- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKarşımda ki kadın beni gerçekten severse bana aşık olursa bu benim için yeterli olur. yani sürekli yanımda olursa benimle ilgilenirse bana çok iyi davranırsa elimi tutarsa bana sarılırsa yani kısaca bildiğimiz aşk davranışları yaparsa seni seviyorum demese de olur zaten genel de seviyorsam ve bir kıza aşıksam bakışlarından bile beni sevdiğini anlarım o gülümseme gözlerinde ki aşk kıvılcımını görebilirim bir de hayatının merkezinde benim olmam lazım ama kaldı ki böyle bir aşk ülkede bulmak imkansızdır çünkü aşk bile yok sadece çıkar ilişkisi var kızlar boya bakıp seçiyor mesela. Aşık olan kadınlar, romantik ve heyecanlı bir hava yaratabilirler. Kendilerini daha mutlu ve coşkulu hissederler ve çevrelerindeki her şeyi daha pozitif algılayabilirler. Aşık olan kadınlar, partnerlerine daha fazla ilgi gösterirler. Onlarla zaman geçirmek, konuşmak ve beraber aktiviteler yapmak isterler. Aşık olan kadınlar, ilişkilerinin ilerlemesi veya sona ermesi konusunda endişeli olabilirler. Bu endişeler bazen gereksiz olabilirken, bazen de ilişkinin sağlıklı ilerlemesi için gerekli olabilir. Aşık olan kadınlar, kendilerini daha güzel ve çekici hissedebilirler. Bu nedenle, daha özenli giyinebilir ve kendilerine daha fazla bakım yapabilirler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPatatesli börekler, elmalı kurabiyeler, kekler, çörekler, pastalar...
Liste uzar gider. Benim için böyle şeyler yapıyorsa seviyordur.
Bana kurban bayramında baklava yapacak mısın abla 😇 Merak ettim işte 😇 yaparsan beni sevdiğini söylemene gerek yok yok 😇
06 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum daha iki ay var kardeşim 😀
- +1 yıl
Bilmiyor musun 🥺 Demek bana olan sevginden emin değilsin 🥺 emin olsan "yapacağım" derdin 🥺
Oysa ben emindim sevgimden be abla 🥺 önüme ne koysa yerim diyordum 🥺 - +1 yıl
abartmaya bayılıyorsun demi 😂
- +1 yıl
Böyle böyle kapacağım senden börekleri, çörekleri 😂
Beni üzgün görmeye dayanamazsın dimi 🥺 - +1 yıl
dayanırım yoo
- +1 yıl
Ülen ne zalimsin be 😐
Anlayışlıysa, soruyor fakat sorgulamıyorsa, suçlayıcı yaklaşmıyor ve bir bildiği vardır diyebiliyorsa, derdimi anlattığımda hemen akıl vermeye çalışmak yerine dinliyor hissediyor ve önce destek olup sonra yapılabileceklere giriyorsa, sevdiklerime özen gösteriyorsa, beni yargılamıyorsa, ona seslendiğimde mesaj gönderdiğimde veya onu aradığımda hemen ilgi odağını bana çekiyorsa, benimle konuşuyorken sadece benimle ilgileniyorsa, şunu yap bunu yap demek yerine beraber yapalımcıysa, beni hissediyorsa, beklentiye girmeyim sadece yapıyorsa, beni anlamadığı zaman bile ben olmadığımda düşünebiliyor ve doğru analiz yapabiliyorsa, sevdiğim sevmediğim şeylere dikkat edip ona göre hareket ediyorsa, özen ve saygı gösteriyorsa, hata yaptığında kendini affettirmeye çalışıyorsa, beni sebepsiz yere mutlu etmeye çalışıyorsa... seviyordur 😅 seviyorum desin yine de bunlar gösterir zaten.
Bunların genelini aslında ben de herkese yaparım fakat sevdiğim insana daha fazlasını ve ekstrasını yaparım. Zor değil.
