Snapi yok wp ustunden biriyle konustugunu biliyordum ama iş için sonra adama engel atmiş adam evli ve anneme teklif etmişti bu yuzden engellemişti. Şimdide şifresini degismis annem wpdende babamin fotosunu kaldirmiş ( babam 2 sene once vefat etti) ve hergun disari cikiyor beni cok suphelendiriyor bu durum senin evli adamla ne işin var madem evlenmeye niyetin var bekar bul
yanlıs biliyorsun yazılım üreticileri en önemli değer verdiği şey güvenliktir ve bunun bir açığı yoktur açığı olursa firmayı mahkemeye verirler o yüzden ios ve android bu tür güvenlik sistemlerini en yüksekte tutar yani bir format atmadığın sürece bir yolu yoktur boşuna zamanını kaybetme
kopyalamada olmaz parmak izin insanın sıcaklığı ile açılır yani telefon insan parmagındaki kılcal damarlardaki sıcaklıgı algılayarak açar bununda önemli alınmıştır öyle kağıda banta kopyaladımı olmuyor :D
daha önce o bilgisayara izin verdiyse telefondan bir daha telefona dokunmadan girebilir. İlk bilgisayara bağladıgında izin verir sonraki zamanlarda izin vermesine gerek kalmaz bilgisayar ile telefon otomatik eşleşir ve içine erişi bu bir hack yöntemi değildir :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Android mi
Evet
Yüz tanımada açık olabilir. Resim varsa elinde dene bi
Mantikli yuz kilidi var mi bilmiyorum parmak izi var
Gel taktk vereym
Bardakta parmak izi biraksin sonra onu bantla mi alayim 😂
Yok
Nedir
Ekranı açımca sol üst köşede yeşil kamera simgesi çıkıyor mu
Bakicam telefonu salsa
Neyden şühelendin
Annemin hayatinda biri mi var
Bende merak ettim şimdi bak 🤔 snapchati vsrmı
Bildiğim tğm * şuanda sana aktarabilirim
Snapi yok wp ustunden biriyle konustugunu biliyordum ama iş için sonra adama engel atmiş adam evli ve anneme teklif etmişti bu yuzden engellemişti. Şimdide şifresini degismis annem wpdende babamin fotosunu kaldirmiş ( babam 2 sene once vefat etti) ve hergun disari cikiyor beni cok suphelendiriyor bu durum senin evli adamla ne işin var madem evlenmeye niyetin var bekar bul
Dedektiflik yapalım mı?
Nasil olacakki o bir yere gitse benim arabam yok taksiyede dunya parasi oderim 😂
Öyle değil, gel dmye
🤔🤔
Çok zor
Kimin parmak izi tanımlıysa onunla açılır
Onu biliyorum bana nasil acacagimi soyle 😂
açılamaz
Oyle bir şey yok illaki bir yolu var
bir yolu var tamamen format atılırsa açılır tabi içindekilerde silinir başka bir yolu yok sen vardır sanıyorsun
Formati biliyorum başka lazim işte ben var sanmiyorum var oldugunu biliyorum
yanlıs biliyorsun yazılım üreticileri en önemli değer verdiği şey güvenliktir ve bunun bir açığı yoktur açığı olursa firmayı mahkemeye verirler o yüzden ios ve android bu tür güvenlik sistemlerini en yüksekte tutar yani bir format atmadığın sürece bir yolu yoktur boşuna zamanını kaybetme
O zaman alternatif yollara giricez parmak izini kopyalama falan dnnsmxmx
kopyalamada olmaz parmak izin insanın sıcaklığı ile açılır yani telefon insan parmagındaki kılcal damarlardaki sıcaklıgı algılayarak açar bununda önemli alınmıştır öyle kağıda banta kopyaladımı olmuyor :D
İllaki bir yolu vardir benim eski erkek arkadaşim telefonuma dokunmadan bilgisayardan gorebiliyordu her şeyimi hackerlar bunun için vad
daha önce o bilgisayara izin verdiyse telefondan bir daha telefona dokunmadan girebilir. İlk bilgisayara bağladıgında izin verir sonraki zamanlarda izin vermesine gerek kalmaz bilgisayar ile telefon otomatik eşleşir ve içine erişi bu bir hack yöntemi değildir :D
Cocuk yanima gelmedi bile hiç sanaldi
sana kolay gelsin o zaman ama boşuna zamanını harcama formatsız açılmaz :D
Hattini alip kendi telefonuma takarim wpsini ne yapayim 😂
tak bisi olmazki
Zatem wpden konuşuyor wpye baglanirim işte
bağlansan ne olucak konustukları gelmezki bem beyaz bir sayfa acılır bom bos :D
Dm atabilir misin
Uykuda iken ancak
Uykusu hafif olmaz
Ozaman şansına küs
Hayat meselesi olmasa umursamam valla zaten tembelim