Aşk İlişkileri Zamanı geri alabilseydiniz, yine de onu sever miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Söyleyin KScanlar yine de onu sever miydiniz 🤣 sevmezdük Zamanı geri alabilseydiniz, yine de onu sever miydiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Benim için o diye biri olmadı hiç. ama olsaydı evet dünyaya ne kadar gelirsem geleyim aynı kadını severdim 1 0 Yorumla
deathblossom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Eskisi olmayanın yenisi olmaz her insan yeni bir tecrübedir iyi veya kötü 0 0 Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kimki o 🙄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eski aşk yauw Centirwomen +1 yıl Eski de yeni de yokki🙄 Soran +1 yıl Entiiresan
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim için o diye biri olmadı hiç. ama olsaydı evet dünyaya ne kadar gelirsem geleyim aynı kadını severdim
Eskisi olmayanın yenisi olmaz her insan yeni bir tecrübedir iyi veya kötü
Hatırlamıyorum ki onu :D
Kimki o 🙄
Eski aşk yauw
Eski de yeni de yokki🙄
Entiiresan
Evet
Sevmezdim
Hayir