Kız arkadasım ıle 2 senenın uzerınde bırlıktelık yasadık, en son termınal de benı gecırecek koluma gırdı sarıldı..' hayatında sadece ben olacagım, sadece benı seveceksın ' dedı ' bende tabıkı dedım ' ertesı gun oldu bana bır sarkı paylasmıs sadece lıke attım... uzerınde basladı söylenmeye ve ayrılık sınyalı vermeye ve ıste ' senın ıcın cıddı seyler dusunecegım ' gıbı kelımeler kullanmaya.. bunu bı kac defa yaptı ne ıstedıgını bılmıyor.. bır gun ' sevgılım canım ' 5-6 gun sonra da öfke patlamaları, hakarete varan konusmalar.. ona ne yapacagımı bılemez oldum... sonra onu sevdıgımı söylesem ' öylesıne ' ıste kıskansam ' rol ıcabı ' yaptıgımı ıdda edıyor.. bı de demez mı ' sen benı hıc sevmedın ki ' ona bır sey yapmak ıstesem de tereduttle yaklasıyorum begenır begenmez korkusu ıle.. neden mı dogum gunu hedıyeme laf söyledı...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevgilinin psikolojik problemi olabilir. Hatayi kendinde arama bence. Ama onu suclama eger rahatsizligi varsa cunku kimse boyle bi insan olmak istemezz. Ayni davranislar bende de var sevgilime karsi ben elimden geleni yapiyorum kendimi duzeltmek icin. Umarim sevgilin de bunu fark eder ama kimse kimseye bir seyleri fark ettiremez o istemezse asla birakmaz bu davranislarini
Dusunun tartısma yasıyorsunuz o sıze ' sevgılım canım ' dıyen ınsan asagılama hakaretlerde bulunuyor.. ör : bı kafe de oturduk kahve nın yanında pasta söylememısım... buna kafayı takmıs.. benım bu kızlar yıllarım gectı yedık ıctık hıcbır zaman hayır demedım de.. pasta sıparısı verse hayır zaten dıyemem... dogum gunu hedıyesını ' basit ' buldu.. bula bula onu mu aldın dedı... öyle sok oldum kaldım... hanı onunla mutlusunuz ama 1-2 gun sonrası kestırılmıyor bı de benden ciddi adımı atmamı beklıyor...
Sevgilinle bu durumu konus seni manipule etmesine izin verme. Seni haksiz duruma sokar cunku her turlu. Psikolojik destek almasi gerektigini soyle eger kabul etmezse daha fazla hayatinda olamayacagini soyle. Baya ciddi durum cunku. Ama siz alistiginiz icin ve sevdiginiz icin katlaniyor olabilirsiniz. Bu duruma alismayin kimsenin size boyle davranmaya hakki yok gerekirse uste cikin. Bunun gibi insanlar karsi taraf tepki gostermediginde devam eder bu davranislara
cok dogru bır tespit, tesekkur ederım yorumlarınız ıcın... ınanın saclarım beyazladı onun yuzunden...
ruh sağlığın için ayrıl yoksa kafayı yersin‚ seviyorsan bile böyle bir ilişkidense aşk acısı çek daha iyi
Haklısın kardesım kuzenım de benı bu konuda uyardı.. öyle enerjımı calıyor kı.. muylutuz, el ele sarmas dolas hersey guzel ne kadar hos vakıtler gecırıyoruz ama 4-5 gun sonra ne olacagını ınan kestıremıyorum... o kadar fotomuz var bırlıkte... bı aksam mesaj attı hıc bısey yok ortada fotograflarımızı sıldım - dedı.. mutlulugun ıcınde mutsuz sınırlı hale getırdı benı.. bı de benden beklentıye gırıyor soyle yapmadın böyle yapmadın dıye.. ınsan da tat tuz bırakmıyor ki..
Sizi çok iyi anlıyorum benim de benzer bir ilişkim vardı. Bir süre sevdiğiniz için dayanıyorsunuz ama bir yerden sonra psikoloji o kadar yoruluyor ki eninde sonunda bıkıyorsunuz o yüzden en iyisi o raddeye ulaşmadan yolları ayırmak
evet sevdıgım ıcın sabrettım... ama artık olmuyor.. kız arkadası ıle kavga ettı bana telefonda anlatıyor dıyor ki ' sende o da menfaatcı hepınız aynı b*ksunuz ' öyle agırıma gıttı kı.. bı de bu ınsan 3x yasında dusunun...
Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz‚ zaman geçtikçe kopmak da zor oluyordur ama inanın en doğrusu bu
evet.. cok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın...
rica ederim
Belirsizlikler insanı yorar sonu ayrılık
Haklısın kardesım.. ınan saclarımı beyazlattı...
Ben bilirim boşuna yorma kendini kurtul biran önce acısada öldürmez
dogru dıyorsunuz...
Sizden adam olmaz
senden ne olur?
Dedi küçük it
'it ' bak nasıl da bılır ismini
Pardon dostum samimi değildim dediğimde
Düzelir ya
ilk once saygılı konusmayı öğrenmelısın... yazmazsan sevınırım...
Geçer geçer dostum umarım
Yalancılara saygı göstermiyorum nasihati de git yakınlarına ver
Yalan ıse yazma işte nıye zaman harcıyorsun ki?