Merhaba yeni üyeyim buraya eğlence sohbet amaçlı girmedim yardıma ihtiyaç duyduğum bilmediğim destek ihtiyacı duyduğum her konuda samimi bilgi almak istiyorum. Sizlere şu an içinde bulunduğum durumla alakalı bir soru sormak isterim kendim böyle bir şey ilk kez yaşadım iki gün oldu şok etkisini atlatamadim kabule gecemedim. Hicbir şüphe duymadan inandığım 8 aylık ilişkimde her saniyenin yalan olduğunu öğrendim bildiğim herşeyin. Beni göz ucuyla bile aldatacagina asla ihtimal bile vermediğim adamın aslında en başından beri eski sevgilisine aşık olduğunu sadece onu unutmak ve oyalanmak için benimle olduğunu tüm aile üyelerinin bunu bildiği ve aslında beni insan olarak bile değil kardeşlerini oyalayacak bir eşya gibi gördüğünü. Benimle olmak için çok çabalayan oydu ailesi nasıl üstüme düşüyordu. Ama neler öğrendim tepki bile veremeyecek kadar buz kestim. Ben bu devrin insanı değilim o yüzden kabule gecemedim sindiremedim. O benim şu an bunları öğrendiğimi bilmiyor çünkü ona tek bir harf bile yazmadım asla cevap vermedim ne kızmak ne soru sormak neden bunu bana yaptın demek bile gelmedi içimden o kadar yandı canım haberi yok benim onunla neden konuşmadığımi soruyor ama şu an hiç birşeyin önemi yok şaşkınım sindiremedim. manevi olarak toparlanmam sizce nasıl olacak ben bunun etkisinden nasıl çıkacağım çok hassas duygusal bir insanım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılacaksınız bu kadar basit. Yaşadığınız durumun ne kadar zor olduğunu anlıyorum ve size destek olmak istiyorum. İlk olarak, yaşadığınız şok etkisinin normal olduğunu ve kendinize zaman tanımanız gerektiğini söylemek istiyorum. İçinizdeki duyguları kabul etmek, süreci daha sağlıklı bir şekilde atlatmanıza yardımcı olabilir. Bu süreçte kendinize destek olmak için, yakın çevrenizdeki insanlarla konuşabilirsiniz. Konuşmak, hislerinizi paylaşmak ve başkalarının farklı perspektiflerden bakmasına izin vermek size yardımcı olabilir. Ayrıca, profesyonel yardım almak da faydalı olabilir. Bir terapist veya danışman size bu süreçte rehberlik edebilir, duygularınızı işlemenize ve gelecekte benzer durumlarla başa çıkmak için beceriler geliştirmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, kendinize zaman ayırmak ve kendinize özen göstermek de önemlidir. Bu, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek, kendinize zaman ayırmak, hobiler edinmek ve kendinize özen göstermek gibi farklı şekillerde olabilir. Kendinizi keşfetmek, kendinizi sevmek ve kabul etmek bu süreci daha da kolaylaştırabilir. Son olarak, bu süreçte kendinize güvenin ve kendinize olan saygınızı koruyun. Başkalarının sizi nasıl gördüğünden ziyade, kendinizi nasıl gördüğünüze odaklanın ve kendi değerinizi bilmeye devam edin. Kendinize güven duyduğunuzda, yaşadığınız zorlukların üstesinden daha kolay gelebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben de aynen bu tutumla davranıyorum doktora gideceğim zaten en azından konuşmak için kendimi bırakmıyorum çok düşünmemeye çalışıyorum arkadaşım yok burada sizlerin yorumları iyi geliyor bu şekilde atlatmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
En İyi Cevaplar
"Ey nefisperest nefsim, ey dünyaperest arkadaşım!
Muhabbet, şu kâinatın bir sebeb-i vücududur. Hem şu kâinatın rabıtasıdır. Hem şu kâinatın nurudur, hem hayatıdır. İnsan, kâinatın en câmi' (toplayıcı) bir meyvesi olduğu için, kâinatı istila edecek bir muhabbet o meyvenin çekirdeği olan kalbine dercedilmiştir. İşte şöyle nihayetsiz bir muhabbete lâyık olacak, nihayetsiz bir kemal sahibi olabilir. İşte ey nefis ve ey arkadaş! İnsanın havfe (korkuya) ve muhabbete âlet olacak iki cihaz, fıtratında dercolunmuştur. Alâküllihal (her durumda) o muhabbet ve havf, ya halka veya Hâlık'a (Allah'a) müteveccih olacak.
Halbuki halktan havf ise, elîm bir beliyyedir. Halka muhabbet dahi, belalı bir musibettir. Çünki sen öylelerden korkarsın ki, sana merhamet etmez veya senin istirhamını kabul etmez. Şu halde havf, elîm bir beladır.
Muhabbet ise, sevdiğin şey, ya seni tanımaz, Allah'a ısmarladık demeyip gider. -Gençliğin ve malın gibi.- Ya muhabbetin için seni tahkir eder. Görmüyor musun ki, mecazî aşklarda yüzde doksandokuzu, maşukundan (sevdiğinden) şikayet eder. Çünki Samed âyinesi olan bâtın-ı kalb (kalbin iç yüzü) ile sanem-misal (put-misal) dünyevî mahbublara perestiş etmek, o mahbubların nazarında sakîldir (ağırdır) ve istiskal eder, reddeder. Zira fıtrat, fıtrî ve lâyık olmayan şeyi reddeder, atar. (Şehvanî sevmekler, bahsimizden hariçtir.)
