Aşk İlişkileri Hayatınız son günü olsa kiminle geçirmek isterdiniz? Bypipo95 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl ...,, Hayatınız son günü olsa kiminle geçirmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Kimse yok yalnız geçiririm 0 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et FenomenYoda Yaş: 22 +1 yıl Canım anamla elbette 0 3 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Aşkta değilde ailede sormalıy mışım😅 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Bence de yanii hiçbi sevgili annemin eline su dökemez Yorumla Bypipo95 +1 yıl Olabilir haklısın Yorumla
ByAlkido Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bir çay bir sigara mezarımın başında tek başımaCan ciğer Ailem ve 3 canciğer dostum var ama tek kalmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
salamanka Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl yalnız bi arabanın içinde 0 1 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Yanlızlar toplandı bugün Yorumla
3AfyonLum3 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Sokak köpeği ile cidddiyim 0 0 Yorumla
Lale12390 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kimse 0 1 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Yanlızlar toplantısı gibi oldu soru Yorumla
Bilmemkii_ Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Oğlumla geçirmek isterim 0 15 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Allah bağışlasın Yorumla Bilmemkii_ +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Rica ederim 😊😊 Yorumla Bilmemkii_ +1 yıl Sizin var mı çocuğunuz 😊 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Hayır yok Yorumla Bilmemkii_ +1 yıl Anladım Yorumla Bypipo95 +1 yıl Güzel bir duygudur heralde anne baba olmak Yorumla Bilmemkii_ +1 yıl Güzel ne kelime 😊 bakalım gün sayıyorum tadıcam o duyguyu 😊 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Hamilesin ben şu an yanında sanıyordum ya Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah Yorumla Bilmemkii_ +1 yıl Teşekkür ederim az kaldı yanımda olacak umarım 😊 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Hadi inşallah 👏👏👏 Yorumla Bilmemkii_ +1 yıl Sizin var mı niyetiniz istiyor musunuz çocuk Yorumla Bypipo95 +1 yıl Bekarım prenses😅 Yorumla Bilmemkii_ +1 yıl Anladım hayırlısı olsun 😊 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Sdc kendimle. 0 5 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Başbaşa mutluluklar 😅 Yorumla To_Be_Honest +1 yıl Saol :)) Yorumla Bypipo95 +1 yıl Ricalar sıkılırsan yaz😅😅 Yorumla To_Be_Honest +1 yıl Pekâla 😉 Yorumla Bypipo95 +1 yıl 🥴🥴🤨🤥🤥 Yorumla
apoptygma1 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ailemle 0 1 Yorumla Bypipo95 +1 yıl +1 annecimizde geldi😅 Yorumla
Trouvailllee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kimseyle 0 1 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Kesin net tavrımız budur diyosun Yorumla
Kalbimdesinn1 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yalnız 0 1 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Hiç mi kimse yok değer verdiğin Yorumla
1864yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. annemle 0 5 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Anneciler toplanıyor 😅 Yorumla 1864yumurta +1 yıl heheheh tabii ond<n başka seni kim koşulsuz sever kim senin için canını bşle verir Yorumla Bypipo95 +1 yıl Kesinlikle öyle katılıyorum benide ekle 😅 Yorumla 1864yumurta +1 yıl oki doki aksjnakjn Yorumla Bypipo95 +1 yıl Yes mugo😅😅😅 Yorumla
Nazlı_822 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yalnız 0 1 Yorumla Bypipo95 +1 yıl Biliyorum bir kişi sevdiginle aşık oldugumla demedi zaten mutsuzların toplandığı soru oldu😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kimse yok yalnız geçiririm
Canım anamla elbette
Aşkta değilde ailede sormalıy mışım😅
Bence de yanii hiçbi sevgili annemin eline su dökemez
Olabilir haklısın
Bir çay bir sigara mezarımın başında tek başıma
Can ciğer Ailem ve 3 canciğer dostum var ama tek kalmayı tercih ederim
yalnız bi arabanın içinde
Yanlızlar toplandı bugün
Sokak köpeği ile cidddiyim
Kimse
Yanlızlar toplantısı gibi oldu soru
Oğlumla geçirmek isterim
Allah bağışlasın
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊😊
Sizin var mı çocuğunuz 😊
Hayır yok
Anladım
Güzel bir duygudur heralde anne baba olmak
Güzel ne kelime 😊 bakalım gün sayıyorum tadıcam o duyguyu 😊
Hamilesin ben şu an yanında sanıyordum ya Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim az kaldı yanımda olacak umarım 😊
Hadi inşallah 👏👏👏
Sizin var mı niyetiniz istiyor musunuz çocuk
Bekarım prenses😅
Anladım hayırlısı olsun 😊
Teşekkürler 🙏
Sdc kendimle.
Başbaşa mutluluklar 😅
Saol :))
Ricalar sıkılırsan yaz😅😅
Pekâla 😉
🥴🥴🤨🤥🤥
Ailemle
+1 annecimizde geldi😅
kimseyle
Kesin net tavrımız budur diyosun
Yalnız
Hiç mi kimse yok değer verdiğin
annemle
Anneciler toplanıyor 😅
heheheh tabii ond<n başka seni kim koşulsuz sever kim senin için canını bşle verir
Kesinlikle öyle katılıyorum benide ekle 😅
oki doki aksjnakjn
Yes mugo😅😅😅
Ailemle beraber.
Yalnız
Biliyorum bir kişi sevdiginle aşık oldugumla demedi zaten mutsuzların toplandığı soru oldu😅