Neden yani sadece merak ediyorum 4 yıllık ilişkimizin 3,5 yılında hep aldatılmışım, ayrılmamızın 3 hafta sonrası sözü oldu. Neden bir insan bir insana bunu yapar, masum duygularla oynar, aptal gibi kanmışım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanlar. Böyle bir kesim var, erkeği kadını hepsi aynı. Allah yanına bırakmaz kardeşim merak etme. Bende haketmediğim olaylar yaşıyorum bu aralar, Allaha sığınıyorum. En güzelcevabı o verecek çünkü. Sende sabret, sonu inan ki güzel olacak
Aldatmayan insan yok.
Ama ben aldatmadım
Bi or. spudan kurtuldun baska bi sey demicem.
Öyle kesinlikle öyle ama ahım yanına kalmaz, üzüntüden saç kıran çıktı bu kısa sürede
Ahın tutar rahat ol, nisanlisi ona yamuk yapar gorursun.
Nisanlisi yamuk yapmasa bile fena bir ah tutucak.
Tutsun dilerim ki tutsun sürünsün köpek gibi
https://youtu.be/ch6vAyqi2fU
Az bile olmuş sürünsün, aynısını hissettim resmen kendimi gördüm
Moralin biraz daha iyi olsun diye attim her sey zamanla geçer hocam. Seni kaybetmis, bundan sonra o düşünsün.
Çok iyi geldi hele sonundaki dansı çok iyi geldi :) Allah razı olsun kardeşim, valla şu an koymuyor değil fazlasıyla ama elbet geçecek biraz sancılı ama geçecek
Cok normal zaten hocam ama gecer insallah, elbet gececek zamanla. Sadece ufak da olsa sancilar kalir, onlar da hafifler baya. Ama o ah dedigimiz sey gecmez ve tutar. Muhakkak tutar ben sahidim, ahı alınan bir insanın ahı tutar. Bir gun muhakkak tutar. O zaman da hicbir pismanlik fayda etmez.
Allahım dünya gözüyle de göstersin, o ilk gün öğrendiğim gün bak şaka yapmıyorum yemin ederim içimdeki sızı mıdır nedir resmen uyuştum kafam çalışmadı böyle sanki gerçekten mal gibiydim öyle bir histi ki sanarsın ciğerlerim ağrıyorn
Ben anlıyorum ben de yasadim cunku. Hayati s2liyor insanin ana geciyor zamanla
İnşallah bakalım, sana da çok geçmiş olsun ahları tutsun kar kalmasın
Arpa sı fazla gelmiştir
Ahım inşallah yanına kar kalmaz, kaç gündür kendime gelemedim, beynim çalışmıyor resmen
Ah be kardeşim salla gitsin canını sıkmaya değmez yol ver gitsin
Öyle öyle valla bazen çok iyi oluyorum umursamamaya çalışıyorum sonra bir şey çıkıyor, şarkı, eşya, bir anı bir şey mahvoluyorum en temiz duygularımla oynadı. Kimseyle şu zamana kadar ciddi bir şeyim olmamıştı flört de dahil yani hayatıma adam akıllı giren ilk kızdı ve en temiz duygularımı harap etti, mahvetti. Kaç yaşında adamım kendime gelemedim, sakalımda saç kıran çıktı
Öyle insanlar ın güzel mutlu bir hayatı olmaz yaşayan yaşar
Bayağı bağlamışsın iz ama değmez kafayı başka yere yönlendirme k lazım atması zor olcak ama
İnşallah, yaşamasın.
Zor olacak ama elbet geçecek çok teşekkür ederim
Rica ederım kimse için hayatınızı heba etmeye gerek yok
Kesinlikle ama afedersiniz de bakın gerçekten 28 29 yaşındayım da adama ne pis koyuyor
Koymaz mı
Çok fena hem de
Seni seviyorum demek kolay
Mahvetti beni kaç gündür kendime gelemiyorum
Geçmiş olsun. Maalesef böyle çok insan var
Yazıklar olsun, üstelik bu zamana kadar kimseyle ciddi ilişkim olmadı, flört bile. En masum, en temiz duygularımı mahvetti, harap etti