10 Yorumla
Seni seviyorum demek yetmez göstermek lazım. Göstermek de yetmez hepsini yaparken hissettirmek lazım. Sevgini söyle, göster ve hissettir. Bizler insanız duymak, görmek ve hissetmek isteriz. Doğamız böyle. Ben her fırsatta sevginin gösterilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Dünyanın belki de en zahmetsiz, en masrafsız, en güzel duygusu ve bence birçok hastalığın da ilacı aslında. Sevgini göstermek ve karşındaki insanın sevgisini hissedebilmek gerçekten bu dünyadaki en güzel duygu olabilir. Sevgisiz büyüyen çocukların bile büyüdüklerinde nasıl birer insan olduklarını görüyoruz. Aynısı ilişkiler için de geçerli...
İnsan arzu edileni değil arzuyu sever. Arzu, arzu edilende mana bulmuşsa ne güzel. İçimizden sevgi eksik olmasın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHissettirmediği taktirde kelimeler beyhude kalıyor. Mesela beni düşünüp yemek alması, seni seviyorum demese de olur. Ki aldığı zamanlarda çok mutlu oluyordum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Hava soğuk üstünü sıkı giyin demesi bile sevdiğinin kanıtıdır :)
40 Yorumla
+1 yıl"Günaydın",
"İyi uyudun mu?",
"Yemek ye lütfen.",
"Dikkatli git, aklım sende kalmasın." gibi cümleler içten ise bence seni seviyorum demesine gerek yok.54 Yorumla- +1 yıl
o kadar katılıyorum ki sana
- +1 yıl
içtenlikle ilgi alakaya o kadar ihtiyacımız varki..
bunu gösterince kaçmayacak insanlara..
- +1 yıl
aslında gösterenden ziyade göstermesini istediklerimizin göstermesi istemediklerimizinkiler sıkıcı
- +1 yıl
istediklerimizin bu konuda bi haber olmaları da bizi yaralıyor
belki de istediğimizden ziyade bizim için çabalayanlara değer vermek lazım daha mutlu olabiliriz gibi
+1 yılEve gittiğinde haber ver demesi
Gün içinde görüntülü araması
Günaydın, İyi geceler demesi
Doğum günümü aklında tutması
Mesela bir yere gitti diyelim ve karşısına benim çok sevdiğim bir şey çıktı. O an aklına gelip onu bana hediye etmesi vs vs.
Birlikte geçirdiğiniz güzel hatıralarımızı unutmaması ve zaman zaman hatırlatması (Mesela bir süredir devam eden bir ilişkim var diyelim. Nerede görüşeceğiz diye aramızda konuşurken "İlk görüştüğümüz yer." demesi gibi.)
Havale soğuksa "Sıkı giyin, üşüyüp hasta olma." demesi gibi gibi.11 Yorumla- +1 yıl
Havale ne ya 😂hava yazacaktım orada
+1 yılYani öyle çok özel biseye gerek yok değer veriyorsa bana gerçekten seviyorsa eğer zaten her yaptığı harekete yansıtır sevgisini dili soylemesede hareketleri söyler ama yinede tabikide dilinden de duymak isterim kadın erkek duymak herkesin hakkı demesede olur demesin kimse bir süre sonra bu gerçekten sorun olur hareketler yetersiz kalır haa iki tarafta söylemiyorsa belki olur ama ben sevdiğimi soyluyebiliyorsam açıkça oda söylemek zorunda ya da soyluyemeyen biriyle benim sevgili olmam zor gerçekten kendi adıma söylüyorum ama ben çoğu kadın böyle zaten
13 Yorumla- +1 yıl
Ah ahh bazen o kadar şey davranıyor ki tamam diyorum bazen o kadar duygusuz ki sinir küpü oluyorum
Hastayım mesela aramasını istedim bana şu an müsait değilim akşam bakarız dedi 😃
Sonra aklam oldu benimde başkm ağrıyo uyuyacağım sabah iş var dikkat et kendine dedi
Şimdi ne denilir yani bu adama - +1 yıl
