Bi yakınım bi kızla konuşuyodu kız kapalı ve gitmiş çocuğa saçı açık halde resim atmış bende bu kıza nasıl güvenebilirsin başkalarına atma ihtimali de yüksek dedim haklısın dedi kimse kusura bakmasın ben gayet medeni biriyim ama eğer İran Hindistan gibi kültür için değil de İslam için başörtü takılıyorsa kimse başörtüsünü bu hâle getiremez siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında çünkü neredeyse çoğu kapalı kızın artık açık hallerini erkeklere rahatça attığını fark ettim açılsa hiçbir şey demem beni ilgilendirmez demek ki öyle rahat etmiş uygun görmüş derim ama bu dini değerleri ayaklar altına almaktır kapalıyken bu hoş mu Allah için düşüncelerinizi bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPeki aynı şeyleri nude atanlar içinde düşünüyor musunuz bence bu daha kötü açık kapalı farkeder mi o kişinin yaptığını savunmuyorum kesinlikle ama her başını bağlayanı kapalı sanmaktan vazgeçin diye diyorum bu tür sorular ayrıştırıcı sorular gerçekten tesettürlü insanlar hala bu çağda eleştirmek gerçekten acı bir durum yapmayın çok rica ediyorum.
013 Yorumla
Soran+1 yılOnlar içinde aynı şeyi düşünüyorum tabii ki ama arkadaşımın kız arkadaşı bunu yapmış diye dedim konu onla ilgili olsa ona karşı da tavrımı belli ederim dediğim gibi bunun açığı kapalısı olmaz akıllı kadını olur
Soran+1 yılKadınlara tek ricam her erkeğe güvenmeyin kendiniz gibi iyi niyetli bilmeyin atmazsam gider demeyin defolup gitsin öyleleri zaten lütfen güzel hemcinslerim 🌸
- +1 yıl
Evet maalesefki kimse ilerisini düşünmüyor. Bu da onların sorunu yine tekrar ediyorum testtürlülere karşı aşırı ön yargı var ve bu tür sorularda daha da körükleniyor canım sakın yanlış anlama söylediklerimi 🌹
Soran+1 yılBende tesettürlüyüm prensesim ne ön yargısı açık kapalı diye asla ayırt etmem her şekilde giyinen kız arkadaşlarım oldu ama bu konuda ise zaten onun için üzülüyorum bi gün ifşa için güzel hemcinslerimizi tehdit ederlerse diye düşünüp duruyorum ve böyle olaylar çok atmayın gerçekten ne hoş ne de uygun değil kalbinizde zerre kadar iman varsa yapmayın yoksa da saygı duyarım ve lütfen sizde saygı duyup zorla kapansanız bile kapalıyken açık fotoğraf atmayın ilerde açılmak istiyorsanız açılın onun dışında kendiniz için özellikle açık halinizi kimseye atmayın babana bile güvenme denilen bir devirdeyiz
Soran+1 yılVe ben bir erkek olsam ne yazık ki kapalıyken açık halini bana atarsa güvenmem
Soran+1 yılVe erkekler adına da şunu diyim kaç kişi lafı açık halime getirdi laflarını ağzına tıktım eşek gibi sustular
Soran+1 yılAçık halini isteyen erkeklere de güven olmaz
- +1 yıl
Ben atıp atmama kısmında değilim bende karşıyım zaten atan kişilerin gerçek müslüman olduğunuda düşünmüyorum ahlakı olan zaten yanaşmaz öyle şeylere ama benim anltmak istediğim bu değil tabiki.
- +1 yıl
Belli ki sen baya öfkelisin o her kimse sen onu uyar
Soran+1 yılAçık kadınların nude atması mı bahsetmek istediğin biraz daha açarsan seni daha iyi anlicam
- +1 yıl
Tesettür olayının buralara taşınmaması
Soran+1 yılEngelledim ben o çocuğu bi kaç tanesi daha bu tarz bi şeye cesaret ettiler sana ne dedim hemen
- +1 yıl
Neyse kal sağlıcakla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen başörtüsünün farz olmama ihtimaline yakınım açıkçası ne isterse yapabilir kendisi isterse farz olsun olmasın kişinin tercihi ayaklar altına almak olmaz hata yapmak olur her insanın yapabileceği gibi ayetlere bir şey olmaz istersen yırtıp at gerçek gerçektir bu şekilde AA ne yapıyor gibi yaklaşımların yüksekten olduğunu düşünüyor ve uygun bulmuyorum dini de geçtim etik ahlak açısından...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz tesettürlü kızların üniversitede erkek arkadaşlarıyla aynı evde yaşadığına da, yattığına da, aile ortamındaysa bile nude attığına da şahit olduğumuz için artık saçı açık foto şaşırmıyor beni 🤷🏼♀️
010 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım şaka gibi e madem öyle zaten ailesi de yok açsın başını bi zorunlulukta kalmıyor
Soran+1 yılşu an dalge geçilmiyor da noluyo peki desin biri medeniyet diye diye medeniyet dışında her şeyi normalleştirdiler
Cevap sahibi+1 yılAkraba vs duyar korkusu çoğu. Kıbrıs’ta bi kız vardı arakdaşımın odan arkadaşı. Kız Muş’luydu ve tesettürlü. Plajda bikini giyerdi çıkarken tesettürlü çıkardı asdfg
Bi gün kendisi anlattı babası istiyormuş kapanmasını ve Kıbrıs’ta da tanıdıkları olduğu içim görür yetiştirir diye mecbur dışarda tesettüre devamdı. Sonra sevgilisiyle aynı eve de çıkmıştı asfh
Soran+1 yılYuh o ne be öyle ahshsah ama şimdi buna da pek bi şey diyemiyorum lanet gelmesin baskıya sırf bu yüzden kızlar olmadık şeyler yapıyor ya
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle daha neler var neler. Ailesinin duymayacağını bilen zaten üniversitede açık geziyor hem de öyle böyle açık değil baya mini etekler vs. Okuduğum üniversitede bu tarz çok şeye şahit oldum…
Soran+1 yılAboo o zaman üniversiteye gitmeden alışmak lazım ne diyelim ki artık ne desek boş gözümüzü yumucaz ama en çok burada aileleri suçlu buluyorum kızlarını o kadar çok sıkıyorlar ki o yüzden bu hâle geliyor her şey belki böyle olmicak ama aileler iyi yapiyim derken kötü ediyolar
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle. Arkadaşımın babası imamdı. Lisede aynı sınıftaydık evlendiği çocuğa ilk açılan da kendisiydi zaten. Lisede saçı açık görüyordu zaten çocuk ama sonrasında da açık kız arkadaşlarının elbiseleriyle vs makyajlı saçı açık foto attığını, çocuk atanınca yanına gidip evde onunla kaldığını vs bilen biriyim. hatta sevişiyoruz tabii die ağzından böyle bir şey duyduğumda ekstra şok olmuştum çünkü “iyi ki de babam imammış yoksa ben de açık olurdum cennete gidemezdim” diyen biri yani 😬🤷🏼♀️😄
Soran+1 yılBence mantıklı hareket etmiyolar mantıkla hareket etseler böyle yapmazlar saçı kapat her yeri aç anlayışı çok yanlış
Cevap sahibi+1 yılBu memleketteki insanların doğruları işlerne geldiği gibi ancak bunu belli bir yaştan sonra net bir şekilde anlayacaksın zaten
Soran+1 yılAlışmak lazım artık kendinden farklı olan insanlara da onu anladım arkadaşım ilk anlattığında şaşırdım ama artık o kadar kişiyi burada dinledim ki yemin ederim alıştım Allah Allah
- Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılAçık kızlar çekici geliyor bana ha evleniriz kapanmak ister misin diye sorarım baskı yapmam nasıl istiyorsa öyle yapar. Gönlümden geçen kapanması olur çünkü evin dışarısına neden çekici olacak ki? Sonuçta beni bulmuş gibi gibi düşünüyorum.
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama konu bu da değil düşünsene iki üç gündür sevgili olduğun birine açık hâlini atiyosun kapalı olmana rağmen bu kıza ne kadar güvenebilirsin bi erkek olarak düşünceni merak ettim
- +1 yıl
Zaten konu ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Kapalılara karşı ön yargılıyım yalan söylemeyeceğim.
- +1 yıl
Direk es geçtim farkındaysan
Soran+1 yılKapalılara güvenmiyorum bu konuda diyosun kısacası
- +1 yıl
Benim gözümde türbanlı birinin saçı açık fotoğraf atması ile nude atması arasında gram fark yok
Soran+1 yılHaklısın cidden bu konuda hak veriyorum çünkü kapatmış orasını sonuç olarak zorla kapansa bile saygı duymak zorunda ben de bi zamanlar zorla kapatılmıştım o süreç içerisinde dini değerlere saygı duyup kimseye bi şey atmadım saygımdan ötürü şu an memnunum ama her zaman iyi ki o dönemlerde yanlış bir hareket etmedim diyorum zorla bile olsa ki artık zorla değil seviyorum ben değerlere saygı veriyorum
- +1 yıl
İyi geceler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
15Cevap
- Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılYani büyük konuşmak istemiyorum hiç bir zaman ama dediklerinize katılıyorum. Ek olarak isteyen herkese saçının açık fotoğrafını atacaksan ne diye kapandın, ne için kapandın, kim için kapandın? Yani bunları duyunca çok üzülüyorum. Allah hidayet versin.