Demek sevdiğin şeyler ya seni tanımıyor, ya seni tahkir ediyor, ya sana refakat etmiyor. Senin rağmına müfarakat ediyor (ayrılıyor). Madem öyledir; bu havf ve muhabbeti, öyle birisine tevcih et ki, senin havfın lezzetli bir tezellül olsun. Muhabbetin, zilletsiz bir saadet olsun.Evet Hâlık-ı Zülcelal'inden havf etmek, onun rahmetinin şefkatına yol bulup iltica etmek demektir. Havf, bir kamçıdır; onun rahmetinin kucağına atar. Malûmdur ki, bir vâlide (anne), meselâ bir yavruyu korkutup sinesine celbediyor (çekiyor). O korku, o yavruya gayet lezzetlidir. Çünki şefkat sinesine celbediyor. Halbuki, bütün vâlidelerin şefkatleri, rahmet-i İlahiyenin bir lem'asıdır.
Evet insan evvelâ nefsini (kendisini) sever. Sonra akaribini (yakınlarını), sonra milletini, sonra zîhayat (canlı) mahlukları, sonra kâinatı, dünyayı sever. Bu dairelerin herbirisine karşı alâkadardır. Onların lezzetleriyle mütelezziz ve elemleriyle müteellim olabilir.
Halbuki şu herc ü merc âlemde ve rüzgâr deveranında hiçbir şey kararında kalmadığından bîçare kalb-i insan, her vakit yaralanıyor. Elleri yapıştığı şeylerle, o şeyler gidip ellerini paralıyor, belki koparıyor. Daima ızdırab içinde kalır, yahut gaflet ile sarhoş olur. Madem öyledir, ey nefis! Aklın varsa, bütün o muhabbetleri topla, hakikî sahibine ver, şu belalardan kurtul. Şu nihayetsiz muhabbetler, nihayetsiz bir kemal ve cemal sahibine mahsustur. Ne vakit hakikî sahibine verdin, o vakit bütün eşyayı onun namıyla ve onun âyinesi olduğu cihetle ızdırabsız sevebilirsin.
Demek şu muhabbet, doğrudan doğruya kâinata sarfedilmemek gerektir. Yoksa muhabbet en leziz bir nimet iken, en elîm bir nıkmet olur."
Bediüzzaman Said Nursî ( Sözler - 357 )00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle merhaba. Sende aramıza hoş geldin. Bizi de kedi gibi kapı onu Ne koymuşlardı. Bu yazılı olmayan bir kural gibidir. Ne kadar saf ne kadar temiz seversen o kadar aldatiliyor sanki insan. Ne yazık ki ne kadar çok sevmişsen o kadar zor olacak. Sen cok büyük davranmışsın. Cevap bile vermemişsin. Gerçekten onurlu ve akilli duruyorsun. Zor olacak belki aylarca unutamayacaksın. Ama bu ihaneti onuruna yedirmemelisin. Emin ol onu içinde bitirdiğin zaman yeniden doğmuş gibi olacaksın. Sormak istediğin bir şeyler olursa mesaj da atabilirsin. Sana bol şans
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim.. şu an sevgi gibi bir duygu aklıma gelmiyor ama güven yıkımı etkisi çok fazla. Tek bir saniye içimden kötü bir düşünce yalan dolan geçirmedim için onun da bana olan sevgisinin gerçek ve mükemmel olduğu fikri tam di bende.. Sürekli ona da söylerdim onu da insanların yanında konu açıldığında hep takdir ederdim mükemmel bir adam aldatmayi aklına bile getirmez çok şükür böyle birine sahibim Allah seni yanımdan ayırmasın derdim oda mutlu olurdu.. ortada duygu yokmuş ki ben bir oyunun içindeymisim herkes kendi rolünün ve oyunun farkindaymis bı ben değildim.. Gururum çok yara aldı benim aldığım terbiye de gurur onur saf ve dürüst olmak bize tam verildi. Maddi olarak hiç kimseden hiç bir isteğim asla olmadığı için arkamdan enayi bu kız canım ya diye çok eğlendikleri sesleri bile dinledim. Garip maddiyati değil maneviyatı sevmek ne zaman dan beri enayilik ve canım lik oldu
- +1 yıl
Gerçekten senin gibi hanımefendi kadinlar zor bulunuyor. Keşke herkes öyle saf ve gercekçe sevse. Sonuçta onurun gururun herşeyden önce güvenin kırıldı. Ama duygularını bir daha kendisine kullandırma. Allah gönlüne göre versin. Emin ol o misman olacak çünkü herkes yaşattığını yaşar unutma. Umarım hep böyle dik durursun. Sormak istediğin şeyler olursa samimi ve dürüstce cevaplayabilirim mesaj yollayabilirsin allah yardımcın olsun
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim..
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre farkında olmak çok önemli sen şu an yaşadığın durumun farkındasın bu ilişkinin bir yalan olduğunu Aslında sevilmediğinin falan O yüzden bu durumu kabullenmen çok daha kolay olacak diye düşünüyorum
Zararın neresinden dönersen kardır evlendiğiniz zaman veya bir çocuğun olduğu zaman bu durumu öğrenebilirdin O zaman çok daha ağır gelirdi sana emin ol tabii ki şu an senin üzüntünü acını hafif demiyorum ama beterin beteri durumundan bahsediyorum O yüzden bir nevi yol yakınken kurtulduğuna sevin
İlk zamanlar tabii ki canın acıyacak üzüleceksin gururun incinecek ancak zamanla bu durumu kabulleneceksin ve o kişinin senin bir tek damla gözyaşını bile hak etmediğini anlayacaksın14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok güzel şeyler söyledin duygulandım
- +1 yıl
Bu hadım sapına kadar haklı bitir ve youns bak
- +1 yıl
Kadın*
Soran+1 yılEvet kesinlikle haklısın
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılTüm bunları bu kadar net bir şekilde ifade edebilmen aslında karşı tarafa sadece duygusal açıdan değil mantık çerçevesinden de bakabildiğini gösteriyor.. Mevcut durumun, şartların ve yapılması gerekenin farkındasın.. Manevi olarak toparlanma sürecinin çok uzun süreceğini düşünmüyorum çünkü kötü tecrübelere sahipsin.. Bu saatten sonra kayıtsızlık senin verebileceğin en büyük tepki olacaktır..