@Bsrazeynep Artı eksiklerini degerlendiricen seviyorsan kabul edip artılarini eksilerinin önüne koyucan ufak tefek şeyleri görmezden gelicen bu şekilde devam edicen yapacak bir şey yok gülü seven dikenine katlanır 😊
- +1 yıl
Artı eksikler eşit ve seviyosan ne olacak
Ay çok zor bu işler
+1 yılŞehir dışından benim olduğum şehre gelip aynı gün geri dönmek zorunda kalıyorsa.. eririm.. İş yerinin önüne gelip.. saatlerce ağaç olup da.. beş dakika çıkar mısın seni bir göreyim hemen geri git diyorsa.. biterim.. İşteyken beni arayıp da.. acıktım mi karnını doyurma mi ister misin derse 😅 ölürüm.. Yağmurlu günde.. elinde çay termosuyla evin önüne gelip de haydi in aşağı yürüyüş yapalım derse.. düşerim ona.. deli divane olurum 😊
24 Yorumla- +1 yıl
ölürüm biterim 😂 ölme kız onun için yaşa
- +1 yıl
😅.
- +1 yıl
Abla varya sen aşk filmi yönetmeni ol
- +1 yıl
😅 canım benim 👍
Bir şekilde değer verdiğini göstermesi lazım. Yani basit bir Yemeğini yedin mi diye sorması bile benim için yeterli
31 Yorumla- +1 yıl
yemeğini yedin mi diye sormakta aşka dair çünkü
+1 yılBenim için yaptığı her şey beni sevdiğini gösterir zaten ve sorduğun gibi deni seviyorum demesine gerek yok böyle durumda, yaptığı şey ile çünkü hissettiriyor :)
20 Yorumla
+1 yılFikirlerime değer veriyorsa bazı insanlar kişiyi gözlerinle sever. Öyle bir sevgi istiyorum işte
Bana baktığında gözlerinin parildamasini gözler herşeyi anlatır aslında. Sabaha kadar beni sevdiğini söylesin Dursun sadece bir söz. Ama gözler sözlerden daha değerli benim için...03 Yorumla- +1 yıl
sabaha kadar seni sevdiğini mi söylesin 🙄
- +1 yıl
Sabaha kadar beni sevdiğini söylesse bile bunun benjm için bir kıymeti yok demek istedim 😅 dudaklar yalan söyler ama gözler asla..
- +1 yıl
he şimdi anladım 😂
Dudağın kenarındaki kırıntıyı peçeyle silen değil
“ Öpen”
Saçlarını kurutmadan uyuma diyen, yavaş git dikkatli sür diyen10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl"Senin için Güllaç yaptım, çayı da koydum, seni bekliyorum.. Hadi soğutma.." diye gelen bir mesaj..
Seni seviyorum dese bu kadar anlamlı olmaz.. Sığ, yavan, içi boş olurdu.. İlk mesaj öyle mi? Emek var emek.. Beni düşünmek var, beklemek var..
00 Yorumla
+1 yılİlgisi üzerimdeyse, beni düşünüp merak ediyorsa, benim için endişeleniyosa “sana değer” düşüncesiyle benim için fedakarlıklar yapıyorsa, rahatsız olduğum konuları aramıza sokmuyosa, benim için bir şeylerden vazgeçiyosa seni seviyorum demese de ben anlarım. Ama yine de seni seviyorum da desin ya 🙄
00 YorumlaO hissi bana verirse zaten söylemesine gerek yoktur
00 Yorumla
+1 yılBana değer vermesi buda 2türlü yanımda iken bana değer verecek söz ve eylemde bulunması güzel.. daha da güzeli yanımda değilken beni düşünüp değer vermesi çoook güzel mesela pazar dan bana çorap alması ben seviyorum diye çorba yapması😢😢😢😢
10 Yorumla
+1 yıl"Pis ko. ppek ağzına mıç. sam benden ayrılabilecek karakterin yok kapımda ki i t. Gerçi mıç. ıyorum da zaten sen benim malımsın" deyip gücünün ve güçsüzlüğümün farkında şuh bir kahkaha atsa gerek kalmazdı. Hem de hiç gerek kalmazdı
00 Yorumla
+1 yılİctenlikle gelen.. tüm Nasılsının? ne yapıyorsun? soruları..
İlgi hassasiyet ve merhamet barındıran tüm hal ve hareketler Sevgi içerir..
Duymak elbette önemli lakın Sevgiyi hissetmek çok özel00 Yorumla
+1 yılMesela
Mesai saatim sonrasında “sen yorgunsun sana yemek söyledim gelir birazdan, yemek yapma ile uğraşma” demişti
Veya çok sevdiğim ayakkabıyı aldı haberim olmadan
Şimdi bunlar yapan adam “seni seviyorum” demdende hissettiriyor işte.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılsenin için aldım demesine gerek yok, sevdiğim çikolatayı alır, sevdiğim tarz veya alanda bir şey alır derim ki düşünmüş, söylenen değil gösterilen sevgiye inanıyorum. Dikkat ettiğim hoşlandığım şeylere dikkat ediyorsa seviyodur ilgisi vardır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim için bi şeyler yapılmasına bayılırım. Ne olduğu önemli değil benim için yapılması önemli. Aaa bu ne diyosun senin için diyor mesela. Sevgisi o kadar içine sığmamış ki bi şey yapma ihtiyacı duymuş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Detayda ve görüşlerde her şey soylenmiş zaten
Beni düşünmesi.
Senin için yaptım , aldım
Sen seversin diye..
ya da şu mekan cok güzelmiş , beraber oraya gidelim vesaire..01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeni düşünmesi. Merak etmesi. İyi ve mutlu olmamı istemesi.
Son olarak param yok bugün buluşmayalım dediğimde senin canın sağolsun ben seni görmek istiyorum yiyip içmek şart değil demesi :D01 Yorumla- +1 yıl
normali bu
Bana pizza yapması yeterli olur! Ama yine de sevgimi peynirli, bol mantarlı yapması tercihimdir.
:)20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler kaslı uzun boylu ve zengin olmayan hiçbir erkeğe hiçbir şey yapmaz ve seni seviyorum demez. Ben de herkese sevdiğiyle mutluluklar kendime de huzurlu yalnızlıklar dilerim. 😊
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Kadınlar da sevgi, kişiyi değil yaşadığı durumu sevmesi üzerine kuruludur
O kelimelerin samimiyetinin ölçülmesi imkansız
o yüzden öyle bir dünya var yok.
Böyle olmayanlar üzerine alınmasın
00 Yorumla• Üstünü kalın giy ,
• Kendine dikkat et ,
• O kişilerle görüşmeni istemiyorum ( bunu diyor ise bir bildiği vardır ve kötü niyetli insanlar tarafından zarar görmesini istemiyordur )
• Alınan bir hediye veya küçük bir çiçek karşındaki insanı oldukça mutlu edebilir.
• Birlikte karşındaki insanın sevdiği bir aktiviteyi yapmak..
Gibi gibi gibi daha birçok şey yaptığı taktirde, karşındaki kişiye seni seviyorum demesen de olur. 🙂00 Yorumla
+1 yılMerak edip arayıp sorması hissetirmesi birşeye ihtyiacın varsa moralin bozuksa seni anlayamaya çalışması yanın da olmaya çalışması bunlar zaten sevdiğinin kanıtı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Soru başlığı gayet anlaşılır yine de.
Okudum ve kavradım hemen soruyu😄
Davranışların gücü kelimelerin gücünden çok daha fazlasıdır.
Ben kelimelere değil davranışlara bakarım her daim.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSözlerden ziyade eylemlerin daha doğrusu samimi davranışların kölesiyiz 😊
Hiç bir zaman demese de olur. Yeter ki hissedeyim.01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMoralim bozukken, prenses triplerine girmişken; içine dert edip benimle ilgilenirse seni seviyorum demese de olur
02 Yorumla- +1 yıl
açıklama yaparsa yani
- +1 yıl
Aslında morali düzeltmek için ekstra uğraşırsa demek istedim ama tam ifade edememişim. Mesela arayıp kafamı dağıtmak için uğraşması falan.
Sıkı giyin üşütme dikkat et. Yavaş kullan. İlacını içtin mi? İzin gününde işin var mı? Baya uzar bu cevap😂
01 Yorumla- +1 yıl
çok doğru :)
bir şey demesine gerek. Sözcüklerini seçerek kullanması , kırmaktan korkması vs. bu gibi seyler sevgi belirtisidir. Sözcüklerini seçiyorsa eğer seviyorum demese de olur😂
00 YorumlaGözlerinden anlarsam sevdiğini yaptıklarından anlarsam demese de olur. Ama demesi daha güzel tabi
30 YorumlaBenim yokluğumda da davranışları, seçimlerini beni dikkate alıp yapması. Bir nevi sizin cevabınıza benzer bir cevap sanırım
10 Yorumlaİnce detaylara dikkat etmesi ilgi göstermesi hoşuma gider fazlasıyla değer verdiğini daha cok anlarım
10 YorumlaEvet düşünmesi önemli zaten yani beni seviyorki benim önem verdiğim herşeyi önemsiyor demektir bu. Bu da sevdiğini gösterme şekli zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. "Tek başına sabr ettin ve başardın yapacağını biliyordum"...(zamanında denmişti bu cümle yakmıştı beni)
*Yine beni benden aldın.00 Yorumla
+1 yılbunu zaten birkez söylemesi yeterli yani devamlı durum bildirmesine gerek yok hali tavrı gerçek samimiyet ve sıcaklığı yeterli
00 YorumlaMesela hoşlanmadığım bir hemcinsim ona yaklaşsa da suratına bakmaz.
Yaşanmıştır.
Çok hoşuma gitmiştir ☺️00 Yorumla
+1 yılfazla bir şey değil be. nasılsın sorusuna cevap versin. otursun dinlesin. ha bir de kurabiye yapsın o seni seviyorum demese de olur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen serpme kahvaltıya gideriz sevgilimle. Hellim peyniri ikimizde çok sevmemize rağmen, gelen 3 dilimden 2 tanesini benim tabağıma pay eder : ) O an sarılıp yanaklarından saatlerce öpesim gelir ❤
00 Yorumla
+1 yılAslında bir şey yapmasına gerek yok her yanımda olduğunda enerjisinin bende olduğunu hissetsem yeter.
00 Yorumla
+1 yılBirileri üstünü sıkı giyin, yemeğini ye vs sevgi gösterisi olduğunu soylemis de ne alaka anneliktir o😂 hiç de sevmem irite oluyorum bu sozlerden
00 Yorumla
+1 yılSevdiğini göstersin yanımda dursun kavga etmek için mutsuz etmek için değilde mutlu mesut yaşamak için uğraş verirse sevdiğini belli etmiş olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Başlığı hala düzeltmemelerine güldüm 😄
Karşımdaki benim yanımda olsa yeterlidir benim için03 Yorumla- +1 yıl
evet niye düzeltmediler acaba 😂
- +1 yıl
demek ki 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPirinç pilavı yapayım mı üstüne türk kahvesi içeriz
03 Yorumla- +1 yıl
pilav yaptımı olay bitti demek ki 😀
- +1 yıl
Pilav önemli
- +1 yıl
nickten belli
Ne yaparsan yap bazıları anlamamakta ısrarlı oluyor, iyilik yaramıyor kötü ve acımasız olacaksın 😄
01 Yorumla
+1 yılBeni üzmesin gözümün içine baksın demesine gerek yok 😄
08 Yorumla- +1 yıl
üzmesin dedin ama üzmeyen de ne bileyim ya var mı ki doktor hanım 😀
- +1 yıl
Maalesef yok 🤦
- +1 yıl
neyse o yüzden ne yapıyoruz en en en az üzeni artık 😀
- +1 yıl
Evet ama kavun değil ki koklayalim 😂
- +1 yıl
çok iyi kavun seçerim şaka değil hayatımda en iyi yaptığım şey gibi bişey 😂 hatta geçen sene babamla marketteyiz hadi sen seç dedi gülerek yeminle yarım saat kavun kokladım ama babam bana bunu hoşuma gittiği için yaptı bence 🥺😀 bunu niye anlattım şimdi 🥺
- +1 yıl
Ay çok tatlısınız siz ya 😂😄🥰
- +1 yıl
sen gibi ☺️
- +1 yıl
🎈🎈🥰
ben seviyorum diye bir şey yapıyorsa veya benim rahatsızlık duyduğum şeyi yapmamaya dikkat ediyorsa
02 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle öyle
+1 yılDudağımın kenarında kalan kırıntıyı peçeteyle silsin.
02 Yorumla- +1 yıl
eliyle de silebilir
- +1 yıl
Olabilir evet
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen nasıl istersen yavrum dese düşerim ya da sen iyi ol bana yeter dese 😃
01 Yorumla- +1 yıl
bunlarda evet 😀
+1 yılNötr cevap alıyorsam bende zaten sevmiyordum derim 🥳 çok severim böyle konuşmayı
03 Yorumla- +1 yıl
nee 🙄
- +1 yıl
Yanlış algıladım sorunu 😂
Sevdiği şeyleri yaparak bunu karşı tarafa hissettirebilirim
En çok sevdiği tatlıyı çikolatayı alabilirim.
- +1 yıl
karşı taraf ne yaparsa ne derse sevildiğini anlarsın soru bu 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim bir şeyi düşünüp yapması yeterli ama seviyorum desin yine de
02 Yorumla- +1 yıl
desin tabii ki insan bildiği şeyi duymak ister bazen , aslında demek istediğim sevildiğini anlamak vs
- +1 yıl
Evet işte onun için de icraat önemli😂
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok.. İlla ki diyecek gözlerime bakıp. Söylemese olmaz
04 Yorumla- +1 yıl
konu o değil ya 😀
- +1 yıl
Yok işte ne derse ne yaparsa yapsın seni seviyorumun yerine geçmez. Ama illa ki bir şey diyeceksem gece koltukta uyuklarken üstüme battaniye örtmesi seni seviyorum demiş gibi olur.
- +1 yıl
bu dediğin zaten artık nirvanası
çantasını taşımak
ayakkabısını bağlamak
gece uyurken üzerini örtmesi
en sevdiği yemeği birlikte yerken sana daha çok pay ayırması
- +1 yıl
Hoş bunlar evet ama seni seviyorum diyecek yine de kaçamaz
+1 yılBiz böyle desek hissetirmiyprsunuz sevdiğini dersiniz :)
01 Yorumla- +1 yıl
ne alaka
+1 yılBunu sen seversin diyerek yaptığı her şey bana göre seni seviyorumdan kat kat öndedir..
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılhakkımda küçük detayları hatırlıyorsa seni seviyorum demese de olur
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle bak işte
+1 yılHer sorununda yanında olacağımı biliyorsun değil mi?
10 Yorumla
+1 yılBenim için fedakarlıklar yapması ve merhametinin hiç bitmemesi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılYemeğini yedin mi uyudun mu üşütme sakın gibi şeyler dediğinde anlarım
00 Yorumla Mütevaziliğe gerek yok bi yandan seni seviyorum da diyebilir
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler