Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 21 yaşında bir kızla tanıştım internet ortamından 1.5 ay önce çok güzeldi fotoğraflarında gerçekten oda beni beğenmişti çok güzel kıvır saçların yüzün var dedi falan ardından buluşma kararı aldık gittim bir yere beklemeye başladım ve bir anda öyle yanımdan geçen biri vardı önüme çıktı merhaba dedi bende bir şey soracak sandım dedi ne yapıyorsun dedi bir şey demedim ismini söyledi ben öyle geçen biri diye düşünmüştüm çok şaşırmıştım çünkü fotoğraftaki kızla alakası yoktu öyle kaldım tanıyamadım bile dedim fotoğraftakine göre dedim oda o fotoğraflar biraz eskiydi efekt falan var dedi oturduk falan kahve ardından kalktıkta ne bileyim şimdi ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası sizden yardım bekliyorum bu konu hakkında.
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Efekt olup olmadığını nasıl anlamadın? Bariz kendini belli ediyor resim. Senin yerinde olsam ben açıkça söylerdim. Resimdeki ile görüştüğüm kişi arasında epey fark var. Kafamda canlandırdığım gibi çıkmadığından hayal kırıklığı ve konuşma isteğim gitti der ve konuşmayı noktalardım. Dipnot : çirkin olan bi insan için kırıcı konuşmam hayatta. Çirkin insanda yoktur orası da ayrı konu her neyse. Ama böyle efekt , Photoshop , filtre ile kendini değiştiren kişilere net olurum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapmayın böyle arkadaşlar ya. O kızcağız sana güvenip karşına gelmiş. Senin adam yerine koyup masana oturmuş. Madem elin ayağın bu kadar düzgün niye böyle sanaldan ilişkiler yürütüp ilk buluşma yapıyorsun? Sen böyle dış görünüşe önem verirsen gözün aşina olduğu zaman ne yapacaksın kim bilir.
53 Yorumla
Soran+1 yılSende haklısın be
- +1 yıl
Bak kardeşim ben 41 gün flört yürüttüm. Ama yüzünden çok önce kalbini sevdim. Sonra dedim ki kalbi bu kadar güzel olanın yüzü kimbilir nasıldır diye ve resim istedim. Sonra sesli konuştum. Yüzünü gördüm, sesini dinledim. İçi dışı birdi ve Allah'ı var kız çok güzeldi. Haa çirkin olsa fark eder miydi, asla etmezdi. Derler ya hani. Allah gönlüne göre verdi, işte o da senin gönlüne göre verilendir. Kısaca güzel bakarsab güzel görürsün. Kusurlu bakarsan kusurlu. Bence bakış açını değiştir. Senin karşına Adriana da çıksa sen mutlaka bir kusurunu bulursun.
Soran+1 yılÇok haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Hocam kızı beğenmedin mi? Şu da bir gerçek doğal halini koyan kaç kişi var? Dış görünüşe önem veriyorsan (ben bu tutumu savunmuyorum ama) ve beğenmediysen bitir ama ben karakterine, sohbetine aşığım diyorsan devam.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok fark vardı be kral
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani yapacak bişey yok. Elektrik alamadım dersin
00 Yorumla
+1 yılSeninle buluştu ise başka insanlarla da buluşmuş olma ihtimali yüksektir bu duruma da alışıktır. Direkt dürüstçe bir mesaj atabilirsin ben yüz yüze geldiğimizde elektrik alamadım, ısınamadım diye.( Erkekler sanıyor ki böyle bir mesaj atınca kızlar kahrından ölecek ya da kız tarafından beddualı mesaj yağmuruna tutulacak.. mesajlara geç cevap verip kendinden soğutmaya çalışmandan daha iyi inan bana
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılYa anlamıyorum bunu neden yapıyorlar bir arkadaşım da erkek kardeşi için anlatmıştı şaşırmıştm 😂 kızla buluşmuş alakası yok resimle demiş çocuk sen git resimdeki gelsin sen o değilsin ki😂😂😂 o kadar da gerçekleri saptırmamak gerek komik duruma düşülüyor Allah akıl fikir versin ne diyim izah et kırmadan..
10 Yorumla Konuşmaya biraz daha devam et ama asla Umut verme sonrası sana kalmış bı şekilde bağlarınizi kesin: )
111 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılyaptık bir hata işte bayadır kız arkadaşım olmamıştı
Soran+1 yıltabii belliydi ama bilemedim bukadar değiştireceğini
Soran+1 yılTamam sağol
Soran+1 yılseninde
Soran+1 yılne demek
Görüntülü konuşmak hiç sevmediğim bir şey ama görmeden başlayan tanışmalarda en gerekli şey görüntülü konuşmak. Canlı görmek gibi cunku. Kimse kimsenin zamanını çalmış olmaz hem. Hoşlantı olursa anlaşılır o şekilde de
20 YorumlaJmsms sanalda sahtekar çoğu ya yazma bidaha kxkx
13 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil be reis
Soran+1 yılnesi komik peki
+1 yılKonuşmazsın olur biter instada tanışınca hep öyle oluyor
17 Yorumla
Soran+1 yılseninde mi başına geldi
- +1 yıl
Evet gelmez olur mu
Soran+1 yılne yaptın peki
- +1 yıl
Ben direk soğuk davrandım ve işim var dedim kaçtım beni kandırmıştı resmen dolandırıcılık yaptıkları
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun kendisini başkası gibi tanıtma gibi bir şey oluyor
- +1 yıl
Yani tabi seni kandırmış oluyor ayıp yaptıkları
Soran+1 yılDoğru
+1 yılAyy biraz kötü olmuş.
Keşke doğal halini de gösterseydi sana16 Yorumla
Soran+1 yılne yapmam gerekiyor
- +1 yıl
Hiçbir şey hissetmiyor musun? Sohbeti falan sarıyor mu?
Soran+1 yılinan bilmiyorum
- +1 yıl
Oturup sakince düşün taşın ona göre karar ver
- +1 yıl
Rica ederim😊
- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılAynısı başıma geldi. Bende belli etmedim kırmak istemedim ama soğudum ve ayrıldım.
Sende elektrik alamadım yol yakınken ayrılalım en doğrusu bu de ayrıl. Başka şeyler deme kırıcı olma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Sen bu kızın güzelliğinimi sevdin yoksa konuşmasinimi yani anlaşıyorsan konuş yok istemiyorum güzellik önemli diyosan benim için ayrıl ama unutma guzelik geçici kalp güzelliği kalıcıdır hakkında hayırlısı olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılçok fark vardı ama
Soran+1 yılteşekkür ederim
Bu kadar kafaya taktıysan iletişimi kes, devam etme.
20 Yorumla
+1 yılBunlar da sanal dolandırıcı ya. Kızla görüşmek istemiyorsan arkadaş kalırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSonum böyle olacak diye ödüm kopuyor internetten biriyle konuşmaya başlayınca ilk en yakışıklı çıktığı fotoğrafları atıyorlar sonradan başka resmini görünce soğuyorum tabi seninki daha kötü olmuş
13 Yorumla
Soran+1 yılSorma
Cevap sahibi+1 yılDevam etmek zorunda değilsin sonradan istemiyorum desen de niye ümit verdin diyecek o yüzden sevmiyorsan devam etme
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDolandırılmışsın kardeşim karakola gitsen seni haklı bulur işlem başlatırlar. Bence bu sahtekarlığını yüzüne vurmalıydın
00 Yorumla
+1 yılGörsele aldanirsan kaybedersin geçmiş olsun açık açık kıza de seni beğenmedim eğer ebeler gevelersen üzülür
00 YorumlaHoşlandıysan devam et ama yaptığı hoş değil kandırmış resmen iletişimini kesmen daha doğru olur
00 Yorumla
+1 yılBeğenmediyse konuşmayı sonlandır, uzatıp da kızın duygularıyla oynama.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnternetten biriyle nasıl görüşebilirsin yaa 🤦🏻♀️
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılKandırmış resmen seni. Anlasabiliyor bile olsanız bu hoş değil.
00 Yorumla
+1 yılSanal alem iste 😂beklenti sıfır mutluluk sonsuz
11 Yorumla
Soran+1 yılne?
Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Shwk kiz anlamadi mi peki bu durumu
119 Yorumla
Soran+1 yılBelli etmek istemedim pek kırılsın istemedim
Soran+1 yılne yapacağım peki?
Soran+1 yılfotoğraftakiyle dağlar kadar fark vardı
Soran+1 yılevet bugün oldu
Soran+1 yılGeç cevap falan yazıcam konuşmadık henüz yazınca geç yazıcam anlar ozaman umarım
Soran+1 yılBayadır kız arkadaşım olmamıştı olsun istemiştim çıkan sonuç:)
Soran+1 yılmaalesef şans yok ki bizde bu durumlarda
Soran+1 yılSen ne yaptın
- +1 yıl
Tabi ozmnlar daha küçük oldugum için konusamamistim bile o anki şokla dondurma siparisi vermiştik dondurmalar erimisti hic yiyemedim cocuk da neye ugradigini sasirmisti dhsksj hatta garson bile şey demişti noldu bisey mi oldu diye ahahah beyninden hangi ani silinsin deseler bu olsun derdim heralde
Soran+1 yılBaya komik olmuş senin ki
Soran+1 yılAynen bakacağız artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yuzune kötü bisey deme arkadas olarak konuşmaya devam et yavaşça yapmamaya başlarsın sonra
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazmamaya* baslarsin
Soran+1 yıltamam sağol
+1 yılyani dış görünüş senin için önemli bir husussa ve kızı begenmediysen konusmayi kes derim ama iste yok sohbetini karakterini falan seviyorum sarıyor diyorsan da devam edebilirsin konusmaya :d
012 Yorumla
Soran+1 yılfotoğrafla kendisiyle dağlar kadar fark vardı
- +1 yıl
begenmediysen kes konusmayi o zamann uzatma daha fazla
Soran+1 yılTamam öyle yapcam
- +1 yıl
Sen ne yapardın böyle bir durumda
- +1 yıl
bilmem sevdiğim birisi ise devam ederdim sanırım
- +1 yıl
Emin değilsin yani @klasiksultan
- +1 yıl
boyle bi durumla karsilasmadim hic o an ne olur bilemem kisisine bagli tabii ki emin degilim dşgşdşdğxşdçse
- +1 yıl
Sen pp'deki ile aynı kişi misin peki :)))
- +1 yıl
Evet neden?
- +1 yıl
Merak ettim, soruyu da çok meşgul ettik, nasıl yapsak ki
- +1 yıl
yeniyim burada cok kullanmam sanirim instagramını salabilirsin ama istersen
- +1 yıl
Burdsn takip at ben yazayım sana @klasiksultan
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karakterine bak devam ettt
10 YorumlaNe fark vardı ki
17 Yorumla
Soran+1 yılVardı işte yani herşeyi farklıydı tanıyamadım dahi
Soran+1 yılyok artık
Soran+1 yıldirekt engellemek hiç yapamam sen yaparsın belkide ben hayır
Soran+1 yılee ne yapcam
+1 yılDirek run
12 Yorumla
Soran+1 yıldepar at diyorsun yani
- +1 yıl
Ayyynneen
+1 yılEveet, bir hüsran ilk buluşma daha😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNesi komik?
+1 yılGörüntülü konuşmadN buluşmayin sizde
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam kızma ya
+1 yılEfekt mağduru ummadık taş baş yarar :D
04 Yorumla- +1 yıl
Yürütüp sonradan bırakmakta olmaz görüşme bence yazma o yazarsada cevap verme rahat soğur
Soran+1 yılseninde başına geldi mi
- +1 yıl
Yok gelmedi de yöntem basit benim dediğim yap
Soran+1 yılteşekkür ederim
Instegram filtresi işte 😀😀😀
08 Yorumla
Soran+1 yılne diyeceğim kıza?
Soran+1 yılNeredeyse
Soran+1 yılHaklısın ya direkt söylücem ya da geç cevap yazcam
Keşke öncesinde görüntülü konussaydn kötü olmuş
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım peki?
Soran+1 yılsadece fotoğraftaki gibi değildi
+1 yılCanın ne istiyorsa onu yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılKameranı aç ve efektli bak ona
00 Yorumla
+1 yılNazikçe ona ifade et ayril
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hepimizin başına gelmişti
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkizi begenmediysen guzel bir dille reddet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasıl buluşabiliyorsunuz anlamıyorum ki
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
12 Yorumla
Soran+1 yılnatya diye isim ilk defa duydum zaten sevgili değiliz ki ayrılalım?
- +1 yıl
Gürcü ismi Natya
Ayrılabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılvay be hiç aklıma gelmemişti
+1 yılAyrıl kanka öyle kişilerden uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe gibi farklılıklar
06 Yorumla
Soran+1 yılbaya vardı işte yani fotoğraftakiyle alakası yoktu neredeyse
Cevap sahibi+1 yılBaşıma gelse net ağlardım ben
Soran+1 yılniye
Cevap sahibi+1 yılSevgilim olsun olmasın beğenmemesi beni üzerdi
Soran+1 yılbaşka yerlere çekmeye gerek yok sanada çok fazla yazan erkek vardır ama sen fotoğrafa göre seçmedim diyemezsin
Cevap sahibi+1 yılHanii kimse yok 🙄 neyse bence sen görüntüsünden çok o mesajlarda ki hissiyatı ve sıcaklığı anlamadığın için böyle bir boşluğa düştüğünü sanıyorsun. Yoksa sende az çok biliyordun
Hahaha intihar et
01 Yorumla
Soran+1 yılniye böyle konuşuyorsun
Direk engelle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih