Gelin: beni ara 5dk ( kocam aramis ama acmamis teli)
Gelin :tel sende mi emin değilim ki
kocam: bende
Gelin:ben simdi asagi iniyorum 13.26 da ara aramazsan geri yukari cikacagim tamam mi?
Kocam :alla alla ok
Kocam:13.27 olmadan aradim gülerek agzi kulaklarında
Gelin :ya ben emin olamıyorum tel sende mi, ben bize ayarladigin yayla evine gidecem, ama esim annem gidecek dedi, guya sen arayip git demissin
Kocam:ben aramadim sen git yayla evine bende gelirim oraya
Gelin :ben sana abi demek istemiyorum deyince ne dusundun
Kocam:dur simdi, (oglumun adi Alper) gülerek utanarak Alper var yanimda
Gelin:soyluceksinnn
Kocam:anlam veremedim (utanarak gulerek) sonra konuşuruz tamam mi yine konuşuruz..
Güncellemeler
+1 yıl
Gelinle esimin telefon konuşmaları
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Biz neyin yorumunu yapalım ablacım onlar olaya yeni bir yorum katmış zaten.
Neler sezdiniz
Şöyle ki, annenizin artık bir gelini ve bir damadı yok, eşlerinizin anneleri hala bir geline ve bir damada sahip.
O kadar mi 😢 ehveni_şerr aralarında yatma kalkma yok eminim dedektif gibiyim anlarım, ama kocamin bu geline zaafi var, kocamin uzun bakışlarını yakaladim yuzunun kızarmasıni, duygusallıkta ta sezdim
Ablacığım neyini anlamıyorsun aldatılıyorsun işte ya
Bu kacıncı be yeter bosayacaksan bosa sende yoksa ne sorup duruyosun
Onları yalnız bırakma bak…
O6romeo neler sezdiniz, aralarında yatma kalkma yok eminim dedektif gibiyim anlarım, duygusallık seziyorum aralarinda, esimin bu geline farklı bir zaafi vardi uzun bakışlarını yakalamistim yuzunun kızarmasıni..
Bazan cinsel ilişkiye girmeden de çok fazla zevk alınabiliyor
Her geçen gün birbirlerini daha da çok heyecanla arzuluyorlar, eminim… 🤗🤪
Kocan bag evinde gelini evire cevire neysee
Serdar aralarında yatma kalkma yok eminim dedektif gibiyim anlarım, yayla evinde gelin kardesimle kalıyor, kocam onlara yakın baska evde kalıyor, bunların arasında duygusallık ta seziyorum, kocamin bu geline zaafi var, uzun bakışlarını yakalamistim yuzunun kızarmasıni
Arkadaşim duygusallik basladiysa yatma kalkmada olucak. Sen istedigin kadar dedektiflik yap. Hem yatma olmasada ne farkederki sonucta kocanda gelinde bir aldatma olayina girmisler
Serdar sende erkeksin anlarsın, gelin fena dimi, kocami parmağına dolamis gibi mi
Dolamıs belli kocanin aklini almis. O yuzdrn o gelin kapi araliginda bile vericegini verir
Gonlu olmayan adam ne yapar bu geline nasil davranir
Tek kelime konusmaz engeller yazma bana der
Gelin kapı aralığında verir diyorsun ya, kocamin gönlünde yer etmisse gelini bir iki (anlarsin ya) yapıp mi bırakır uzun suren gizli bir sey mi olur aralarinda, aralarinda sadece aklina gelen sey mi oldu, yoksa sevgi sezdin mi
Sevgi yok belliki sadece cinsellik var oyle bir ikii ile kalmazlar uzin sure devam. ederler
Tehlikeli eşimi de uyardım bu konuda
Vay ag
Yorum yap 😢
Kocanla konuş buhu
Geçmiş olsun aldatma
Gelin kocami parmağına dolanmış değilmi, üstelik aralarında Şu an yatma kalkma yok eminim dedektif gibiyim anlarım
Ama her an yatabilirler izle dikkatlice
@Esra erol
Neler sezdiniz
Aldatma bence normal değil bu
sıktın ama