Duştan çıktım deyince görüntülü konuşurken havlu düşerse diye şansını deniyor da olabilir bilemiyorum. Birkaç gündür seni düşünüyor olması hoşlantıdan kaynaklı olabilir ama bu sana karşı cinsel bir şeyler hissettiğinden olmasın 😂 belki kalbiyle değil pipisiyle aşık olmuştur 😂 Her şeye şüpheci yaklaşıyorum. Hiçbir şeye inanasım gelmiyor 🥴🥴
Hayır ben inanmam bunu diyorsa normal kafa ile demesi lazım zaten ben aşka da kimseye de inanmıyorum kimse kimseyi sevmiyor çünkü. ama Sarhoş birinin "sana aşık oldum" demesi, gerçek duygularını yansıtabileceği gibi sarhoşluğun etkisi altında olması nedeniyle geçici ve yanıltıcı bir duygu da olabilir. Bu nedenle, bu tür ifadelerin gerçekçi olup olmadığını değerlendirmek zordur ve bunlara tamamen güvenmek doğru olmayabilir.
Karşınızdaki erkek kişisine alkollü iken duştan çıktığınızı söylemişsiniz. Normal şartlarda zaten yükselmeye her an müsait olan erkek cinsiyeti alkolün verdiği etkiye dayanarak daha da fazla cesaret yüklemiş. Duştan çıktım demeniz ile karşınızdaki arkadaşımız birden size aşık olup yükselmiş...
Hiç bir sarhoş mesajlarda, ben sarhoş oldum diye efendi efendi mesaj yazmaz, yazamaz😅😅😅 Enişte sana duygularını itiraf etmek için küçük bir oyun kurmuş. Bence bu oyun hatrına bile ilerletmelisin ilişkiyi😊
Yeni flört ettiğim birine şahsen duşa giriyorum ya da duştan çıktım tarzı şeyler söylemem ben bu detay biraz garip geldi bana. Bunun dışında eğer ki buluştuğunuzda kaliteli zaman geçirdiyseniz aşık olması gayet mümkün. Ayrıca sarhoşken kişi bilinçaltını döker diline.
Ben alkol alan insanların alkolü aldıktan sonraki durumunu çok önemsiyorum çünkü gerçek kişiliği ortaya çıkıyor, ben bunu çok gördüm adam sapıksa sapıklığını anlatır kavgacıysa kavgasını anlatır efendiyse susar çok konuşmaz umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuştur.
Bununla ilgili 2 görüşğm var birşncisş hayır güvenilmez sarhoşken ne dediğini bilmez. Diğeri de sarhoşken insan söyleyemediği şeyleri rahat söyler doğrudur güvenilir. Şimdi neye göre hareket etmek lazım gerçekten karışık bi durum sen düşün senin kararın
burada önemli olan onun sana aşık olmasımıdır. senin hiç duygun yokmu, önemi yokmu senin hislerinin duygularının, siz kadınlar size aşık olana göremi ilişkinize yön veririsniz. dur bakim şu oğlan bana aşıkmı dilmi ona göre bende , devam edimmidir?
Sarhoşken nede düzgün yazıyormuş abimiz.. Ayık kafa ile ilan ederse inanılmalı bence çünkü insan sarhoşken biraz akli dengesini kaybediyor ben şahsen inanmazdım.
Ayrıca sarhosluktan asık olmak diye bişey yok en fazla bayılıyorsun. Benim gayet Bilincim açık evede gidiyorum sadece çok mutlu oluyorsun gidiyorsa dengen gidiyor. Aklın yerinde yaptığın herşeyin farkındasın 3 saate yaptığını hala hatırlıyorsa onu bilerek sarhosum ayağına tepkini ölçmüştür gönlün var mı yokmu diye bu erkekler yemin ederim p. iç gibiler