Ben bunu yapmayı bırakalı çok oldu aslında. Her insan kendine has olumlu ve olumsuz yanlara sahip. Geçmişi bugüne taşımak hayatıma dahil etmeye çalıştığım insana da bana da haksızlık olur. Bunun yapılmasının temel sebebi eskiden çok acıtan o hisleri tekrar yaşamamak için kaçmak aslında bence. Temkinli olmak gereklidir ama önyargı sadece zarar verir. O ince çizgiyi es geçmemek lazım.
Bunun bir formülü olsaydı keşke.. ben beceremedim bunu aşmayı.. duygularıma kilit vursam kapıları kirarlardi.. zamanında duygularımın esiri olup mantigimi devre dışı bırakınca.. bugün mantığım bunun intikamını alır gibi hatırlatıyor herşeyi.. yüzüme vuruyor.. hadi diyor beynimiz yiyosa beni yine görmezden gelsene..
Maalesef başaramam. Ön yargı olarak güvensizlik var bende ve bu hep olacak gibi. Travmalarım ise her ne kadar kendi içimde yaşadığımı düşünsemde , dışa yansıtmak istemesemde illaki yansitiyorum elimde olmadan.
Geçmişi unutmak kolay olmayacak ama her zaman o tanıştığın kişi ile ilgili planlar kur şöyle böyle felan işte aklını güzel şeylere kullan öyle zihnini meşkul et ki güzel gelişsin her şey.. karşındakinin durumunu ciddi bir şekilde öğren ama kullanılma asla.