İnternet & Teknoloji Telefon şifresi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Babam anneme telefonunun şifresini vermiyir neden acaba Güncellemeler+1 yıl İsteyince kavga çıkıyor yemin ediyor bişey yok diye Telefon şifresi? Cevapla Telefon Soruları Babalık Soruları Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nie haltlar karıştırıyor da ondan dolayı vermiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Babam mi
Şanzumancııı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl vermiyorsa annen babanın tek sevdiği değil demekki başka ne olacak 0 0 Yorumla
uzzian Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Teknik olarak niye versin özeli onun ama arada güven yok demek ki 0 0 Yorumla
theWalk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Acaba neden? Bence boş verin yuva yıkılmasın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum daha önce açık ünlü kadinlari takip etmiş annem bunu öğrendi kavga çıktı Yorumla theWalk +1 yıl Çıkması normal. Yaşları kaç Yorumla Soran +1 yıl 47 48 Yorumla theWalk +1 yıl Potansiyel olan yaşlar. Ne denir bilmiyorum Yorumla
aselnisalyn Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sakıncalı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kafasına takıyor ne yapsın Yorumla aselnisalyn +1 yıl Oturup konuşsun, senin böyle yapman beni üzüyor ve güvenimi sarsıyor vs. Güzelce anlatsin duygularını, baban manipüle etmeye çalışırsa, "ne alakası var sen bana güvenmiyor musun" gibi vs. Bir işler karıştırıyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Bişey yok diyo telefonu açmıyor Yorumla aselnisalyn +1 yıl Yani en iyi annen bilir kanka sen araya girme bence Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Flörtü olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İş yerinden cikmiyo hic Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nie haltlar karıştırıyor da ondan dolayı vermiyor
Babam mi
vermiyorsa annen babanın tek sevdiği değil demekki başka ne olacak
Teknik olarak niye versin özeli onun ama arada güven yok demek ki
Acaba neden? Bence boş verin yuva yıkılmasın
Bilmiyorum daha önce açık ünlü kadinlari takip etmiş annem bunu öğrendi kavga çıktı
Çıkması normal. Yaşları kaç
47 48
Potansiyel olan yaşlar. Ne denir bilmiyorum
Güven yoksa boşansınlar
Sakıncalı
Kafasına takıyor ne yapsın
Oturup konuşsun, senin böyle yapman beni üzüyor ve güvenimi sarsıyor vs. Güzelce anlatsin duygularını, baban manipüle etmeye çalışırsa, "ne alakası var sen bana güvenmiyor musun" gibi vs. Bir işler karıştırıyor olabilir
Bişey yok diyo telefonu açmıyor
Yani en iyi annen bilir kanka sen araya girme bence
Flörtü olabilir
İş yerinden cikmiyo hic