Bekar ölebilirim
Yalnızlık Allah’a mahsus.. evleneyim ben
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evlilik zaten mantık evliliği olmalı yani bir mantığa dayanmalı seviyorum aşığım hiçbir şey gözüm görmez şeklinde olmamalı da seviyorsan bile bir mantığı olmalı yani neden seviyorsun'un mantıklı akla mantığa bilime dayanan cevapları olabilmeli O yüzden evlenirken sadece Kara kaşına kara gözüne bakmak olmuyor evlilik ilişkisini bir mantığa yaslamak çok önemli Hatta kiminle evleneceğini o kişiyi daha önceden hiç görmeden belirleyecek yani kafanda taslak olarak ben şu şu şu şu şu şu kriterlerde birisiyle evleneceğim deyip o kişiyi aramak oksijeyi bulmak daha sağlıklı sonuç verebilir Çünkü bir mantıkla hareket etmek önemli mantık evliliği hayat kurtarır
Daha önce başımdan kısa bir evlilik geçti tecrübeli biri olarak yazıyorum Ne mantık ne aşk evliliği evlilik bir beladır. Tabii bu yazdıklarım Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde geçerli diğer ülkelerde nasıl olduğunu bilmiyorum😊 Bekarlık sultanlıktır vesselam
Mantık evliliği mantıklı geliyor
Teşekkür ederim 🌸
Aşk olmayacaksa evlilikte olmasın. Bekar ölmeyi tercih ederim.
Cevap
41Cevap
Mantık evliliği olur bu saatten sonra
Yani kendini iki sikka bırakma derim. Mantık evliliği diyede bişey yok , ha merak ediyorsan bence son beş yıldaki bosanmalarin nedenini arastir. Çoğu mantık evliliği ya da sadece parası var güzel diye , ha demiyorum ki çirkin olsun.
Herkes güzeli arıyor. Bunuda demeden geçemeyeceğim. Kimse acaba ben ahlaklı güvenilir eşimden başkasına bakmayan para ve sevgimden değerli değil her şey eşimle mutlulugum için diye biliyormu erkekler içinde geçerli bu. Yani yakışıklı zengin ahlaklı güvenilir sadık bir eşi acaba bunu isteyenlerin kaçı hak ediyor ki ariyorlar merak ediyorum
Insanların fikirleri zaman geçtikçe değişebilir. Bugün bana bekarlık oldukça mantıklı geliyorken. İki sene sonra evlenmeni daha mantıklı bir seçenek olduğunu düşünebilirim. Bunun kararını vermek için birazcık daha beklemem gerekiyor. .
öyle de bilirim bekar..
illa evleneceğim diye bir ısrarım yok
Bekarlığa son vereceğim. Aday bile yok ama bir an da olacak gibi
Gencim diye diye 30 dayandım. Güzel birine denk gelmedim ki 😃
Nazlı olsa iyiler, kanser oluyorlar. 🤦♂️😂
Bekar ölmek daha mantıklı ya. Valla çevrem bin pişman evlendiğine. Şu deviri görünce evlilik vs düşünmesi zor ya.
mantık evliliği bence daha iyidir ileri yaşantımızda ailemizi kaybedeceğimiz ortada ve insanlar yalnız başına yaşaması çok zor olacağı için yeni yuva kurmalıyız
Bekar ölsem de olur ama güzel bir mantık evliliği denk gelirse kaçırmam. Yemişim aşkını, güzelliğini vs 😀
Çok sevdiğim bir söz var: "Mükemmel, iyi'nin düşmanıdır."
Mükemmel bir evlilik yapacağım, her şey şahane olmalı, eşim mükemmel olmalı vs. vs. arayışlarının sonucu kesinlikle hayal kırıklığıdır. Ömür boyu süren aşk görmedik. Seversin, beğenirsin, mantığına da uyuyorsa evlenirsin.
Evlenmeyi tabulaştırmaya gerek yok. Evlenin işte )))
Bekar ölmek tabii ki. Sosyolojik kalıplardan arınmak gerek. Evlilik insanları tamamlayan bir şey değildir. Sadece doğru zamanda doğru kişiyle olursa mutlu eder o kadar, fazla anlam yüklememek gerek.
İman çerçevesi içerisinde sünnet olduğu için evlilik düşünüyorum yanlızlık Allah'a mahsustur denildiği gibi o yüzden evlilik zaten mantık işidir ama aşk veya iman dışı bir sevgili hayatı bana uygun değil durum böyle olursa bekar da ölürüm.
Sadeve mantıkla bir evlilik yapmaktansa bekar ölmeyi yeğleyebilirim.
Tamamen duygularımla yaşayan biri olarak yoğun olmalı duygularım, mantık hiç olmamalı demiyorum tabi ki ama saf mantıkla mutlu olamam ben.
Ülke kadınları evlenilmeye müsait degil
Ortam herkesi çok bozmuş durumda
Aile kavramı ekonomik sosyal kültürel sorunlar yüzünden bi çare kalmış durumda
Valla günümüzde en çok ultra lüks bakım evleri moda olacak gibi
Tamamen mantık. imkansız. İnsanız , duygularımız var. Hoslanmak , çekim hissetmek önemli.%70 mantıksa %30 duygu olmalı yoksa bekarlık güzel seçim..
Mantık evliliği yapacağıma Ege'de bir sahil kasabasında kocaman bir kütüphane ve bir sürü kedi ile ölmeyi çok isterim
Kariyeri ve mal varlığı olan bir kıza hayır demem. Bu dünyaya bir kere geliyoruz. Para olmadan da yaşanmıyor
Bana göre kadınların saçma sapan istekleri ve olgun olmayan davranişlarindan dolayi bekar kalmak daha iyi
Ne olursa olsun evlenip yuva kurmak insana sorumluluk ve amaç veriyor sevmediğin biri bile olsa emin olun zamanla seviyorsunuz
Bekar ölmek daha iyidir ama öyle bir şey var, mantığına uygun bir insanı zamanla sevebilirsin. Sevgi zaman içinde tanıdıkça ortaya çıkan bir duygu.
Oraya doğru gidiyoruz Ölmeye yani 😁😁😁😁😁
Şimdi çok uzak geliyor ama ben yalnızlığı sevmem. Kesin mantık evliliği yaparım.
Bekar ölebilirim. Çevremdeki evlilikleri görünce daha çok soğuyorum zaten evlilikten.
Bekar ölmemek için böyle bir şey yapmam, sevilerek az yaşamayı tercih ederim
Yalnızlık allaha mahsus bekar ölmek istemiyorum
Ne farkeder ki. Mezara her türlü yalnız giriceksin zaten.
Kafam karışık birine gerçekten güvenirsem evlenirim belki 🥲
Aşık değilken evlenmem bekar ölmek daha iyi olurdu
hayatımın aşkını bulamazsam mantık evliliği yaparım..
Evliliği benden uzak tutun ben o şansımı denedim böyle iyiyim ben
Bekarlık kötü bir şey değil. Bir çok artısı var. Mantık evliliği bana doğru gelmiyor.
Evlenmek için mantıklı ve huzur dolu bir hayat için her şeye varım !!
Evlenince ölmüyor muyuz?
Nasıl bir soru bu?
Aşkı bulamayınca niye evleniyorsun?
Ölmememen için her türlü fedakarlığı yapabilirim 😂
Rica edersen atarım kendimi 😂
Atladım bile 😂
Havadayken nasıl yapayım, baştan söyleseydin keşke 😂
Sensiz nefes alamıyorum, ona alışığım 😂
Ölüm zor gelebilir 😂
Evli olarak ölmeyi tercih ederim.
Mantıklı bulduğun kadını sevip evleneceksin
Temiz biriyle evlilik