Şimdi biz iş arkadaşıyız aynı WhatsApp grubundayız bunun numarasını kaydettim ama o beni kaydetmemiş ben bunu arasam yanlışlıkla aradım desem nasıl olur?
ya da snapten eklesem saçma olur mu? Ne yapayım bilmiyorum ki o bana hiç yazmıyor iş yerinde flört etmeye çalışıyor hatta bazen bana sitem ediyor onunla ilgilenmediğim için ama yazmıyor iletişim kurmuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yazmayan aramayan sormayan , saçma sapan flört eden ama iş ciddiye binince kaçan şeye erkek denir
Adam iş arkadaşım ters teperse ya da sevgilisi varsa rezil olurum emin olmam lazım ben sadece ona çakmağı vermek istiyorum ateşi o yaksın anladın sen
Yanlışlıkla aradım lafına artık kimse inanmıyor.
Başka fikir ver kanka adam bu arada izne çıktı 1 buçuk ay göremeyeceğim
Eğer sende onun sana davrandığı gibi davranıyorsan o da senin ondan hoşlandığını düşünüyordur. Onun adım atması gerekiyor böyle bir durumda. Numaranı bile kaydetmemiş.
Evet kaydetmemiş demekki hoşlanmıyor ben yanlış anlamışım hareketlerini gelin güvey olmuşum
Yanlışlıkla aradım dersen aramak için bahane aradığını anlar
Başka fikir ver kanka adam bu arada izne çıktı 1 buçuk ay göremeyeceğim
Mesaj at
Adam iş arkadaşım ters teperse ya da sevgilisi varsa rezil olurum emin olmam lazım ben sadece ona çakmağı vermek istiyorum ateşi o yaksın anladın sen
Niye terlesin mesaj at havadan sudan konuş sonra şey de "neyse daha fazla yazmayayım şimdi yenge rahatsız olmasın" gibi şeyler söyle sevgilisi yoksa yok der zaten büyük ihtimal
Ya ne alaka der ne alaka numaramı nerden aldın neden yazdın öyle bir samimiyetimiz yok ki ben bu a birden yazayım
Öyle bir samimiyetin yoksa öyle bir samimiyet oluştur o zaman
Oluşturamıyorum adam 1,5 ay izne çıktı
Hiç mi konuşmadın adamla
Ya bak bu bana sürekli geldi benimle konuşmak istedi ben soğuk davrandım ama utandığım için oda bana sitem etti çok soğuksun beni takmıyorsun felan dedi ama hala benimle konuşma çabasındaydı. Bende etkilenmeye başladım tam konuşmaya başladık sonra adam 2 ay izne çıkmak zorunda kaldı 2 ay gelmeyecek aynı WP grubundayız numaramı galiba kaydetmemiş emin de değilim ama bence kaydetmemiş. Bayramda felan yazmadı yani fırsatı vardı yazmaya yazmadı acaba sevgilim olduğunu mu düşünüyor bilmiyorum ki
Soğuk davrandığın için veya sevgilin olduğunu düşündüğü için yazmıyor olabilir 2 ay izne çıkacaksa izne çıkma konusu hakkında birşeyler konuşabilirsin merhaba nasılsın diyip muhabbeti başlat işte niye utanıyorsun başkası kapar sonra sende izlersin ona göre
Kanka aslında izne çıkmasındaki sebep 2 hafta önce Ayağını sakatlaması bende utandığım için geçmiş olsun yazmadım 3 hafta geçti artık yazmaya yüzüm yok ….
Pardon 2
Bişey olmaz yaz yinede ben olsam yazardım ne utancam
Ters teperse iş yerinde rezil olurum numaramı kaydetmemiş benim benden hoşlansa kaydederdi
Yav niye terslesin durduk yere
İlk adımı atman herzaman sana kazandırır
Yazmıyorsa sen de yazma
Direkt yaz WhatsApp üzerinden
Ilk adimi at ozaman