde eş olmaz." şeklinde yorumlarsak yazdıklarınızı ne kadar doğru olur? Genelleme yanlış. Size zihnen denk bir kadın bulamadıysanız bu nereye bakmayı bilmediğinizdendir. Her kadın veya erkek bir değildir. Genelleme yapmayın.
"Zihnen uygun bir kadın " böyle bir prototip yok. kadınların hepsi aynıdır özünde... yanlızca kişisel zevkleri farklıdır... Daha önemlisi kadının tek istediği güce sahip bir erkeği kapmak ve diğer kadınlara hava atmak jaka satmak kıskandırmakdır. hatta mümkünse başka güce sahip erkekleri de elde etmek ve hem cinsinin içini süt dilimi gibi fokurdatmak.
Genelleme olmasaydı hiç bir şey var olmazdı. Dilin kendisi dahil.
Erkekler zaten eş olmaz normalde. Sadece devlet ve yasaları var diye eş kavramı oluştu. Öncesinde sikip savaşa ya da yiyicek üretmeye koşardı erkek ki açlıktan ölmesin. Bizler döllemek üzere programlıyız mümkün olan en çok kadını döllemek tek doğal erkek cinsel amacıdır.
Cevap
31Cevap
İnsan psikolojisinde düzen önemli bir yer tutar. Alışkanlıklar düzenin bir parçasıdır. İnsanın rutinleri vardır ve bunlardan vazgeçmek kolay olmaz. Çoğu kişi zaten bunu göze alamaz. Evli bir erkeğinde bu düzenden vazgeçmesi oldukça zordur. Kendine saygın varsa ve kendine değer veriyorsan bu durumla kendini yıpratmamalısın.
çok alistim artik çok seyler yasadik. 2 3 gunde unutamam
Senin çarpık değer yargıların ya da travmaların yüzünden başka bir kadınin mutsuz olma ihtimali var. Çocuğunun olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Ve ayrıca internetten falan da denk gelmediysen aydinlatayim; senin sayende daha mutlu bir evliliğinin olma ihtimali çok yüksek. Karısına daha da bağlanıyor. Yani Bravo tebrikler ve teşekkürler.
Ama evlisin, benim değilsin dinleyeceksin sabahtan akşama kadar. Ne yapcan başka
Hshdhdhd Allah seni😅😅
20 yaşımda bir adamı sevmiştim evli olduğunu sonradan öğrendim. Öğrendikten sonra ayrıldım ama peşimi hiç bırakmadı ve eşinden de boşandı. 5 yıl görüştük. Sonuçta benim ailem evlenmemizi istemedi ve ayrıldık. Hâlâ iletişimimiz sürüyor. Ama benim başıma gelmeyen kalmadı. Yol yakınken vazgeç derim, sana da yar olmayacak. Boş yere yuva yıkma.
Adam seni severek kullanır sana yazık olur sen hayatının en güzel günlerini nasip aramakla geçirme gerekirken evli adama vererek geçiriyor burada sen büyük zarar görüyorsun adam şeyinin keyfini yaşıyor bir an önce kes yenisine bak
Hı hı aynen o da seni kesin çok seviyordur kesin yani ha bak öyledir. Sizin kafalar halis mi? Evli bir adamı sevecek genişliğe nasıl sahip oluyorsunuz adam evli ya unut gitsin ya O da seviyormuş bir de seni kandırıyor olmasın?
Mumkunse hayatini mahvetme
Seni oyuncak gibi goruyor emin ol senle duygusal bagi yoktur
Ve zaten karisini bosamayacagini acikca belirtiyosa kusura bakma ama sadece yatakta farkli tat aramistir o uyumu da senle buldugundan senle oluyodur. Eve gidince yazamadigin yeri gelince gunlerce yazamadigin biri seni haketmez.
Evli sevme eve gider unutur
Bırak başkasıyla ol. Sonu yok gençliğine yazık. Ve inan bana aslında seni sevmiyor. Seven sensin. Yaşadım bunu hala köpek gibi seviyorum o da ailesini. Üçüncü kişi olmayı haketmiyorsun. Seni sevecek bir adamla ol.
sen olabildin mi baskasiyla:((( ben nasil yapicam , kalbimi yakar baskasiyla nasil olucam. heryerde onu goruyorum, herseyde o.. bunlar sadece sozler ama kalbimdekilerini bi anlayan olsa:'((((
Ona acayip benzeyen birini buldum. Tipleri benziyor. Takılıyorum öyle. Sevmek mevmek bitti zaten. Ama o karısıyla hep oluyor. Sende başkasıyla olabilmelisin. Kendini düşün biraz.