01 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim mükemmel tespit çok kötü şeyler yaşadım doğru güçlü bir kadınım
+1 yılMerhaba
Siteye hoş geldin toparlanmanız çok zor ve uzun olur yaşadıklarınız her insanın kaldırıp ve normal şekilde atlatıp hayatına normal şekilde devam edebileceği durum değil size tavsiyem bol bol yürüyüş yapın ama her zaman yürüdüğünüz yoldan değil her gün farklı yerlerde yürüyün farklı aktiviteler yapın ve sakın yanlış anlamayın bende buna benzer yaşadım psikiyatriye gittim ilâç kullandım 7 sene ve atlattım eğer sosyal hayattan koptuysan iştahsızlık veya çok yemek yeme uyku düzeni sorunu nefes almada zorluk bunalım gerginlik varsa mutlaka doktora başvurun çünkü biz size ne kadar söylesekte çok zor meselâ şöyle yapın şimdi banyoya girin yarım saat sıcak suyla kaynar değil normal sıcak suyla duş alın ballı sıcak süt içip uyuyun ama önce duş sonra ballı süt04 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlamam asla az bir değişim yok kendime yabancılasiyorum geçen her saat tüm gücümle dik durmaya devam ediyorum ama çok zorluyor doktor randevu mu aldım bile.. Destek ne şekilde gerekiyorsa alacağım hayatın devamı için..
- +1 yıl
Bir şey olursa yardım istersen fikir istersen bir şey olursa ekleyin
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler
öncelikle çok geçmiş olsun. şu an burada konuşulanlar yazılanlar senin acını öfkeni hayal kırıklığını asla dindirmeyecek. bunu şu an senden başka kimse çözemez. ne kadar aldatılmış hissettigin neyi ne kadar sevdigin senin bilecegin bir şey boyutlarıda o kadar büyük.8 ayda aşık olup çok sevip bunları yaşadıysan acı çekmek zorundasın ve bu geçmeyecek uzun bir süre. sana tek tafsiyem ne kadar hızlı olursa o kadar herşeyi kabullen ve çocuga dök içini ayrıl ve kabullenmeye başla. bu acıyı sahiplenmezsen asla alışamaz ve unutamazsın. ben aldatıldım demek ayıp değil bunu söyle kendine ve kabullen agla bagır ama kabullen. sorna emin ol her şey daha kolaylaşacak.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten bitti ben sustum o engelledi benim bunları bildiğimi bilmiyor ama çok da umurunda değil bitti neticede.. şimdi durduk yere arayıp ne diyim ben ona.. yapacak bir şey yok
+1 yılBöyle insanlar, belki kalbi saf, tertemiz bir insanın canavar kalpli, kimseye güvenmeyen birine dönüşmesinde büyük rol oynuyorlar. Acı çekmek zor evet ama bambaşka birine dönüşüyorsun ve düşündüğün zaman iyi ki böyle biri olduğunu kabul etmeye başlıyorsun. Çünkü dünya iyileri öldürüyor, uyum sağlayamayan herkesi bir çukura atıyor. Kimsenin yaptığı kötülükler yanına kalmaz, insan ne ektiyse gün gelir ektiğini biçer. Gönlümüzü ferah tutmak lazım, Yüce Allah’ın adalet terazisi şaşmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAşırı canım yanıyor ölüp diriliyorum ama asla şu kalbim katılaşmıyor hâlâ herkesi iyi sanıyor ben çok safim ve bu devirde bu çok acı verici bana
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılHoş geldiniz.
Hayatta ilk önce kendi doğruların olsun..
Ne yapmak istediğini bil.
İlk önce kendine doğruyu söyle başkalarına söylemeye calisma.
Net ol ve her zaman şüphe et.
Sorgula.
Hemen söylenene inanma.
Ama körü körüne de kenara atma.
İnsanoglu sadece seveceği adamı arıyor.
Onu sevmeyenin kendisine kötülük yapma ihtimalini hiç hesaba katıyor ki.
Sadece ben seviyim modunda çoğu insan.
Hal böyle olunca her şey yine aynı noktaya geri dönüyor.
Her yalan elbet bir gün ortaya çıkıyor.02 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ne kadar asil bir kızsın. Kendini frenleyebiliyorsun bravo. Seni anlayabiliyorum. Kimse beklemez , beklemek de istemez erkek arkadaşından bunları. Ben de benzeri bir durum yaşadım 2-3 yıl önce. Hem başkasını sevdiğini hem de özel hayatıyla ilgili kötü şeyler duymuştum. Bunları duymamla beraber güzel anıları asla canlandıramadım kafamda. Buz kestim. kafamda bitirince de bitti o insanın öyle birisi oldugunu kabullenmek kafada bitirmek icin cok önemli. Sana şunu yap bunu yap demicem klasik olacak ama zamanla her sey hafifliyor veya anlamını yitiriyor sen de su an üzüleceksin ama biraz zaman geçmesi gerek. İnşallah Allah seni en iyisiyle karşılaştırır kalbine göre verir🌸
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🌸 Evet asla hiç bir anıyı hatırlamak istemiyorum bu çok kötü ağır bir durum Allah tekrar yaşatmasın aynı seyleri bizlere
Sana sunulmuş bir hayat var bu söylediklerin artık geçmişte kaldı ve gerçeğide biliyorsun. Yetişkinde olduğuna göre şu an atlatmış olmalısın. Yarın en sevdiklerini toplayıp güzel bir alışverişe ihtiyacın var. İnsanlar sadece telefonda dolandırılmıyor hayat işte :)
10 Yorumla
+1 yılOlumlu tarafından bakmaya çalışman lazım, tamam biliyorum sözde kolayda uygulamada öyle değil ama en azından 8 ayını kaybettin sadece, daha ileriside olabilirdi
17 Yorumla- +1 yıl
şu an nasılsın?
