Eve kurye geliyor, kız kapıyı açacakken erkek kişisi "Ben varken sen niye açıyosun?" diyor🤔 Bana gereksiz bir sendrom olarak geldi. Sizce evde erkek varken kapıyı kadının açması bir sorun mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılay ne biliimm bizde de sen aç sen aç biriniz kapıya baksııınnn muhabeti dönüyor. çok maskülen bir yaklaşım ama beni rahatsız etmedi. buyur kocacım, aç kapıyı derim kapıya bakmayı sevmeyen bir kişi olarak. zira evde biraz rahat giyiniyorum, kapıya bakmak için toparlan et derken zahmet oluyor bana. canıma minnet açsın kapıyı tabii ki
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Basit konular yahu kadında açar erkekte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Errrrrrrkek açar kapıyı, nett. Ben eril enerjim açsın isterim tüm kapıları ve yine eril enerjim kapatsın isterim. Daha dişi hissediyorum 🤣🤣
18 Yorumla- +1 yıl
eril olunca daha mı dişi hissediyosun 🤔 bu çok değişik bi fantezi😂 ben eril davransam mahmut amcaya dönerim 😂
- +1 yıl
Çok komik 🙄
Ne demek istediğimi anladın bence Mahmut Amca 🤣 - +1 yıl
ahahahhaha ben bi okeye dönüp gelcem 😂🤪
- +1 yıl
Dördüncü lazımsa çağırma meşgulüm 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂 okeye değil yokluğuna biteriz🥺 damardan gireyim bu sefer 😂
- +1 yıl
Bi de Müslüm Baba çal tam olsun 😂😂
- +1 yıl
off en sevdiklerimden 😂 "affet beni akşamüstü" dinleyeyim bi 😂
- +1 yıl
Süper 🤜🤛😎
+1 yılBirisi açsın işte. Benim rahatımı bozmasınlar da 😪
1164 Yorumla- +1 yıl
🙄🙄 kak aç o zaman
- +1 yıl
Olmaz. Havalar iyi gitmedi zaten bunun üstüne kalkarsam karpuz iyi büyümez. Benim keyif yaomam lazım 🥺
- +1 yıl
Bi bakış atsam havaya zıplarsın hala olmaz diyor ikiletme bana 🤔
- +1 yıl
Sen hazır ayaktasın bakıver işte 🥴
- +1 yıl
ne dedin sen 😱 bir daha söle bakayım hemen kalkıyomusun he tamam ozaman ya gelirsen bi bardak su da getir 😂😂
- +1 yıl
Aaa arkadaşın geldi seni istiyor bir şey verecekmiş sana. Dönerken alırsın suyunu. Bana da meyve soy getir ölmüşlerin ruhu için 😂
- +1 yıl
birazdan ölmüşlerin yanına gideceksin zaten sen gidince senin için kendime meyve soyup yicem😂😂😂
- +1 yıl
Allah razı olsun 😂 benim için yapmayacağın şey yok bilirim 😂 ben de senin için elçilik yapayım bari 🤔 bıradakilere iletmek istediğin bir mesaj varsa söyle ileteyim 👀
- +1 yıl
Beni hiç özlemesinler onları görmek bile istemiyorum 😂😂
- +1 yıl
Nasılsa tez zamanda kavuşacaksınız. Sana kaç yaşında öleceksin demiştim ben 🤔 çok yaşlanmana gönlüm razı olmamıştı. Erken gidicisin sen 🤔
- +1 yıl
zengin kalkışı yapamam ki fakirim ben 🙄 55 60 gibi giderim jadjajd
- +1 yıl
Çok dedin. Yolun yarısına gelsen yeter sana. 35 verdim gitti 😪
Beni yolladın öte tarafa bir tabak meyve hazırlamamak için. Seni bu dünyada bırakır mıyım hiç 🙄 - +1 yıl
Senin kehanet yatar öyleyse 🤔2027 ağustosta evlencem 8 ay sonra 2028 35 yaşında ölcem 😂 oha böyle acımasızlık vicdansızlık görmedim
- +1 yıl
Sana mutluluk haram ülen 😂 sen misin bana meyve soymayan. Ahan da böyle yazdım yazını 😂
Aklıma death note geldi yazdım deyince. Hediye işi ne oldu 😂 - +1 yıl
Küstüm sana. 🙄 insan dostunun mutluluğunu ister ne çok yanlış tanımışım seni 🥺
bayıldı 😂ciddi çok sevdi jsajdjas - +1 yıl
Beni gönderirken iyi ama 🙄 ben de gitmiyorum o zaman 🙄
Death note her zaman günü kurtarır 😂 başın sıkışınca başka ürünlerini de bulabilirsin 😂 önümüzdeki sene için şimdiden araştır 😂 - +1 yıl
Küsüm sana nereye gitmezsen gitme 🙄
önümüzdeki sene burada olmayabilir ozaman çikolata felan yollarım heralde şehir dışında olur heralde 🥺🙄 - +1 yıl
Bir kehanetime bakar şehir dışına çıkmaması 😏
Ama bana küs olan biri için kehanet yazasım yok 😪 - +1 yıl
küstüren birilerine bişi diyesim yok 🙄
- +1 yıl
Küsme 🥺 gözüme uyku girmez yoksa 🥺
- +1 yıl
Yalan 🙄 fosur fosur uyursun sen 😏
- +1 yıl
Hııı bir deneyelim bakalım 🤔 yine geç kaldım randevuma. Kaçtım ben 👋 😂
- +1 yıl
Kaçma yavaş git düşecen jadjajds
- +1 yıl
Sana arkamı dönüp rahat rahat gidemem. Birkaç yorum önce ölmemi istiyordun. Nasıl güveneyim sana 🥴
- +1 yıl
Senin beni hizmetçi gibi kullanmak istemen daha kötü 🤔 ben nasıl güveneyim sana🥴
- +1 yıl
Yahu bir kapıya bakıp dönüşte meyve tabağı hazırlayacaktın 🥺 O kadar hatırım yok mu 😔
Bir de helva kavursana tatlı niyetine. Çayla içerim meyveden sonra 😇 - +1 yıl
Su bile getirmedin 🤔 hiç hatrım yokmuş 🥺
- +1 yıl
Yaa su bitmiş musluktan doldurmak istemedim :/ Çok susadıysan Ferhata söylerim dağları deler getirir suyu. Benim sözümü dinler o sen hiç merak etme 😇
- +1 yıl
Ferhat'a söylemene gerek yok o benim susadığımı düşünüp zaten koşar gelir🙄
- +1 yıl
Ben gelme dersem gelmez. Yakın arkadaşız. Benim adım Mecnun Kerem 🙄 Ferhatın dağı delip İstanbulun su sorununu çözmesini istiyorsan meyvemi ve helvamı hazırla 😡
- +1 yıl
Ferhatım yapmaz 😂😂 o beni üzmez, ben gel demeden uçar gelir 😇😇
- +1 yıl
Ferhat Şirin ona ihanet ettiğinden beri kadın düşmanı oldu haberin yok mu 😳
Ben bir şekilde girerim onun kanına 😎 bana karşı şansın yok 😎 - +1 yıl
Ferhat'da manyamış 😂😂 Herkesi Şirin sanıyor 🤔 hiç uğraşamam kendi suyumu kendim alırım 🙄
- +1 yıl
Heh işte kalkmışken benim meyveyle helvayı da hallet.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş helva. Meyveler de sen dokundun diye daha bir tatlandı mı ne 😂😂 - +1 yıl
Yağ çekme hiç 😂 helva ile meyveyi halleder getiririm yanında löp löp yerim sana baka baka 😂😂😂 böyle keyfi çıkıyor bu meredin 🤤😂
- +1 yıl
Bir insana yapılabilecek en büyük kötülüklerden biri bu 🥺 sen böyle kötü olamazsın 😳
- +1 yıl
Domestos reklamı geldi aklıma en sevdiğim reklam, kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm 😂😂
ama kötülük olsun diye değil dedim ya keyfi böyle çıkıyor, sonuçta niyet önemli 😂😂 - +1 yıl
Sen keyif yapacaksın diye benim ağzımdan akan sular sel ve baskınlara yol açacak haberin yok 😂
Şimdi de canım soslu çıtır tavuklardan çekti. Az önce karşıma videosu geldi. Benim acilen aç karnımı doyurmam gerek 🥴 - +1 yıl
Bi yemeksepeti kadar uzağındayım Akacığım 😇 benim canımın çekmesine müsade etmezsin sen 😇
- +1 yıl
Ben kullanmıyorum öyle uygulamalar 😂 yoksa canının çektiği şeyle sana sürpriz yapardım. Ben senin gibi yapmam 😔 birlikte yerim yalnız değil 😔
- +1 yıl
işine gelmemiştir yoksa kullanırdın 😂 dondurma alıyodun sözde duygularımla oynadın 😔🥺
- +1 yıl
Yooo 😂 ben sözümde dururum. Alıp fişi ve dondurmayı göster bana 😂 gerisi bende 😂
Ne bileyim dondurma parasını içkiye kumara yedirmeyeceğini 😡
Asıl sen benim duygularımla oynadın 🥺
Ne güzel borçların vardı bana 🥺 lahmacunlar, kahvaltı, kahve, tatlı ve daha unuttuğum nicesi 🥺 artık yoklar 😔 - +1 yıl
Gidip alıyorum şimdi 😂😂 Yarım saat içinde atarım 😂
Puf oldu pufff ama üzülme yüce gönüllüyümdür ben geldiğinde sana bi simit ısmarlarım😂 - +1 yıl
Yahu karnımı tam doyur bari 🥺 bir simit dişimin kovuğuna yetmez. Bana bir kilo börek lazım en az 😂
Patates ve peynirli olsun. 😂 - +1 yıl
3 simit alırım yeter yanına da çay hadi yine iyisin
https://www.hizliresim.com/nrkmped 😂😂🤤🤤 - +1 yıl
E tek simitten iyidir yine. En azından midemde yer kaplarlar 😂
Afiyet olsun. Bir gün ben de yiyecem 🥺 Dondurma aldığım bir gün 😂😂
https://youtu.be/RuYJa9yZ4UU - +1 yıl
ahahahhaah içim sızladı bee 😂😂 desem inan tamam mı 🥺
https://www.hizliresim.com/1lazxi4 - +1 yıl
Senin için sızlamıştır ama dondurmayı birden yuttuysan onun soğuğundan kaynaklıdır 🙄 benim halime neden üzülesin 🙄 üzülecek olsan lahmacunlara kıymazdın 😭 her şeyi geçerim de onlardan vazgeçemem 😭😭
- +1 yıl
😂😂😂dondurma çokseldi tenksss 😍🥳🥳
Sana üzüldüğüm için carte dor almadım daha napim 🤣🤣 - +1 yıl
Afiyet olsun 😂 kardeşlerine de bırak 😂
Sevdiğin neyse onu alsaydın. Ama dondurma dondurmadır. Adının ne önemi var. En iyisi maraş. Bunlar bildiğin köpük 😂 carte dor alıp dolaba koymuştum Üni zamanlarımda. Tam yiyeyim dedim bir açtım köpük olmuş hep 😂 ondan beridir ağzıma sürmem 😂 - +1 yıl
Açık dondurma severim ben kapalıların hepsi aynı zaten o paraya acırım jdajsdjtjyt😂 Foto atıcam diye ufak kaba koydum yoksa alır kaşığı kutunun ortasından girişirdim ben ona 🤤😂 o bana anca yeter 😂
- +1 yıl
Ben de direkt kabından yerim dert etme.
Aslında kibar görünmeye çalışmasaydın keşke tabağa servis edip 😂 ben senin içindeki iştahı görebiliyorum.
İştahlı kişiler diğer iştahlı kişileri gözünden tanır 😂 - +1 yıl
😂😂😂 gözümü nerden gördün 😱🫣🫣
- +1 yıl
Nickindeki iki "o" harfi senin gözlerin değil mi 👀 ben onlara bakınca gözlerini görüyordum 😳
- +1 yıl
jdasjdjas yok deği, pp'ye kaş göz çizdim o kadar 🙄🙄
- +1 yıl
Ben yanıldım o zaman 🤔 yoksa rüyamda mı gördüm 🤔 her şeyi biliyorum belki bu da rüyama girmiştir 🤔
Bu arada profilde güzel çıkmışsın. O bakışa nah çeken bir el çok yakışırdı 😳 aynısının nah çeken versiyonu gelir mi 😇
😂😂 - +1 yıl
tenkss 🥳 fotom var öyle üzerinden çizdim 😂 wp de hakkımda da "🫵" bu var 🤣 benim maksimum el hareketi seviyem o 😂
- +1 yıl
O olmaz 😂 kendi elinle yapman lazım benimki gibi 😂 yoksa emoji olarak sürüyle hareket çıkar. 🖕🖕🖕
- +1 yıl
Çok ayıp 🫢🤭 Benim nazik ellerime yakışmaz bende emanet durur o hareket 😂
- +1 yıl
Senin nazik ellerine hamur çok yakışır. Bir sonraki sefere mantı yerine patatesli börek yapsana 🤤🤤
Şu simitleri ellerinle yapacağın patatesli ve peynirli sigara börekleriyle değişelim mi hem sana masraf olmaz hem de tıka basa doyarım 🤤🤤😇😇😂😂 - +1 yıl
ahahaha hayatımda birine su böreği yaptım o miladım doldu 😂 el emeği bir şey yapmam. Hazır alırım ama 😂
- +1 yıl
Bilmem artık. Ben kolay doymam. Beni doyuracak kadar alman lazım 😂
Neden yapmazsın ki 🤔 daha önce yaptığının kıymeti mi bilinmedi 😂 - +1 yıl
Kıymetini fazla bilmek istedi 🤣 desek daha doğru. Ayarsızdı hadsiz de olabilir vaktime acırım o yüzden. Bi porsiyon zaten kaç tl ben anlamam doy doyma senin sorunun 🙄ufak ufak ısıır kuş gibi yee doyarsın 😂
- +1 yıl
Şöyle anlatayım kendimi.
Hani millet bir ekmek arası veya bir dürümle doyar ya. Ben ya üç tane yiyeceğim onlardan ya da iki taneyi yanında patates filan varken yiyip kalkacağım 😂
Bir porsiyon hiç yetmez, ili porsiyon eh işte der, üç porsiyonla tam doyarım 😂😂
Şu altın ödüllü yarışmalara mı katılsam 🤔 ama midemi şişirmel istemiyorum çok. Hiç sağlıklı değil o kadar yemek. 3 porsiyon idealdir 😂😂 - +1 yıl
Hem ondan başkasına yapmazsan bu ona özel olur. Ona özel olmaması için başka birine de yapmalısın 😂 ve ben bunun için bir adayım 🤤🤤😂😂
- +1 yıl
Buldun bunama 😂 Ismarlamışımda kaç porsiyon olduğu kalmış geriye derde bak 😂😂 sen dua et bir porsiyon ısmarlıyayım 😂 1 yıl vakit var neyse ki düşünmek için çok zamanım var düşünücem tavsiyelerini 😂😂
- +1 yıl
Allah razı olsun ona da şükür tabi 😂
Düşünecek bir şey yok. O hayırsıza yaptın diye böreğe küsme. Artık börek yapmazsan börek ona özel kalmış olacak. Böreğinin ona özel olmadığını ispat etme vakti 💪 benim için börek yap 😎😎 - +1 yıl
sana özel yapmadığımı ispat etmek içinde başkasına yapmam gerekir bu böyle sürer gider tüm açları ben mi doyurucam 😂😂 tövbeliyim ben biri için yemek yapmaya anca kendime yaparım ama hazır alırım alacaksam o ayrı djajsd
- +1 yıl
Hayır iki kişiye yapıldıktan sonra artık kimseye özel olmadığı ispatlanmış olur 😂
Tamam kendine yap ama çok yap 😂 yaparken beni düşünmene gerek yok 😂 önemli olan bol malzemos börekleri löp löp mideye gömmek 🤤🤤😋😋
- +1 yıl
ahahahah peki kendime yaptığım bir zaman eğer denk gelir burada olursan kalanları sana getiririm 😂😂
- +1 yıl
Bak konuşarak her sorun çözülüyor 😂
Kalanların fazla olması için fazla fazla yaparsan memnun olurum 🤤😇😂 - +1 yıl
ahahdhahsdashd 😂 sen var yaa 😂 naptı etti yine bişiler kitledi bana 🤔 yok yere börek çıktı başıma 😂 nasıl oldu anlamadım ikna olmamam lazımdı 🙄😥
- +1 yıl
Estağfurullah ortada bir kandırma, ikna etme durumu yok.
Senin iyi kalbin arkadaşının aç kalmasına razı olmadı 😇
Çok iyisin mortsit 😇 - +1 yıl
Hep böyle iyi ol 😇😇
😂😂 - +1 yıl
hep böyle enayi ol okudum ajahahhahadsjasjdjsad 😂😂😂🤣
- +1 yıl
Kendine haksızlık ediyorsun 😂
- +1 yıl
Klavyen sürşmüş senin enayi diyecekken iyi çıkmış otomatik 😂
- +1 yıl
Mortsit hanım benimle alay mı ederler acaba 😨 ne haddime öyle bir dil sürşmem 😨
Siz gördüğüm en iyi insanlardansınız 😨
Börek harici lahmacunlar, kahvaltılar, tatlılar ç, kahveler ve nice sözünüz vardı ama ben onları hak etmediğim için iptal etmiştiniz 🥴
İyi biri olmasanız bu kadar söz verir miydiniz 🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥
- +1 yıl
aynen enayiliğime ay pardon iyiliğime denk geldi söz vermiş bulundum 😂😂yalan söyledikçe burnun uzasaydı trabzondan İstanbul'a yol olurdu 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Offff öyle bir burun hayal edemedim şimdi 😂
Aç kaldıkça ucundan keser keser yerdim ne yapayım 🥴
- +1 yıl
Öğğyk kustum kusacam 😱 sen yalanı azalt en iyisi😂
- +1 yıl
İşim olmaz yalanla 🤥 ne yalanımı gördün bu güne kadar 😂 iftira atıyorsun 🙄
- +1 yıl
pardon tabi sen aslında kibar insansın enayi diyemiyor iyi diyor çünkü kibar bir insansın beni üzmek istemiyor yaaa ponçik Aka 😇😇😇
- +1 yıl
Evet işte ben böyleyim 😇
Konuyla alakasız ama "ben böyleyim" deyince aklıma geldi. Atayım dedim 😂 😂
https://youtu.be/xXJmbuppQxw - +1 yıl
3:01 den sonrası gibi çıldırasım geldi 😂😂
- +1 yıl
Çıldır ama fazla gürültü yapma. Komşular polisle kapıya dayanmasınlar 😂
- +1 yıl
Polis mi 🙄 o gelemez buraya 😂 ama ben yinede oturayım sonra çıldırırırm bir ara 🤣
- +1 yıl
Yakınlarda park varsa parka git. Gönlünce çıldır. Kalori yakar zayıflarsın da hem 😂 bu kilolar gitmeli. Uuuuıı çok fazlan var 😳
- +1 yıl
sensin fazla 🙄 fazlam da yok mazlam da yok 😏🙄
- +1 yıl
Bu yoruma da cevabı bu şarkının ismi veriyor 😂
https://youtu.be/DObYWzxXFik - +1 yıl
Hadi be ordan 🙄 yalandan uzayan burnun fazla 🙄yalanda master yaptın 😂
- +1 yıl
Trabzon plakası olmasına az kaldı kilonun 🙄 olunca haber ver bunu kutlayalım 😇😂
Her kadın istisnasız 61 kilo olmalı. Boyu kaç olursa olsun 😂 - +1 yıl
ahahahhaha oha hatta yuh 😂 sana küserim bakkk 😂 sensin 61 kilo 🙄fitim ben bi kere kıskanma 😎
- +1 yıl
Öylesin tabi 😂
Benim fazlam varken sen nasıl fit olabilirsin 🙄 kilo alacaksın 🙄
Benim 61 değil de 91 olmam lazım 😂 fena saldım kendimi 😨 - +1 yıl
bide onaylıyor allah razı olsun 😂
kaçsın ki 91 olman lazım 🤔🙄 - +1 yıl
105 filanımdır epeydir tartılmadım 😂 yedim içtim şiştim son bir yıldır 😂😂 aile evinde yaşamanın kötü yan. Yalnızken bu kadar kilo almıyorum hep dışarıdan ve abur cubur yememe rağmen 😂
- +1 yıl
Maşşallah 😂 kurbana da az kaldı seni mi kessek 😂 1 yıl yetersin 🤩
- +1 yıl
Ülen başımın etini yedin yetmedi mi 😱😱😱
- +1 yıl
yok yetmedi 😂 kurbana kadar az daha kilo al iyice yağlan 😂
- +1 yıl
Beni beslemelisin öyleyse 😋😋
Böreğin yanına bir şeyler ekleyelim 🤔 kalorisi yüksek olsun 🤔 tatlı olsun. En son mideyi örterim onunla 🤔 ne yapsan ki acaba 🤔 - +1 yıl
yok vazgeçtim kıyamadım seni kesmeye 😂😂🤪 105 diye plaka yok 81 kilo olman lazım düzce de iyidir hoştur 😂
- +1 yıl
Yok 95 kadar iyidir bana 😂 3 basamaklı sayılardan düşeyim hele. Yazarken zor oluyor. İki basamak iyidir 😂 hedef düz hesap 90 😂
- +1 yıl
88 olsun o zaman hadi hadi 88 yapalım şunu 😂
- +1 yıl
Karizmatik olur aslında severim öyle sayıları 🤔
Tamam hedef 88 😎 ama şu an durum 108 🤔
En son askerden döndüğümde 88 filandım 😂 4 yıldır 90 altına düşmedim 😂 her yıl beş kilo koydum üzerime 😂😂 - +1 yıl
her yıl artarak değerlenmişsin 😂 4 yılda olmayan şeyi oldurucan 😂 1 yılda 20'yi verirsin zaten sonra borc süresi bitiyor lahmacunlar börekler çörekler istemezsin ama 20 kilo vermişsin dikkat edersin yediğinie içtiğine böylece bende yeni borçlardan kurtulmuş olurum 😇 önümüzdeki yılı da garantiye aldım gerisi allah kerim 😇😇😂
- +1 yıl
Fazla hayal kurma. Her şeyi unuturum o lahmacunları unutmam 😂 ne yapıp edip yiyeceğim onları 😂
Ben aklıma koyduğum her şeyi başarabilirim. Çünkü benim inanılmaz bir gücüm var ve sevgimmm de varr 😂😂
youtube.com/shorts/ubmPinL0-zI?feature=share - +1 yıl
Yemen değil çok yemen korkutuyor beni 😂😂 Dişinin kovuğu doysun yeter karnın doymasada olur😇😇
Bu videoyla motive olman 10/10 😂😂😂 - +1 yıl
Olmuyor işte. Doygunluk hissi gelmeden bırakamıyorum 🥺 benim sofradan aç kalkmam için yemeği beğenmemiş olmam lazım 😂 yoksa durmam yerim 😂
Lahmacunu da bepenmemezlik yaomam yani 🤤🤤 - +1 yıl
tamam o zaman sen bulaşıkları köpükle ben durularım 😂😂😂 inş. yemek yicez diye dayak yemeyiz onun tadıını hiç beğenmem 😂😂
- +1 yıl
İnşallah bulaşık yıkamakla kurtuluruz 🥺
Olmazsa senin telefonu rehin bırakır çıkarız 🤔 sonra para bulur geri alırsın. Önce karnımız doysun hele 🤤🤤 - +1 yıl
telefonumu evde unutmuşum tüh 🙄 senin teli bırakırız 🤔
- +1 yıl
Öyle olmaz. O zaman ben ısmarlamış olurum ne anladık o işten 🤔
Sen bana adresi ver. Ben telefonu getirene kadar rehin olarak sen kalırsın 🤔 sonra telefonu verir seni geri alırım 🤔 nasıl fikir ama 😎 - +1 yıl
Beni rehin mi bırakıyosun?🤔 Beni Beni 🥺 Peki 🙄🤐🤐🤐
- +1 yıl
Sen bu tatlı dilin, güzel kalbinle rehin değil mal sahibi gibi ağırlanır hürmet görürsün orada 🙄 en mantıklı hareket bu. Veya kebapçıya girmeden kredi çekeceksin 1000 lira kadar 🤔 500 lira hesap tutar 500 liraya künefe yemeye gideriz 🤔
- +1 yıl
29 yaşındayım böyle centilmenlik görmedim 🙄 herkes yediğini ödesin bana ne çıkışta ben bunu tanımıyorum derim patrona ben kadınım dokunamazlar bana sen düşün 😂😂😂
- +1 yıl
İnsanlık ölmüş. Bu nasıl misafirperverlik böyle 😂
O zaman lahmacunu da evde yapacaksın ne yapalım 🤔
Offf ağzım sulandı 🤤
Mortsit kızımız da pek marifetli maşallah 😇😇 - +1 yıl
ahahaha rüyanda görürsün börekleri unut 😂 beni rehin bırakana gidip börek mi yapıcam rüyanda bile göremezsin kalbimi kırdın 🙄🙄🙄
- +1 yıl
Bana yapmayacaksın zaten kendine yapacaktın unuttun mu 😂
Ama senim için yapmak istiyorum diyorsan da hayır demem hani 😎😎 - +1 yıl
he öyleydi dimi doğru aklımı karıştırdın rehin kalcam diye korktum napim 🙄🙄 böreklerin hepsini yicem sana kalmaz unut sen onu
- +1 yıl
Haaa hedefin 61 kilo olmak yani 🤩🤩
Tamam tamam afiyet olsun mortsitcim 😇😇 - +1 yıl
Kolay yoldan kilo vermek istediğini baştan söyleseydin yaa Akacığım 😇 akacak kan damarda durmazmış iki yerden pıçahlasam 10 kilo garanti verirsin 😇😇
- +1 yıl
Aaa sen estetik cerrahı mısın 🤩 fazlalıklarımı amaliyatla hemen mi alacaksın 🤩
Sevdim bu işi 😎 4 yılda biriktir bir günde kurtul 😎 - +1 yıl
4 yıl değil 30 yıllık senden 1 dakikada kurtulacağım 😇😇😇
- +1 yıl
😳😳😳
Senin ağzın ne söyliyir böyle 😳😳
Bana bunu nasıl yaparsın 😳😳 - +1 yıl
sen beni rehin vererek benden kurtuldun yaa ben kurtulunca mı şaşırıyosun 🙄🙄🙄
- +1 yıl
Ben senden kurtulmadım. Her şeyi planlanmıştım ben. Bir şey olmayacaktı 🤔 ama sen evde yamaya karar verdin lahmacunu da 🤔 olsun ev yapımı da güzel olur. İlla taş fırında pişmesi gerekmez 😁😁
- +1 yıl
senin orada durun morsiti değil beni alın diye atlaman filan gerekiyordu hiç mi türk dizisi seyretmedin? 😂😂😂🤣
- +1 yıl
İçinde klişelere yer veren şeylere pek bakmam 🤔 komedi veya romantik komedi izlerim türklerde. Gerisini beceremiyorlar 😂 Boka sarıyor ilerleyen bölümlerde diğer diziler 😂
- +1 yıl
😂😂😂müthiş konu geçişi helal olsun bravo süperdi 😂
- +1 yıl
Barış akarsunun oynadığı bir dizi vardı mesela 🤔 o hoşuma giderdi. Sen de bilirsin belki. Star tv de çıkardı. Yalancı yarim dşye 😂 güzel diziydi. Final veremeden bitti 😐 bir göz atarsın. İlgini çeker belki 😂
- +1 yıl
İzledim yayınlandığı zaman izliyordum kaçırmadan😂 Barış'ın ölümüne ağlamıştım o zaman hala şarkılarını dinlerim arada
- +1 yıl
Ben de üzülmüştüm o zamanlar. 13 yaşında mı neydik. Dizisinin son bölümünü hep merak ettim 😂
Başarılı kişiler hep genç yaşta gitti yaa.
Kerim Tekin vardı 90 larda. O da 23 yaşında mı ne ölmüştü. Bilirsin şarkılarını mutlaka 👀 - +1 yıl
bilmiyorum 🙄 98'de ölmüş adam hiç şarkısını felan duymadım mı acaba belkide duydum ama bunun olduğunu bilmiyordum
- +1 yıl
İsmen tanımazsın ama şarkılarını bilirsin tabi 😂
Neyse. Şimdi lahmacunları da mı evde yapacaksın. Son karar bu yönde mi 🤤😁 - +1 yıl
Sana yaptığımı nereden çıkardın? 🤔 Kendime börek yapıcam kalırsa yersin ama kalırsa 🙄 lahmacun yapmıcam o çok net. Lahamcun borcum yok börek borcumda yok borç yazmaya çalışma 🙄🤔
- +1 yıl
Borç yazmıyorum ki kendin söz verdin bunları 😇 3 tane simit yerine börek yapmaya razı oldun. 😎
Senin sonraki doğum gününe kadar sana borç yazamam 😔 ama sen kendin birşeylerin sözünü verebilirsin 😎 börek gibi mesela 🤤🤤 - +1 yıl
ahahaha güldürme beni 😂 demin kendin dedin bana değil kendine yapacaktın börekleri diye 😂 kalırsa yersin yani bırakırsam 😂 yani söz değil olabilirde olmayabilirde işte tüm mesele bu 🤭
Doğum günüme kadar değil Nisana kadar 🤔 süreyi kısaltma. Sana cezayı doğum günümde kesmedim ki 🤔 - +1 yıl
E böbreklerin hepsini sen yersen bana simit alırsın 🤷♂️ 3 simit iki çay nerden baksan 50 lira tutar. Evde fazladan börek yapmak daha hesaplı olabilir 🤤🤤
O borçların silinmesini sana doğum günü hediyesi verdim diye sayalım 😂
Muhabbet Mart ayının muhabbet. İki ayın lafı mı olur aramızda 😂 - +1 yıl
Böbrek mi 😂😂😂 Ooo bak bak ocağı kabul etsem ses çıkarmayacak Nisan deyince hemen Mart diyor seni seni yaaa 😂😂
Borçların silinmesini bana dediğin sözler için sildik ne doğum günüsü 🙄🙄🙄 - +1 yıl
Harbi ne böbreği 😂 böbrek buldun sat 😂
Yahu sende de hiç insaf yok. Ne olur ocağa çeksek 🙄 ikisini birlikte kutlarız işte 😇 - +1 yıl
Yaaaa çok ponçiksin çok düşüncelisin ama ben diyorum ki kutlayacak şeyler çoğalsın her ay bişi kutlayalım sevinelim mutlu olalım 😇😇😇😂
- +1 yıl
Sen de iyi söylüyorsun ama devir ekonomi devri. Her ay bir şey kutlasak zor olur. Yarısını ocakta yarısını ağustosta kutlayalım. Kutlanacak şeyler iki güne bölünsün 🤔 olmaz mı 🤔
- +1 yıl
çok mantıklı 🤩😇 o zaman senin 1 yıl cezanın finalini aağustosta kutlayalım. Çünkü o senin cezan senin doğum gününde bitmesi çok anlamlı ikisi bir arada kutlanmalı 😇😇
- +1 yıl
Tamam 3 ay sonra kutluyoruz öyleyse 😎
Bşrden iyilik meleği oldun resmen 😇 senin iyi biri olduğunu biliyordum 😇😇 - +1 yıl
ahahahha ama şeyyy öyle değil gelecek yıl ki doğum gününde Akacığım 😇 30. yaş dönümün önemli o tek kutlanmalı
- +1 yıl
Bir kere anlaştık 🤝 asıl önemli olduğu için o gün çifte kutlama ile günün önemini artıracağız 😎
- +1 yıl
hadi be ordan 😂😂 gelecek yıl martta bitiyor anlaşma 1 yıl. 1 yıl dolacak anlaşma öyle 🤔bu kısalamaz ama uzatılabilir ağustosta da kutlayacağız
- +1 yıl
O zaman hacı Mehmet bahattininin de dediği gibi 😑
Her şey zamanında 😒
Değişiklik yok bir şeyde 😒 - +1 yıl
Uzatınca hemen yola geliyorsun 😂😂
- +1 yıl
Kar edemiyorsak zarar da etmeyelim 😂
- +1 yıl
ahahahah üniversitede ne okudun sen 😂
- +1 yıl
Hendesehane mezunuyum 😂 ekonomist veya bankacı filan mı sandın 😂
- +1 yıl
Dolandırıcılık bölümü YL yaptın sandım 😂😂 hendesehane ne oluyoru😂😂
- +1 yıl
Mühendislik fakültesi. 😂
Onun bölümünü okumama gerek yok. Doğuştan yetenekliyim o konuda 😂 - +1 yıl
maşallah pek belli ediyosun zaten yetenek abidesi olduğun belli oluyor o konuda 😂
- +1 yıl
Ne dolandırıcılığımı gördün şimdiye kadar 🥺
Seni dolandıracağım dedim. Ama dolandırmadım 😳 nasıl olsa mirasını bana bırakacak birini neden dolandırayım ki. 💵 🤑 😂 😂 - +1 yıl
Bak tekrar söylüyorum. Şu an sadece ona yaptıpın için ona özel olmuş oldu 😂 bana da börek yaparsan kimseye özel olmuş olmaz 😂
- +1 yıl
Bu soruya uygulamada yanıtla dediğimde kapanıyor🤔 sinir oldum üleynn😂🤭
Ama şimdi anladım senin yorumu okuyup sinirlenmeyim diyeymiş🤭 nunuma özelliksiz yemek yapamam ben🤭
Çok istiyosan sen bana yap, benim yaptığımı unuttur bana yaptığımı değil yapılanı hatırlıyım😇 - +1 yıl
Vayy sana tüm kötü anılarını unutturacağım nunu 😎 ama yan etki olarak iyiler de gidecek. Başına sert bir cisimle vurursam hafıza kaybı yaşarsın umarım 🥴
Dondurma görseli de bu sorudaymış. Denk geldik şükür 😂 - +1 yıl
Bana vuracaksın 😱😱 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bunu yapacağın🤨 herşeyi affederim bunu asla🥺😪
Bana bana nununa kıydın ha😪 nunum değilsin dünya ahret Aka sın artık😡😡😡 - +1 yıl
Hayır yanlış anladın. Tedavi yöntemi öyle🥺 ameliyat olurken de kesip biçiyorlar. Onlara kızıyor musun 🙄 tedavinin gerektirdiği bir şiddet bu 🙄
- +1 yıl
tedavinin gerektirdiği şiddete dayanarak sana nazik ellerimi yapıştırırdım ama ellerim acır küsmeyi tercih ediyorum. Nunum dedikçe Aka çıkıyor akamısın nunumusun bi karar ver ama ben torti olacağım görürsün sen 🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨
- +1 yıl
Sen bana nazik ellerini yapıştırınca yapıştırdığın yerlerde gül bitecek. Onlardan gül suyu yaparız 😂
- +1 yıl
😂😂😂
aferin sana öyle yap
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvimde erkek olma ihtimali bile ürküttü beni 😂
Kadın acınca ne oluyormuş ki 🤔135 Yorumla- +1 yıl
adjajdjahdaj feministtin sen doğru haklısın ürkmekte😂
ya hani kurye rahatsız eder vs. koruma içgüdüsü ile yapıyor, bazı kuryeler ciddi ş.. fiz o çok net ama şu şehrin nüfusu kaç milyon hangi birinden koruyacan ki kurye mi dert oldu ki bişi olsa kadın korur kendini🤔 gereksiz abartı geldi bana ama kızın hoşuna gitti aksine ona şaşırdım 😂😂 - +1 yıl
Eeee o zaman kadınlar sokaga da cıkmasın? Hemcinslerim her yerde sonuçta
- +1 yıl
Heh işte aynen öyle. Kız diyor ki bence yaptığı gayet normal, olması gereken🙄Ben mi abartıyorum diye bile düşündüm 😂 kurye yaa 5 sn görüp görmeyeceğin insan bu 5 saniye 😂 değişik kafalar var çok enteresanlar
- +1 yıl
Kurye dediğin adam zaten insanın yüzüne bile dogru düzgün bakmıyor. Bana gelenler en azından öyle.
Dur ya bu kadar mı çirkinim diye düşünecem biraz 😂 - +1 yıl
ahahahaha kadınsan bakıyor yaa kapı yarım açık tam göremez ama hususi bakıyor çok denk geldim. Sanan da kraliyet balosuna gidiyomuş gibi giyindin sanar ama bildiğin pijama ile kapüşonlu hırka kafa lkapalı yüz doğru düzgün gözükmüyor ona bile bakıyo düşün jdjasjdsa bu abazalara yetiişemezsin ki bir tane değiller otobüste metroda her yerde var bunlardan.
- +1 yıl
O konuda haklısın. Arkası dönük kadına ‘ çok güzelsin canım ‘ yazanları gördü bu gözler.
Ne diyorlardı heee ‘ cinsel açlığın afrikasıdır türkiye ‘ git gide araplara benzemeye başladık 😔 - +1 yıl
şu sözü kim demişse cuk oturtmuş 🤔medeniyet diyorum gözünü seveyim medeniyetin.
- +1 yıl
Medeniyet + ahlak offf bu ikilinin harmanlanması 🖤
- +1 yıl
Kesinlikle. Tez zamanda yayılır inş. çok amin
- +1 yıl
Yüzyıllar boyunca yayılmayan şeyi istiyorsun torti. Unutma turkıye 3. Dünya ülkesi konumuna geldı 😔
- +1 yıl
offf 🥺 çok şey istedim evet biliyorum 🥺 bu ülke için imkansızı istedim 🤔 BİA 😂 açılımı, beyinsiz insan aracı made in türkiş damgalı bunlar, başka yerde satılmaz ağlanacak şeye güleyim bare 😂
- +1 yıl
Bia iyiymiş ama safkan türk icadı 😂
- +1 yıl
ahahahahaaj türkiye ne icat etti ki? diyenler utanır mı? 😂😂
- +1 yıl
Sanmam torti 😂
- +1 yıl
ahahshdhas bende sanmıyorum 😂
- +1 yıl
Biraz önce türkiyeden neler bekledin kız nasıl sanmazsın 😂
- +1 yıl
hayal kurdum bi an ama kısa sürdü🥺 öyle bi türkiye anca hayal 😂 ama icat konusu gerçek bak bia'ları çok iyi kullanıyorlar 😂😂🤣
- +1 yıl
Bsa var bir de açılımını sorma küfürlü 😂
- +1 yıl
ahahahahhs yahuu niye sorma deyip merak uyandırıyosun 😂 açılımı ne olabilir diye düşündüm çok övgülü şeyler çıktı ortaya 😂
- +1 yıl
Onlardan birisidir muhakkak 😂 neden norveç dogumlu değilim ki 😔
- +1 yıl
norveç mi 🤔 niye norveç
- +1 yıl
Huzur , doğa , insan hayatına değer bunlar bile yeterli. Heee bir de soguk memleket 🖤
- +1 yıl
okurken huzur buldum 😂
Türkiye dışında her yer cazip geliyor bana 😂 - +1 yıl
Suriye 😂😂
- +1 yıl
ahahhdhasdh gogo yaaa 😂😂 yapma bunu yapma 😂 İspanyaya gidicem ben 🤩
- +1 yıl
Uyuşturucu karteline eleman lazım olursa haber ver mutlaka 😂
- +1 yıl
o nerden çıktı 😂 ben var bişi anlamamak 😂
- +1 yıl
İspanya ve brezilya buralar uyuşturucu kartellerinin oldugu yerler.
Rahmetli pablo escobar az mal çıkarmamış , gömmemiş buralara - +1 yıl
ya ama bana hiç öyle demediler 🥺🥺 Norveç çok mu ak pak 😂😂 hemen çamur atan tortiye dönüştüm jdsjdajsd
- +1 yıl
Kim diyecekti ki 😂
Ak pak bile pis kalır oyle bir yer norveç. Kuzey ışıklarının izlendigi yer nasıl kötü olsun ki torti 😔 - +1 yıl
İç sesim😂
Biskolata erkekleri hep ispanyol 😂🤭 koskoca biskolota çikolata reklamında oynayan adamlar nasıl kötü olsun ki 🥺melek onlar melek 😂🤣
Şaka maka çok güzel duruyor fotolarda benim göremem sanırım gidince bize de foto çek at jadadajdjad - +1 yıl
Biskolata erkekleri yaşlanmıstır kız kaç senelik reklam 😂
Hee ben gidiyorum yani , şimdi haberim oldu bak 😂 - +1 yıl
Şarap gibi adam yıllandıkça değerleniyor öyle düşün djasjdsa 😂
Gidebiliyosun aynen senin gideceğinden daha haberin yokken ben onay verdim jdajdjads - +1 yıl
Elin adamını neden düşüneyim kız 😂
Allah razı olsun be torti. Bu kadar düşünceli olma be 😂 - +1 yıl
ahahahahh 😂 tamam olmuyorum zaten üşenirim 😇😂
+1 yılerkek açsa ne olacak kadın açsa ne olacak ki kim o an müsaitse o açar işte ama illa o açmak istiyor ise açsın işime gelir 😂
10 Yorumla
+1 yılBari evde yokken kadınsın üstüne kapıyı kilitlesin
10 Yorumla
+1 yılvalla ilk defa duydum.
bizim evde hiç öyle bi olay yaşanmadı ama daha geleneksel evlerde olabilir bu. art niyetli bi düşünce değil bence
10 YorumlaDengesiz biri olur kızla kötü konuşur falan o yüzden
20 YorumlaTabii ki sorun olmaz da erkeğin açması daha mantıklı
10 Yorumla
+1 yılİncelik meselesi bu
10 Yorumla
+1 yılhayır ya neyin kafasını yaşıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılEvet bizde de ben açmak isterim
10 Yorumla
+1 yılGereksiz şeyler bunlar
10 Yorumla
+1 yılAkasız bir şey kadında açar erkekte
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. medeniyetten uzak bi tuhaf dusunceli orumcek adamm
10 Yorumlaniye sorun olsun saçma
10 Yorumla
+1 yılSorun değil ama doğru bir davranış değil
10 YorumlaYok daha neler.
10 Yorumla
+1 yılErkek açmalı
10 YorumlaAyrilllllll dag ayisi
10 Yorumla
+1 yılTam odun kocan
10 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında