İnanması güç olmasa bile bu yüzden çok reddedildim. Güler yüzlü, naif ve kibarim. Gun batımında kitap okumayı severim, çok tiyatroya giderim, romantik müzikler de dinlerim. Konuşmam gayet normaldir, ses tonum kalındır hatta. Davranışlarım gayet doğal bir erkek tarzındadır. Sadece kulturel olarak geliştirdim kendimi. Tum bunları birisini etkilemek için değil, kendimi bunda bulduğum için yaptım. Ben bu ince ruhlu halim yüzünden çok reddedildim. Bana, kusura bakma çok naifsin, gay gibi izlenimin var diyen, gerekse yumuşak diyen oldu. Çok sinirlendim ve bozuldum. Ne kılık kıyafetim ne hal hareketlerim buna sebep olusturamayacka düzeyde normal. Kadınlara gerçekten ince ruhumu göstermemeli miyim?
Kadınlara gerçekten ince ruhumu göstermemeli miyim?
ince ruhunu göstermezsen de sen olmazsın. bu da bir noktada patlama yaratır maalesef. illa ki bundan hoşlanan, hoşlanacak kadınlar var. umarım denk gelirsin
Kendimi değiştirme gibi bir niyetim hiç olmadı. Ben buyum, ruhum bu. Rol yapamam, kasıtlı başka biri olamam. Bunu bu şekilde düşünen çok kadın gördüm. Beğenilmemek doğal. Ama ince ruhluyum diye cinsel kimliğime erkekliğime yorum yapmak? Kaç kadın beni bu şekilde kabul eder ve sever diye düşünüp duruyorum