Soran+1 yılÇok daha iyiyim 🌞
- +1 yıl
Hep iyi ol, senin gibi iyi kalpli insanlarında olduğunu bilmemiz lazım :))
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Benim gibi temiz niyetli olan herkes her zaman çok huzurlu olsun dilerim. Size de
- +1 yıl
İnşallah öyle olur, aslında mesaj atmak istemiştim sanırım ama mesajların kapalı, konuyla ilgiliydi biraz
Soran+1 yılNasıl açılıyor ben bilmiyorum ki. Beceremedim
- +1 yıl
Takip isteği gönder bana kabul edince otomatik atılır
+1 yılYani seni masa olarak kullanmış kızı unutmak için ama ailesinin samimi duygular beklemiş olabileceğini düşünüyorum yani sana tamamen sahte davranmış olamazlar. onun dışında bence biraz kendine zamanayirdiktan sonra yoluna bakmalısın ve o adama bir daha donmemelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ondan da sahteymis
Aslında şu an mantıklı düşünebilirsin ve uzatmadan kes at aramaya ulaşmaya devam ederse gerçekleri yaz gönder mesaj olarak ama silme bi sorun olursa böyleyken böyle diye anlattım şurda dersin neyse çiçeğim üzme sen kendinle bide şanslı tarafın dan bak ya bu kişiye aşktı aşık olsaydın ya da bu yönünü görmeden bide evlenseydin bence sabret, şükret, devam et…🥳🎈🌿🚬🙄
032 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Mantik kısmına henüz gecemedim ama bana söyleyen kişiden müsade alıp ona söylemeyi düşüyorum artık.. Olan oldu zaten.. Yorumların çoğundan anladığım kadarıyla böyle şeyler çok varmış ben çok toy kalmışım hatta çoğu insan ne var bunda demiş iyice üzüldüm kötülük çoğalmış normalleşmis.. Allah herkesin gönlüne göre versin 🤲
Soran+1 yılBilmiyorum ki en doğrusunu Allah bilir ama kötülüğü seçen de insanlar..
Soran+1 yılZaman bakalım
Soran+1 yılBura dışında konuşmadim ama burası moral veriyor çoğu insan... catlarim hepten susarsam
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Soran+1 yılDua ediyorum çok çok
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılAntalya evdeyim çalışma yok
Soran+1 yılEvet doğru
Soran+1 yılher şey doğru.. Bizim yaş grubu göstermiyo çok
Soran+1 yılMaşallah size de
Soran+1 yılTeşekkür ederim desteğin için
+1 yılŞöyle bir söz var
" Yalanlarla her yere gidip her kalbe görebilirsin ama yalanın ortaya çıkarsa asla geri dönemezsin "
Umarım bu soruya açıklayıcı cevap olmuştur 😊👍
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle onun nasıl bir karaktere bürünmüş olduğunu gördün. Ve acı duyulmamasi gereken bir durum normalde. Çünkü adam olana aci duyulur. Mümkün olduğunca uzak durmalisin. Ve belki tuhaf gelebilir ama dua etmelisin şükretmelisin ya daha kötü bir durumda olsaydın diye. 🙂kendini üzmeye değmez gerçekten bak
010 Yorumla
Soran+1 yılZaten şu an yaptığım sürekli dua ile gezmek ve keşke daha erken öğrenseydim demek. Ama ben güvenimden vuruldum ya bu benim bir daha asla birine guven duymamama sebep olacak mı .. Ben çok bilmem dünyayı temiz kaldık aslında olabildiğince hatamız kusurumuz var ama kimseyle oynamak asla yapacağım bir sey değil biri benim yaptığım şey yüzünden bu duruma düşecek olursa vicdan azabından ölürüm ben. Allah a sığınıyorum tabi ki. Ama sinmedi hâlâ kaldı konuşamıyorum bile şok ifadesi ile geziyorum ruh gibi
Cevap sahibi+1 yılŞunu unutma buradaki insanlar çevrendeki dostların bir çoğu hatta ben dahil olmak üzere kimimiz guvenimizden kimimiz samimiyetimizden kimimiz çok sevmemizden vurulduk. Ve daha dikkatli olmaya başladık. İnsan sevdiklerini kaybettiklerinde bile yıllarca unutmasa bile yemeğini içmesini eğlencesini yaptı. Hayat bir şekilde devam ediyor. Gelelim senin ilerleyen zamanlarda birine olacak güven meselesine. Söyle düşün yeni bir yemek tarifi denedin. Herseyi güzel tuzunu atmamışsin sadece. Kendince başarısız oldun. Pek hiç daha yapmayacak mısın o yemeği 🙂
Soran+1 yılTabi ki yaparım yaşamak zorunda olduğum için bir şekilde insanlara yine güvenmem gerekiyor biliyorum.. Daha önce bana da yalan söylendi terk de edildim aldatıldım da zamanla geçti gitti ama ruhum ve vücudum buna çok ağır tepki veriyor şu an başıma gelen en en beklenmedik şey buydu. En inandığım insan da buydu. Aylardir kendi kendime neler diyorum bir bilsen hayatımda ilk defa sevildimin mutluluğu vardı hiç bir şüphe duymadan. O yüzden bu yıkım oldu sanırım
Cevap sahibi+1 yılSeni anlayan biri olarak söylüyorum. Bugünler bir şekilde gelip geçecek. Kendini değerli kıl. Ve mutlu et kendini. Her yıkım bir başlangıçtır. İnsanlara mutlu olduğunu göster demiyorum. Kendini mutlu et. Keyfine bak. Güçlü ol ki çabuk yikilmayasın🙂
Soran+1 yılKimseye bir şey göstermek hiç aklıma gelmiyor ki içime döndüm.. Kendimi anlamaya tamir etmeye sakin kalmaya çalışıyorum şu an ve inancım bana iyi geliyor Rabbime olan
