Sizi arkadaş olarak gören birisini nasıl etkileyebilirsiniz?🌸🙆🏼♀️💜

Sizi arkadaş olarak gören birisini nasıl etkileyebilirsiniz?🌸🙆🏼♀️💜

Beni arkadaş olarak gören bir kızı etkilemek ile uğraşmam ki zaten arkadaşı olarak görüyorsa saygı duyarım ben de onu arkadaş olarak görürdüm. farklı bir göz ile bakmazdım. kanka dediğim kıza aşık olmam. bunun için zaten karşılıklı çekim olur ve birbirimizden zamanla hoşlanırdık ama bunun olması için de çok kafa dengi olmak ve anlaşabilmek lazım
Arkadaşlığım zaten her zaman normal olarak devam eder belki elini tutmak için hamle yaparım ama evli değil ise tabi kalbinde gönlünde biri var ise direkt korurum uyarırım çevresindekileri
Beni arkadaş olarak gören birine ben farklı olmak istemem.. Başta olur o işler, etkilenir ya da etkilenmez. Sonradan olmasını bekleyemem, o kadar sabrım yok..
Cevap
24Cevap
Etkilemem, arkadaş olarak görsem de görmesem de kimseyi etkilemek için çabaladığımı hatırlamıyorum
Çok basit arkadaş olarak görürsen etkilenir erkekler böyle arkadaş gibi yapınca aşık oluyorlar.
Etkiye tepki olsun diye kendimi parçalayamam 😅 doğallığımla etkilenemiyorsa arkadaş olsun daha iyi
E zaten erkekler genelde böyle gördükleri kıza aşık olmuyolar mı jxmsmxmsm hiç uğraşma gerek yok yani aynı şekilde karşılık versem yeter 😃
Biri beni arkadaş olarak görebilecek ve ben bunu bozacam..
Kesinlikle böyle bişey yapmam..
Uğraşmam şutlarım onunla zaman mı kaybedeceksin bu saate kadar Olursa olur olmazsa Yolun açık olsun
Etkilemeye çalışmam. Onu etkilemeye çalışmam bana karşı beslediği arkadaşlık duygularına ihanettir.
Ne tür bir arkadaşlık olduğuna bakarım ve ona göre davranırim simps ya da friend zone olamam
Hiç öyle birini etkilemeye çalışmadım o yüzden bilmiyorum
etkileyemem çünkü o kararını vermiş
kararlar değişmez
Karşısında tesbih sallayıp ya benimsin ya gara toprağın derim
Arkadaş olarak görüyorsa etkileme çabama bir yanıt gelmeyecektir.
Bugüne kadar hiçbir kadını etkilemek için uğraşmadım uğraşmam
İsteyen kendi gelsin
Oldu canim işim yok etkilemeye calisacam o etkilemeye calissin dikkatimi cekerse ne ala
Sen yaparsın etkilemek senin işin hoşlanmam yeterli
Etkilemeye çalışmam galiba.
Etkilenseydi arkadas gormezdi.. ugrasmam
Şirin arkadaş olur sonrası degisebilir
Yeşilleri çıkartırım düşer zaten 😃
erkeği etkilemek kolay ya
Etkileyemem arkadaş görüyorum derse konu kapanır
İki cilve yapsam yeter
Öyle görüyorsa etkileyemem
Karşısında kelebek bıçak sallarım
Etkileyemem öyle özelliklerim yok
Etkilemeye çalışmam olacaksa da kendisi olur zaten