Abartma onu seni sevmediğini gördüğün de kalbin kırılsada kafanı kaldırman gerektiğini anlayacaksın.
yapıcak bişey yok dön arkanı. acını sahiplen. ya da hayat boyu metres kal. 2 gun acı cekmeye dayanamadıgın için
çok emek verdim çok :((( çok sevdim
Vah vah, ne kadar üzüldük acı çekmene :D Metres olmak çok acı verici olmalı.
anlayisin icin tsk hosçakal
Anlayışlık bi şey yok, tencere kapaksınız gönlüm karısından boşanıp senle olmasından yana ama abi senden daha kötü demek ki
Olan sana olur kullanıp kullanıp bir gün kapının önüne atar seni o zaman sevmeyi anlarsın
biliyorum ama kalbime anlatamiyorum inan
Tekmeyi yiyip ortada kaldıgında senin gibi kalbin ben diye sövmeye başlıcan ama iş işten geçmiş olacak
onu zaten biliyorum ama ahhh deli kafam.
Aklını başına al gerekirse başka birini bul ama bu ezikliği yapma kendine
1kere bulmayi denemistim oda ogrendi yikildi kaldi. bende ondan vazgecemedigim icin tekrar birlesmistik. ne olursa olsun kopamiyoruz ((
İşine gelmiyor ondandır kolayına geliyordur
vallah artik ben aklimi bile kaybettim, kendimi toparlamam iyice zor olacak bunu biliyorum. ama herseyden once kendimi dusunmem lazim... zor :(
Sana iyi dayak kendine gelirsin 😒😒
kendimi gebertsem daha i olur
O çözüm degilde işte neyse
offfffffff
Dertleşmek iyidir gelir eger dertleşmek konuşmak istersen buyur
Tabi istersen
Kral başkalarıyla takıl flört et eğlen unutursun zaten unut yani evli barklı adam
biraz zor unuturum :((
ama onda buldugumu baskasinda zor bulurum... o tam istegim kisi , :((((((
saygi sevgi guven buyuk bir ask anlayis , daha çok seyler
Uzak dur. Yıllarını heba etme. Başkasının mutluluğu üzerine yuva kurulmaz. Gece karısına sarılıp uyuyor o...
Ailenize odaklanın bu yaşadıklarınızı nasıl unutuyorsunuz bakın görün. Bu yanlıştan dönün. Olmadı müze falan gezin.
Ah be kardeşim çıkmaz sokak ilişkilerine neden kapilirsiniz bak kendini ne kadar uzuyorsun?
bilmiyorum bu yola nasil geldigimi inan:((
beklki illerde ayrilir.. olamaz mi? :(
Durumun farkındasınız, önlem almalısınız. Böyle kendinize eziyet etmeye devam edemezsiniz.
çok ettim ki ztn...
İlk sevgili olduğunuzda biliyor muydun evli olduğunu?
evet gizletmedi :(
ikiside de zor
karasizim...
yapma ya ben yikilirim gercekten
senin basinada mi geldi yani?
çok kızıyorum bu duruma, ve yanlış buluyorum, evli biri ile aşk yaşamak acı verir, hayatını zindana çevirir.
oyle zaten ama basima hiç gelmez dedigim sey nasilda geldi hiç anladim gitti... simdi ise kurtaramiyorum kendimi bu durumdan
MAHVOLDU daha nolacak, 10 yil yaslanmis gibiyim
ya ona karsi sevgim çok buyuk abi anlayamazsiniz
mutlu olmayi hak etmiyorum belkide hepsi bu
Eşinden ayrılacak kadar çok sevmiyorsa seni unutacan o zaman onu.
devam et bacı sonra da başka evliye aşık ol adam da başkasına baksın böyle devaaaam
Ya bir kadın neden 2. Kadın olmayı kabullenir ki anlayamıyorum..! Kardeşim ne o adam eşinden boşanır ne de eşi hakkında söylediği şeyler doğrudur anlayın artık aşk resmen gözünüzü kör ediyor. Bu kadar fütursuzca bir sevgi olamaz biraz kendinize gelin. Yok eşimden ayrılacağım, yok biz zaten ayrı odalarda kalıyoruz yatak odası mevzumuz yok, yok ben zaten sevmiyorum şu an geçerli sebeplerim olduğu için ayrılamıyorum vs. Vs. Kanmayın artık şu yalanlara! Eşini aldatan seni havada karada aldatır..
2 yıl önce bunu bile bile yola çıktıysan şimdi ağlama
Arkadaşım da seninle aynı durumdaydı senin gibi yaşanmışlık var diyip senelerce bırakmadı baya bir gitti en son kendisi ne olduğunun farkına varıp bitirdi çünkü hiçbir zaman eşlerini bırakmayı dusunmucekler ve sizde hiçbir zaten o kişinin ilk gözbebeğim olmucaksin hep böyle ikinci planda olucaksiniz ve bence bunu kendinize kabul etmeyin
Yani bu şekilde devam eder adamı ya bu şekilde kabul edeceksin veya ayrılacaksın başka yolu yok
Metresler de sevilir 🤪🤪🤪
Son yılların trend moda mesleği oldu zaten🤣
basina gelir ins
Gökten kemik yağınca dualarin kabul olucaktir 🤣🤣
Birkaç sorum olacak
Bugun eşini seninle aldatan birine nasıl güvenip deli gibi seviyorsunuz?
Bugün boşanıp sizinle evlenmek istese yarın sizden iyisini bulunca sizi de bırakmaz mi?
Allah akıl fikir dağıtırken semsiye mi tuttunuz?
Aynen o da seni aynen.
Sağlıklı bir psikolojiye sahip bir kişi ilişkisi olan birinden en başta hoşlanamaz başkasıyla evlenmiş birinin sizin için doğru kişi olduğuna nasıl emin oldunuz doğru kişi olsaydı şu ana kadar boşanmış olurdu
Bitirmen gerek bir şekilde. Adamın kafasını karıştırıp da yuva bozma sakın. Yoksa ne bu dünyada ne öbür tarafta rahat göremezsin. Allah'a dua et.
Seviyor ama ayrilacak kadar degil nasil oluyor bildigin gonlunu eglendiriyor senle..
:(((
Baska erkek mi kalmadı da evli adamı seviyorsun? Asıl suç sende değil o... da...
Sizin ki vazgeçememek değil alışkanlık olmuş alışkanlıklar da zamanla geçer.
Sevmiyor sevse bile evliyken bunu eşine yapanın sevgisine de hiçbir şeyine de güven olmaz
Kendini cikmazda sanirsin. Aslinda birakiversen rahatlicaksin
Canım kardeşim bende daha önce evli bir adamla beraber oldum ama ayrıldık bir şekilde ben o adamın yuvasını bozdum sen bozma seviyorum diyen erkeğe inanma
Ben de evliyim senin gibi bir ilişki oldum zor ama bir zamandan sonra normal olursun.
kendin geçecek kadar kimse kimseyi sevmemeli daha iyi bir hayatın olucaken niye kendine acı çektiryosun
Aşk demek bu değil adam evli iki sevdiği olamaz onu sevmiyorsa ayrılır seni alırdı bir kalpte iki sevgi olmaz adam hem seni kullaniyor
Seni sevse başkasıyla degilde seninle evlenirdi kandırma kendini boşuna
Ya yasak aşk olarak kalacaksın ya da bitireceksin
çok zorrrrrrr :( ikisinide istemiyorum
hiç azalmicak gibime gelio
azalmaz
sonradan da oyle dusunurum eminim
Kendini kullandırma
kullanıldığınız farkında değilmisiniz?
Bekarlar bittş evlilere mi geçtin tebriks
bi bitmesi şu yasak aşklarınız
Bir gün illaki öyle ya sa böyle bitecek elbet.
Yuva yıkanın yuvası olmaz
Yazıklar olsun size kalleş insanlar
Benle ol benibsev unutursun ozaman
Erkek mi yok ayrıl başkasıyla devam et
Yangınıni söndürmuyor mu
Sevmiyorsun.. sevdiğini zannediyorsun. Şeytan onu çekici gösteriyor sana
Bu ne ya yaz dizisi gibi
İş arkadaşı mı
seni sevmiyir ozman gercek bu
Sen git bi sadakatsiz izle
Metres olarak kalicaksin aciyorum sana
Seninle aynı durumu yaşıyoruz şu an :(
yaaaaaaaaa :(((( sende mi?
Acaba adam karısını seviyor mu
sevmezse ayrilirdi pisliq. ya o kadar seviyorum ama bazen o kdr da nefret ediyorum !! :(
Vazgeçmek zorundasın
OLMUYOR ya off anlayan yoki
Fakemisin soruyu soran
@cemçelik212 fake soru degil kuran çarpsin :(
ayrıl can
cann olmuyor cannn bi yerimde olsan sende anlardin. gencligimi bitirdim resmen yaslandim
evlilerle işim olmaz başka erkek mi yokk
aklında kalacağına yanında kalsın
:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?