21 Yorumla
Soran+1 yılDini değerlere değer veren biriyim hangi dinden olursa olsun birinin kutsal kitabını yerde görsem kaldırırım o derece ama gelip başörtüsünü oyuncak haline getirmişler artık susamıyorum istesem de açık olmak istiyosan açılırsın olur biter
+1 yılBelki isteyerek değil mahalle baskısından kapanmıştır.. o kız benim Allaha inanıyorum kalbimde yeri çok büyük ama istemiyorum başörtüsü insan doğasına aykırı..! Kuranda da göğüslerinizi örtün diye geçiyor saç geçmiyor!
126 Yorumla
Soran+1 yılSenin düşüncene saygı duyuyorum ama yine de bu kadar tesettürlü insan varken böyle yapması hem kendi adına hem de diğer kadınların adına hoş olmuyor
- +1 yıl
O bir birey istediğini yapmakta özgür yargılama hakkin yok Allah değilsin
- +1 yıl
Bu nasıl zihniyet. Bunu da yargılamıcaksak ölelim. Dinen yasak bişeyin yapılmasını da bırakın yapalım
Soran+1 yılYargılamıyorum sayın hanımefendi benim de açık olduğum çok zaman oldu kapalı olduğum zaman da ama kapalıyken açık hali atılmamalı ben bunu kız için de diyodum yarın bi gün biri ailene gösteririm ifşa ederim başkasına dese kız napcak psikolojisi darmadağın olcak o bi birey biz de biliyoruz biz de birer birey olarak fikrimizi beyan ediyoruz sizin fikrinizi beyan ettiğiniz gibi ben saygı duyuyorum diyorum siz ters tepki gösteriyorsunuz anlam veremedim
- +1 yıl
@SeninAnonimx bu dünya sınav yeri herkes kendi sınavını veriyor onun günahı seni ilgilendirmiyor ilk önce kendı ahlakına dinine bak imtihan eden yalnızca Allahtır
- +1 yıl
Gayette onun günahı da beni ilgilendiriyor benim günahım da onu ilgilendiriyor. Toplumsal düzeni korumak benim dini vazifelerimden birisi. Eğer benim hareketlerim toplumsal düzeni bozuyorsa bu tüm Müslümanları ilgilendirir. Allah inancını daha da arttırsın ama başörtüsünü doğaya aykırı bulup saçların örtünmesinin farz olmadığını söyleyen birisinin şu raddede bunu anlamasını beklemiyorum zaten
- +1 yıl
Korktuğu için açılamiyordur zaten dünyanın en assagilik insanları müslümanlardan oluşuyor müslümanlar dinleri var diye ahlaka ihtiyaçları yok sanıyor Ahlâk dinden daha önemli açık olabilir bu onu ahlaksız yapmaz başkasına da atabilir bu onu kötü biri yapmaz çok art niyetlisiniz
Soran+1 yılBen açık olamaz mı dedim farkındaysan yazarken açık olabilir dedim konuyu saptırmana gerek yok kim ne yaptı sana bilmiyorum ama git nefretini ona kuş şu an kimsenin sana bi şey dediği ya da kötü bir tabirde bulunduğu yok
Soran+1 yılkus*
- +1 yıl
@SeninAnonimx hesabı verecek olan o herkes kendi inanışlarının ve yaptıklarının hesabını verecek onun yerine sen hesap vermeyeceksin ki sana zararı yok zararı kendine topluma da yok daha büyük hasarı bu gibi yobaz düşünceler veriyor kızlar öldürüyor namus adı altında din kadınları eziyor sizin yaşadığımız anladiginiz iğrenç dininiz
- +1 yıl
Aynen bacım aynen. Aynen öyle sizin köy daha büyük hadi sen kendi dini dünyanda yaşamaya devam et
- +1 yıl
Aynı şeyleri söyleyip duruyorsun. Neden beni ilgilendirdiğini zaten yazdım yukarıda. Evet ben hesap vericem bu yüzden de bu konuda yargıda bulanmak hakkına sahibim.
- +1 yıl
@SeninAnonimx onun hesabını senden istemezler merak etme
- +1 yıl
Offf anlayacak kapasiten mi yok yoksa anlıyosunda salağı mı yatıyorsun bilmiyorum da bu kafayla çok uzun süre idare edemezsin haberin olsun.
Soran+1 yılBoşversene kardeşim onlar kendi aklında olanı savunur işine gelince saygı duyun der ama karşı düşünceli birine saygı duymaz bu da böyle bir çelişkidir işte
- +1 yıl
Ben herşeye saygı duyuyorum ben halkla ilişkiler ve tanitim ogrencisiyim medyada kitlesel bir gösteri yapmıyor kamuya acilmiyor kiz senkn şerefsiz kuzenun ve sen kamuya acmiş kizi... sizin saygınız yok bireysel birsey kimsenin umrunda değil senden baska...
Soran+1 yılKızın fotoğrafları var bende ve kimseye atmadım atmam da hemcinslerimi sonuna kadar savunuyorum zaten eğer o kız atmışsa ve erkek arkadaşım da niye attın diye tepki vermemişse o da benim gözümde aynısı ilerde o fotoğraflarla birisi kızı tehdit eder diye de en çok diyorum saçmalama yine ya
Soran+1 yılBu arada kuzenim değil sen önce bi okumanı geliştir daha doğrusu öğren sonra halkla ilişkiler okursun
- +1 yıl
Kolay değil tehitit şantaj bi yapsın ceza avukatı hertürlü davayı kazanır madur olann siz olursunuz
Soran+1 yılNe alaka şimdi de hakim mi oldun ben kimseye ya da birine bi şey atmadım fotoğrafı galerim de bile yok sadece paylaştığı kısımda ve kimseye ne adını verdim ne sanını bu arada sadece o kız hakkında da soru sormadım farkındaysan böyle şeyleri çok görmeye başladım dedim
Soran+1 yılVe kimseye zorla attırma yok kendi isteğiyle atmış ben mi at dedim
- +1 yıl
Halkla ilişkiler okuyorum hukuk dersi de gördüm en iyi notla geçtim senin gibi cahil boş insan değilim
- +1 yıl
Atsın atabilir bunu yaymak suç
Soran+1 yılBen yaymadım bana atıldı
Soran+1 yılGerçekten anladık en üniversite okuyan sensin cidden halkla ilişkiler okuyosun onu da anladık ama itici olmaya başladı bende seneye üniversiteye geçicem yeter be Allah Allah
- +1 yıl
Hata yapmak ayrı bir şey bilerek bir kötülük yapmak ayrı bir şey arada çok büyük bir fark var!!!
+1 yılinsan olarak, toplumun büyük oranda gündeminde olan ve bu kadar ortaya açılmaya saçılmaya müsait konularda görünür şekilde hata yaparak kendileriyle görünür şekilde çelişen insanlar benim için oldukça itici. azıcık akıl olsa kendini büyük oranda ortaya saçmaz en azından.
ve dostum mesela böyle şeyleri konuşmayı kendine uğraş olarak edinen insanlar da bana itici gelir.
çok samimiysen arada bir tavsiye ver ve bu konuyu da başka insanlara açma.
bekçi değilsin değil mi?14 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım anlattı bana fikrimi bekliyodu bana da vahiy gelmedi sonuç olarak
Soran+1 yılBende diğer insanların bu tarz konularda ne düşündüğünü merak ettim birden fazla kez gördüm bu tarz olayları
- +1 yıl
...
- +1 yıl
Adamsın yavrum sen ❤
Kapalı olanlar kapalı degil ki kafasında başörtüsü var mı yokmu onun farkında bile değiliz başörtülü olupta açık halini atan cok oldu oluyorda var yani
09 Yorumla
Soran+1 yılBaşörtülü olan kadının açık halini isteyen erkekten ve tereddütsüz atan kadından hayır gelmez o kadar da net konuşuyorum böyle yapan varsa hemen silip atıyorum zaten çünkü senden isteyen diğerlerinden de fotoğraf ister sana fotoğraf atan diğerlerine de fotoğraf atar
- +1 yıl
Günümüz maalesef ki boyle bugün kapalı olan kızların %90 nı kapalı falan değil her ne kadar kendilerine tesettürlüyüz deselerde ben %90 kısmını tesettürlü olarak görmüyorum tabiki %10luk bir kısmı dini görüşü için kapanıyor onlara zerre lafım yok kapalı biriyle evleniceksemde o %10 luk kısımdan biriyle evlenmeyi tercih ederim sonuna kadar geri kalan %90 nı beni pek bağlamıyor zaten
Soran+1 yılBen zaten arkadaşıma şunu dedim açık kapalı diye bakma tesettür artık kıyafette söz konusu değil şu an ki insanlarımız için artık erkek olsun kadın olsun önemli olan kalp tesettürü insanın ne biriyle sonuna kadar güvenip konuşası var ne evlenesi var tüm güzel duyguların içine ettiler
Soran+1 yılAmin inşallah böyle iyi düşünen herkes için aynısını bende düşünüyorum çünkü bende öyle düşünüyorum gerçekten her şey sapıklıktan açıklıktan sulanmaktan paradan ibaret oldu yoruldum ya
Soran+1 yılİnşallah ama çok zor umarım milyonda bir ihtimalleri bi gün bulabiliriz
Soran+1 yılBende aynı şekilde ahahshs artık yeter diyorum ama hayırlısı olsun olmicaksa hiç evlenmiyim daha iyi
+1 yılHaklısın tabii ki...
Ben de tesettürlüyum, ben resmimi bile paylaşmıyorum kaldı ki açık hallerini atıyorlar. Mide bulandırıcı...
Sorsan kendilerini eşlerine saklıyorlar😐
02 Yorumla
Soran+1 yılResim atmayı geçtim hesabın sahibi kim diye belki belirtmek için kullanılır ama kapalıyken açık halini atmak ne bileyim tövbe tövbe büyükte konuşmak istemiyorum hangi din olursa olsun kimse bu şekilde dini değerleri ayaklar altına alamaz
- +1 yıl
Aynen öyle...
+1 yılYeni nesil türbanlılara gram güvenim yok, gram. Birçoğu aile baskısıyla kapanıyor zaten saçma sapan hareketler sergiliyorlar. Evlerden ırak cidden.
13 Yorumla
Soran+1 yılHepsinin adına konuşma kardeşim bende baskıyla kapandım ama hiçbir zaman böyle bir şey yapmayı düşünmedim benim gibi düşünen de çok arkadaşım var tek ben değilim ama böyle yapanlar gerçekten büyük konuşmak gibi olmasın evlerden ırak
- +1 yıl
Birçoğu diyorum zaten genelleme yapmıyorum. Birçoğu aile baskısıyla kapanıp dinin kurallarından bile haberdar olmadan neler yapıyor sende biliyorsun, yoksa hakkıyla türbanlı olana kimse bir şey diyemez aile baskısıyla kapansa bile.
Soran+1 yılHaklısın hakkıyla tam manasıyla kapalı olmasam bile en azından kimseye açık halimi atmıyorum dinlere kültürlere insanlara karşı saygım var umarım bir gün hakkıyla da kapanırım yine de kapanamazsam bile kimseye o tarz bi fotoğraf atmam umarım
+1 yılHerkesin dini kendine sonuçta herkesin görüşü farklı dine karşı bir kışkırtma bir zarar vermiyorsa elimizden gelen bir şey yok öğüt verirsin anca
07 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki öyle ben tüm dinlere saygılıyım diğer dinlere laf etmeye çalışanlara karşı çıkıyorum ama bu dine zarar vermektir ya açarsın başını ya da zorla bile olsa saygı duyup açık halde atmazsın olması gereken bu bana kalırsa
- +1 yıl
Bireysel bir şey sonuçta onun açık ya da kapalı olması sana zarar veriyor mu ya da bir şey kazandırıyor mu o yüzden yapacak bir şey yok böyle düşündüğünü söylersin ama o hala tınlamazsa seni zaten bir şey deme ayrıca zaten din kurallarını biliyorsa kendisi bunu yapmaz bu her din için geçerli
Soran+1 yılBen o kızı tanımıyorum ki arkadaşım anlattı kız böyle böyle diye
Soran+1 yılBenim düşüncelerime önem veriyo bende iki ara bir dere de kaldım
- +1 yıl
boş ver sen hangi dine inancın varsa kurallarına uyarak yaşa başkasını da kafana takma yoksa çok insan var hangi biri ile uğraşacaksın
Soran+1 yılHaklısın zaten kimseye bi şey demem beni ilgilendirmez ama arkadaşım benim için çok değerli o da benim fikirlerimi çok önemsiyo kız böyle böyle dedi bende dedim ki sana bunu rahatça atiyosa başkalarına atmadığı ne malûm güvenebilir misin ki dedim konu bu olmasa beni ilgilendirmez ama arkadaşım konuyu anlattı
- +1 yıl
anladım
Tamam da
Onu neden kötüledin
Sen mükemmel misin02 Yorumla
Soran+1 yılMükemmel değilim mükemmellik bize mahsus değil ama sırf böyle olaylar yüzünden herkes böyle biliniyo onu da geçtim yarın bi gün yanlış birine denk gelir ifşa şantaj işi olur kadınlarımızın attığı her adımı dikkatle atması gerek bundan bahsediyorum herkes bizim gibi iyi niyetli değil
Soran+1 yılVe bu arada tek o demedim bu olaylara ilişkin artık çok fazla şey görüyorum
+1 yılNe olurdu açık kullanıcı olsaydın takip etseydik belki bir yardiminiz dokunurdu
04 Yorumla
Soran+1 yılDayı bi defol git ya vallahi billahi ben burada ne diyorum sen ne diyorsun tövbe tövbe
- +1 yıl
Ben iltifat etmiştim ama neyse
Soran+1 yılYardımına kalmadık hadi yallah
- +1 yıl
Eyvallah abisi
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Kapalı değilmiş demek ki. Gerçek bir kapalı olsaydı evlenene kadar saçını bile göstermezdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşta baskıyla kapandım ama şu an çok memnunum ve baskıyla kapandığım zamanlar o kadar boşlukta ve kötü hissediyodum ki yine de kimseye o hâlde fotoğraf atmadım saygımdan ötürü sonuç olarak dini değerler söz konusu Yahudi ya da Hristiyan olsaydım da bu tarz şeylere önem verirdim
+1 yılAllah için dediğin için cevap veriyorum.. 💯💯 haklısın... Müslümanlıgin ve rabbimin senin başörtü takmana ihtiyacı yok.. hani kapalı hakimden vazgeçerse açık halimi birde düşün gibi rabbim hidayet versin
02 Yorumla
Soran+1 yılOf şükür sonunda mantıklı düşünen biri herkes medeniyet adı altında her şeyi meşru kılma peşinde laf anlatmaktan yoruldum sevgilim olsa bu dakka ölüyorum açık halini görüp öyle ölsem dese ben yine atmam baskıyla da kapanmış olabilirsin ilerde açılırsan saygı duyarım ama kapalı kaldığın süreç boyunca saygı duymaya çalışmalısın olması gereken bu o yüzden insanlar her kapalıyı aynı biliyo bu arada yanıt verdiğin için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim inşallah sen ve senin gibilerin sayılarıni artırsın rabbim. bugun saçına süs amaçlı taktigimiz şey ile sanıyoruz ki full tesetturdeyiz hayır sadece modaya uyuyoruz aslında... mücadelen için Rabbim yardım etsin fakat ahirette inşallah kazanırsın.. anlatmaya aşılamaya çalıştığın şey çok önemli anlayana tabii
Aile & Toplum konusunda 17,6b cevap paylaştı. atabilir ne var bunda herkes nude paylaşımı yapıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılNormalleştirmeyin lütfen sonra kızların başına iş açılıyo tehditler ediliyo açık halini paylaşırım diye
Soran+1 yılBen koşmuyorum zaten tüm erkeklerden uzaklaştım hemen sapıklığa dönüyolar hepsi için demiyorum bana denk gelenler o yüzden uzun zamandır kimseyle konuşmuyorum
Soran+1 yılMantıklı düşünen birini istiyorum yoksa öyle insanlarla işim yok her şeyin bi yeri var yerli yersiz o konuyu evlilik öncesi açan bi insan ister erkek ister kadın olsun fayda gelmez tecrübeyle sabit medenilikle falan ilgisi yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimin umurunda alllah aşkına açık olmuşun kapalı olmuşun
08 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi ilgilendirmez ama sırf bu yüzden insanlar herkesin aynı olduğunu düşünüyo saygısı yoksa mümkünse takmasın
Cevap sahibi+1 yılZaten saygısı olsa bunu yapmaz dı herkes ayni degil tabi orası ayrı zaten de
Soran+1 yılZaten bu sorun açılsa sorun olmaz ama kapalıyken açık halini atıp tekrardan dışarı başörtüsü ile çıkması saygı dışıdır
Cevap sahibi+1 yılBen onlara kapali demiyorum k diyorum bende kapalıyım bende evde açıliyorum mesela ama ne biliyim
Soran+1 yılHaklısın kardeşim ben de aynı şekilde kapalıyım ve çok zor zamanlardan geçtim depresyona giriyodum konuşmam gelmiyodu kimseyle baskı ile kapatıldım ama o süreç içerisinde o kadar çok dikkat ediyordum ki fotoğraf atmak bilmiyorum ya valla ama şu an çok memnunum yine de o süreç içerisinde dini değerlere saygı duyup kimseye bi şey atmadığım için şükür ediyorum
Cevap sahibi+1 yılHerkes sen ya da ben değil olmuyor
Soran+1 yılEvet öyle umarım ilerde saygılı bireylerimiz çoğalır ona da bi şey diyemiyorum ailesi baskı yapmıştır diyorum ama yine de bu saygı duymayacağı anlamına gelmez
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum artık bir şey diyemiyorum
Şu zamana kadar 2 tesettürlü kızla yattım 3. Süde yolda gibi duruyor :D artık normal gelmeye basladi bu durumlar kisinin kendi tercihi
027 Yorumla
Soran+1 yılŞaka yapıyorsun ya ben yeni yeni görmeye başladım böyle olayları belki de gözümü kulağımı kapatıyorum böyle olaylara noluyoruz böyle be arkadaş Allah Allah şaka gibi eskiden başörtülüler mağdurdu şimdi başörtü mağdur
- +1 yıl
Niye şaka yapayım ciddiyim yani nasıl yeni yeni gormeye başladın hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama denizi ola bir şehrin sahiline git mesela her bankta her ağacı dibinde sevişen öpüşen tesetturlü bir kız görürsün ben burada kötülemek ya da laf atmak icin demiyorum cidden boyle
Soran+1 yılBen kırk günde bir dışarı çıkıyorum hahashaha evcil hayvanımla kitaplarla filmlerle uğraşıyorum o yüzden görmüyorum cidden sadece bi kere bi bankta çok sıkı fıkı sevgili görmüştüm kapalıydı o kadar onun dışında görecek vaktim yok zaten o da evin önünde gördüm dışarı çıkmam pek
Soran+1 yılBenim erkek arkadaşım olsa o kadar yanıma oturamaz ağzından burnundan getiririm kızın ağzının içine düşüyodu misal ki ben o çocukla evlenmedim ilerde evlensem eşime nasıl vicdanım rahat bakcam o da aynı şekilde öyle olmalı zaten bilmiyorum her şeyi normalleştirdiler diye en güzel duyguların içine ettiler
Soran+1 yılYine de olsun bi gün benim gibi düşünen biri çıkar illa diye piyasadan ayrıldım hâlâ umut var ahaahahahs
Soran+1 yılÖyle bir şey olmicak (:
- +1 yıl
Valla bak şimdi benim seviştiğim 2 tesettürlü kızda bunları anlatıyordu biliyormusun sjsjks :D taa ki kapılarının önünden arabayla alıp dudaklarına yapışana kadar sonrası malum tabi ikisinin sonu boş evim oldu o yuzden boyle buyuk konusmani tavaiye etmem helw swnde testturluysen hic tavsiye etmem
Soran+1 yılErkekse biri öyle yapsın ağzına eder her yerden siler bi daha da görüşmezdim bunu açığı kapalısı olmaz akıllı kadını olur
Soran+1 yılSöz önemli değil icraatini yapmak önemli olan inşallah sonuna kadar da fikirlerimi savunacağım velhasıl kelam herkesi bir bilme kardeşim
Soran+1 yılGururlu gözüküp aslı gururlu olmayan tipler diyoruz biz onlara ilerde hayat eşini bulunca pişmanlık içinde kalıp kalacak ben bundan bahsediyorum ilerde eşinin gözüne rahatlıkla bakmak varken insanın kalbi neden sızlasın bu yüzden iki tarafı da bilgilendirmeye çalışıyorum da yanlış anlayan da çok ne olursa olsun ben fikirlerimin arkasındayım en ünlü bilim adamlarının çoğu bile eşe ihtiyaç duyuyo bi süre sonra dediklerim zaten çevremdekilere cazip gelcek
Soran+1 yılBen artık yıldım bi an sosyalleşeyim dedim tekrardan kabuğuma çekilcem insanları görmek istemiyorum keşke dağ evim olsa bi de hayvanlar tek yaşasam orada sinirlerim bozuluyo
Soran+1 yılMillet umrumda değil ki zaten söz konusu her şeyin bu kadar meşrulaştırılması üzülüyorum
Soran+1 yılNe yazık ki geneli öyle yine de azınlıkta kalanların içinde bulunmayı tercih ederim
Soran+1 yılGayet mutluyum teşekkürler
Soran+1 yılMutluyum la niye inanmıyosun mutlu olmasam neden böyle konuşayım ahahshs
Soran+1 yılBen karşıyım demiyorum harama karşıyım helal olduktan sonra bi sakıncası zaten yok benim açımdan illa olcak dersem gidip evlenirim geçici işleri sevmiyorum kalıcı sevgiler peşindeyim
+1 yılOhoo ben ne kapalılar gördüm. Soyununca altında tnga var
014 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyosun :d
- +1 yıl
Bizzat yaşadım. Odada namaz kıldı sonra bir dmaldı önğmde taş gibi gt haha
Soran+1 yılHerkesi çevremdekiler gibi biliyordum artık yorum yapmicam tersi de varmış saygı duycaz napalım ki
- +1 yıl
Nasıllar yatakta bilşyon mu offf fhşe gibi
Soran+1 yılKardeş tamam git yeter be Allah Allah ahahshs
- +1 yıl
naptım asılcam haha
Soran+1 yılKime :d
Soran+1 yılSelametle git
- +1 yıl
dostum küfrettin dimi
Soran+1 yılHayır etmedim haddini bil
Soran+1 yılBirazdan yazcam bak gör
- +1 yıl
Yaz hadi
Soran+1 yılTmmm
- +1 yıl
Yazsana
+1 yılAşk sevgi ve güven varsa her iki taraf da bir birlerine her halini atabilir bence
02 Yorumla
Soran+1 yılİki üç gündür sevgililer ve önceden de ergence gurur zedeleyeci şekilde konuşmalar oldu sonra tekrardan konuşmaya başladılar...
- +1 yıl
Nasıl konuşmalar
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sizi hiç ilgilendirmediğini düşünmüyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım bana değer veriyo a'dan z'ye her şeyi bana soruyo boşa gelip sormadım burada yoksa o kızın ne yaptığını nerden bilebilirdim
+1 yılKız kendi kafasına göre mi atmış erkek mi istemiş
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım normal fotoğraf istedim dedi kapalı yani bana öyle dedi ne kadar doğru ne kadar gerçek bilemem ama bana da böyle şeyler yazan oluyo hemen yolu gösteriyorum
- +1 yıl
Bir kız niye durduk yere açık halini atsın ki arkadaşın yalan söylüyor gibi sanki , bak senden de erkekler istiyormuş ama atmıyormuşsun %90 karşı taraf istiyor bence
Soran+1 yılOlayı bilmiyorum ama arkadaşım istediyse onun da suçu ondan fazla zaten ama ne olursa olsun isteyen istediğini desin bu tarz konularda güven olmaz yarın bi gün fotoğrafları yayar falan kızın başına iş açılır kadınlar olarak her adımımıza dikkat etmemiz lazım zaten demek istediğim bu kıza en çok zarar gelcek üzülcek bazıları hemen saldırı moduna geçiyor anlamıyolar ki dediğimi
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama bu duruma canım çok sıkkın bi hristiyan ya da Yahudi de dini değerlerini bu hâle getirse tepki veririm çoğu kişi beni yanlış anladı ama gerçekten büyük bir mevzu başörtü ayaklar altında artık
- +1 yıl
O kadar çok haram var ki. Bunca haramı işleyen, zina eden insanlar varken başörtüsünün çıkarılmasına bu kadar takma bence. Daha beterleri var.
Soran+1 yılZaten başörtüsünün çıkartılmasına bi şey demiyorum ki sorun kapalıyken açık fotoğraf atılması yoksa kapalı biri açılmışsa demek ki öyle uygun görmüştür öyle rahat etmiyor diyip geçerim ama kapalıyken açık fotoğraf atmak neyin nesi arkadaşım bana gösterdi deliye döndüm belli etmedim ama sadece güvenebilir misin ki sana bu kadar rahat fotoğraf atmış dedim
+1 yılHoş değil tabiki ama ne zamandır sevgililer
010 Yorumla
Soran+1 yılExiydi iki üç gün oldu olmadı önceden de zaten doğru düzgün ilişkileri yoktu göçebe gibi
- +1 yıl
Kız aile baksısından olabilir
Soran+1 yılBende aile baskından kapanmıştım ve o süreç içerisinde kimseye bi şey atmadım saygıdan
- +1 yıl
Şuanda?
Soran+1 yılşu an iki üç gün oluyo
- +1 yıl
Sen sen, şuanda kapalımısın
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki gerçekten tam anlamıyla, istenilen gibi mi yoksa modern mi
Soran+1 yılGeniş orta ile uzun boy arasında değişen eşofmanlar giyiyorum genelde
- +1 yıl
Ferace veya örtü?
+1 yılevde de böyle olacağım diyerek mesaj vermiş
09 Yorumla
Soran+1 yılNe olursa olsun o zaman tüm kapalı kadınlar evlenmeden nikahsız konuştuğu evleneceğim gözüyle baktığı hayatına giren tüm erkeklere atsın e ilerde kocas olacak kişi ı nasıl güvencek güveni zedeler bu
- +1 yıl
ya işte kapalısı açığı yok aslında bu işin. İnanmazsın belki ama birkaç ay önce bu siteden bir kapalı kız bana ne biçim fotolar attı ve konuştu aklın hayalin şaşar. Bakireyim diyor (reel olarak bir şey yaşamamış) devir artık böyle
Soran+1 yılEdeyim böyle işin içine gerçekten dünyanın cılkı çıktı o kadar da medeni biriyim ama medenilik açılıp saçılmak değil yaaa kahretmesin midem bulanıyo artık
- +1 yıl
işte o kadar çok ifşalar gördüm ki bu işin inan bana açığı kapalısı kalmadı. Olay süslümanlığa döndü
Soran+1 yılİleriki hayatlarında ne yapacaklarını hiç mi düşünmüyorlar ya biri ifşa ederse of
- +1 yıl
oluyordur da o anda herhalde anın akışına bırakıyorlar kendilerine. Yoksa en kötü sexting falan yapıyor
Soran+1 yılAma ileriki hayatında erkek olsun kadın olsun illa bi yerde önüne çıkar fotoğraf tarzı şeyler tehlikeli diye düşünüyorum bunun hakkında çok uyarılar yapıyolar
- +1 yıl
bilemem o kadarını yani hani şu sitede bile ne nudeler, sextingler dönüyor tahmin edemezsin
Soran+1 yılBiliyorum burası zaten en beteri
Atmasa iyi olurmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılNedeni peki düşüncelerinizi dinlemek isteriz
+1 yılnikahsız başka bir erkek göremez diye biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru biliyosun gel de anlat sonra yobaz diyolar madem atiyosun ne anlamı kaldı hadi zorla kapandın en azından saygı duy ilerde açıl
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Tesettürlü birinin açık halini konuştuğu erkeğe atmasına dair?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler