Benim iliskim biteli 2 ay oldu onu artık unutmak düşünmemek için birisi ile konuşmaya başladım bu buluştuğum kişide 27 yaşında özel harekat polisi sağlam gerçek kişi. Tanıştıktan 1 gün sonra buluşmak istedi bende bahane uydurdum sonra aksam konusu açıldı işten geldiğimde akşam cafede bulussak sorun olur mu dedi bende en sonunda olabilir dedim gün belirledik ama hiç içimden gelmiyor sadece sırf vakit geçsin onu unutmak için çabalıyorum. Buluscagimiz gün 4 gün olcak daha erken mi yoksa ben mi abartiyorum? Bu arada eski iliskimdeki insana 2 kere adım attım beni belirsizlikte bırakıyor ne geliyor ne gidiyor artık umudum kalmadı üzülmekten mahvoldum 😕
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1. Si daha çok erken
2. Si özel harekat polisi iyidir hastır ama çok uyumlu olmaz haberin ola
Nasıl uyumlu olmaz
Polislerin geneli öyledir. Ben baskın olayım anlayışındadır bu yüzden yönetmeyi severler yönetemeyeceği kimseyle de beraber olmazlar. Özel harekat polisleri ise genelde yaşadıkları yüzünden sağlıklı ilişki kuramazlar. Seninki birkaç yıllık polis o yüzden böyle anlayışlı ve ehil. Bunun birkaç yıl sonrası %70 ihtimalle sarpa sarar çünkü psikoloji iyice gidiyor belli bir yıl sonra. Babam da bu camianın içindeydi henüz sağlamını görmedim
Daha yeni mi polis yani bu 27 yaşında. Evet evet özel harekat polisini bilmiyorum ama ablamın kayınbabası önceden polis amirmişti sonradan kafayı tırlatmış adam yaşadığı olaylardan eşinden boşanmış şu an hala adam kaç yıl geçmesine rağmen tedavi görüyor kafasında kuruyor felan 🙄🥺
Ya zaten muhabbeti sarmıyor ki muhabbeti açmıyor ama görüşmek istiyor bugün bide görüntülü arayimmi dedi
Bi bismillah önce mesajda konuş ondan sonra ordada konuşuruz bilemedim off 🥺
Yani dediğim gibi bak hemen sarmaya başlamış seni anladın mı demek istediğimi? Yavaş yavaş çek sınırını. Bı de bazıları mesleğin arkasına da sığınıyolar çok gördük böylelerini. Kendi 5 para etmez ama üzerinde taşıdığı üniforma onu toplumda bir yerlere koyuyor. Görüşmek istemiyorsan görüşme onun daha yazdığı 50 tane kız vardır yeniyse emin ol. Çok da koymaz ona
Evet daha 2 gün oluyor tanışalı. Ya zaten benimde çok umrumda değil benim aklım esli sevgilimde sırf unutmak için kafa dağıtmak için
Kafa dağıtayım diye özel harekatçıyla mı konuşulur Allahsen:) çok fazla takma fikrini belli et en azından senin yakandan düşsün gitsin kime sarıyosa sarsın
Söz verdim bu hafta için engellerim olmazsa
İyi git bı konuş nasıl muhabbeti keseceğin sana kalmış. Ama benim düşüncem çok fazla devem ettirme. Tabi yine de sen bilirsin
Buluşmadan engeli bassam nasıl olur?
Bak bi saat önce konuştuk güldüm bende hahaha felan yazdım 1 saat sonra az önce iyi geceler :) yazmış konuşmak görüşmek istiyen insan biraz sohbet edip tanımak için uzatmaz mi sormaz mi biseyler
Saygısızlık olur tamam iyi değil falan ama bunu hakedecek ne yaptı? Çok fazla duramam işim var falan dersin erkenden gitmeye bakarsın ondan sonra da bir daha bulusmazsın.
Haklısın da buluşuncada Boyle yaparsa sinir olurum galiba 🥺😕
Yani illaki sorar eder kendince ağır abi olmaya çalışıyor işte.
Aramızda bu arada 5 yaş fark var
Yahu sinir olacak ne var da? Buluşacaksın eğer beğenirsen devam edeceksin beğenmezsen yazmayacaksın o yazacak sonra da zaten sana yazmayı kesecek oldu bitti. Sen niye kasıyon kendini
Sen 22sin yani? Yanlış anlama da yazık edersin kendine bu da sana tecrübe olsun.
Zaman harcamak istemedim aklımda başka biride olunca
Ne yapayım şimdi niye böyle dedin off
Aklında bir başkası var iken biriyle görüşmek karşıdakine yanlış olur kim ne derse desin. İkincisi o oraya göreve gelmiş kendi memleketinde yapamadığını yapıyor o yüzden rahat.
Yok yok kendi yaşadığı yerde ailesi ile birlikte hatta 2 tanede kız kardeşi varmış
Söz vermişsen buluşacaksın ama fazla olmaz gidebilirim diyip erkenden gitmeye bakacaksın tek çaren bu gibi gözüküyor
İnşallah kötü dusuncesi niyeti yoktur yaa
Kötü düşüncesi zaten olamaz memuriyeti tehlikeye girer yani olsa bile üsteleyemez merak etme. Halka açık bir alanda buluşun sonra da gel olsun bitsin
Yok yani düşünce olarak demek istedim öyle bir şey yapamaz zaten. Bakalım ozaman hayırlısı ne olcak
İnşallah yoktur tabiki de temenni o yönde. Konuştuğunda da bakacaksın zaten dediklerim büyük oranda çıkar