Cevap sahibi+1 yılBian önce kendini yenile 🙂senin sana çok ihtiyacın var çünkü. İyi olacaksın bunu biliyorum
Soran+1 yılDilerim bir an önce bu durumun ağırlığı geçer.. Sağlık olsun diyip normal günüme dönerim.. teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılİnşallah. Günün iyi geçmesi dileğiyle 🙂💐
Soran+1 yılAllah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılSağol sendende
16 yıllık evlilik hayatımda 3 ay önce herşeyin düzmece sevilmediğimi istenmediğimi söyleyip bitirdi 2 kızım var ve görüşemiyoruz görüşdürtmüyor bizi Allah herkese en hayırlı kişilerle karşılaştırsın inşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm senin adına da.. dilerim iyi oluruz
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Üzülme bu tip duygular ben de yaşadım. Hepsi unutuluyor dersler çıkarıyorsun. Hayatına yön ver , motive ol , kafada bitir yaptığı çok ayıp. Hizlica uzaklaş kendisinden. Yenile kendini ve doğru insanı bulduğunda evlen. Yaptıgi çok ayip
04 Yorumla
Valla çok acı bi durum senin için ve bundan sonra hayatına girecekler içinde çünkü güvenin kırıldı kimseye körü körüne güvenme bende güvendim artık hiçbi kızın beni sevdiğine inanamıyorum aldatacakmış gibi geliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet acı verici bir durum güçsüz bir karakter olsam şimdiye başka bir şey olabilecek kadar bir acı hissettim ama işte Allah mi guc verdi o gece bilmiyorum yanımda destek olmaya çalışan bir kaç kişi vardı anlayış gösterip konuşmadılar tüm gece oturduk konuşmadan içimden hep dua ettim hâlâ da ediyorum ama çok çok taze şu an olay
Soran+1 yılBunu çok daha geç öğrenmek daha çok canımı yakardı evet.. zaman gerek sanırım içimde birşeylerin iyileşmesine
Soran+1 yılDenerim
Bir söz vardı
Çaresizseniz
Çare Sizsiniz diye
Hiç kimse derman veremez yardımcı olamaz kendimden biliyorum sadece gerçek dostluk ve benimde kabullenmedigim zaman unuturmuyor sana sadece alışıyorsun012 Yorumla
Soran+1 yılGüvenebildin mi bir daha
Soran+1 yılDilerim beklediğin o kişi sana gelir.. Niyeti iyi olan herkes mutlu olsun bunu çok istiyorum
Soran+1 yılO zaman Allah beni benim gibi olmayanla denk getirmesin diyim.. şu an başka bir aşk sevgi düşünecek isteyecek durumda değilim zaten de igrenme tiksinme oldu normal olarak
Soran+1 yılBilmiyorum ki kafam durdu
Soran+1 yılEvet farkındayım zaman lazım
Soran+1 yılKendime biraz kızgınım
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun ilk başta
ama hayatın gerçekleri bunlar
bence bir an önce silkinip ayağa kalkmanız lazım10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef bu tip durumlardan sonra insanlar güven duygusunda eksiklikler yaşar ve kimseye güvenemez hale gelirler, yaşadığım için biliyorum en iyisi kendinize biraz zaman tanıyın düzeleceksiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılEskisi gibi normal yaşadığım hallerime dönmek istiyorum.. Olan oldu biten bitti acı geçsin başka bişey istemem
- +1 yıl
geçecektir inanın bana
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu hikayeye bir dizi çekilir.. o Ah öyle bir çıkar ki merak etme sen. Çok yakında..
Yoluna bak boş ver bizim hoşlanmadığımız bir şey bizim hayrımızdadır onu biz bilemeyiz Allah bilir.01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi Allah büyük ben neyin ne sebeple olduğunu bilemem ama eninde sonunda her şey sürekli olmaz mutluluk da acı da
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Bu tür şeyleri çok duyarız yinede zararın neresinden dönersen kardır. Önemli olan bundan sonrası kısa sürede toparlanıp önünüze bakın sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim
01 Yorumla
+1 yılBir bunu nasıl öğrendin
İki sana söyleyenler sana oyun oynayan bilir (seni sevmeyen veya flörtünü isteyen biri)
Üç her ne olursa olsun bunu onunla paylaşmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılPaylasmadim sustum oda aradı aradi yazdı ben hiç birsey deneyince hoşçakal Hakkim helal olsun dedi engellemiş ben şimdi ona ne diyim
- +1 yıl
Hımmm o dünden razıymış yani
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sıkma canını pp sen isen o kaybettiğine yansın ama işte güzellik göreceli bir kavram ya daha ileri boyutta öğrenseydin daha kötü olurdu senin için
+1 yılÜzüldüm.. neyseki önüne bak asla geçmişte takılı kalma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazayım bilemedim, en kisa surede farkedip bitmesine şükür
10 Yorumla Senin için bayağı üzücü olmuş, sana söyleyeceğim şey bırak gitsin ancak öyle seni hak eden birini alabilirsin hayatına
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi olmak bana yeterli hayatıma biri istemem korktum artık
+1 yılÇok geçmiş olsun. Çok üzücü. Bunu fark ettirecek sinyaller vermiştir aslında. Sen mi konduramadın?
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki bilmiyorum fark et etmedim nedense çok emindim sürekli şükür ediyordum ilişkim için.. küçük tartışma oluyordu ama normal şeyler sevgiden saygıdan güvenden şüphe hiç duymamıştim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef bazı insanlar böyle
biz de bunların ardından kimseye inanmaz kimseye güvenmez insanlar oluyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru 😥
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni öldürmeyen acı seni güçlendirir. Nokta koyup devam ediceksin hayatına Söylemesi kolay yaşamayan bilmez tabiki ama başka çaren yok ne yazıkki Kabul ediceksin kötü şansını Söyleyeceklerim bu kadar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Kıyamam canım ya erkekler böyledir o kızla da olsa sen aklına gelirsin bende bu durumun bi benzerini yaşadım
08 Yorumla
Soran+1 yılAllah bir daha yaşatmasın sana da bana da 🤲
Soran+1 yılYeni gelişmer var beynim durdu ne oluyor kim doğru kim yalan ben düşünemiyorum bile
Soran+1 yılFikir lazım kesinlikle büyük bir oyun var
Soran+1 yılHayat kendi kaldı mı ki şu ara
+1 yılUzunca bi süre unutamazsın. Bence dostlarınla görüş, sevdiğin şeylerle uğraş. Kafanı boş bırakma derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah içimin acısı ağrısı geçer
+1 yılAklımdan atmak istediklerimi atmami sağladn senle işim bitti çok vasattim kaliteme yaklasamadin sadece bir mezeydin de postala
01 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır içimden bir şey demek gelmiyor ki benim çünkü ona bir yıl boyunca susmadan konuşsam yine içimi dokemem o yüzden en iyisi susmak. olayi bildiğimi bile bilmiyor... şu an tek ilgilendiğim kendimi nasıl iyi edeceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılNe insanlar neler atlatıyor ki senin ki de atlatılır. Bu dünyadaki en etkili tedavi zamandır. Biraz acısını çekersin. Hepsi bu kadar.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi insanların çok çok daha büyük dertleri var biliyorum Allah herkese huzur versin
- +1 yıl
Amin dostum
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılOna ait her şeyi hayatından çıkar. Aklına gelmeyecek 3-5 ay sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı duyguları bende yaşadım çok ağır oldu kardeşim sohbet edeceğin bi kaç kişi olsun içini dökeceğin ve evleneceğim biride oldum gül oyalan aklına gelmesin birini unutmak için un ufak etmek gerek hatırlamazsan üzülmezsin birseye ihtiyacın olursa yakıp atarsın iyi günler
04 Yorumla
Soran+1 yılGülüp eğlenmek şu an yapabileceğim bir şey değil ama kendimi en fazla sakin durmaya bırakmamaya ikna edebiliyorum
Cevap sahibi+1 yılBen neler çektim hikayemi bi anlatsam gururum nelere kırıldı nasıl bittim nasıl oynandim
Cevap sahibi+1 yılŞükret bazı şeyler için
Soran+1 yılÖyle tabi mutlaka çok acılar yaşayan insanlar vardır Allah yardım etsin ben ilk kez karşılaştım ondan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bu kadar kör olabilirsin onu sor önce kendine
06 Yorumla
Soran+1 yılKendimi bildim bileli böyle kör demeyelim de hep kendi niyetim gibi inandım herkese. Kirli düşünmedim. Bide şu var bana kendisi bazı rollerde oynadı TV de falan hep anlatırdı ben bir rol yaparım gerçekten ayiramazsin diye ben kendini çok övdüğünu düşünürdüm sadece haklıymış
- +1 yıl
Böyle yaparak diğer insanlara güvenini de sarsmış oldu geçmiş olsun
Soran+1 yılEski ben olabilir miyim bu konuda şu an bilgim yok şoku atlatmadan bunun bendeki tam etkisi ortaya çıkmaz kısa zaman sonra daha çok canım yanacak iyice anlayınca biliyorum ama herşeyin geçtiğini de biliyorum çünkü Allah a inancım tam insanlar çok acılar yaşayıp atlatıyor biliyorum. Kendi içime döndüm biraz sakinim bide işte burada tanımadığım insanların bu konuda bana söyledikleri şu an iyi geliyor
- +1 yıl
Sevindim umarım daha iyi olursun
- +1 yıl
Ne demek 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla geçiyor inaanm sadece onu hatirlamamaya çalış hayatina bak
08 Yorumla
Soran+1 yılSevgi aşk acısı hissetmiyorum şu an.. Toplu bir ihanetin şoku var bildiğim tüm kalbimle inandığım herşeyin yalan olduğunu öğrenmek çok garip.. o kalabalığın içinde ne kadar sevildiğimi anlatıp mutlu olup şükür ettiğimden bahsederken aslında orada olan herkesin gerçeği bilmesi ve arkamdan ne canım bu saf ya diyip birbirlerine kaş göz yapması.
- +1 yıl
Ne yazik ki insanlar karaktersizdir
Soran+1 yılHerkes olamaz ama bende insanım bunu yapmak aklıma kalbime hiç gelmezdi.. Şimdi o bana bunları yaptı diye ben başkasına mi yapacağım bu nasıl bir iğrenç durum.. Neden duygu kimse için önemli değil ne oluyor insanlara
- +1 yıl
Duygu mu? :l) insanlar sence duyguya mi bakiyor? ya da benden sonra bu kızın hali ne olur mu diyor?
Soran+1 yılYok demiyormus işte ama şaşırdım yıkıldım ilk kez şahit olduğum için böyle bir tavra tutuma
- +1 yıl
İnsanlardan uzak durmak en mantıklı çözüm..
Soran+1 yılNasıl uzak duracağım ki bu mümkün değil
- +1 yıl
Sevgiden aşktan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasının acısını sende çıkartmış mikrop herif. Allah a havale et kendini dinle biraz sancılı geçer daralıp boğulabilirsin ancak sabretmek durumundasın kendine vakit ayır kısa bi tatile çık mesela
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi geldi bu yorum teşekkür ederim 🤌
- +1 yıl
Rica ederim iyi geldiyse ne mutlu bana
Soran+1 yılAcımı anlayıp ona sinirlenmen duygulandırdı
- +1 yıl
Çünkü nefret ediyorum öyle insanlardan kaç günlük dünya sanki efendi gibi sevip sevilicez sonra ölüp gidicez beceremiyoruz başkaları yüzünden herkes zan altında kalıyo ve bu kötü
- +1 yıl
Bir kaşık suda boğasım geliyor
Soran+1 yılÖyle evet gerek yoktu ben ona hiç bir şey yapmadım hak etmedim kötü bir tutum
- +1 yıl
Hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz aslında tek yapmamız gereken şey dürüst olmak ama nerde bu devirde dürüst insan ondan sonra neden aşk a küsüyoruz. Umarım en kısa zamanda en hızlı şekilde diner acın
Soran+1 yılAşk acısı çekmiyorum ben olaylar çok agir
- +1 yıl
Aşk acısı çektiğini söylemedim aşk a küsüyoruz dedim. Acın diye belirttiğim şey aslında yaşananlar
Soran+1 yılEvet doğru haklısın.. Bidaha canım yansın istemem o yüzden uzak kalmak isterim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalan uzerine kuruulmus iliskiler guzel degil bitmeli
00 Yorumla
+1 yılAblacım benim de aynı oldu maalesef, 8 ay konuştuk ve her şeyi yalanmış, ailesi de biliyormuş... Hatta ablası da yalanlarına destek olmuş. Ben senin kadar güçlü olamadım. İlişiğini kes ve asla geri dönme.
018 Yorumla
Soran+1 yılAcaba aynı kişi mi... Şebeke gibiler 😔
Soran+1 yılBen güçlü değilim ki asla eski ben olamam ilaçlara başladım.. Sen ne durumdasın atlatabildin mi
- +1 yıl
Ben de şüphelendim senin yazını görünce... Mesleği ney?
Ben randevu bulamıyorum ablacım, en kısa zamanda psikoloğa gidicem zaten. Ve 21 yaşındayım ilk ilişkim :(
Soran+1 yılBence de git en azından konuş anlat.. Çünkü ihanet hayal kırıklığı çok kötü adı neydi seninkinin
- +1 yıl
Adını söylemeyeyim de... Memleketi Zonguldak.. Senin?
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBiz Antalya dayiz
- +1 yıl
Şükür... Bak bu iyi bir şey sevinelim ikimizde :)
Soran+1 yılYani aynı kisi değil
- +1 yıl
Değil abla, benimki asker..
Soran+1 yılİçine atma mutlaka destek al seni tam anlıyorum çok zor üzülme falan diyemem ama pes etme bir yolunu bulman lazım.. Bende arıyorum bir yol kaç gündür zar zor idare ediyorum
- +1 yıl
Ben de seni anlıyorum :(
Böyle sanki bir yakınım ölmüşte yasını tutuyorum gibi, onu istiyorum ama yaptıklarından sonra nasıl hayatıma alabilir ki diye düşünüyorum da... O kadar özledim ki rüyalarıma giriyor bazen... Çok zor Allah sabır versin ikimize de :(
Soran+1 yılBen özlemeye utanıyorum kendime ayıp.. Dua et ve destek al ben öyle yapıyorum çok acı ama bir sürü insan yaşamış buna benzer herkes geçti dediğine göre bizim de geçer. Çok mutlu ol dilerim
- +1 yıl
Diyorum ya ilk ilişkim, ve nişan haftası ayrıldım... Sen de hep mutlu ol, bol bol dua et...
Soran+1 yılBundan sonraki hayatında o bunun ahını nasıl çıkarır acaba sen elbet toplanirsin da.. Sana da dua edecegim
- +1 yıl
Ahım çıktı zaten :)
Bunun ablasıyla da benim kuzenim nişanlıydı, ablasına o kadar güveniyordum ki meğersem arkamdan çevirmediği iş kalmamış. Numarasını silmeden önce hakkımı helal etmediğimi yazdım ve engel attım. 2 hafta önce kuzenim nişan attı, geçen ablasını gördüm yüzü gözü kıpkırmızıydı... Allah büyük sabret. 🙂
Benden yardım istemek için beni aramış ama ulaşamamış...
Soran+1 yılGelir elbet ama sen temizliğini kaybedip sevinme... Gör ve sadece Allah in adetine şahit ol
- +1 yıl
Ben de sana dua edicem, seni çok iyi anlıyorum hep duamda olacaksın.
benim akrabama da dedim pas atma ciddiyse gelir anasıyla babasıyla.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun olan oldu geçte olsa gerçekleri gördün bundan sonra daha dikkatli olursun herkese güvenme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Emin ol çok yakında unutacaksın ve kendi kendine güleceksin hiç dert etme gecicek insan oğlu neleri unutuyor neleri yaşıyor hadi kal sağlıcakla
00 YorumlaNasıl bu kadar süre gerçek yüzünü göremedin. Maalesef insanlar böyle nankör
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar öyle yaralarını sarmak için yenilerini kullanıp gitmeyi severler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver be erken öğrenmişsin yine yılların gitmemiş iyi yandan düşün iyi olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle aldatan adamları nerden bulup hayatınıza alıyorsunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılAlınlarinda yazıyor kolay yani
- +1 yıl
8 aydır farketmemen de enteresan
Soran+1 yılEe ne oyuncular var
+1 yılÇöp karıştırsan daha çok bilgi sahibi olursun, yanlış yerdesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle söyledin ki yorum yapacak olanlar insan ve ben insanların yaşadıkları tecrübe duygulari bilmek istedim
Elinde kanıt varsa göster her şeyi çocuğa sen bunu nasıl yaparsın şerfsşz * kurusu de bi kaç küfür daha et sonra her yerden engelle kafandan da sill s. ri çek anlıcan
05 Yorumla
Soran+1 yılKanıt yok ki işte bende o yüzden sadece susarak gittim
Soran+1 yılDün aradı sonra hoşçakal tamam dedi engelledi bu kadar
- +1 yıl
Walla bi kadın susmamalı içinde ne varsa dökmelisin.
Öğrendiğin durumu nasıl öğrendin bilmiyorum birinden öğrendiysen mesaj yoluylasa onlar kanıttır.
Ya da farklı bi oyun oynayarak onunla ağzından laf alabilirsin bunlar kanıt.
He ama zaten engellemiş kafana takmamalısın bence. Önüne geleceğine bakmalısın. Eminim karşına daha iyi insanlar çıkar. Sadece kaderindeki kişi o değilmiş.
Ve son sözüm bi erkek için asla kendini üzme.!
Soran+1 yılYok çok ağır geldi ne desem az kalır içim rahatlamaz o yüzden sustum
Gizli Üye(36-45)+1 yılIntikamini al bence.. yav he yerine koymak nedir ya
04 Yorumla
Soran+1 yılİntikam mi sence o insanın duygusu mu var ne intikamı boşa zaman harcamak olur
Cevap sahibi+1 yılEn azindan icin sogumus olur
Soran+1 yılİçim sogumaz ki yandı yeterince yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yıl🤷🤷
+1 yılİnsanları anlamıyorum senin gibi güzel bir kadının değerini anlamayan erkek.. nebiliyim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Işte bu bir çöküşün kendisidir üzüldüm senin adına ama mantığına güven sana doğru yolu gösterip iyilestirecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamadigim bir nokta var eski sevgilisini hala unutamadığını nerden nasıl öğrendin?
00 Yorumlaönemli olanın 8 yıl sonra da olsa o yalandan kurtulmuş olman.. Olan olmuştur bgiden gitmiş biten bitmiştir. Hayat devam ediyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi hayat devam ediyor bende bir gün iyi olacağım
Hayat bu Zorluklardan ibaret bu olayı böyle anlatabildiğinize göre soğuk kanlı veya zor hayat yaşadığınız belli. Bu durumu kabullenmek değil de bu süreçte kendinize vakit harcayin gezin tozun eylenin.
00 YorumlaInsanlarin hayatlari yalan, insanlara artık hic guvencem kalmadi en guzeli insanlardan nekadar uzak okadar iyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Allah belasını versin..
01 Yorumla
Soran+1 yıl😥 .
+1 yılTekrar ve tekrar geçiş olsun
04 Yorumla
- +1 yıl
Daha iyi misin
Soran+1 yılSayılmaz
- +1 yıl
İlk sevgilin değil demi
Kimden öğrendin peki?
024 Yorumla
Soran+1 yılAblasının en yakın arkadaşı... ablasıyla kavga edip kusunce bana anlattı herşeyi ama doğruluğunu bildiğim çok şey de olduğu için yalandir diyemedim... ne olur bunu bildiğimi söyleyim dedim hayır ben ablasıyla bir kavga daha istemiyorum dedi sırf laf taşımayım diye söyleyemedim içime attım
Soran+1 yılAma kadın şimdi başka başka konuşuyor ben hiç bir şey anlamadım ne oluyor kim ne oyun oynuyor kime inanayım
Soran+1 yılBu dediklerinden emin değilim bazı şeyler doğru bazıları beni şok etti ama ablası da bana söyleyen arkadasida normal kadın değiller yalan iftira para hırsı bundan ibaretler bunu zaten biliyorum da kafam çok karışık
Soran+1 yılBir fotoğraf yüklemek istiyorum nasıl yaparım buraya
Soran+1 yılYapamıyorum ki
Soran+1 yılOlmadı yeni olduğum için
Soran+1 yılOna da puan yetmiyor diyor
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılAyrıyız zaten
Soran+1 yılEvet kime neye inanayım kafamda çok soru.. komple düşünmemek istiyorum ama oda şu an elimde değil
Soran+1 yılHareket edemiyorum.. bakalım
Çok değişik insanlar var buda tecrübe olmuş size
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok çeşitli acı verici ama
+1 yılKimden nasıl öğrendin?
01 Yorumla
Soran+1 yılO kısmı bugün çok karıştı ne doğru ne yanlış iyice karıştı nasıl gerçeği öğrenirim onu da bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin adına çok üzüldüm bende benzer şeyler yaşadım çok zor insan sindiremiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlıyorsun Allah bidaha yaşatmasın
Cevap sahibi+1 yılYinede üzülme zararın neresinden dönersen kâr mesele evlenip çocuk sahibi olup öğrensen daha kötü olurdu veya sen evliyken eski kız arkadaşı dönse onu seni bırakıp gitse neler yapardın bak işte Allah gerçekleri göstermiş şu an çok üzülüyorsun belki ama unutma hala şanslısın birşeyler olmadan öğrendiğin için merak etme senin hakkın onda kalmaz yaşattığıni yaşar sen bilmesende birgün ettiğini bulucaktir sen Allah'a güven
Soran+1 yılAllah a güveniyorum
- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 8 aylık ilişkimde her saniyenin yalan olduğunu öğrendim. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler