Askı çift taş yırtmaç detay mini elbise yazınca çıkıyor
Eşim benim yüzümden arkadaşının doğum gününe gitmiyor ne yapacağım?
Askı çift taş yırtmaç detay mini elbise yazınca çıkıyor
Dün akşam da bir soru sormuştum elim ayağım düğünde giydiğim kıyafet yüzünden benimle kavga etti düğünde arkamdan konuşmuşlar giydiğim elbise yüzünden hatamı kabul ettim barıştık eşimle ama bu akşam doğum gününe gitmek istemiyor kavga ederken herkes karımın iç çamaşırını konuşuyor utancımdan insan içine çıkamıyorum demişti bu yüzden gitmek girmek istemiyor olabilir mi
O elbiseden iç çamaşırımın görünmesi mümkün değil diyorsun. O zaman tam olarak neyde hatanı kabul ettin? Neden haklı olduğun yerde sırf barışmak için geri basıyorsun ki? Ayrıca elalem seni dikizliyor ve kocan biraz bile sert çıkıp ağızlarına sçamıyor, ayrıca da sapık insanlar yüzünden sana kendimi suçlu hissettiriyor. Biraz bile sert çıksaydı sen benim karıma nasıl o şekilde bakarsın diye, o zaman herkes sus pus olurdu. Gitmesin doğum gününe bırak. Erkeğim diye dolaşmasın ortalıklarda. Üzgünüm ama bir yetişkinle değil bir ergenle evlenmişsiniz :/
O gece kız tarafından bir erkek grubu ile kavga etti sus pus duracak biri değil hatamı kabul ettim çünkü giymemi istemediği halde ısrarla giydim düğünü eşime zehir ettim
Bir şey olmaz biraz eziyet etmek iyidir. Allah aşkına kalk bi toparlan millet neler giyiyor da geziyor hatta giymeden geziyorlar :D Bırak konuşmadan parlamadan duramıyorsa bu iyi bir şeydir. Sen de kendine gel siz evlisiniz bi kaç tane arkadaşıyla senin yüzünden görüşmese ne olur yani arkadaşlığı mı biter? Gitmesin doğrusunu yapıyor. Sen de bu süreçte sessiz kal.
Utandırdım kocamı vicdan azabı çekiyorum kayınvalidem de akrabalara iyice gaz vermiş getirdi başımıza o. Diye iyice bunaldım
Cevap
8Cevap
Bir şey yapmayın kendi kararı
Hayır ya çok yakınlar benim yüzümden gitmiyor ama olmaz
Bunu millet nasıl söylüyor anlamıyorum millet seni mi dikizliyor
Kadınlar arasında yayılmış olabilir olayı gerçekten bilmiyorum
Güncele bak
Onunla içim görülmez yaşlı teyzelerin abartması birde kız tarafındaki erkeklerin
Söyle
Söyle dedim
Yaz söyle
Neden senin iç çamaşırını konuşuyor herkes nedir Konu
Bizim oğlan o kızla nasıl evlenmiş iç çamaşırı belli oluyordu eğildikçe demişler
Sen nasıl bir gelinlik giydin ki eğlence iç çamaşırın Belli oluyordu ve nasıl bir iç çamaşırı giymiştin
Gelinlik ne alaka elbise giydim miniydi ama açılmıyordu bir yerim bilmiyorum
hahahaha
yani sen dugune ic camasirlarinla gittin :)
Elbise giydim bizim oğlan o kızla nasıl evlenmiş iç çamaşırı belli oluyordu eğildikçe demişler oysaki öyle bir şey yok
oyle birsey yoksa kocan aptal :)
Belki eğilince görülmüş olabilir diyecem ama imkansız o elbiseyle
yani bunu bilmiyor olamazsin egilmissin ve gorunmus :)
ama bunu giydikden sonra tartismak gereksiz rahatsizsa oncesinde soyleyecekdi
Öncesinde de kavga ettik yeni aldım bir kere giyicem diye diretttim kavga ederek çıktık evden
:))) eee sende olacaklari biliyormussun
gorseydik şu elbiseyi
Güncele bak
eeee bu elbiseyle bilerek egilmissin sende :)
Yoo ne alaka
kabul et bence
neyse
olan olmus
mutluluklar
Hem suçlusun hem güçlü. Otur sende evinde gitmeyiver kocanın gönlünü al. Ölmezsin sanırım doğum gününe gitmedim diye
Banane ben gitmim o yeterki gitsin benim yüzümden böyle olsun istemiyorum
Otur evinde ölmezsin doğum gününe gitmezsen. Kocan mi önemli doğum günü mü ne mal kaidnlarsiniz yaa
Ben gitmek istemiyorum kocam gitsin yakın arkadaşı sonuçta gitmek eğlenmek istiyor ama benim yaptığım hata yüzünden gidemiyor birazcık saygılı olun
O da gitmesin ne var bunda sen olayi böyle unutturamassin zamana ihtiyaç var üzerine gitme
Gitmiyorum zaten ama bana kötü bakıyorsun gibime geliyor
Önemi var mı senin icin
Var tabi kocam sonumu dün akşam biraz işve cilve barıştık ama yine de hala kızgın soğuk sevgiyle bakmıyor
Yani bana da mı cilve ile affetireceksin🤭🤭
Hayır sana neden kendimi affettireyim
Ee o zaman benim sana kötü bakıp bakmamamin ne önemi var
Aaaa banaa kötü bakıyor yazacaktım
Hee şimdi oldu 🤣🤣 ee kötü bakıyorsa git gozlerini guzellestir
Olabilir tabi
Suçlu benim yine
Neden sen olasın düğüne gitmeden görmedi mi seni
Gördü ama zaten kavga ederek çıktık keşke giymeseydim barıştık dün gece şimdi yine başa döndüler küs değiliz ama kendimi suçlu hissediyorum
Keşke değiştirseydin
Merhaba konuşmak anlatmak dertleşmek istermisn
Hayır
Nasıl bir elbise giyindinki kilotun belli olmus
Askı çift taş yırtmaç detay mini elbise yazınca çıkıyor bakabilirsiniz
şu an bu umrumda değil utandırdım kocamı
Sanane çamaşırımdan
Aynen kardeşim
Sanane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?